Page 1

ANUL I, NR2

AȘA-I ROMÂNUL CEL MAI BUN FUNDAȘ DIN CAMPIONATUL ROMÂNESC

... SCĂPAT PRINTRE DEGETE


AFACEREA ZILEI


Aflat în prezent într-o situaþie neclarã, Iliev s-a dovedit a fi unul din cei mai buni strãini ce au jucat în 2010 în campionatul României. Astfel, evoluþiile bune, precum și o eventualã plecare gratis de la gruparea “alb-albastrã” au atras atenþia formațiilor din București, Rapidul și Steaua anunțând public, în mai multe rânduri, dorința lor de a-l achiziþiona. Printre performanþele realizate de Valentin se numãrã și clasarea sa în fruntea topului apãrãtorilor golgheteri din Liga 1. Prin cele șase reușite ale sale (25 jocuri Liga 1), Iliev a fost cel mai bun fundaș marcator din prima divizie în 2010 , el devansând jucãtori cu mult mai multã experienþã în fotbalul românesc. În cariera de fotbalist, bulgarul a înscris în fiecare sezon, din 2004/2005 pânã-n prezent, indiferent dacã a îmbrãcat tricoul celor de la CSKA Sofia (7 goluri/ 1 titlu de campion în 2004/2005), Terek (5 goluri) ori Universitatea. În 2010/2011, Iliev a punctat în cele 10 partide bifate (8 integralist) de trei ori (medie un gol la 3,3 meciuri), doar Alex Pițurcã îzbutind mai multe reuºite (4 goluri, medie 1 gol la 3,5 meciuri). Recent, ancheta Gazetei Sporturilor l-a desemnat cel mai bun fundaș central, el depãșindu-i pe Sg Costin (Oțelul), Gardoș (Steaua), M.Antonio (Rapid) și Cînu (Vaslui).


STADIOANE

După lupte crâncene, atât verbale prin intermediul presei, cât și birocratice prin intermediul actelor financiare, West Ham United a câștigat prin KO în fața celor de la Tottenham cursa pentru Stadionul Olimpic din Londra. Tottenham suferă astfel o dură lovitură, clubul căutând să se stabilească ca element permanent în elita fotbalului european o dată cu mutarea pe un stadion de cel mai înalt nivel. Pentru West Ham, preluarea Stadionului Olimpic din Londra, presupune o investiție de 95 milioane de lire sterline.


9, cu noroc sau ghinion?

9

-Cartonașe roșii a scos Alexandru Tudor, cele mai multe din acest campionat. -Penalty-uri a acordat Avram, cel mai cel dintre arbitri la acest capitol. -Eliminări de care a beneficiat Oțelul, primul loc in acest clasament.


WEEKEND D Sâmbătă: Manchester United Manchester City 14:45 Bayern Munchen - Hoffenheim 16:30 Sporting Gijon - Barcelona 21:00 AS Roma - Napoli 21:45


DELUXE Duminică :

Panathinaikos - AEK Atena 19:30 Juventus Torino - Inter Milano 21:45 Espanyol Barcelona - Real Madrid 22:00 Sporting Braga - FC Porto 22:15


Cristiano Ronaldo cel Modest: despre copilul său:

Surorile mele spun că nu seamănă cu mine, alții spun că da, ... este frumos.

Ziarul de Fotbal - 12 ianuarie  
Ziarul de Fotbal - 12 ianuarie  

Ziarul blogosferei fotbalistice din Romania