Page 1

(Algunes no recomanades)


A le t as de t ib u r Ó n c o n ve r d u r a s a l a ca rbona ra 12 Per s on a s – Difi cultad: D e C h ef – 13 hora s de c o c ción. I N G R E D I E N T E S: • 6 aleta s de tiburón. • To d o tipo de verdura s (puerro , patata, ...). • 500 g de s al. • 758 ml de a c eite. • 8 m en aje s de perejil. • 1 pote de m a ntequilla. • 1 botella de cre m a de leche. (para la c arbon ara) • ½ k g de bei c on. (para la c arbon ara) E L A B O R A C I O N: 1- C o c e m o s la cre m a de leche c o n el b ai c on . 2- Freím o s la s aleta s c o n la s verdura s y le e c h a m o s tod a la s a l . 3- L o junta m o s todo, le pone m o s la m a ntequilla, el a c eite y el perejil . 4- L o m ete m o s todo en el horno a 880 g ra do s de te mperatura. 5- S i puede s c o m értelo , pue s lo h a c e s .

BUENA SUERTE Y QUE NO OS PASE NADA.


¡¡¡Pez raya con patatas a tu manera!!!

Para 4 comensales dificultad MAX. Tiempo aprox. 1día

INGREDIENTES: Una raya fresca 2kg de patata 100 peces pequeños de colores para decorar la raya Los ingredientes que tú quieras para las patatas 1kg de sal Una salsa especial hecha de especies raras (Que la venden muy barata) PREPARACIÓN: (1o) Pon la raya en la sartén a 500grados (que no explote la casa). (2o)Haz las patatas a tú manera con los ingredientes que has elegido. (3o)Decora muy bien la raya , para que quede muy bonita. (4o) Mezclalo todo y dale el toque de sal. (5o)¡¡¡Resiste y intenta comértelo!!! ¡¡¡ No quiero que te pase nada !!!


PULMONES DE CONEJO Para 6 personas. Dificultad: De ni単o Tiempo:8 horas

INGREDIENTES: 100 l de aceite 6 pulmones de conejo Todo tipo de verduras. 1000 gramos de sal 500 ml de sangre de cerdo 6 tomates enteros 10 pechugas de pollo. 12 huevos.

PREPARACION: 1.Cogemos los pulmones y le hacemos un agujero y le quitamos lo de dentro. 2.Cortamos las verduras a trocitos peque単itos y rellenamos los pulmones de verduras,de pechugas de pollo y los huevos. 3.Cogemos los tomates enteros y los rellenamos de sangre de cerdo,le echamos sal y aceite. 4.Que no te salgan los pulmones del asco.


Receptes divertides O U S A L A FIN E S T R A Per una persona Grau de dificultat fàcil Primer i últim plat.

INGREDIENTS 2 llesques de pa de quilo 1 llenca de pernil dolç 1 llenca de formatge 1 ou dur una mica de mantega 1 oliva farcida 3 fulles de menta

ELABORACIÓ Agafeu les dues llesques de pa i torreu-les una mica a la torradora. Amb l'ajuda d'un got estret, feu un forat al mig d'una de les llesques de pa. Damunt la llesca que no té forat, poseu-hi una mica de mantega, el pernil i el formatge. Tapeu-ho amb l'altre llesca de pa, i en el forat que hi queda poseu-hi la meitat de l'ou dur. Talleu l'oliva per la meitat i poseu les dues meitats a la part superior del mig ou dur. Agafeu una fulla de menta i la poseu a la part inferior del mig ou dur.L'altra maitat de l'ou dur la poseu al costat de la llesca de pa. Agafeu les dues fulles que queden i les poseu per decorar. I J A H O P O D E U S E R V I R !!!


ARROZ A LA BRASA CON NUECES P a r a 5 p e r s o n a s . D i f i c u l t a d b a j a . E n a p r o x i m a d am e n t e 25 ,27 m inu t o s e s t a l ista.

I NGRED IENTES : 3 paque tes de a r roz . 10 paque tes de nueces . 1 pu lpo 2 5 0m l . d e v i n a g r e 125g . de p im i e n t a Z um o d e n a r a n j a

ELABORAC IĂ“N : 1 o-Poned 2 paque t e s de a r r o z a l a b r a s a .2 minu t o s l u e go pon l e e l p im i e n t o . 2o-Cuand o h a e s t a d o 5 m i n u t o s a l a b r a s a t i r a r l a s nueces , e l pu lpo y e l v inag re . 3o-Cuand o h a e s t a d o 20 m i n u t o s a l a b r a s a l o qu i t as y l o de jas r eposa r 5 minu tos . 4 o- L e p o n e s z umo d e n a r a n j a .


Recepta boja B i ste c a m b llet i c ere al s Per 1 persona Grau de dificultat: mitjana. 2n plat. INGREDIENT S 1 Bistec 5 gr. Sal. 1 raig d'oli 1 tassa de llet ( plena ) 8 gr. De colacao. 15 gr.de chococrispies ELABORACIÓ Posem una paella a la vitroceràmica amb foc lent i després li posem un raig d'oli. Mentres s'escalfa l'oli, descongelem el bistec en el microones ( aproximadament 10 minuts ) Quan el bistec estigui descongelat el posem a la paella, a continuació li posem 5 gr. De sal. Mentrestant el vigilem. Al cap d'una estona, quan ja estigui cuit, li hem de tirar la tassa plena de llet i després el colacao. Ho remenem tot junt ben remenat. Quan ja estigui ben remenat, li tirem el chococrispies.

I ja en s el pode m pot s c ru s pir!!!

( s i en s atrevim..)


RECEPTES DIVERTIDES:

AMANIDA DIVERTIDA INGREDIENTS Un pot d'olives Una tomata Un enciam Un pebrot Algun tall de formatge Remolatxa

Com fer-ho 1-Agafem unes quantes fulles d'enciam i les distribuïm per tot el plat. 2Agafem una oliva i la fiquem al centre del plat perquè faci de nas. 3-Agafem la tomata i en tallem dues rodanxes i les posem una mica més enlaire que l'oliva, faran d'ulls. 4-El pebrot el tallem amb forma de boca i el posem a la part inferior del plat. 5-La remolatxa la fiquem a la part superior del plat, com si fossin cabells. 6- El formatge el posem als extrem del plat i faran d'orelles.


TRUITA DE FARINA ( dues persones) In gredient s: • 30 g r s de farina • 2 c ullerade s d'oli • U n pe s si c de s a l • U n rajolí de llet • All i julivert tallat petit • 1 ou

El a b ora ció: 1. 2. 3. 4.

Po s a tot m eny s l'ou en un bol. B a rreja bé fin s que tot quedi de sfet. Po s a l'ou i el b arre g e s a m b la p a st a a nterior. A b o c a tot en un a p a ella a m b oli ben c alent i v a s girant durant 3 minut s. 5. Po s a-hi for m at g e ratllat qu an la tre gui s del fo c. 6. A m enjar i B o n Profit


MACEDÒNIA ( 4 persones) Ingredients: • • • • • • •

2 maduixes 2 pomes 2 peres 2 plàtans 2 mandarines 2 taronges 2 kiwis

Elaboració: 1. 2. 3. 4.

Netegem totes les fruites i les fem a daus. Les posem en un bol amb sucre i suc de taronja. Les deixem reposar a la nevera perquè agafin gust. Podem decorar amb unes groselles que pengin al costat del vol


PASTISSETS DE COCO Ingredients: 5 clares d'ou 300 grams de sucre 250 grams de coco ratllat Un pessic de vainilla Una mica de mantega per untar la plata

Elaboraci贸: 1. Aboca les clares d'ou i el sucre en un cass贸 i les poses a coure a foc suau tot batent-les sense parar amb un batedor. 2. Afageix el coco i la vainilla un cop la barreja estigui calenta i continues batent. 3. Retira del foc quan estigui ben batut. 4. Unta una plata del forn amb mantega 5. Fes unes muntanyetes de la pasta amb una cullera de postres i les vas posant a la plata. 6. Deixa-les coure durant 30 minuts a foc suau procurant que estiguin un xic dauradetes. 7. Retira-les de la plata un cop fredes amb un ganivet de punta rodona. 8. Un cop fredes ja estan llestes.

Receptes de cuina  
Receptes de cuina  

Són receptes de cuina fetes per nens