Page 1

Informatie flyer 01-10-2011 Heren 1 – SDS Heren 1 H1 knokt zich naar winst

Dames 1 – Hevo Dames 2 De kop is eraf!

Afgelopen zaterdag heeft Heren 1 de 1e testcase Na de 3-1 overwinning van vorige week op VVH, staat doorstaan. De Oldebroekers moesten op bezoek bij deze zaterdag de tweede wedstrijd in het nieuwe buurman Elburg. Een heuse derby dus. De Blauw seizoen te wachten. Om 14.30 uur wordt er gespeeld Witten begonnen slap en onwennig aan de wedstrijd. tegen Hevo dames 2 uit Heino. In de selectie heeft één Daardoor gingen de eerste 2 sets naar EVV. Tactische wijziging plaats gevonden, Marlous Grolleman heeft de wisselingen brachten nieuw elan in de ploeg. Heren 1 plek van Jacolien van de Put ingenomen.In de herpakte zich en toonde veel strijdlust. Er moest een afgelopen weken heeft het team meerdere beslissende vijfde set aan te pas komen om een oefenwedstrijden gespeeld om zich goed voor te winnaar aan te wijzen. Uiteindelijk trokken de bereiden op de competitie. Oldebroekers aan het langste eind met 11-15. Uiteraard hopen de dames, evenals vorige week, de Vandaag spelen de Blauw Witten tegen oude bekende punten in eigen huis te houden! SDS. In het verleden speelde Blauw Wit zowel in de 3e e als 2 divisie tegen de oranjehemden. De mannen uit Voorthuizen verloren vorige week hun eerste duel met 3-2 van SSS H4. Het belooft dus een mooie pot te worden.

Dames 1 viert punt tegen VVH

 Programma vandaag: 12.30u Dames 2 – Langhenkel/HEC Dames 1 14.30u Dames 1 – Hevo Dames 2 14.30u Jongens A – Libero’99 JA 1 16.30u Heren 1 – SDS H1

 Bezoek ook eens onze website! Wilt u meer weer weten over onze volleybalvereniging? Surf dan naar www.blauwwitoldebroek.nl! Op de website kunt u informatie vinden over het reilen en zeilen binnen Blauw Wit, ook kunt u het gastenboek bezoeken, de teams bekijken en nog veel meer. We zijn inmiddels hard bezig met de nieuwe teamfoto’s. Deze zullen z.s.m mogelijk online gezet worden. We zien/lezen u graag terug op onze website!

 Blauw Wit nu ook op twitter! Wilt u altijd zo snel mogelijk op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over onze vereniging? Bezoek dan www.twitter.com/blauwwitvolley en ‘follow us’!


www.blauwwit-oldebroek.nl of www.twitter.com/blauwwitvolley

Jongens A – Libero 99 A1

Dames 2 – Langhenkel/HEC D1

Nieuw Jongens A gebrand op winst!

Opnieuw thuiswedstrijd dames 2

Het nieuwe Jongens A is de competitie gestart met 2 nederlagen. Zo werd de eerste wedstrijd met 1-3 verloren van VVH, en werd er vorige zaterdag in Hoevelaken heel nipt verloren van Surf 2-3. Toch zeker geen slechte resultaten, het nieuwe team raakt beter op elkaar ingespeeld, en wil deze lijn doorzetten vandaag tegen Libero99 uit Dronten. Libero verloor vorige week hun eerste pot tegen VVH met 3-2. Beide teams zullen dus alles op alles zetten om de punten naar hun toe te trekken.

Na een verpletterende thuisoverwinning op VVH uit Harderwijk staat dames 2 na de eerste wedstrijd bovenaan de ranglijst met slechts 45 tegenpunten in 4 sets. De setstanden waren: 25-10, 25-14, 25-16 en 25-5. Vandaag spelen de dames opnieuw een thuiswestrijd en dan tegen Dames 1 van Langhenke/HECl uit Heerde. Ook zij hebben de eerste competitiewestrijd gewonnen. Op vrijdag 7 okotber wordt de eerste uitwedstrijd gespeeld in Putten.

Grote Club-en Olliebollenactie Het afgelopen seizoen (2010-2011) is door verschillende omstandigheden de jaarlijkse lotenactie niet doorgegaan. Grootste oorzaak ligt in het feit dat dit een omvangrijke klus is om te organiseren! Daardoor is binnen het bestuur van volleybalvereniging Bakkerij Jonker / Blauw Wit besloten om dit jaar aan te haken bij de landelijke “Grote Club Actie”. Deze zeer lucratieve actie, is makkelijker te organiseren. Een nadeel is wel dat dit in dezelfde periode loopt als onze jaarlijkse oliebollenactie. Echter beide acties zijn onontbeerlijk om het financiele situatie van onze vereniging gezond te houden. Namens het bestuur willen we dan ook uw inzet voor beide acties vragen. Onderstaand is nog even uitgebreider ingegaan op beide acties. Grote Clubactie 2011 De Grote Clubactie is een lotenactie, waarbij het Nederlandse verenigingsleven inkomsten kan verwerven door het verkopen van loten. Een lot van deze Grote Clubactie kost € 3,- en daarvan gaat maar liefst € 2,40 (= 80%) naar de clubkas van onze vereniging. Per lid dienen 8 loten te worden verkocht. Aangezien de trekking van de Grote Clubactie op 24 november 2011 is, dient u de loten vóór woensdag 16 november te hebben verkocht. Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met Jacquelien van de Pol, via 06-46416992. of kunt u kijken op www.clubactie.nl. Oliebollenactie 2011 Met hoofdsponsor Bakkerij Jonker is overeengekomen dat hij zijn naam aan onze vereniging verbindt. Hiervoor betaald Bakkerij Jonker een jaarlijkse vaste sponsorbijdrage. Naast deze bijdrage wordt een extra (en zeer belangrijk) deel van de sponsorbijdrage gegeneerd uit de oliebollenactie. De totale opbrengst van deze oliebollenverkoop komt in zijn geheel ten gunste van onze vereniging!Om de met de sponsor overeengekomen hoeveelheid oliebollen te kunnen verkopen, dient ieder lid ten minste 10 zakjes oliebollen te verkopen. Om andere acties in de gemeente Oldebroek niet te dwarsbomen is afgesproken dat wij in week 42 starten met deze actie.De intekenlijsten van deze actie, zullen in week 42 worden uitgedeeld. Dus ga bij je familie, kennissen, vrienden en collega’s langs om zoveel mogelijk van deze overheerlijke oliebollen te verkopen. Binnenkort ontvangt u middels een brief meer informatie hierover. Mocht u vragen en of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met Cor Bisschop (voorzitter) 0525 – 68 02 80 of via bestuur@blauwwit-oldebroek.nl. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen op uw medewerking. Ook dit jaar zal op wedstrijddagen van heren en/of dames 1 een informatie flyer verschijnen. Wij hebben er weer ontzettend veel zin in en wensen u in het aankomende seizoen veel lees en kijk plezier toe!


01-10-11  

Wedstrijdboekje

01-10-11  

Wedstrijdboekje

Advertisement