Page 1

Come join us!


Vill du arbeta med mode? Blingo söker just nu säljare! Är du intresserad av barnkläder och på jakt efter det perfekta jobbet att kombinera familjelivet med? Ta chansen och ansök idag.


Intervju med säljare Anna Sedini Vad är det bästa med att vara blingosäljare?

Varför valde du just blingo när du ville jobba med hemförsäljning? Jag hade inte en tanke på att börja med hemförsäljning men så blev både jag och barnen så förtjusta i de ursnygga kläderna att jag inte kunde låta bli. Och det är jag jätteglad för!

Jag kan verkligen rekommendera att jobba för blingo för att:

Att få jobba med de underbara kläderna på ett företag som verkligen tar hand om sina säljare.Det är ett socialt och kreativt jobb och du styr dina arbetstider själv och det är så roligt att det inte känns som om du jobbar.

Du representerar moderiktiga och samtidigt ekologiska kläder för ett svenskt Malmöbaserat företag i ständig utveckling. Vi har en ny superfin kollektion varje säsong med både färgglada barnkläder och massor av snygga damkläder samt en ny spännande och känd gästdesigner varje säsong.

Varför är blingo ett så bra företag att jobba för?

Du som längtar efter att prova något nytt och är intresserad av kläder, färg, form och design - ta chansen att bli en av oss. Vi vill ha fler kollegor!

Blingo satsar mycket tid och engagemang i sina anställda och företaget genomsyras av en positiv anda. Det är högt i tak och du har nära kontakt med din coach, designers och ledning. Det finns ett väl utarbetat system för orderläggning, lagerstatus och information som underlättar för dig att göra ett toppenjobb som säljare.

Vad får du för stöd i din roll som säljare ifrån blingo? Det finns ett utmärkt intranät där du lätt hittar all information och det material du behöver. Varje land har dessutom en säljcoach som hjälper och vägleder dig på bästa sätt för att du ska utvecklas optimalt som säljare. Det finns också ett forum där du möter blingosäljare från hela norden som gärna hjälper till med stöd och råd när du behöver det. Vi har dessutom roliga tävlingar som sporrar oss att nå nya utmaningar. Spännande och roligt! Vi har även en inspirerande kickoff innan varje säsong, den bästa starten för alla oss blingosäljare. Säljer du riktigt bra får du chansen att bli bortskämd en hel helg tillsammans med andra duktiga blingokollegor och kan också få vara med i den speciella designreferensgruppen och har chans att påverka nästa kollektion. Och så har vi marknadens bästa värdinnerabatter vilket gör att det är lätt att boka visningar.

Hur har du utvecklats under din period som säljare? Jag har blivit mer kreativ och vågar prova fler nya spännande idéer eftersom jobbet är så fritt. Dessutom har mitt sociala kontaktnät ökat avsevärt och jag har haft många spännande möten som lett vidare till nya idéer och möjligheter i karriären.

Och du, vi tjänar bra också.


www.blingowear.com

Come join us!  

www.blingowear.com

Come join us!  

www.blingowear.com

Advertisement