Page 3

Editorial

Julien ROCHE

Kryetar i CCI Francë-Shqipëri

«

Të nderuar miq , anëtarë të CCI Francë Shqipëri, Nuk është vonë për mua, edhe pse 2013-ën e kemi lënë pas, për t’ju uruar një vit të mbarë, nga ana personale dhe profesionale, për veten dhe biznesin tuaj.

juve, qëllimi ynë është të jemi të gatshëm për nevojat e biznesit tuaj. Ne do të ndajmë me ju në faqet pasardhëse një përmbledhje të aktiviteteve tona dhe mbi të gjitha të atyre që sipas nesh meritojnë të nënvizohen. Disa nga çështjet që tërhoqën vëmendjen tonë: puna e lojtarë të rëndësishëm të sektorit industrial dhe tregtar. Dy prioritet e 2014-ës: organizimi i një panairi mbi Agrokulturën në pranverën e ardhshme dhe marrëveshja e partneritetit me UbiFrance.

të Dhomës sonë të Tregtisë.

Qëllimi i Dhomës sonë është të reagojë, veprojë dhe parashikojë. Me respekt, Julien Roche Kryetar CCI France-Albanie

Profile for Blerina Kazhani

Raporti Vjetor 2013  

Raporti Vjetor 2013  

Advertisement