Page 1

LA BARRACA D’AIGÜES VIVES I LA CV-50 L'Alcaldessa d'Alzira va enviar fa un temps una carta als veïns i veïnes de La Barraca per tal de “informar” del projecte de la CV-50. Eixa informació es referia a unes declaracions del Senyor Conseller on deia que no tenien prevista una autovia que passara per la Vall d'Aigües Vives. Des del BLOC d'Alzira demanarem al nostre Grup Parlamentari en les Corts Valencianes que fera una pregunta al Senyor Conseller sobre els projectes de la CV-50. La pregunta és del dos de juliol de 2009 i diu el següent: Els veïns i veïnes de la Ribera estan prou desorientats si parlem d'infraestructures perquè la conselleria té presentats dos projectes per solucionar el mateix problema de connexió de la CV-50. El primer projecte, presentat l'any 2006,

1/2010 GENER

proposa unir la CV-50 fins al Mediterrani mitjançant la construcció del tram comprés entre l'Alcúdia (enllaç amb l'A-7) i Sueca (enllaç amb N-332) i que aniria pel nord d'Algemesí. L'altre projecte és la variant sud-oest d'Alzira de la carretera CV-50 que conectaría amb Carcaixent i passaria per Vilella continuant fins la Barraca i Tavernes (travessant la Vall d'Aigües Vives). Per tot això pregunte: Quin dels dos projectes tenen pensat executar i en quin estat es troben els dos en l'actualitat? A continuació tenen la resposta que donà el Conseller i que desdiu el que afirmava la Senyora Bastidas. Continuen llegint al darrere i voran que la cosa no està tan clara.


Ací tenen el plànol del futur Pla General d’Alzira on preveu el NOU corredor (la NOVA CV-50) que, com s’aprecia clarament, tindria carácter d’autovia. Per tant, allò que diuen el Conseller i l’Alcaldessa porten a la desinformació dels veïns i veïnes de La Barraca perquè diuen coses sobre este projecte que, a poc a poc, va demonstrant-se que no són certes.

PRESSUPOST BAV 2010: INSUFICIENT El regidor del BLOC en Alzira, Carles Aranda, fou l’únic que sol—licità al Ple de l’Ajuntament d’Alzira més recursos i competències per a la Barraca d’Aigües Vives per a l’any 2010 com, per exemple la Policia Local, mentre l’Alcalde Enrique Gómez manifestava públicament que es conformava amb l’augment del 2 % del seu pressupost aprobat pel Partit Popular-PSD-PSICV (és el del IPC i és lúnic augment que ha fet des que mana la Sra. Blasco). Va afegir que no volia Policia Local pel seu alt cost.

El BLOC COMPTA AMB TU. Si vols rebre informació d’allò que fem o unir-te al col—lectiu d’Alzira, només has de omplir la butlleta i adreçar-la a la nostra Seu o al Grup Municipal.

COGNOMS

Edita: Col—lectiu BLOC Nacionalista Valencià d’Alzira.

ADREÇA

Seu: C/ Mare de Déu de la Murta, 33 46600 Alzira www.blocalzira.blogspot. com

DATA NAIXEMENT

Grup Municipal C/ Sant Roc, (Ajuntament) Tel.: 96.245.90.76 bloc@alzira.es

6

NOM

POBLACIÓ

CODI POSTAL NIF

TELÈFON

TEL. TREBALL

MÒBIL

e-mail COMUNICACIÓ Ús preferent del correu

electrònic

postal

Amb l’ús preferent del correu electrònic estalviem paper. omés les comunicacions més importants les rebràs també per correu postal.

La Barraca i la CV-50  

Situació de la CV-50 al seu pas de la Barraca. Resposta del Conseller d'Infraestructures a pregunta del BLOC.