Page 1

SÆT KULØR PÅ DINE FØDDER


WELCOME Det er et must af have et par sneakers i sin garderobe, om man er af han –eller hunkøn, spiller ingen rolle. Det er jo skoene der sætter prikken over i’et, når det kommet til outfits. Det er dem der afgør om det giver et festligt eller et hverdagslook. På Welcome Aboard lægger vi ikke skjul på vores begges passion for sneakers, og til sammen har vi omkring 50 par, udover vores andre sko.

ABROAD


Kort om os begge, og om hvornår og hvordan det hele startede: Julie Jeg har altid haft en svaghed for sko, men med sneakers startede det for omkring 3 år siden, hvor jeg købte mine første New Balance 420. Så stiftede jeg bekendtskab med Joakim, og da vi blev kærester, smittede hans passion for sneakers af på mig, og jeg investerede i flere og flere par. Joakim viste mig forskellige udenlandske sites, hvor man kunne købe sneaks til meget billigere penge - og som ikke kunne fås i DK, hvilket altid har behaget mig, da jeg synes det er så trist, at vi piger render rundt i de samme New Balance. Og så har DK ikke det største udvalg til piger. Joakim Sko har i det hele taget altid været det vigtigste for mig i et outfit. Har du de rigtige sko må resten gerne ligne lort. Min passion for sneakers startede for 4 år siden hvor jeg helt tilfældigt købte mine første rigtige sneakers. Det var en Adidas ZX 700 camo pack hed den. Det var en speciel release som var kommet i butikken Quint. Da ekspedienten fortalte at der kun var lavet 250 par i hele verden, syntes jeg jo straks at de var endnu sejere! Det var der jeg første gang hørte ordet Limited Edition og det sad fast. For ca. 2 år siden gik det helt amok. Jeg begyndte at tjene egne penge og de blev alle brugt på sneakers. Nu bruger jeg det meste eller rigtig meget af min tid i hvert fald på at holde mig 100 % opdateret med de nyeste sneaks på markedet - specielt limited editions! For mig er det en hobby. En dyr hobby. Men jeg elsker det, og jeg elsker sneakers.


Vi køber primært vores sneakers på udenlandske webshops. Det skyldes at der er en del penge at sparre og et langt større udvalg af modeller, som Danmark ikke kan hamle op med. Vores favorit sites er:

Size.co.uk

Engelsk webshop, hvor du kan finde limited editions samt Deadstock sneakers, som betyder; ældre modeller der er blevet reproduceret i et begrænset antal. Deres udsalg er fyldt med lækkerier både til piger og drenge.

eBay

På eBay kan du finde alt mellem himmel og jord - også sneakers. Nye, ældre, limited og brugte modeller. Tit og ofte er der auktioner hvor du kan byde og være heldig at få kastet sneakers lige i hovedet.

Crookedtongues.com

Denne webshop minder rigtig meget om Size, dog har de til tider et lidt mere varieret udvalg. Et rigtig godt site til piger som elsker sneakers.

Hanon-shop.com

En højt respekteret webshop i sneakerverdenen. Den ligger i Skotland og er kendt for at handle med de mest sjældne sneakers og få de fedeste releases. Tit skal man sidde klar foran skærmen for at kunne nå at få fat i et par, da antallet de får er så begrænset, at de ryger lynhurtigt. Hvis du vil fange det nyeste nye, og ikke er bange for at betale prisen, så er dette stedet.

Sneakerfreaker.com

Dette site er verdens største sneakermagasin som både kan fås i håndkøb og læses online. Navnet siger sig selv. Sitet er for sneaker-entusiaster som vil vide alt inden for sneakerverdenen. Et sidste tip, er de amerikanske webshops. Dog skal man være forberedt på at der kan komme told på. Vi bruger Toldpriser.dk for at se om købet kan svare sig. For hver måned der går bliver vores samling større og større, det samme gør vores passion. Bliv inspireret og få et lille indblik i sneakerverden.


welcome_abroad_indlaeg  
welcome_abroad_indlaeg  

KULØR PÅ SÆT WELCOME Det er et must af have et par sneakers i sin garDerobe, om man er af han –eller hunkøn, spiller ingen rolle. Det er jo...