Page 13

Nxisim marrëdhëniet ndërmjet komuniteteve

Z. Thierry Repentin, Z. Ditmir Bushati, Znj. Klajda Gjosha, Z. Dritan Tola

Ministri Ditmir Bushati me këshillin e Presidentit Francez Z. Paul Jean Ortiz, dhe Z. Fabien Penone

4 Nëntor 2013, Paris

28 Nëntor 2013, Paris

CCI France Albanie ka organizuar një darkë-koktejl në Paris. Në prani të Alain Richard, Ditmir Bushati, Julien Roche

Dhoma jonë kishte kënaqësinë të organizonte një darkë-koktej më 28 nëntor në Ambasadën Shqiptare në Francë, me rastin e festës së Pavarësisë së vendit tonë.

Z. Ditmir Bushati , ministri i punëve të jashtme të Shqipërisë u prit nga homologu i tij francez Z. Laurent Fabius. Z. Bushati dhe Z. Fabius kanë analizuar aspekte të ndryshme të marrëdhënies dy palëshe ndërmjet Francës dhe Shqipërise. Ata kanë përmendur bashkepunimet dhe projektet e forcimit të kësaj marrëdhënie sidomos në aspektin ekonomik. CCI France Albanie, e cila ka si objektiv zhvillimin e marrëdhënieve ekonomike ndërmjet dy vendeve, pati kënaqësinë të organizonte disa ditë më pas darkë-koktej me këtë rast , e cila u mbajt më 4 nëntor ne Rezidencën e Ambasadës Shqiptare në Francë, në prani të Alain Richard, senator, ish-ministër i mbrojtjes, të ministrit Ditmir Bushati, të kryetarit të CCI France Albanie, Z.Julien Roche, të Ambasadorit Z. Dritan Tola dhe homologut të tij Znj. Christin Moro, autoritete, media franceze etj.

Festimet e 100 Vjetorit të Pavarësisë së Shqiperise në Sheshin Skënderbe , Tiranë 2012

Me pjesëmarrjen e Ambasadorit Shqiptar, Z. Dritan Tola, e shqiptarëve që jetojnë në Francë, autoriteteve, medias franceze etj.

Profile for Blerina Kazhani

Raporti Vjetor 2013  

Raporti Vjetor 2013  

Advertisement