Page 1

EL CRIS I EL CENTRE DE DIA DE CARCAIXENT JA SÓN UNA REALITAT

ÍNDEX Centre de Dia i CRIS. Política per a les persones Fem balanç, continuem amb el canvi Mesures educatives contra 20 anys de retallades Ordenant el domini públic Santa Anna per al poble Pagar els plats trencats per altres Renovació de parcs infantils

Joan Baldoví a la inauguració de la nova seu En defensa de la taronja Compromís per Carcaixent renova l’executiva La carcaixentina Dolors Pedrós al Consell Valencià de Cultura PMUS Els sous de les regidores i regidors Entrevista a Pasqual Boquera: col·lectiu Dynamo

núm. núm.3348 maig desembre

2010 2018


Centre de Dia i CRIS: política per a les persones Per a Compromís, la finalitat última de l’acció política és S’assegura l’adequada millorar la vida de la ciutadania de Carcaixent, especialment d’aquelles parts de la societat que són més dèbils. És per això que una de les prioritats d’esta legislatura ha sigut posar

atenció, rehabilitació

i integració comunitària

en marxa un Centre de Rehabilitació i Integració Social i un Centre

dels malalts mentals

de Dia per a persones amb malaltia mental. Unes instal·lacions de

crònics, i el suport

referència comarcal que es fan realitat gràcies a la col·laboració de tres administracions: l’Ajuntament de Carcaixent, que ha cedit el te-

a les seues famílies.

rreny i ha tramitat tot el projecte; la Diputació de València, que ha subvencionat el projecte amb 800.000 € i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que subvencionarà el funcionament del centre.

Entre els dos centres,

En total una inversió de 1.613.275 € en favor d’un dels col·lectius més

amb una inversió

vulnerables de la nostra societat.

d’ 1.613.275 €

El projecte s’ha dut a terme en poc més d’un any, un temps rècord, gràcies al bon treball de diferents departaments de l’Ajuntament de

es donarà cobertura

Carcaixent sota la coordinació de la regidora Teresa Oliver. Especial-

a 90 usuaris, 70 al CRIS

ment han participat els departaments d’Urbanisme, Intervenció, Contractació, Secretaria i com no, l’equip de l’àrea de Benestar Social.

i 20 al Centre de Dia. Es crearan més de 20 llocs de treball. L’11 de desembre, la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra, acompanyada de l’Alcalde de Carcaixent, Paco Salom i la Regidora de Benestar Social, Teresa Oliver va visitar Carcaixent.

2


Com s’ha fet?

Per a què? Centre de Dia:

12 de gener de 2017: Es va fer públic el projecte de construcció del Centre de Dia i Centre de Rehabilitació i Inserció Social (CRIS) per a malalts mentals.

Es desenvoluparan programes intensius de recuperació funcional i activitats estructurades d’ocupació del temps lliure per a malalts mentals greus.

28 de febrer de 2018:

CRIS:

L’Ajuntament de Carcaixent i la Fundación Manantial varen signar el contracte de concessió de serveis i construcció de les instal·lacions. La Fundación Manantial és una entitat sense ànim de lucre especialitzada en atenció integral de persones amb trastorns mentals i amb experiència en un centre com este.

Abril-novembre 2018: Es construeixen les instal·lacions d’aproximadament 800 m2.

30 de novembre 2018: Data de finalització i recepció de l’obra.

Abril de 2019: Data estimada de posada en funcionament del servei.

El CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social), oferirà serveis específics i especialitzats orientats al món laboral, i adequats a les necessitats i situacions concretes de la població amb malalties mentals de tota la comarca, que fins ara havien de desplaçar-se a centres similars a València o Sueca.

Per a qui? Per a persones amb trastorns mentals greus. Este col·lectiu presenta problemàtiques i necessitats variades i és una qüestió de justícia i eficiència promoure i organitzar un sistema de serveis que asseguren la seua adequada atenció i rehabilitació i el suport a les seues famílies.

Altres iniciatives per a les persones Carcaixent, municipi aliat d’UNICEF

Pla municipal d’inclussió i cohesió social

El reconeixement com a Municipi Aliat d’UNICEF, es l’expressió del nostre compromís de treballar, de forma coordinada i estable, a favor de la infància i l’adolescència. Un pas previ a la sol·licitud del reconeixement de Carcaixent com a «Ciutat Amiga de la Infància».

Este pla posa al centre de l’acció de l’ajuntament la inclusió de totes les persones que es troben en situació de pobresa o vulnerabilitat a la vida activa de la nostra societat. Té una vigència de quatre anys, des del 2019 fins al 2022 i es caracteritza per la seua transversalitat. S’estructura en 6 línies bàsiques:

Esport inclusiu, esport per a totes i tots:

1. Accés a l’ocupació de qualitat

40 persones s’han beneficiat d’este programa de promoció d’integració i inclusió de col·lectius amb més dificultat a través de l’activitat física i l’esport, que compta amb una subvenció de 6.760 € de la Conselleria de Sanitat. Menors amb risc de vulnerabilitat social, dones víctimes de violència de gènere i persones amb diversitat funcional, han sigut els beneficiaris.

2. Prestacions (renda garantida de ciutadania) 3. Protecció de drets i d’accés a serveis públics (Serveis Socials, Educació, Salut, Habitatge, Cultura i Societat de la Informació) 4. Garantia d’equitat territorial i Cohesió Social 5. Atenció a la infància i reducció de l’empobriment infantil 6. Lluita contra la feminització de l’empobriment.

Pla d’Igualtat Garantir la igualtat real entre homes i dones és una de les nostres prioritats. Per això s’ha posat en marxa un pla d’igualtat que afecta al funcionament de l’Ajuntament, per tal que siga el primer a donar exemple d’igualtat efectiva entre homes i dones. Els principis orientadors del pla són la igualtat efectiva de dones i homes, la transversalitat, la diversitat i la prevenció de la violència masclista.

Benestar social ha passat de tenir 11 professionals en 2015 a 18 en 2018. Així podem millorar els serveis i en definitiva, la vida de molts carcaixentins i carcaixentines. La nostra prioritat.

Hem avançat molt en quatre anys i encara queden moltes coses per fer. Seguim!

3


FEM BALANÇ, CONTINUEM AMB EL CANVI Una de les prioritats ha sigut el sanejament de les finances municipals, per a superar la situació heretada que paralitzava la gestió i impedia afrontar nous reptes. Era un compromís electoral, i l’hem complit. Hem disminuït deute i hem pagat les sentències que han anat apareguent, per la gestió d’anteriors legislatures. També hem reduït el temps de pagament a proveïdors (de 85 a 16 dies). I tot sense pujar impostos i i millorant els serveis. Fruit d’esta bona gestió econòmica hem pogut realizar inversions en benefici de la ciutadania: més personal en Benestar Social; la Fira Modernista, amb una èxit dinamitzador indiscutible i amb la implicació del

comerç local; la posada en marxa del Casal Jove; la finalització del CRIS i del Centre de Dia... Hem afrontat qüestions no resoltes com la regulació de l’ús de l’espai públic (terrasses) o de la tinença d’animals. També hem complit en temes com l’ORA gratuïta, la recuperació del Certamen de Teatre Amateur i del Premi Xaro Vidal, la finalització polígon industrial... I hem invertit en la renovació d’instal·lacions esportives, carrers, camins o al cementeri. En 2019 veuran la llum nous projectes: la reforma de l’avinguda Vidal Canet i el carrer Baronessa de Santa Bàrbara, la renovació de la residència d’Aigües Vives, el nou Arxiu Municipal en la Casa Soriano, el nou Parc Caní,

la pista patinatge a la zona de Santa Bàrbara, la millora d’accessibilitat... Han estat anys de treball intens que ens permeten iniciar en 2019 els tràmits de projectes complexos que ara estem en condicions d’afrontar: la remodelació dels carrers Julià Ribera-Sant Francesc d’Assís, la recuperació de l’estructura de la Catòlica per a nous serveis, la connexió amb l’Autovia o aconseguir que Carcaixent siga una ciutat 30. En resum, volem continuar amb el canvi que iniciàrem en 2015, per a seguir avançant amb una idea clara: aconseguir que Carcaixent siga una ciutat més amable per a tots i totes.

MESURES EDUCATIVES CONTRA 20 ANYS DE RETALLADES A Carcaixent tenim una aula de 0-3 anys al CEIP Francesc Pons i va a invertir-se en les instal·lacions de les en les escoles públiques L’educació és un dels pilars centrals de les polítiques de Compromís. És per això que durant els darrers 4 anys i com expliquen Vicent Marzà, conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i Àgueda Micó, coordinadora nacional del BLOC i coportaveu de Compromís, “hem treballat de valent per millorar la qualitat educativa, per corregir les desigualtats i per acabar amb les retallades del PP”. Així s’han invertit 1.183’30 euros més per alumne que en l’etapa anterior, la qual cosa ha suposat un augment de 6.000 professionals de personal docent més, i la reducció del número d’alumnat per aula, incidint directament en la qualitat educativa. També s’ha fet una aposta decidida per l’etapa 0-3 anys. Destaquen la vinculació del bo infantil a la renda de les famílies, i l’ensenyament gratuït en l’etapa de 2-3 anys, ja siga en aules de col·legis d’infantil i primària, com la del CEIP Francesc Pons, o en escoletes infantils municipals, com per exemple La Vieta. 4

Pel que fa a l’escolarització obligatòria cal destacar l’increment de beques de menjador (40.000 beneficiaris més en aquest curs que en la legislatura anterior, arribant fins un 80% d’usuaris becats) o la posada en marxa dels bancs de llibres a través del programa Xarxa Llibres, que s’estima que han suposat un estalvi de 700 euros per alumne a les seues famílies. En relació a les infrastructures, a banda dels esforços fets amb recursos propis des de l’ajuntament (renovació d’instal·lacions elèctriques, renovació de jocs infantils, pintura, etc.), amb el pla Edificant, pròximament s’escometrà la renovació dels col·legis públics, amb la substitució de finestres i portes, renovació de banys, construcció del gimnàs al Navarro Daràs, o adaptació per fer-lo accessible del Víctor Oroval. Aquestos projectes es troben ja en fase de redacció, per tal de ser adjudicats els propers mesos.

www.compromiscarcaixent.com

El conseller Vicent Marzà afirma: “evidentment no hem pogut fer tot el necessari en només 4 anys, per això, és necessari que es torne a reeditar el pacte del Botànic. I Compromís és la garantia de l’estabilitat del pacte”.

Hem acabat amb les retallades en educació del PP. Estira del fil en educacio.valentia.compromis.net


SANTA ANNA PER AL POBLE:

ORDENANT EL DOMINI PÚBLIC: TERRASSES D’HOSTALERIA Després d’un treball intens buscant el consens entre totes les parts implicades i de passar els distints tràmits legals que corresponen, la nova ordenança de l’ús del domini públic, que regula, entre d’altres coses, les terrasses dels locals d’hostaleria entrarà en breu en vigor. Què comporta?

No elimina les terrases

En regula les mides, horaris... Fins ara no hi havia una regulació clara

Horaris més respectuosos amb el veïnat: De l’1 de març al 14 de juny i del 16 de set. al 31 d’octubre: 8.00 a 24.00 h Divendres, dissabte i vespres de festiu: 8.00 a 1.00 h Obligació de senyalització dels límits de les terrasses

Del 15 de juny al 15 de setembre: 8.00 a 1.00 h Divendres, dissabte i vespres de festiu: 8.00 a 1.30 h

Superfície màxima d’ocupació:

45 m2

2 m per persona aforada en interior del local 2

Sancions

Molt greus: fins a 3.000 €

No s’autoritzarà el muntatge d’elements fixos

Greus: fins a 1.500 €

Gener, febrer, novembre i desembre: 8.00 a 24.00 h

Carpes ja instal·lades:

MILLOREM L’ACCESSIBILITAT

L’Ajuntament de Carcaixent ha arribat a un acord de compra amb Bankia per tal que l’antiga seu de la Caixa d’Estalvis (l’edifici del C/ Santa Anna), passe a ser municipal. L’import que finalment es pagarà és de 237.500 €. En passar a ser el propietari, l’ajuntament podrà invertir en l’edifici, bé siga a través de recursos propis o de subvencions, per condicionar-lo perquè aculla els usos que es consideren oportuns, cosa que fins ara no era legalment possible. En principi es preveu el trasllat al mateix del Jutjat de Pau, així com el de diversos serveis municipals actualment en instal·lacions no accessibles.

2 anys per a adaptar-se a la nova normativa

FOTO SANTA ANNA

Lleus: fins a 750 €

PAGAR ELS PLATS TRENCATS PER ALTRES:

PRÈSTEC PER A PAGAR LA SENTÈNCIA DE l’HORT DEL TACAT L’Ajuntament de Carcaixent ha formalitzat aquest mes de desembre una operació de crèdit per import de 3,5 milions d’euros, amb els quals es pagaran les quantitats pendents per l’expropiació de part de l’Hort del Tacat, donant compliment així a diverses sentències judicials pendents corresponents a un procés encetat l’any 2011. Al llarg d’esta legislatura l’ajuntament ha vingut fent pagaments a compte en la mesura de les possibilitats, fins arribar al milió d’euros, però després d’estudiar les possibilitats legals, s’ha optat per la concertació d’un préstec per ser

la via més ràpida i econòmicament més interessant per liquidar el deute existent. Amb tot, la concertació del préstec s’ha fet per un import inferior a l’inicialment previst (3,8 milions d’euros). El deute municipal, després d’haver pagat vora 6,5 milions d’euros només en sentències derivades de la gestió urbanística del PP en el que portem de legislatura, se situa en l’actualitat en 11 milions d’euros. En maig de 2015 se situava en 13 milions.

Des de 2015

6.500.000 €

per a pagar sentències urbanístiques del PP

tot i això: reduïm el deute 13 M€

2015 www.compromiscarcaixent.com

11 M€ 2018 5


JOAN BALDOVÍ A LA INAUGURACIÓ DE LA SEU El passat dia 23 de novembre el col· lectiu Compromís per Carcaixent vam inaugurar la nostra nova seu, situada al centre de Carcaixent, en l’encreuament dels carrers Pare Marchena i Julià Ribera. L’acte va comptar amb la presència de Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats que presentà el seu llibre Joan Baldoví, en clau valenciana escrit per Salvador Vendrell. Joan Baldoví ens va parlar de la seua història com a polític i de les seues vivències al Congrés, on sempre ha destacat per

defensar els interessos valencians i per tindre un perfil conciliador però ferm. Esta actitud li ha valgut ser el polític millor valorat segons el CIS. El nombrós públic assistent va disfrutar de l’acte i va conéixer la nostra seu, un espai agradable que esperem que es convertisca en un espai de diàleg i debat entre la ciutadania i el col·lectiu per tal de continuar amb els canvis que es van inciar fa quatre anys i que han de continuar per aconseguir el Carcaixent que tots i totes volem.

RENOVACIÓ DELS PARCS INFANTILS L’Ajuntament de Carcaixent renova els jocs infantils als parcs de Carcaixent. Una inversió de 70.000 €.

NOUS JOCS INFANTILS A Apotecari Bodí Plaça d’Espanya Molí de la Llum

I ALS CENTRES EDUCATIUS CEIP Navarro Daràs CEIP Francesc Pons

EN DEFENSA DE LA TARONJA

La campanya citrícola esà sent catastròfica, entre d’altres motius, per la irrupció de les importacions de taronja procedent d’Àfrica del Sud. És per això que demanem al Govern Espanyol que sol·licite urgentment a la Comissió de la Unió Europea l’aplicació de la clàusula de salvaguarda de l’article 34 de l’acord comercial amb Sud-àfrica per a no enfonsar més als agricultors i protegir als collidors. Joan Baldoví des de la tribuna del Congrés va denunciar amb una taronja sud-africana en la mà que mentre les taronges valencianes es queden en l’arbre les taronges sud-africanes envaeixen els supermercats. 6

A l’HORT DE SORIANO Jocs d’equilibri

JOCS INCLUSIUS Apotecari Bodí Plaça d’Espanya

FOTO PARC

COMPROMÍS PER CARCAIXENT RENOVA L’EXECUTIVA

Compromís per Carcaixent va celebrar el passat dissabte, 10 de novembre, el seu Congrés Local. El màxim òrgan de representació ha elegit, per unanimitat, la segona Comissió Executiva Local de Compromís de la seua història. A partir d’ara estarà formada per: Pau Àlvarez, com a portaveu local; Mariai Talens, en la Secretaria d’Organització; Salva Albert, com a secretari de Finances; Natxo Escandell, representant de Joves. A més actuaran de vocals: Lluís Candel, Fernando Morant (Els Verds), Eli-

sa Landete, Rubén Guillot, Xus Olaso, Ivan Furió, Amparo Puig i Adela Martínez (Iniciativa). Des de la constitució de Compromís l’any 2013 ha augmentat considerablement la xifra de militants i simpatitzants, cosa que permet encarar amb ganes i il·lusió la tasca que queda per davant de cara a la campanya electoral del pròxim més de maig. L’objectiu és què Compromís seguisca sent una eina útil per a millorar el dia a dia de la ciutadania de Carcaixent i que el canvi iniciat el 2015 no pare.

www.compromiscarcaixent.com


LA CARCAIXENTINA DOLORS PEDRÓS AL CONSELL VALENCIÀ DE CULTURA La nostra veïna i companya Dolors Pedrós i Company ha estat designada per les Corts Valencianes membre del Consell Valencià de Cultura, a proposta de Compromís. El CVC es una institució consultiva i assessora de la Generalitat Valenciana en matèries específiques referents a cultura i patrimoni valencià. Un nomenament que ve avalat per la llarga trajectòria personal i professional de Dolors en aquestos àmbits, especialment en tot allò relacionat amb la llengua, l’edició o l’ensenyament.

PMUS

Dolors dirigeix Edicions 96 i fins fa ben poc ha estat la presidenta de l’Associació d’Editors del País Valencià. Va ser distingida l’any 2013 amb el Guardó d’Or del Bloc de la Ribera, en un acte organitzat al Magatzem de Ribera. Ens alegrem perquè haja acceptat aquest nou repte, especialment perquè estem segurs i segures que des de la seua nova responsabilitat amb aquest càrrec, vetlarà especialment per la cultura del poble valencià en general, i per la de Carcaixent en particular.

Què és? Un pla que té com a finalitat implantar formes de desplaçament més sostenibles en l’espai urbà.

Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Per a què val? L’ajuntament inicia aquest Per a impulsar els canvis necessaris en la pla, una ferramenta nemobilitat urbana amb criteris de sostenibicessària per a millorar la litat, situant les persones en el centre de la mobilitat a Carcaixent. planificació.

Com es farà? Es recopila la informació existent, es fan treballs de camp (aforaments i mesures), anàlisi territorial i diagnòstic en matèria de mobilitat i es proposa el Pla de Mobilitat, amb actuacions concretes. Tot això amb amb processos de participació ciutadana en totes les fases del treball.

REINICIEM

PSOE

UxV

GENT

PP

COMPROMÍS

ELS SOUS DELS REGIDORS I REGIDORES

Imports en brut.

Feb.

Mar.

Abr.

Mai.

Jun.

Jul.

Ago.

Set.

Oct.

Nov.

TOTAL

Paco Salom

3.232

3.232

3.232

3.232

6.464

3.627

3.288

3.288

3.288

3.288

36.170

Desirée Palma

2.525

2.440

2.525

2.525

5.050

2.833

2.569

2.569

2.569

2.569

28.173

Paula Lozano

1.515

1.464

1.429

1.515

3.030

1.697

1.541

1.541

1.541

1.541

16.813

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

Rosa Nicolau

800

550

500

650

750

450

100

700

700

750

5.950

Natxo Escandell

800

600

550

650

750

450

100

700

700

750

6.050

Teresa Oliver

750

725

750

750

1.500

841

763

763

763

763

8.368

Vicent Albelda

800

600

500

650

750

450

100

700

650

650

5.850

Vicent Lluís Roca

700

550

450

500

650

400

100

650

600

750

5.350

Ricard Torres

750

550

500

650

700

450

100

700

650

800

5.850

Salvador Ferrer

300

200

200

200

250

200

0

200

200

300

2.050

Ximo Roses

250

200

150

400

250

200

0

250

200

350

2.250

Itziar Méndez

200

100

200

100

150

200

0

200

200

200

1.550

Carolina Almiñana

350

350

150

300

350

200

0

250

150

350

2.450

Juan Albert

450

350

250

400

400

300

0

350

250

450

3.200

Toni Ahullana

100

100

100

100

100

100

0

100

100

200

1.000

Ana Calatayud

300

250

150

250

300

300

0

250

250

300

2.350

Ana Vayá

250

200

200

250

200

100

0

200

150

350

2.300

Sara Diert

200

200

200

250

200

200

0

200

150

350

1.950

Carolina Talens

350

250

150

250

300

200

0

250

250

300

2.300

Carles Albert

850

650

550

700

600

500

100

750

700

Ivan Martí

www.compromiscarcaixent.com

0

2010 750

6.150 7


PASQUAL BOQUERA Col·lectiu Dynamo Últimament el col·lectiu Dynamo ha guanyat presència a la vida pública de Carcaixent, especialmente a través de les seues publicacions a les xarxes socials i les reunions informatives. Per a parlar sobre esta agrupació, entrevistem a un dels seues membres, Pasqual Boquera. Nascut a Carcaixent l’any 1951, va estudiar Enginyeria de Camins a València. Acabats els seus estudis va marxar a Barcelona on va treballar en la construcció per a, després d’un viatge a Estats Units, encaminar la seua carrera professional a la direcció d’empreses. Va estudiar un MBA al IESE de Barcelona i va participar en diferents projectes, des de la confecció dels pressupostos generals del Perú fins a l’organització dels jocs olímpics i paralímpics de Barcelona. Ara és professor a l’Escola de Camins de la Universitat Politècnica de València. Què és el Col·lectiu Dynamo? Dynamo és una agrupació de gent que tenim com a objectiu ajudar a fer entre tots i totes, el Carcaixent del segle XXI. És un grup obert a la participació i sense cap color polític. De fet entre les persones que hi participem trobem gent de totes les sensibilitats. Què vols dir quan parles del Carcaixent del segle XXI? Una ciutat més amable, més bonica, amb millor qualitat de vida, de la qual estiguem orgullosos i que, com a conseqüència, siga capaç de generar més riquesa. Per a això, per a començar: aconseguir que l’espai públic siga un espai compartit entre els vianants, els vehicles no contaminants i els vehicles a motor, i deixar enrere la situació actual on els cotxes sembla que tenen l’exclusiva d’us d’eixe espai; així mateix, promoure una rehabilitació de les façanes dels edificis. En el futur, altres projectes i idees per a dinamitzar la ciutat i ajudar a crear riquesa. Se’n parla molt de la mobilitat sostenible. És una moda passatgera? No. Quan fa anys érem un país pobre, ningú no tenia cotxe, i tindre’l era un senyal d’estàtus social. Amb els meus viatges arreu del món em vaig adonar que a les societats més riques, on tots tenien accés al cotxe, es donava prioritat al vianant. La mobilitat sostenible és fruit del procés de maduració de la nostra societat i és necessària per a que arribe al nivell de benestar adequat. Per tant, la mobilitat sostenible ha vingut per a quedar-se. EDITA: Compromís per Carcaixent Plaça Major, 1 46740 Carcaixent Tel.: 96 245 76 18 www.compromiscarcaixent.com

Adreça electrònica: carcaixent@bloc.ws DL: V-806-2001 Tarifa especial periòdic: Resolució 01/05/01

Hi haurà qui pense que la mobilitat sostenible i el Col·lectiu Dynamo van en contra del cotxe? En absolut. El cotxe ha de tindre el seu espai, però no pot envair l’espai de les persones. Quines són les línies de treball de Dynamo? Dynamo naix de la premisa que no podem esperar que altres vinguen de fora a resoldre’ns els problemes. Si volem canviar coses ens hem de posar mans a la faena. En eixa línia hem constituït un grup de treball amb un perfil tècnic per a estudiar el trànsit de Carcaixent i fer un esborrany d’ordenació

que posarem a l’abast tant de les institucions locals com de la societat i que siga un primer document sobre el que discutir i anar fent. També tenim un altre grup encarregat de fer un inventari d’immobles i béns patrimonials que caldria conservar i quin tractament haurien de tindre. Hi ha altres projectes que ens van pel cap com un Festival de la Ribera, que vaja fent de Carcaixent una capital cultural comarcal, aconseguir que Carcaixent aparega als senyals de l’autovia, etc. A més, estem fent una llista de persones de Carcaixent que viuen fora, per a informar-les del projecte i, si escau, demanar-los la seua ajuda i col·laboració. Tu, que has estat tant temps fora de Carcaixent, que t’has trobat en tornar? Desànim. Eixa sensació d’anar tirant sense tenir un objectiu o una fita cap a la que encaminar esforços. Això ho hem de canviar, en el passat vam ser pioners a la comarca i ara, ho hem de fer de nou i ho podem fer entre tots i totes. Les persones interessades, com poden entrar en contacte amb Dynamo? Estem presents a les xarxes socials (facebook, twitter, instagram...) i fem actes públics periòdicament.També ens poden escriure un correu electrònic a: collectiudynamo@gmail.com. Per últim, un desig de cara el futur La col·laboració de tots els carcaixentins i totes les carcaixentines i que facen seua eixa celebre frase de John F. Kenedy: “no preguntes què pot fer Carcaixent per tu, pregunta’t què pots fer tu per Carcaixent”.

Profile for Compromís Carcaixent

Infocompromís Carcaixent. Núm. 48. Desembre 2018  

Centre de Dia i CRIS. Política per a les persones Fem balanç, continuem amb el canvi Mesures educatives contra 20 anys de retallades Ordenan...

Infocompromís Carcaixent. Núm. 48. Desembre 2018  

Centre de Dia i CRIS. Política per a les persones Fem balanç, continuem amb el canvi Mesures educatives contra 20 anys de retallades Ordenan...

Advertisement