Page 1

FALGARS

FA 70 MILIONS D'ANYS El Catllaràs sota el mar Des de l'Hostal Rural Falgars proposem aquesta interessant activitat de la mà de l'Isaac Camps, geòleg i divulgador científic entusiasta d'aquest racó de món (http://blocdecamp.blogspot.com).

Descripció de l'activitat Xerrada Introducció als conceptes bàsics de geologia i la formació dels Pirineus en general i de la Serra del Catllaràs en particular.

Itinerari guiat Recorregut en que reconeixerem els diferents tipus de roca que s'hi troben i cercarem pistes (estructures, marques, fòssils...), fent de detectius del passat, que ens permetin reconstruir la història del què va passar a Falgars fa entre 200 i 70 milions d'anys, quan els dinosaures poblaven la Terra. Recorregut total de 3,5 km apte per a qualsevol persona amb condicions físiques normals. Recomanem calçat còmode i barret pel sol. Opcionalment també podeu dur una lupa i càmera fotogràfica.

Programa de l'activitat Dissabte 21 de juny Sopar 20.30 h. Xerrada 22.00 h. Diumenge 22 de juny Esmorzar 8.30 h. Itinerari 10.00 h. Entrega de dossiers. Dinar 13.30 h. Preu: 45 €. Sense àpats: 10 €. Activitat gratuïta pels hostes de la Hostatgeria.

Profile for Bloc de Camp

Falgars fa 70 milions d'anys  

Fulletó informatiu sobre la sortida geològica a Falgars

Falgars fa 70 milions d'anys  

Fulletó informatiu sobre la sortida geològica a Falgars

Advertisement