Page 1

18 març 2012

geologia, cultura i país amb Bloc de camp!

Sant Llorenç

50

del Munt

Un delta fa

milions d'anys Fa uns 50 milions d'anys, la Catalunya Central estava ocupada per un entrant de l'Atlàntic. En aquest mar interior hi desembocaven rius i torrents que formaven deltes de grava, com per exemple, els que originarien els actuals massissos de Montserrat o de Sant Llorenç del Munt.

Què s'hi veurà? L'objectiu d'aquesta sortida és reconèixer en el camp les evidències que permeten reconstruir el passat de Sant Llorenç i les seves diferents parts (la plana deltaica, la platja, les badies, els aiguamolls, el canals, el front deltaic, els esculls, etc.). Quin nivell de coneixements cal? Aquesta activitat té un caràcter divulgatiu però rigorós. El nivell de les explicacions s'adapta al grup i es cerca un ambient distés i obert a la curiositat dels participants. Com ens desplaçarem? La sortida té una durada de 10.00 a 17.00 h aproximadament. El desplaçament fins el punt de trobada i els punts principals del recorregut (Matadepera – font de Carlets – Rellinars – el Burès) corre a càrrec dels participants, en els seus vehicles particulars (es recomana compartir cotxe), sempre per carrereta o per pistes òptimes. Els recorreguts a peu dins l'itinerari són curts i aptes per a qualsevol persona en condicions físiques normals.

Com apuntar-s'hi? 1. El preu per persona és de 13 € i inclou el monitoratge i un dossier. 2. Si t'interessa has d'escriure un correu electrònic a Isaac Camps blocdecamp@gmail.com indicant el nombre de persones que voleu venir. El total de participats adults està limitat a 15. Els menors de 10 anys no paguen. 3. Aleshores t'indicaré la disponibilitat de places i un número de compte per fer l'ingrés. 4. Un cop confirmat l'ingrés et facilitaré la resta d'informació respecte el punt i hora de trobada, així com altres aspectes tècnics.

blocdecamp@gmail.com www.blocdecamp.blogspot.com

Sortida de geologia a Sant Llorenç  

Resum de la sortida

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you