Page 1


inhoudsopgave inspiratie trendinspiratie raaminspiratie

5 14

decoratief gekleurde onderdelen profielen met houtlook

decoratief

21 23

21

praktisch stofsoorten het product uitleg van de pictogrammen

24 25 26

modellen pakketindelingen bedieningen modellenoverzicht productdieptes

29 30 31 32

rechte ramen opties modellen  meten en bestellen

33 35 38

modellen

29


inhoudsopgave

4inhoudsopgave

dakramen opties modellen  meten en bestellen

39 40 41

plafondramen opties modellen  meten en bestellen

43 45 46

speciale ramen opties modellen  meten en bestellen

dakramen

47 48 53

39

collectieoverzicht collectieoverzicht

57

prijzen elektrisch rechte ramen  dakramen plafondramen speciale ramen losse onderdelen

61 62 67 78 89 110

prijzen

61


inspiratie

4 4trendinspiratie raaminspiratie

eerlijkheid Voor iedereen die de schoonheid van eenvoud herkent.

D 673

V 3513


5

authentiek Voor iedereen die rust en de natuur waardeert.


inspiratie

6 4trendinspiratie raaminspiratie

D 672 C 659

D 638

A 012


7

D 223

D 634


inspiratie

lief Voor iedereen die houdt van het leven en de liefde.

B 206

8 4trendinspiratie raaminspiratie


9

C 678

D 637


inspiratie

vrolijk Voor iedereen die durft!

B 692

10 4trendinspiratie raaminspiratie


11

D 667

Voor iedereen die zich graag omringt met luxe.


inspiratie

luxe C 698

C 858

12 4trendinspiratie raaminspiratie


13

De ingespannen modellen hebben smalle profielen en passen daardoor ín de glaslijst. Ze zijn eenvoudig achter de raamknoppen langs te bewegen. Dankzij de bedieningsgreep zijn bedieningskoorden niet nodig. model BB24

model AO10

Het model met ‘stofpakket boven’ opent u van beneden naar boven.

model AO20

Het model met ‘stofpakket beneden’ opent u van boven naar beneden.

model BO16

Het model met ‘stofpakket vrij’ heeft als grote voordeel dat u dit zowel van beneden naar boven als van boven naar beneden kunt openen.


inspiratie

trendinspiratie 4raaminspiratie

model AO20 bij open raam voorzien van spandraden

Het model met ‘stofpakket vrij’, biedt optimale privacy.

Plaatst u plisségordijnen in een erkersituatie, kies dan voor de optie ‘optrekkoord extra uit de kant’. De optrekkoorden worden dan verder uit de kant geplaatst zodat ze elkaar in de hoeken niet hinderen.

model AO20 met koorden extra uit de kant

14


15

model AO30 met plakprofielen

De optionele plakprofielen verzekeren een eenvoudige montage, zonder boren.

model AO20

In het dag/nachtmodel (AO30) kunnen twee verschillende stoffen in één plisségordijn gecombineerd worden. Kies bijvoorbeeld voor twee beeldschermgeschikte stoffen in verschillende transparanties waarmee de gehele dag een optimale lichtinval geregeld kan worden, zonder hinderlijke schittering op het beeldscherm.


inspiratie

trendinspiratie 4raaminspiratie

16

model DB20

PlissĂŠgordijnen zijn de ideale raamdecoratie voor uw dakraam.

model DB30 optie: L-vormig zijprofiel

Ook binnen de dakraammodellen kunt u kiezen voor het dag/nacht model waarin twee stoffen met elkaar gecombineerd worden. Wilt u volledige verduistering kies dan voor een verduisterende duplistof in combinatie met zijprofielen die de lichtinval tot een minimum beperken. model DB30 lichtdoorlatende stof zichtbaar


17

plafondramen model PB10 / rechte ramen model AO10

De plafondmodellen kunnen desgewenst elektrisch bediend worden, met een handige bedieningsstok of met een slingerstang.

plafondramen model PB10 / rechte ramen model AO10


inspiratie

trendinspiratie 4raaminspiratie

18

slope ramen model AO40 / rechte ramen model AO20

PlissĂŠgordijnen zijn geschikt voor de meest bijzondere raamvormen. Van trapezium tot zeshoekig en zelfs rond.

model PB60

model PB60

model PB60


19

slope raam model AO40 / recht raam model AO10


decoratief

4gekleurde onderdelen 20 profielen met houtlook

gekleurde onderdelen U kunt voor de onderdelen van uw plisségordijn kiezen uit onderstaande kleuren.

uitvoering geheel in kleur De onderdelen en profielen van het plisségordijn worden geleverd in een bij de stof passende kleur. Onderstaande kleurvlakjes laten zien om welke kleuren het gaat. Bij de stalen staat vermeld welke kleur standaard bij de stof geleverd wordt.

01 wit

04 beige

06 geel

09 rood

10 groen

03 antraciet

02 aluminium

07 blauw

uitvoering met kleur naar keuze U kunt ook kiezen voor een andere dan de bijpassende kleur. Vermeld de kleur van uw keuze op de orderbon.

plisségordijn met bijpassend gekleurde profielen (standaard)

plisségordijn met contrasterende profielen


21


decoratief

22 gekleurde onderdelen 4profielen met houtlook

profielen met houtlook Naast de gekleurde profielen biedt de collectie ook profielen met houtlook. U kunt kiezen uit de volgende kleuren. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

21 grenen

22 azobé

23 mahonie

24 teak

goed om te weten De profielen met houtlook zijn leverbaar voor de meest gangbare modellen. Achter het tabblad ‘modellen’ ziet u of het model van uw keuze geleverd kan worden met profielen met houtlook. De optionele zijprofielen kunnen niet geleverd worden met houtlook.

plisségordijn met profielen met houtlook

plisségordijn met bijpassend gekleurde profielen (standaard)


23

4stofsoorten het product uitleg van de pictogrammen

praktisch

stofsoorten De collectie bevat zowel plisséstoffen als duplistoffen.

plisséstoffen Een plisséstof bestaat uit een geplisseerde stof met een plooibreedte van 20 mm.

duplistoffen Een duplistof is opgebouwd uit twee geplisseerde stoffen. De duplistof is zo gemaakt dat de plissering aan de interieurzijde vrijwel egaal is. De koorden en koordgaatjes zijn bij een dupligordijn niet zichtbaar. Dupligordijnen kunnen voor rechte ramen op grotere afmetingen worden geleverd dan plisségordijnen. De collectie biedt duplistoffen met een plooibreedte van 25 mm en duplistoffen met een plooibreedte van 32 mm.

plisséstof met een plooibreedte van 20 mm

duplistof met een plooibreedte van 25 mm

duplistof met een plooibreedte van 32 mm


praktisch

24 stofsoorten 4het product uitleg van de pictogrammen

het product Alle plisségordijnen worden met de grootste zorg gemaakt. Vernuftige details zorgen er mede voor dat de plisségordijnen van de allerhoogste kwaliteit zijn. Enkele voorbeelden:

smalle profielen

nastelbaar systeem

Dankzij de smalle boven- en onderprofielen ogen plisséen dupligordijnen erg slank. Bovendien zijn ze dankzij de smalle profielen bijzonder geschikt voor plaatsing in de glaslijst.

Niet ingespannen plisségordijnen zijn in de hoogte gemakkelijk nastelbaar. Dit kan met het stelschroefje dat zich in de onderbak van het plisségordijn bevindt. Met dit schroefje kunt u de hoogte van het plisségordijn met ongeveer 1 cm nastellen.

eenvoudige montage Montage van uw plisségordijn is zeer eenvoudig. Door de verzonken steunen hoeft u de locatie van uw steunen in de breedte niet exact uit te meten. U monteert de steunen, daarna klikt u de rail gemakkelijk in de steunen.

onzichtbare steunen

zijprofielen Alle modellen (behalve de modellen speciale raamvormen en plafondramen) kunnen voorzien worden van zijprofielen om de lichtinval aan de zijkanten van het product te beperken. Deze zijprofielen worden geleverd in dezelfde kleur als het boven- en onderprofiel en de onderdelen. Zijprofielen kunnen niet geleverd worden met houtlook.

De steunen van de rail zijn niet zichtbaar omdat ze in de rail wegvallen.

plakprofielen Wilt u niet boren in het kozijn en heeft het kozijn een gladde ondergrond, kies dan voor plakprofielen. Deze plakt u links en rechts in het kozijn waarna u het plisségordijn eenvoudig in de profielen klikt.

minimale lichtkieren Plisségordijnen worden zo gemaakt dat ze nauw aansluiten op uw raamkozijn. Voor een extra verduisterend effect kunnen vrijwel alle modellen geleverd worden met zijprofielen.

optrekkoord extra uit de kant Het optrekkoord van plisségordijnen bevindt zich standaard op ruim 1 cm uit de kant. Indien u meerdere plisségordijnen naast elkaar hangt in een erkersituatie kan het handig zijn te kiezen voor de optie ‘optrekkoord extra uit de kant’. Kiest u hiervoor, dan wordt het optrekkoord 3 cm verder uit de kant geplaatst zodat de optrekkoorden elkaar in de hoeken niet hinderen. ‘Optrekkoord extra uit de kant’ geldt bij modellen die twee optrekkoorden hebben, voor beide koorden.

Achter het tabblad ‘modellen’ ziet u of het model in de afmetingen van uw keuze, geleverd kan worden met zij- dan wel plakprofielen.


25

uitleg van de pictogrammen

transparant Stoffen met dit pictogram zijn zo licht geweven dat er door de stof heen gekeken kan worden. Transparante stoffen laten licht door en zorgen voor een mooie diffuse lichtinval.

lichtdoorlatend Deze stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht. Ze zijn ideaal voor toepassing in de woonkamer die u niet wilt verduisteren maar waar u privacy wel op prijs stelt.

0%

oosten of westen, geldt een maximale lichttransmissie van 10%. Voor een stof in een raam op het noorden, geldt een maximale lichttransmissie van 20%.

Aan de hand van bovenstaande pictogrammen kunt u zien of een stof geschikt is voor plaatsing in een raam op het noorden, noorden/oosten/westen of noorden/oosten/ westen/zuiden. Belangrijk: ook de kleurkeuze, modelkeuze en de mate van doorkijk van de stof zijn bepalend voor het comfort van de beeldschermgebruiker. Zo reflecteren donkere stof-kleuren minder kunstlicht dan lichte kleuren.

verduisterend Deze stoffen zijn zichtdicht en nagenoeg verduisterend. In het pictogram staat vermeld welk percentage licht nog doorgelaten wordt (dit is de lichttransmissie). De verduisterende stoffen zijn bijzonder geschikt voor slaapkamers omdat ze ook overdag de slaapkamer kunnen verduisteren. Nota bene: een verduisterend dupligordijn biedt meer verduistering dan een verduisterend plisségordijn omdat bij een dupligordijn de gaatjes voor de koorden niet zichtbaar zijn.

werken met een beeldscherm In de collectie vindt u een aantal stoffen die geschikt zijn voor ramen in ruimten waar met beeldschermen gewerkt wordt. Deze stoffen voorkomen namelijk een hinderlijke reflectie van daglicht op het beeldscherm. De collectie heeft verschillende beeldschermgeschikte stoffen, voor de verschillende windrichtingen. Een plisségordijn in een raam dat op het zuiden ligt, moet immers meer licht reflecteren dan een plisségordijn in een raam dat op het noorden ligt. De EU heeft een richtlijn opgesteld waarin is vastgelegd hoeveel daglicht raamdecoratie maximaal mag doorlaten om geschikt te zijn voor beeldschermgebruik (maximale lichttransmissie van de stof). Voor een stof in een raam op het zuiden, geldt een maximale lichttransmissie van 5%. Voor een stof in een raam op het

225 cm

stofbreedte Dit pictogram bevat de maximale breedte van de stof. Deze breedte is de maximaal mogelijke breedte voor uw plisségordijn. Let op: ook het model is breedtebepalend!


praktisch

26 stofsoorten het product 4uitleg van de pictogrammen

250 cm

stofhoogte

vlamvertragend

Dit pictogram bevat de maximale hoogte van de stof. Deze hoogte is de maximaal mogelijke hoogte voor uw plisségordijn. Let op: ook het model is hoogtebepalend!

Vlamvertragende stoffen zijn zelfdovend als de vuurhaard wordt weggehaald. Deze stoffen zijn vlamvertragend volgens de Duitse (DIN 4102/B1) en/of de Franse norm (NF P92-507/M1). Achter het tabblad ‘collectieoverzicht’ staat per stof vermeld aan welke vlamvertragende norm deze voldoet.

kleur onderdelen Dit kleurvlak geeft aan welke kleur de onderdelen van het plisségordijn standaard krijgen.

vochtbestendig warmtewerend

Deze stoffen zijn geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamer of keuken.

Als extra warmtewering gewenst is, wordt het gebruik van een stof met extra warmtewerende eigenschappen aanbevolen. Een speciale coating op de stof zorgt voor extra daglicht- en warmtereflectie.

vuilafstotend

De aluminiumlaag op de achterzijde van de stof zorgt voor extra daglicht- en warmtewering.

Alle stoffen in deze collectie zijn antistatisch behandeld, waardoor zij geen stof aantrekken. Vuilafstotende stoffen zijn bovendien voorzien van een speciale coating waardoor ook vloeistoffen minder gemakkelijk worden opgenomen. Dit maakt de stoffen bijzonder geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld een keuken.

achterzijde met parelmoercoating

wasbaar op de hand

De parelmoercoating op de achterzijde van de stof zorgt voor extra daglicht- en warmtewering. Bovendien is de stof dankzij de coating goed bestand tegen vocht en uitwerpselen van insecten. Dit maakt de stof bijzonder geschikt voor plafondramen en serres.

stoffen met dit pictogram kunt u wassen in een sopje van handwarm water met een zacht, niet-synthetisch wasmiddel. Meer informatie vindt u in het wasvoorschrift dat u bij het plisségordijn ontvangt.

gemetalliseerde achterzijde

afneembaar met zachte borstel witte achterzijde De witte achterzijde van de stof zorgt voor extra reflectie van daglicht en warmte.

Deze stoffen kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een zachte borstel of plumeau.


27

afneembaar met vochtige doek

antibacterieel

Deze stoffen zijn afwasbaar met een zachte, vochtige doek. Gebruik hiervoor water met een niet-synthetisch wasmiddel.

De stof met dit pictogram heeft een antibacteriële coating die voorkomt dat bacteriën zich op de stof hechten.

overlap Stoffen met dit pictogram kunnen overlap krijgen. Dit betekent dat plisségordijnen van deze stoffen, geleverd kunnen worden in een grotere breedte dan de aangegeven stofbreedte. Deze plisségordijnen krijgen dan een overlap op twee plekken. Een plisségordijn met overlap bestaat namelijk uit drie elkaar overlappende stofdelen waardoor stabiel optrekken gegarandeerd wordt. Bij de specificaties per model ziet u of het model van uw keuze geleverd kan worden met overlap. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

stofverdeling plisségordijnen met overlap

goed om te weten De positie van de overlap is niet zelf te bepalen. Een plisségordijn met overlap bestaat altijd uit een breed middendeel en twee smallere, gelijke zijdelen. Bij een dessinstof loopt het dessin niet door. Met tegenlicht is de overlap zichtbaar, vooral bij transparante stoffen. Opgetrokken heeft een plisségordijn met overlap een dikker en minder gelijkmatig stofpakket dan een plisségordijn zonder overlap. plisségordijn met overlap

plisségordijn zonder overlap

stofpakket met overlap

stofpakket zonder overlap

TIP Heeft u een breed raam, kies dan voor een duplistof in plaats van een plisséstof. Dupligordijnen zijn leverbaar in bredere afmetingen dan plisségordijnen.


modellen

4pakketindelingen bedieningen modellenoverzicht productdieptes

pakketindelingen Plisségordijnen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende raamvormen. Achter het tabblad ‘modellen’ vindt u, ingedeeld op raamvorm, precieze informatie over wat de vele mogelijkheden zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest voorkomende pakketindelingen.

stofpakket boven Het bovenprofiel zit vast aan de bovenzijde van het kozijn.

stofpakket vrij Het stofpakket is vrij te bewegen in het kozijn. U kunt het plisségordijn van beneden naar boven openen maar ook andersom.

stofpakket beneden Het onderprofiel zit vast aan de onderzijde van het kozijn.

28


29

pakketindelingen 4bedieningen modellenoverzicht productdieptes

modellen

bedieningen U kunt voor uw plissĂŠgordijn kiezen uit onderstaande bedieningen.

optrekkoord (O) Het optrekkoord kan naar keuze links of rechts geplaatst worden. Indien gewenst kan het optrekkoord extra uit de kant geplaatst worden, zie voor meer informatie pagina 5. Geef dit dan aan op de orderbon.

bedieningsgreep (B) De bedieningsgreep bevindt zich in het midden van het bedieningsprofiel.

ketting (K) De ketting bevindt zich naar keuze links of rechts.

elektrisch (E) Alle bedieningsopties voor de elektrische modellen, vindt u op de pagina elektrische bediening.

rotatiebediening (R) Deze bediening is bestemd voor plafondmodellen. De slingerstang is leverbaar in 50 cm, 100 cm, 200 cm en 300 cm. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

bedieningsstok De dakraam- en plafondmodellen met een bedieningsgreep zijn ook te bedienen met een bedieningsstok. Dit is vooral handig bij moeilijk bereikbare plissĂŠgordijnen. De bedieningsstok is leverbaar in 50 cm, 100 cm, 200 cm en 300 cm. Voor de meerprijs, zie prijslijst.


modellen

pakketindelingen bedieningen 4modellenoverzicht productdieptes

modellenoverzicht De hoofdindeling van de plisségordijnencollectie is op basis van de volgende vier raamsoorten:

A

B

rechte ramen A. vrijhangend geschikt voor verticaal geplaatste ramen B. ingespannen geschikt voor draai en kiep-ramen tot maximaal 15˚ hellend. Ook geschikt voor deuren.

D

dakramen geschikt voor dak- en tuimelramen tot maximaal 60˚ hellend.

P

plafondramen geschikt voor hellende (45˚) tot horizontaal (90˚) geplaatste ramen zoals lichtkoepels, lichtstraten en serredaken.

speciale ramen geschikt voor alle ramen die niet rechthoekig zijn (verticaal geplaatste ramen dan wel hellend of horizontaal geplaatste ramen).

30


31 stofpakketten bedieningen modellenoverzicht 4productdieptes

modellen

productdieptes Op deze pagina vindt u informatie over de minimaal benodigde kozijndiepte en de pakkethoogte.

plissĂŠgordijnen

dupligordijnen 25 mm

dupligordijnen 32 mm

bijpassend U- of plakprofiel

bijpassend U- of plakprofiel

bijpassend U- of plakprofiel

Deze maataanduiding betreft de minimaal benodigde kozijndiepte. De informatie geldt voor alle modellen met uitzondering van de elektrische modellen en modellen met kettingbediening.

plissĂŠgordijnen

dupligordijnen 25 mm

dupligordijnen 32 mm

bijpassend U- of plakprofiel

bijpassend U- of plakprofiel

bijpassend U- of plakprofiel

Deze maataanduiding betreft de minimaal benodigde kozijndiepte voor de elektrische modellen en modellen met kettingbediening.

pakkethoogte Informatie over de hoogte van het stofpakket vindt u per raamsoort, op de pagina 'modellen'. De hoogte van het stofpakket is afhankelijk van het model in combinatie met de stofdikte. In het collectieoverzicht wordt de stofdikte gespecificeerd met de code S1, S2 of S3.


rechte ramen

4opties modellen meten en bestellen

opties Met onderstaande extra opties kunt u het plisségordijn ook qua functionaliteit afstemmen op uw wensen.

optrekkoord extra uit de kant

L-vormige zijprofielen

U-vormige zijprofielen

Kiest u voor de optie 'optrekkoord extra uit de kant', dan wordt het optrekkoord 3 cm verder uit de kant geplaatst, zodat de optrekkoorden elkaar in de hoeken niet hinderen. Vooral in een erkersituatie biedt deze optie uitkomst. 'Optrekkoord extra uit de kant' geldt bij modellen die twee optrekkoorden hebben, voor beide koorden.

Om de lichtinval aan de zijkant te beperken kunt u een zijprofiel toepassen. De L-vormige uitvoering is geschikt voor in-de-dag plaatsing. De zijprofielen worden standaard geleverd in de kleur van het boven- en onderprofiel van het plisségordijn. Zijprofielen kunnen niet geleverd worden met houtlook. Voor de meerprijs zie prijslijst.

Om de lichtinval aan de zijkant te beperken kunt u een zijprofiel toepassen. De U-vormige uitvoering is geschikt voor in-de-dag en op-dedag montage. De zijprofielen worden standaard geleverd in de kleur van het boven- en onderprofiel van het plisségordijn. Zijprofielen kunnen niet geleverd worden met houtlook. Voor de meerprijs zie prijslijst.

plakprofielen

klemsteunen

voorsprongsteunen

Wilt u niet boren in het kozijn, kies dan voor plakprofielen. Deze plakt u links en rechts in het kozijn, waarna u het plisségordijn eenvoudig in de profielen klikt. Bijkomend voordeel is dat de profielen de lichtkier aan de zijkanten van het plisségordijn verminderen. De plakprofielen worden standaard geleverd in de kleur van het bovenen onderprofiel van het plisségordijn. Plakprofielen kunnen niet geleverd worden met houtlook. De plakprofielen kunnen in- en opde-dag geplaatst worden. Geef dit duidelijk aan op de orderbon in verband met de plaatsing van de tape. Op de volgende pagina's staat vermeld of plakprofielen besteld kunnen worden in combinatie met het door u gekozen model en wat de maximale breedte dan is. Voor de meerprijs zie prijslijst.

Met de speciale klemsteunen voor draai-kiepramen plaatst u het plisségordijn zonder te hoeven schroeven of lijmen. Wij raden u aan om bij plaatsing op draaikiepramen te kiezen voor een ingespannen model, zodat het plisségordijn met het raam mee beweegt. Plisségordijnen met klemsteunen worden altijd op-de-dag gemonteerd. Voor de meerprijs en informatie over het aantal benodigde steunen zie prijslijst.

Met voorsprongsteunen plaatst u het plisségordijn 7 cm verder van het kozijn dan met gewone steunen. Dit biedt gemak bij uitstekende delen. Voorsprongsteunen zijn toepasbaar voor alle modellen met rechte plaatsing. Met voorsprongsteunen plaatst u het plisségordijn op-de-dag. Op de prijslijst staan de meerprijs en het aantal benodigde voorsprong­ steunen vermeld.

32


33

optrekkoord (O) stofpakket boven

stofpakket vrij

2 stofpakketten boven

nee

opties overlap

ja

ja

optrekkoord extra uit de kant

ja

ja

ja

klemsteunen

ja

ja

ja ja (120 cm)

ja (120 cm)

ja (120 cm)

zijprofielen L-vormig

plakprofielen (max. breedte)

ja

ja

ja

zijprofielen U-vormig

ja

ja

ja

profielen met houtlook

ja

ja

nee

stofpakket boven

stofpakket vrij

2 stofpakketten boven

nee

opties overlap

ja

ja

optrekkoord extra uit de kant

ja

ja

ja

klemsteunen

ja

ja

ja ja (120 cm)

ja (120 cm)

ja (120 cm)

zijprofielen L-vormig

plakprofielen (max. breedte)

ja

ja

ja

zijprofielen U-vormig

ja

ja

ja

nee

nee

nee

stofpakket beneden

2 stofpakketten beneden

overlap

ja

nee

optrekkoord extra uit de kant

ja

ja

klemsteunen

ja

ja

ja (120 cm)

ja (120 cm)

profielen met houtlook

opties

plakprofielen (max. breedte) zijprofielen L-vormig

ja

ja

zijprofielen U-vormig

ja

ja

profielen met houtlook

ja

nee


rechte ramen

opties 4modellen meten en bestellen

kettingbediening (K) stofpakket boven

stofpakket boven

stofpakket onder

opties overlap optrekkoord extra uit de kant klemsteunen

ja

ja

ja

nee

nee

nee

ja

plakprofielen (max. breedte)

ja (180 cm)

ja

ja

ja (180 cm)

ja (180 cm)

zijprofielen L

nee

ja

ja

zijprofielen U

ja

ja

ja

nee

nee

nee

profielen met houtlook

elektrische bediening (E) stofpakket boven

stofpakket boven

stofpakket onder

opties overlap optrekkoord extra uit de kant klemsteunen

ja

ja

ja

nee

nee

nee

ja

plakprofielen (max. breedte)

ja (180 cm)

ja

ja

ja (180 cm)

ja (180 cm)

zijprofielen L

nee

ja

ja

zijprofielen U

ja

ja

ja

nee

nee

nee

profielen met houtlook

model

min.

#

breedte max. plissé

min.

dupli

hoogte

opp.

max.

max.

pakkethoogte mm

1 meter hoog

2 meter hoog

3 meter hoog

plissé

dupli

m2

S1#

S2#

S3#

S1#

S2#

S3#

S1#

S2#

S3#

46

54

61

59

75

86

-

96

109 124

AO 10

400

2500

3600

100

2500

3000

5*

AO 20

400

2500

3600

100

2500

3000

5*

61

69

76

74

90

101

-

111

AO 30

400

2500

3600

100

2500

3000

5*

76

92

106

102

134

156

-

176 202

BO 10

400

2300

2300

100

2500

3000

5*

51

59

66

64

80

91

-

101

114

BO 16

400

2300

2300

100

2500

3000

5*

61

69

76

74

90

101

-

111

124

BO 20

400

2300

2300

100

2500

3000

5*

61

69

76

74

90

101

-

111

124

BO 30

400

2300

2300

100

2500

3000

5*

81

97

111

107

139

161

-

181

207

BO 35

400

2300

2300

100

2500

3000

5*

96

112

126

122

154

176

-

196 222

AK 10

400

3600

3600

100

2500

3000

-

66

74

81

79

95

106

-

116

129

BK 10

400

3000

3000

100

2500

3000

-

71

79

86

84

100

111

-

121

134

BK 16

400

3000

3000

100

2500

3000

-

71

79

86

84

100

111

-

121

134

AE 10

400•

3600

3600

100

2500

3000

-

66

74

81

79

95

106

-

116

129

BE 10

400•

3000

3000

100

2000

3000

-

71

79

86

84

100

111

-

121

134

BE 16

400•

3000

3000

100

2000

3000

-

71

79

86

84

100

111

-

121

134

stofsoorten zie collectieoverzicht.

* plissé- en dupli-gordijnen tot 2,0 m2 worden geleverd met een koordkatrol. •

Bij een hoogte > 2000 mm geldt een min. breedte van 440 mm. Bij een hoogte > 2500 mm geldt een min. breedte van 510 mm.

34


35

bedieningsgreep (B) stofpakket boven

stofpakket beneden

opties overlap

nee

nee

optrekkoord extra uit de kant

nee

nee

klemsteunen plakprofielen (max. breedte)

ja

ja

ja (120 cm)

ja (120 cm)

zijprofielen L-vormig

ja

ja

zijprofielen U-vormig

ja

ja

nee

nee

stofpakket vrij

stofpakket vrij

profielen met houtlook

opties overlap

nee

nee

optrekkoord extra uit de kant

nee

nee

klemsteunen plakprofielen (max. breedte)

ja

ja

ja (120 cm)

ja (120 cm)

zijprofielen L-vormig

ja

ja

zijprofielen U-vormig

ja

ja

nee

nee

2 stofpakketten boven

2 stofpakketten beneden

profielen met houtlook

opties overlap

nee

nee

optrekkoord extra uit de kant

nee

nee

klemsteunen plakprofielen (max. breedte)

ja

ja

ja (120 cm)

ja (120 cm)

zijprofielen L-vormig

ja

ja

zijprofielen U-vormig

ja

ja

nee

nee

profielen met houtlook


rechte ramen

model

min.

max.

min.

hoogte

opp.

max.

max.

pakkethoogte mm

1 meter hoog

2 meter hoog

3 meter hoog S2#

S3#

BB 10

150

1500

1500

100

2500

2500

3,5

51

59

66

64

80

91

-

-

-

BB 15

150

1500

1500

100

2500

2500

3,5

51

59

66

64

80

91

-

-

-

BB 20

150

1500

1500

100

2500

2500

3,5

70

78

85

83

99

110

-

-

-

BB 24

300

1700

1700

100

2500

2500

3,5

55

63

70

68

84

95

-

-

-

BB 30

150

1500

1500

100

2500

2500

3,5

85

101

115

111

143

165

-

-

-

BB 35

150

1500

1500

100

2500

2500

3,5

85

101

115

111

143

165

-

-

-

#

breedte

opties 4modellen meten en bestellen

plissĂŠ

dupli

stofsoorten zie collectieoverzicht.

plissĂŠ

dupli

m2

S1#

S2#

S3#

S1#

S2#

S3#

S1#

36


37 opties modellen 4meten en bestellen

rechte ramen

meten en bestellen

Bepaal waar en hoe u het plissé- of dupligordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op diverse plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Plissé- en dupligordijnen kunnen zowel in- als op de dag worden geplaatst. De meegeleverde steunen zijn geschikt voor bevestiging aan het plafond en aan de wand of het kozijn.

in-de-dag Het plissé- of dupligordijn wordt tussen het raamkozijn of de muur geplaatst. - Meet de breedte tussen het raamkozijn of de muur. - Meet de hoogte tussen het raamkozijn en de vensterbank of de vloer.

op-de-dag Het plissé- of dupligordijn wordt op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond geplaatst. - Meet de breedte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de hoogte inclusief de gewenste overlapping. Bovenstaande betreft de bruto maten. Om het plissé- of dupligordijn optimaal te laten functioneren wordt de door u opgegeven breedte standaard enigszins verminderd. Houdt u zelf al rekening met deze vermindering, vermeld dan op de orderbon: 'blijvende maten'!

U- en plakprofielen Let op: geef bij uw bestelling duidelijk aan of het product in- of op de dag wordt geplaatst. De zijprofielen zullen hierop worden aangepast!

klemsteunen Bij bevestiging met klemsteunen van uw plissé- of dupligordijn op het bewegende deel van uw draai- en kiepraam gelden de onderstaande bestelmaten. hoogte: de totale hoogte van het bewegende deel van uw draai- en kiepraam. breedte: de glasbreedte plus de door u gewenste overlapping. Vermeld op uw order 'klemsteunen'.


dakramen

4 opties modellen meten en bestellen

opties Met onderstaande extra opties kunt u het plisségordijn ook qua functionaliteit afstemmen op uw wensen.

L-vormige zijprofielen

U-vormige zijprofielen

Om de lichtinval aan de zijkant te beperken kunt u een zijprofiel toepassen. De L-vormige uitvoering is geschikt voor in-de-dag plaatsing voor ramen met een sponnings­ hoek van 90° en 96°. De zijprofielen worden standaard geleverd in de kleur van het bovenen onderprofiel van het plisségordijn. Zijprofielen kunnen niet geleverd worden met houtlook. Voor de meerprijs zie prijslijst.

Om de lichtinval aan de zijkant te beperken kunt u een zijprofiel toepassen. Voor ramen met een sponningshoek van 90° is de U-vormige uitvoering geschikt voor in-de-dag en op-de-dag montage. Voor alle andere sponningshoeken is deze uitvoering alleen geschikt voor op-de-dag montage. De zijprofielen worden standaard geleverd in de kleur van het boven- en onderprofiel van het plisségordijn. Zijprofielen kunnen niet geleverd worden met houtlook. Voor de meerprijs zie prijslijst.

bedieningsstok Voor het bereiken van hooggelegen ramen is de bedieningsstok een handige optie. De bedieningsstok is leverbaar in 50 cm, 100 cm, 200 cm en 300 cm voor alle modellen met een bedieningsgreep. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

38


dakramen

39 opties 4modellen meten en bestellen

bedieningsgreep (B) stofpakket boven

stofpakket beneden

stofpakket vrij

nee

opties overlap

nee

nee

zijprofielen L-vormig

ja

ja

ja

zijprofielen U-vormig

ja

ja

ja

nee

nee

nee

ja

ja

ja

2 stofpakketten boven

2 stofpakketten beneden

nee

nee

profielen met houtlook bedieningsstok

opties overlap zijprofielen L-vormig

ja

ja

zijprofielen U-vormig

ja

ja

nee

nee

ja

ja

profielen met houtlook bedieningsstok

model

min.

max.

min.

hoogte

opp.

max.

max.

pakkethoogte mm

1 meter hoog

2 meter hoog

3 meter hoog S2#

S3#

DB 10

150

1500

1500

100

2500

2500

2,2

51

59

66

64

80

91

-

-

-

DB 15

150

1500

1500

100

2500

2500

2,2

51

59

66

64

80

91

-

-

-

DB 20

150

1500

1500

100

2500

2500

2,2

55

63

70

68

84

95

-

-

-

DB 30

150

1500

1500

100

2500

2500

2,2

85

101

115

111

143

165

-

-

-

DB 35

150

1500

1500

100

2500

2500

2,2

85

101

115

111

143

165

-

-

-

#

breedte plissĂŠ

dupli

stofsoorten zie collectieoverzicht.

plissĂŠ

dupli

m2

S1#

S2#

S3#

S1#

S2#

S3#

S1#


dakramen

meten en bestellen

Bepaal waar en hoe u het plissé- of dupligordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke.

in-de-dag (sponning) In de meeste gevallen zal het gordijn in de sponning van het bewegend raamdeel geplaatst worden. Indien bekend, vermeld merk, type en nummer van uw dakraam (bijvoorbeeld VELUX GGL204). De maten zijn bij ons bekend en hoeven dus niet te worden opgemeten. Indien het merk, type en nummer van het dakraam niet bekend zijn, meet dan de exacte breedte en hoogte in millimeters tussen de raamstijlen, aan de voorzijde gemeten (zie tekeningen van de dwarsdoorsnede). Controleer eventuele hoogte- en breedteverschillen binnen de sponning door op verschillende plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinst gemeten maat. Indien niet anders vermeld gaan wij uit van een rechte (90°) sponning.

in-de-dag Het gordijn wordt tussen het raamkozijn geplaatst. Controleer eventuele hoogte- en breedteverschillen binnen het kozijn door op verschillende plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinst gemeten maat. - Meet de breedte binnen het raamkozijn. - Meet de hoogte binnen het raamkozijn.

op-de-dag Het gordijn wordt over het raamkozijn op de wand of dakbeschot geplaatst. - Meet de breedte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de hoogte inclusief de gewenste overlapping. Bovenstaande betreft de bruto maten. Om het plissé- of dupligordijn optimaal te laten functioneren wordt de door u opgegeven breedte standaard enigszins verminderd. Houdt u zelf al rekening met deze vermindering, vermeld dan op de orderbon: 'blijvende maten'!

U-profielen Geef bij uw bestelling duidelijk aan of het product in- of op de dag wordt geplaatst. De zijprofielen zullen hierop worden aangepast!

ventilatie Tussen uw plissé- of dupligordijn en het glas kan zich warmte ophopen. Voor een goede ventilatie dient de afstand tussen glas en stof minimaal 10 mm te bedragen.

opties modellen 4meten en bestellen

40


41


plafondramen

4opties modellen meten en bestellen

opties Met onderstaande extra opties kunt u het plissĂŠgordijn ook qua functionaliteit afstemmen op uw wensen.

bedieningsstok

slingerstang

Voor het bereiken van hooggelegen ramen is de bedieningsstok een handige optie. De bedieningsstok is leverbaar in 50 cm, 100 cm, 200 cm en 300 cm voor alle modellen met een bedieningsgreep. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

De slingerstang is speciaal bedoeld voor plissĂŠgordijnen met rotatiebediening. De slingerstang is leverbaar in 50 cm, 100 cm, 200 cm en 300 cm. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

42


43

bedieningsgreep (B) stofpakket boven

2 stofpakketten boven

overlap

nee

nee

profielen met houtlook

nee

nee

opties

bedieningsstok slingerstang

ja

ja

nee

nee

rotatiebediening (R) stofpakket boven

stofpakket boven

overlap

nee

nee

profielen met houtlook

nee

nee

bedieningsstok

nee

nee

ja

ja

opties

slingerstang

elektrische bediening (E) stofpakket boven

stofpakket boven

overlap

nee

nee

profielen met houtlook

nee

nee

bedieningsstok

nee

nee

slingerstang

nee

nee

opties


plafondramen

model

min.

#

breedte max. plissĂŠ

min.

dupli

hoogte

opp.

max.

max.

opties 4modellen meten en bestellen

pakkethoogte mm

1 meter hoog

2 meter hoog

3 meter hoog

plissĂŠ

dupli

m2

S1#

S2#

S3#

S1#

S2#

S3#

S1#

S2#

S3#

PB 10

150

1500

1500

100

4500

4000

-

51

59

66

64

80

91

76

101

114

PB 30

150

1500

1500

100

4500

4000

-

81

97

111

107

139

161

131

181

207

PR 10

200

2300

2300

100

4500

4000

-

71

79

86

84

100

111

96

121

134

PR 11

200

2300

2300

100

4500

4000

-

51

59

66

64

80

91

76

101

114

PE 10

260

2300

2300

100

4500

4000

-

71

79

86

84

100

111

96

121

134

PE 11

260

2300

2300

100

4500

4000

-

51

59

66

64

80

91

76

101

114

stofsoorten zie collectieoverzicht.

44


45 opties modellen 4meten en bestellen

plafondramen

meten en bestellen

Bepaal waar en hoe u het plissé- of dupligordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op diverse plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Plissé- en dupligordijnen kunnen zowel in- als op de dag worden geplaatst. De meegeleverde steunen zijn geschikt voor bevestiging aan het plafond en aan de wand of het kozijn.

in-de-dag Het plissé- of dupligordijn wordt tussen het raamkozijn geplaatst. - Meet de breedte binnen het raamkozijn. - Meet de hoogte binnen het raamkozijn.

op-de-dag Het plissé- of dupligordijn wordt op het raamkozijn of tegen het plafond geplaatst. - Meet de breedte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de hoogte inclusief de gewenste overlapping. Bovenstaande betreft de bruto maten. Om het plissé- of dupligordijn optimaal te laten functioneren wordt de door u opgegeven breedte standaard enigszins verminderd. Houdt u zelf al rekening met deze vermindering, vermeld dan op de orderbon: 'blijvende maten'!

ventilatie Tussen uw plissé- of dupligordijn en het glas kan zich warmte ophopen. Voor een goede ventilatie dient de afstand tussen glas en stof bij verduisterende stoffen minimaal 80 mm te bedragen. Voor transparante en lichtdoorlatende stoffen geldt een minimale afstand van 60 mm. Bij montage in lichtkoepels dient u bovendien nog rekening te houden met een vrije opening aan bovenen onderzijde van uw gordijn van minimaal 50 mm. U kunt daarvoor gebruik maken van montageprofielen. Indien speciaalglas is gebruikt (bijv. hoogrendementsglas) dienen de door de glasfabrikant voorgeschreven montageafstanden te worden aangehouden.


speciale ramen

4opties modellen meten en bestellen

opties Met onderstaande extra opties kunt u het plisségordijn ook qua functionaliteit afstemmen op uw wensen.

bedieningsstok Voor het bereiken van hooggelegen ramen is de bedieningsstok een handige optie. De bedieningsstok is leverbaar in 50 cm, 100 cm, 200 cm en 300 cm voor alle modellen met een bedieningsgreep. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

slingerstang

montageprofiel

De slingerstang is speciaal bedoeld voor plisségordijnen met rotatiebediening. De slingerstang is leverbaar in 50 cm, 100 cm, 200 cm en 300 cm. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

Indien een raam te groot is voor een plissé- of dupligordijn, biedt het montageprofiel uitkomst. Hiermee deelt u het raam op in kleinere vlakken. Per vlak kan dan een plissé- of dupligordijn gemonteerd worden. Het montageprofiel wordt geleverd inclusief de benodigde bevestigingsmiddelen. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

46


47

grote oppervlakken Indien het venster te groot is voor een plissĂŠ- of dupligordijn, kunt u met behulp van montageprofielen het venster in kleinere vlakken verdelen. Per vlak kan dan een apart plissĂŠ- of dupligordijn gemonteerd worden. Meet in dit geval de afmetingen van het totale raam en bepaal globaal hoe u dit raam wilt opdelen. Vervolgens kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling om u te laten adviseren over de exacte afmetingen van de te bestellen modellen.

optrekkoord (O) bedieningsgreep (B) xx plaatsing verticaal

plaatsing universeel

Bediening alleen aan de lage zijde maatvoeringen slope hoek (graden) breedte A (cm) breedte B (cm) hoogte C (cm)

min.

max.

min.

1

50

10

60

40

-

15

100

-

230*

10

-

max.

13,6

-

10

-

hoogte D (cm)

-

250

-

250

hoogte D dupli (cm)

-

300

-

-

oppervlakte (m2)

-

5

-

-

overlap

nee

nee

houtkleuren profiel

nee

nee

bedieningsstok

nee

ja

slingerstang

nee

nee

* Is de stofbreedte kleiner dan de maximale schuine breedte dan geldt de stofbreedte als maximale breedte.


speciale ramen

optrekkoord (O) plaatsing verticaal

opties 4modellen meten en bestellen

bedieningsgreep (B) x

plaatsing verticaal

plaatsing universeel

plaatsing universeel

Bediening alleen aan de hoge zijde maatvoeringen slope hoek (graden) breedte A (cm) breedte B (cm) hoogte C (cm) oppervlakte (m2)

min.

max.

min.

max.

min.

max.

min.

1

60

1

60

10

89

10

89

40

-

40

-

15

100

15

100

-

230*

10 -

overlap

-

200

10

5

-

nee

230*

13,6

250

10

-

-

-

max.

13,6

250

10

-

-

250 -

nee

nee

nee

houtkleuren profiel

nee

nee

nee

nee

bedieningsstok

nee

nee

ja

nee

slingerstang

nee

nee

nee

ja

* Is de stofbreedte kleiner dan de maximale schuine breedte dan geldt de stofbreedte als maximale breedte.

E (elektrisch) plaatsing universeel

B (bedieningsgreep) R (slingerstang) plaatsing universeel

plaatsing universeel

E (elektrisch) plaatsing universeel

Bediening alleen aan de lage zijde

min.

max.

min.

max.

min.

max.

min.

slope hoek (graden)

maatvoeringen

10

89

10

89

10

89

10

89

breedte A (cm)

30

100

15

150

30

150

40

150

breedte B (cm)

13,6

hoogte C (cm)

10

- 250

14,6

-

10

250

14,6

-

10

250

max.

14,6 10

250

overlap

nee

nee

nee

nee

houtkleuren profiel

nee

nee

nee

nee

bedieningsstok

nee

ja

nee

nee

slingerstang

nee

nee

ja

nee

48


49

O (optrekkoord) B (bedieningsgreep) R (slingerstang) plaatsing verticaal

maatvoeringen

plaatsing universeel

plaatsing universeel

E (elektrisch) plaatsing universeel

min.

max.

min.

max.

min.

max.

min.

slope hoek (graden)

10

89

10

89

10

89

10

89

breedte A (cm)

40

210

15

150

30

230

30

230

breedte B (cm)

30

hoogte C (cm)

10

- 250•/300*

13,6

-

13,6

-

13,6

-

10

250

10

250

10

250 88

breedte Bl, Br (cm)

-

50

-

88

-

88

-

oppervlakte (m2)

-

5

-

-

-

-

-

overlap

max.

-

nee

nee

nee

nee

houtkleuren profiel

nee

nee

nee

nee

bedieningsstok

nee

ja

nee

nee

slingerstang

nee

nee

ja

nee

hoogte C: • = plissé * = dupli

O (optrekkoord) B (bedieningsgreep) R (slingerstang) plaatsing verticaal

maatvoeringen

plaatsing universeel

plaatsing universeel

E (elektrisch) plaatsing universeel

min.

max.

min.

max.

min.

max.

min.

slope hoek (graden)

10

89

10

89

10

89

10

89

breedte A (cm)

40

210

15

150

30

230

40

230

breedte B (cm)

30

boogte C (cm)

10

- 250•/300*

14,6

-

14,6

-

14,6

250

10

250

10

250 69

breedte Bl, Br (cm)

-

50

-

-

-

69

-

-

5

-

-

-

-

-

-

nee

nee

nee

nee

houtkleuren profiel

nee

nee

nee

nee

bedieningsstok

nee

ja

nee

nee

slingerstang

nee

nee

ja

nee

hoogte C: • = plissé * = dupli

-

10

oppervlakte (m2) overlap

max.


speciale ramen

opties 4modellen meten en bestellen

2 bedieningsgrepen (B) plaatsing verticaal

maatvoeringen slope hoek (graden) breedte A (cm)

plaatsing universeel

plaatsing universeel

min.

max.

min.

max.

min.

-

-

-

-

10

max. 60

35

150

40

100

15

150

breedte B (cm)

13,6

-

13,6

-

13,6

-

hoogte C (cm)

10

-

10

-

10

-

hoogte D (cm)

30

250

30

250

30

250

overlap

nee

nee

nee nee

houtkleuren profiel

nee

nee

bedieningsstok

ja

ja

ja

slingerstang

nee

nee

nee

2 bedieningsgrepen (B) plaatsing verticaal

plaatsing universeel

maatvoeringen

min.

max.

min.

max.

breedte A (cm)

50

150

40

150

breedte B (cm)

14,6

-

13,6

-

hoogte C (cm)

10

-

10

-

hoogte D (cm)

30

250

30

250

overlap

nee

nee nee

houtkleuren profiel

nee

bedieningsstok

ja

ja

slingerstang

nee

nee

50


51

niet bedienbaar plaatsing verticaal

plaatsing verticaal

plaatsing verticaal

maatvoeringen

min.

max.

min.

max.

min.

breedte A (cm)

15

60

15

120

15

max. 120

hoogte D (cm)

10

60

10

60

20

120

overlap

nee

nee

nee

houtkleuren profiel

nee

nee

nee

bedieningsstok

nee

nee

nee

slingerstang

nee

nee

nee


speciale ramen

opties modellen 4meten en bestellen

meten en bestellen slope Bepaal waar en hoe u het plissé- of dupligordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Plissé- en dupligordijnen kunnen zowel in- als op-de-dag worden geplaatst. Houdt u er rekening mee dat de profielen en de stof, vanwege producttechnische redenen, kleiner geleverd worden dan de door u opgegeven maten. De productiemaat is afhankelijk van het gekozen model, de hoek, de afmeting en de stof van uw plissé- of dupligordijn. Om deze reden is het niet mogelijk 'blijvende maten' te bestellen bij modellen voor speciale ramen.

slope in-de-dag

slope op-de-dag

Het plissé- of dupligordijn wordt tussen het raamkozijn of de muur geplaatst. - Meet de breedte tussen het raamkozijn of de muur. Controleer breedteverschillen door op diverse plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinste maat. - Meet de linker en rechter hoogte tussen het raamkozijn, de vensterbank of de vloer. - Meet de schuine zijde. - Schets de situatie op de orderbon en vermeld daarbij de gemeten maten.

Het plissé- of dupligordijn wordt op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond geplaatst. - Meet de breedte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de linker en rechter hoogte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de gewenste schuine zijde. - Schets de situatie op de orderbon en vermeld daarbij de gemeten maten.

52


53

driehoek

trapezium

Bepaal waar en hoe u het plissé- of dupligordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Plissé- en dupligordijnen kunnen zowel in- als op-de-dag worden geplaatst. Houdt u er rekening mee dat de profielen en de stof, vanwege producttechnische redenen, kleiner geleverd worden dan de door u opgegeven maten. De productiemaat is afhankelijk van het gekozen model, de hoek, de afmeting en de stof van uw plissé- of dupligordijn. Om deze reden is het niet mogelijk 'blijvende maten' te bestellen bij modellen voor speciale ramen.

driehoek in-de-dag

trapezium in-de-dag

Het plissé- of dupligordijn wordt tussen het raamkozijn of de muur geplaatst. - Meet de basisbreedte tussen het raamkozijn of de muur. - Meet de hoogte tussen het raamkozijn, de vensterbank of de vloer. - Meet de schuine zijde(n) tussen het raamkozijn, de vensterbank of de vloer. - Schets de situatie op de orderbon en vermeld daarbij de gemeten maten.

Het plissé- of dupligordijn wordt tussen het raamkozijn of de muur geplaatst. - Meet de grote en kleine breedte tussen het raamkozijn of de muur. - Meet de hoogte tussen het raamkozijn, de vensterbank of de vloer. Controleer hoogteverschillen door op diverse plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinste maat. - Meet de schuine zijde(n) tussen het raamkozijn, de vensterbank of de vloer. - Schets de situatie op de orderbon en vermeld daarbij de gemeten maten.

driehoek op-de-dag

trapezium op-de-dag

Het plissé- of dupligordijn wordt op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond geplaatst. - Meet de basisbreedte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de hoogte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de gewenste schuine zijde(n). - Schets de situatie op de orderbon en vermeld daarbij de gemeten maten.

Het plissé- of dupligordijn wordt op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond geplaatst. - Meet de grote en kleine breedte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de hoogte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de gewenste schuine zijde(n). - Schets de situatie op de orderbon en vermeld daarbij de gemeten maten.


speciale ramen

vijfhoek

opties modellen 4meten en bestellen

zeshoek

Bepaal waar en hoe u het plissé- of dupligordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op diverse plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinste maat.Plissé- en dupligordijnen kunnen zowel in- als op-de-dag worden geplaatst. Houdt u er rekening mee dat de profielen en de stof, vanwege producttechnische redenen, kleiner geleverd worden dan de door u opgegeven maten. De productiemaat is afhankelijk van het gekozen model, de hoek, de afmeting en de stof van uw plissé- of dupligordijn. Om deze reden is het niet mogelijk 'blijvende maten' te bestellen bij modellen voor speciale ramen.

vijfhoek in-de-dag

zeshoek in-de-dag

Het plissé- of dupligordijn wordt tussen het raamkozijn of de muur geplaatst. - Meet de grote en kleine breedte tussen het raamkozijn of de muur. - Meet de grote en kleine hoogte tussen het raamkozijn, de vensterbank of de vloer. - Meet de schuine zijde(n) - Schets de situatie op de orderbon en vermeld daarbij de gemeten maten.

Het plissé- of dupligordijn wordt tussen het raamkozijn of de muur geplaatst. - Meet de grote en kleine breedte tussen het raamkozijn of de muur. - Meet de grote en kleine hoogte tussen het raamkozijn, de vensterbank of de vloer. - Meet alle schuine zijden. - Schets de situatie op de orderbon en vermeld daarbij de gemeten maten.

vijfhoek op-de-dag

zeshoek op-de-dag

Het plissé- of dupligordijn wordt op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond geplaatst. - Meet de grote en kleine breedte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de grote en kleine hoogte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de gewenste schuine zijde(n). - Schets de situatie op de orderbon en vermeld daarbij de gemeten maten.

Het plissé- of dupligordijn wordt op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond geplaatst. - Meet de grote en kleine breedte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de grote en kleine hoogte inclusief de gewenste overlapping. - Meet alle schuine zijden. - Schets de situatie op de orderbon en vermeld daarbij de gemeten maten.

54


55

cirkel Bepaal waar en hoe u het plissé- of dupligordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Plissé- en dupligordijnen kunnen zowel in- als op-de-dag worden geplaatst.

cirkel in-de-dag

cirkel op-de-dag

Het plissé- of dupligordijn wordt tussen het raamkozijn of de muur geplaatst. - Meet de basisbreedte tussen het raamkozijn of de muur. - Meet de grootste hoogte tussen het raamkozijn, de vensterbank of de vloer. - Maak altijd een sjabloon op ware grootte. Aan de hand van het sjabloon wordt uw plissé- of dupligordijn geproduceerd.

Het plissé- of dupligordijn wordt op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond geplaatst. - Meet de basisbreedte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de grootste hoogte inclusief de gewenste overlapping. - Meet de gewenste schuine zijde. - Maak altijd een sjabloon op ware grootte. Aan de hand van het sjabloon wordt uw plissé- of dupligordijn geproduceerd.


collectieoverzicht

56

4collectieoverzicht

collectieoverzicht kleur onderdelen Dit is de kleur die de onderdelen standaard krijgen. De cijfers verwijzen naar de kleuren die u op pagina 21 vindt.

overlap Meer informatie over overlap vindt u op pagina 28. stofsamenstelling PES: polyester CO: katoen PAC: polyamide VI: viscose

beeldschermgeschikt N: noord O: oost Z: zuid W: west

handwasbaar handwasbaar vochtige doek vochtige doek handwasbaar handwasbaar vochtige doek handwasbaar vochtige doek vochtige doek handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar vochtige doek handwasbaar vochtige doek vochtige doek vochtige doek handwasbaar handwasbaar vochtige doek handwasbaar handwasbaar vochtige doek vochtige doek vochtige doek vochtige doek vochtige doek handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar vochtige doek vochtige doek handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar vochtige doek vochtige doek vochtige doek vochtige doek vochtige doek vochtige doek vochtige doek handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar vochtige doek handwasbaar handwasbaar

16% 17% 0% 0% 9% 5% 0% 7% 0% 0% 9% 13% 11% 17% 0% 12% 0% 0% 0% 9% 14% 0% 9% 13% 0% 0% 0% 0% 0% 16% 16% 13% 19% 17% 10% 10% 12% 9% 15% 14% 0% 0% 17% 11% 8% 11% 8% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 10% 10% 7% 15% 17% 12% 13% 11% 14% 14% 16% 17% 14% 12% 15% 16% 0% 19% 8%

45% 40% 72% 72% 34% 27% 72% 17% 72% 72% 55% 35% 43% 42% 72% 56% 72% 72% 72% 55% 51% 72% 49% 53% 72% 72% 72% 72% 72% 47% 46% 34% 43% 38% 37% 37% 46% 34% 47% 46% 72% 72% 43% 45% 26% 12% 32% 72% 72% 72% 72% 72% 72% 72% 55% 51% 55% 51% 54% 54% 52% 52% 49% 50% 52% 60% 47% 51% 52% 66% 72% 41% 22%

39% 43% 28% 28% 57% 68% 28% 76% 28% 28% 36% 53% 47% 41% 28% 32% 28% 28% 28% 36% 36% 28% 42% 35% 28% 28% 28% 28% 28% 37% 38% 53% 38% 45% 53% 53% 42% 57% 39% 40% 28% 28% 40% 45% 66% 77% 61% 28% 28% 28% 28% 28% 28% 28% 35% 39% 39% 34% 29% 34% 36% 37% 36% 36% 33% 23% 39% 37% 34% 18% 28% 41% 70%

stofsamenstelling

antibacterieel

overlap

vuilafstotend

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES

lichtechtheid

360 W 360 W 360 W B1 360 W 360 360 360 W 360 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W B1 360 W 360 W 360 W B1 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 360 360 360 360 W 360 W 360 W B1 360 W B1 360 W 360 360 360 360 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 W 360 260 W 360 260 W 360 260 W 360 260 W 360 260 W 360 260 W 360 260 W 360 260 W 360 260 W 360 260 W 360 260 W 360 260 W 360 W 360 W 360 W 360

vochtbestendig

vlamvertragend

warmtewerend

stofhoogte

stofbreedte

beeldscherm N N NOZW NOZW NOW NOZW NOZW NOW NOZW NOZW NOW N N N NOZW N NOZW NOZW NOZW NOW N NOZW NOW N NOZW NOZW NOZW NOZW NOZW N N N N N NOW NOW N NOW N N NOZW NOZW N N NOW N NOW NOZW NOZW NOZW NOZW NOZW NOZW NOZW NOW NOW NOW N N N N N N N N N N N N N NOZW N NOW

gewicht gr/m2

lichtdoorlatend lichtdoorlatend verduisterend verduisterend lichtdoorlatend lichtdoorlatend verduisterend lichtdoorlatend verduisterend verduisterend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend verduisterend lichtdoorlatend verduisterend verduisterend verduisterend lichtdoorlatend lichtdoorlatend verduisterend lichtdoorlatend lichtdoorlatend verduisterend verduisterend verduisterend verduisterend verduisterend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend verduisterend verduisterend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend verduisterend verduisterend verduisterend verduisterend verduisterend verduisterend verduisterend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend verduisterend lichtdoorlatend lichtdoorlatend

lichtabsorptie

6 1 2 9 10 2 10 3 1 9 9 7 7 4 7 6 6 3 3 4 4 3 2 1 4 7 7 6 10 1 4 4 2 4 4 2 4 4 2 1 1 4 1 4 2 7 4 4 1 2 7 4 6 9 4 1 2 4 1 4 2 4 10 2 1 6 9 3 1 4 3 2 4

transparantie

kleur onderdelen

kleurgroep geel wit grijs rood groen grijs groen rood rood rood rood blauw blauw beige blauw geel geel grijs grijs beige beige beige grijs wit geel blauw blauw geel groen groen geel beige grijs beige beige grijs geel beige grijs wit wit beige wit beige grijs blauw rood beige wit grijs blauw groen geel rood beige wit grijs beige wit beige grijs beige groen blauw rood geel rood grijs wit beige beige grijs beige

lichtreflectie

3500 3501 3502 3503 3504 3505 3506 3507 3508 3509 3510 3511 3512 3513 3514 3515 3516 3517 3518 3519 3520 3521 3522 3523 3524 3525 3526 3527 3528 3529 3530 3531 3532 3533 3534 3535 3536 3537 3538 3539 3540 3541 2000 2006 2007 2008 2013 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2023 2024 2025 2026 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2045 2046 2047

lichttransmissie

V V X X V V X V X X W V V V X W X X X W W X W W X X X X X V V W W W V V V V W W X X V V V V V X X X X X X X W W W X X X X X X X X X X X X W X V V

kleurnummer

prijsgroep

stofsoort dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 25 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32 dupli 32

onderhoud

lichtechtheid De lichtechtheid wordt gemeten volgens de norm DIN 54004 waarbij 1 staat voor een zeer snelle verkleuring en 8 voor totaal geen verkleuring.

warmtewerend M: gemetalliseerde achterzijde P: achterzijde met parelmoercoating W: witte achterzijde

160 160 230 210 170 170 210 170 210 210 180 160 160 170 210 180 210 210 230 180 160 230 180 180 210 210 210 210 210 160 160 160 160 160 170 170 170 170 160 160 230 230 150 160 160 160 160 190 190 190 190 190 190 190 170 170 170 270 270 270 270 270 270 270 270 270 270 270 270 170 190 150 160

6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7


rood blauw geel wit beige blauw geel rood wit beige grijs wit beige rood rood wit beige wit beige grijs grijs blauw groen geel geel grijs beige wit geel beige wit beige geel grijs grijs geel beige rood blauw wit groen rood blauw geel groen groen groen rood blauw blauw blauw rood rood rood rood rood beige beige geel geel blauw groen grijs wit wit beige grijs geel geel blauw groen wit geel blauw grijs rood beige groen wit geel beige wit beige grijs groen beige geel blauw geel grijs beige wit wit beige beige grijs wit beige beige rood

9 7 4 1 4 7 6 1 1 4 3 1 4 9 9 1 4 1 4 2 3 1 10 6 6 2 4 1 9 4 1 4 4 3 2 4 4 4 7 1 10 9 1 4 1 1 6 1 7 1 7 1 1 1 1 9 4 4 6 6 1 10 3 1 1 4 3 6 6 7 10 1 6 7 2 9 4 1 1 4 3 1 4 3 10 3 6 7 6 3 4 1 1 3 4 3 1 4 3 9

lichtdoorlatend NOZW lichtdoorlatend lichtdoorlatend verduisterend NOZW verduisterend NOZW verduisterend NOZW verduisterend NOZW verduisterend NOZW lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend NOZW lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend NOZW transparant lichtdoorlatend lichtdoorlatend transparant lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend N transparant NOW transparant transparant transparant transparant transparant transparant transparant N lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend N lichtdoorlatend transparant transparant transparant transparant transparant transparant lichtdoorlatend transparant lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend transparant transparant transparant transparant lichtdoorlatend N lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend transparant transparant lichtdoorlatend N lichtdoorlatend NOZW lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend

195 • 195 195 195 P 195 P 195 P 195 P 195 P 225 P B1 • 225 P B1 • 225 P B1 • 220 • • 220 • • 220 • • 220 • • 235 P • • 235 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 225 M B1 195 • 215 • 215 • 195 • 195 P • • 195 P • • 195 P • • 190 • 225 M B1 215 • 230 • 215 • 215 • 215 • 215 • 215 • 230 • 230 P • 230 P • 230 P • 230 P • 230 • 230 P • 230 P • 230 P • 230 • 230 P • 230 P • 230 P • 230 P • 215 • 190 190 190 190 190 190 215 • 190 215 • 195 • 195 • 195 • 195 • 195 • 215 • 230 • 230 • 230 • 230 • 230 • 230 • 230 • 230 • 195 250 • 195 250 • 195 250 • 195 250 • 220 • • 220 • • 220 • • 220 • • 220 • • 220 • • 220 • • 220 • • 225 B1/M1 • 225 B1/M1 • 225 P B1 • 225 P B1 • 225 P • 225 P • 215 • • 215 • •

handwasbaar • 1% 5% 94% vochtige doek • 33% 30% 37% vochtige doek • 32% 32% 36% vochtige doek 1% 51% 48% vochtige doek 1% 42% 57% vochtige doek 1% 46% 54% vochtige doek 1% 47% 52% vochtige doek 1% 46% 53% handwasbaar • 46% 53% 2% handwasbaar • 30% 50% 20% handwasbaar • 5% 36% 59% handwasbaar 37% 57% 6% handwasbaar 38% 58% 4% handwasbaar 21% 32% 48% handwasbaar 20% 37% 43% handwasbaar • 42% 56% 2% handwasbaar • 36% 55% 9% handwasbaar 35% 59% 6% handwasbaar 32% 56% 12% handwasbaar 19% 43% 38% handwasbaar 13% 28% 59% handwasbaar 33% 52% 16% handwasbaar 27% 49% 24% handwasbaar 30% 53% 18% handwasbaar 31% 52% 17% afborstelbaar • 1% 58% 41% handwasbaar • 50% 47% 3% handwasbaar 57% 43% 0% handwasbaar 30% 28% 32% handwasbaar • 50% 42% 8% handwasbaar • 31% 62% 7% handwasbaar • 27% 60% 13% handwasbaar • 28% 56% 17% handwasbaar • 19% 17% 64% afborstelbaar • 8% 58% 34% handwasbaar • 55% 40% 5% handwasbaar 43% 41% 16% handwasbaar • 33% 19% 48% handwasbaar • 21% 10% 69% handwasbaar • 58% 40% 2% handwasbaar • 42% 34% 24% handwasbaar • 11% 18% 71% handwasbaar • 56% 44% 0% handwasbaar • 37% 58% 5% handwasbaar • 32% 55% 13% handwasbaar • 31% 56% 13% handwasbaar • 29% 57% 14% handwasbaar • 56% 44% 0% handwasbaar • 29% 52% 19% handwasbaar • 30% 54% 16% handwasbaar • 26% 52% 22% handwasbaar • 56% 44% 0% handwasbaar • 26% 49% 25% handwasbaar • 25% 51% 24% handwasbaar • 19% 49% 32% handwasbaar • 14% 48% 38% handwasbaar 22% 73% 5% afborstelbaar afborstelbaar afborstelbaar afborstelbaar afborstelbaar afborstelbaar handwasbaar 22% 73% 5% afborstelbaar handwasbaar 22% 73% 5% handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar 22% 73% 5% handwasbaar • 40% 36% 24% handwasbaar • 36% 32% 32% handwasbaar • 33% 29% 38% handwasbaar • 15% 13% 72% handwasbaar • 40% 35% 25% handwasbaar • 49% 44% 7% handwasbaar • 52% 47% 1% handwasbaar • 48% 44% 8% handwasbaar 31% 29% 41% handwasbaar 52% 48% 0% handwasbaar 49% 46% 5% handwasbaar 40% 31% 28% handwasbaar 15% 29% 56% handwasbaar 17% 28% 55% handwasbaar 33% 48% 19% handwasbaar 15% 24% 61% handwasbaar 31% 45% 24% handwasbaar 16% 23% 62% handwasbaar 37% 52% 11% handwasbaar 38% 54% 8% handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • 16% 45% 39% handwasbaar • 4% 35% 61% handwasbaar • 31% 65% 5% handwasbaar • 26% 57% 17% handwasbaar 16% 19% 65% handwasbaar 32% 31% 37%

stofsamenstelling

lichtabsorptie

lichtreflectie

lichttransmissie

antibacterieel

overlap

onderhoud

vuilafstotend

vochtbestendig

vlamvertragend

warmtewerend

stofhoogte

stofbreedte

beeldscherm

transparantie

kleur onderdelen

kleurgroep

kleurnummer 010 011 012 017 018 019 021 024 025 026 028 031 037 038 039 043 044 049 050 051 052 054 055 056 057 068 073 077 083 087 090 091 092 097 140 201 202 203 204 206 207 218 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 234 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675

100% PES 100% PES 100% PES 70% PES / 30% PAC 70% PES / 30% PAC 70% PES / 30% PAC 70% PES / 30% PAC 70% PES / 30% PAC 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 53% PES / 47% Vi 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 73% CO / 27% PES 73% CO / 27% PES 73% CO / 27% PES 73% CO / 27% PES 73% CO / 27% PES 73% CO / 27% PES 100% PES 73% CO / 27% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES Trevira CS, 100% PES Trevira CS, 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES

lichtechtheid

B A A C C C C C C C C C C C C B B C C C C C C C C D B B B B C C C A D B C B B B B B C D D D D C D D D C D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D A A A A A A A A C C C C C C C C C D D D B B C C D D B B

gewicht gr/m2

plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé

prijsgroep

stofsoort

57

85 75 75 130 130 130 130 130 90 90 95 160 160 160 160 85 85 95 95 95 95 95 95 95 95 82 106 83 83 125 120 120 120 70 78 100 144 100 100 100 100 100 70 80 80 80 80 70 80 80 80 70 80 80 80 80 76 70 70 70 70 70 70 76 70 76 100 100 100 100 100 76 80 80 80 80 80 80 80 80 145 145 145 145 160 160 160 160 160 160 160 160 140 140 95 95 105 105 83 83

6 5 5 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 7 7 7 6 6 6 6 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6 6 7-8 7-8 6 7-8 7-8 7-8 5-7 6 6-7 5-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 6 6 6 6 6 6 5-7 6 5-7 5-6 5-6 5-6 5-6 5-6 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6-7 6-7 7 7 6 6 6 6


26% 26% 22% 19% 25% 19% 19% 28% 56% 12% 36% 18% 42% 30% 26% 19% 15% 44% 53% 54% 52% 7% 45% 12% 51% 75% 77% 1% 2% 2% 1% 31% 13% 36% 29% 15% 13% 31% 38% 12% 19% 55% 54% 23% 16% 32% 36% 23% 40% 67% 34% 0% 37% 32% 36%

46% 46% 38% 44% 48% 41% 42% 49% 40% 18% 25% 15% 52% 53% 36% 41% 30% 47% 45% 44% 39% 8% 50% 52% 44% 21% 21% 43% 49% 50% 49% 52% 17% 55% 48% 38% 38% 46% 57% 27% 31% 36% 33% 56% 43% 40% 56% 41% 59% 32% 33% 83% 43% 24% 24%

28% 28% 40% 38% 26% 41% 39% 23% 4% 70% 39% 67% 6% 17% 39% 41% 55% 9% 2% 3% 9% 85% 5% 36% 5% 4% 2% 56% 50% 49% 50% 17% 70% 9% 23% 47% 49% 23% 5% 61% 50% 9% 13% 21% 41% 28% 8% 36% 1% 1% 33% 17% 20% 44% 40%

lichtechtheid

antibacterieel

overlap

handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • vochtige doek • vochtige doek • vochtige doek • vochtige doek • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar • vochtige doek vochtige doek vochtige doek vochtige doek handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar • handwasbaar • vochtige doek • handwasbaar handwasbaar handwasbaar handwasbaar • handwasbaar handwasbaar handwasbaar • handwasbaar • handwasbaar •

gewicht gr/m2

215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 P • • 215 • 215 • 215 • 215 • 195 200 B1/M1 • 195 200 B1/M1 • 195 200 B1/M1 • 225 P • 195 • 195 195 195 195 215 • 215 • 215 • 215 • 180 • 180 • 195 P 195 P 195 P 195 P 215 B1/M1 • 215 B1/M1 • 215 B1/M1 • 215 B1/M1 • 215 B1/M1 • 215 B1/M1 • 215 B1/M1 • 215 B1/M1 • 215 B1/M1 • 215 B1/M1 • 230 • 230 • 195 P • • 195 P • • 195 225 250 • 225 250 • 225 250 • 220 • 210 B1 • 190 P • 210 • 210 • 210 •

onderhoud

vuilafstotend

vochtbestendig

vlamvertragend

warmtewerend

stofhoogte

stofbreedte

beeldscherm

transparantie

lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend N lichtdoorlatend transparant transparant N transparant transparant N lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend transparant NOW transparant transparant N lichtdoorlatend transparant transparant verduisterend NOZW verduisterend NOZW verduisterend NOZW verduisterend NOZW lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend N transparant transparant lichtdoorlatend lichtdoorlatend N lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend lichtdoorlatend transparant transparant verduisterend NOZW transparant transparant transparant

stofsamenstelling

1 2 3 7 9 3 10 10 4 3 6 3 1 4 3 2 3 1 1 4 10 7 1 6 4 4 1 9 10 4 7 4 4 4 6 7 9 2 1 7 2 1 1 2 2 1 4 3 1 1 4 7 2 3 2

lichtabsorptie

rood blauw blauw blauw rood grijs groen groen beige grijs geel beige wit beige grijs grijs grijs wit wit beige groen blauw wit geel beige beige wit rood groen geel blauw beige rood geel geel blauw geel grijs wit blauw grijs wit groen blauw grijs rood beige beige wit wit beige blauw grijs beige blauw

kleur onderdelen

kleurgroep

kleurnummer 676 677 678 679 680 681 682 683 684 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 766 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 841 858 865 871 872 873

lichtreflectie

C C C C C C C C B B B B C C C D C D A A A A A A A C C C C C C B B B B B B B B B B C C D D A D D D B C D B B B

58

4collectieoverzicht

lichttransmissie

plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé plissé

prijsgroep

stofsoort

collectieoverzicht

100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 70% PES / 30% PAC 70% PES / 30% PAC 70% PES / 30% PAC 70% PES / 30% PAC Trevira CS, 100% PES Trevira CS, 100% PES Trevira CS, 100% PES Trevira CS, 100% PES Trevira CS, 100% PES Trevira CS, 100% PES Trevira CS, 100% PES Trevira CS, 100% PES Trevira CS, 100% PES Trevira CS, 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES 100% PES

95 95 95 95 95 95 95 95 100 100 100 100 210 210 210 85 95 112 75 75 75 75 75 75 75 32 32 130 130 130 130 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 144 144 120 120 75 160 160 160 100 150 200 55 55 55

6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6 6 6 6 6 6 5 5 5 6-7 6-7 6-7 6-7 6 6 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 6-7 5-7 5-7 7-8 7-8 5 6 6 6 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7 5-7

Pliss+®gordijnen  

opties 33 modellen 35 meten en bestellen 38 praktisch decoratief decoratief 21 inspiratie pakketindelingen 29 bedieningen 30 modellenoverzic...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you