ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ_ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ_ΑΚΑΣΗΣ-IDAS_2021

Page 1

HOTEL COLLECTION

PERFECT DREAMSΟ κόσμος του ύπνου... Ο ύπνος είναι μια φυσική επαναλαμβανόμενη κατάσταση του νου & του σώματος, που χαρακτηρίζεται ως ένα θαυματουργό γεγονός, για κάθε ζωντανό οργανισμό. Είναι μια βασική ανάγκη όπως η αναπνοή, το φαγητό και το πόσιμο νερό. Ο ύπνος σας θα πρέπει να είναι αμετάβλητος και υψηλής ποιότητας, για να αισθάνεστε ξεκούραστοι, υγιής και έτοιμοι για την επόμενη ημέρα. Ένας ξεκούραστος νυχτερινός ύπνος είναι ζωτικής σημασίας, για τη διατήρηση μιας ισορροπημένης και υγιεινής ζωής.

Ο καλός ύπνος είναι πολλά περισσότερα! Στην εταιρεία Akasis έχουμε απαραίτητο πρότυπο για έναν ποιοτικό ύπνο, με βασικό στόχο την ιδανική υποστήριξη που απαιτείται, διατηρώντας τη φυσική γραμμή “S” της σπονδυλικής στήλης, παρέχοντας ανατομικότητα με την απαραίτητη κάλυψη των κενών στη μέση και το λαιμό. Για την καλή ανάπαυση, με ένα σωστό στρώμα, είναι απαραίτητο να αποφευχθούν προβλήματα υγείας όπως είναι η διαταραχή της στάσης του σώματος, ακούσιες κινήσεις και ανωμαλίες του κυκλοφορικού συστήματος.

Ύπνος με την Akasis... Σχεδιάζουμε έναν καλό ύπνο για σας, έτσι ώστε να κοιμόσαστε υπό προστασία. Οι μηχανικοί & οι εμπειρογνώμονες μας, πραγματοποιούν τις μελέτες τους, με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες διατηρόντας το μεγάλο ποιοτικό πρότυπο, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία μας. Προσφέρουμε τον κόσμο του ύπνου, με την προστιθέμενη αξία της εμπειρίας μας.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ...............................................................................8-29 ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ..................................................30-36 ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ............................................................................37-45 ΚΡΕΒΑΤΙΑ................................................................................46-58


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΜία ξεχωριστή εμπειρία ύπνου, περιμένει τους καλεσμένους σας...

ΣΤΡΩΜΑΤΑ10 Προσφέρετε στους φιλοξενούμενους σας την άνεση του σπιτιού τους, με τα στρώματα πλήρους συμβατότητας με το σώμα τους. Το στρώμα Visco παρέχει πλήρης υποστήριξη απορροφώντας τις πιέσεις του σώματος, προσφέροντας μία χαλαρωτική αίσθηση ύπνου. Η τεχνολογία ελατηρίων Pocket αποτρέπει τον ανήσυχο ύπνο, λόγω της διαφοράς βάρους. Ελαχιστοποιεί τα προβλήματα όπως πόνο χαμηλά στην πλάτη, στους μύς και στη δυσκαμψία του λαιμό. Οι επισκέπτες σας βιώνουν την άνεση του στρώματός τους με τα κρεβάτια που ταιριάζουν στο σώμα τους.


11

Visco Αφρός Μνήμης Το στρώμα υποστήριξης Visco που αναπτύχθηκε για τη μειώση την πίεσης ‘G’ στην οποία εκτίθενται οι αστροναύτες, χρησιμοποιείται σε πολλούς κλάδους, ειδικά στον ιατρικό τομέα και τον τομέα του ύπνου, ενώ έχει μια ανώτερη ευέλικτη δομή. Το Visco, γνωστό ως αφρός μνήμης, παίρνει το σχήμα του σώματος αγκαλιάζοντας όλες τις κενές περιοχές. Ελαχιστοποιεί την πίεση στα σημεία βαρύτητας βοηθώντας στην πρόληψη των μυϊκών πόνων και δυσκαμψίες. Καθώς, επίσης στην κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα μια πιο ξεκούραστη διάθεση.

Σύστημα Ελατηρίων Pocket Στην τεχνολογία Pocket Spring, τα ελατήρια τοποθετούνται σε σακούλες από ύφασμα, για να παρέχουν υποστήριξη, χωρίς να επηρεάζονται το ένα από το άλλο. Η υποστήριξη που προσφέρουν τα ξεχωριστά ελατήρια τσέπης εξασφαλίζουν τη συνεχή κίνηση τους χωρίς να επηρεάζονται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του ύπνου. Παρέχουν επίσης ειδική υποστήριξη που απαιτείται για τις διαφορετικές θέσεις ύπνου.

HRS Υποστήριξη Η πίεση η οποία εξαρτάται από το βάρος που εφαρμόζεται στην επιφάνεια του στρώματος, είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο για να κοιμηθούμε. Η υποστήριξη που παρέχεται από το στρώμα αναλόγως την πίεση που ασκείται, έχει ένα σημαντικό ρόλο στην προστασία της σπονδυλικής στήλης ενώ συμβάλει σε έναν άνετο & ποιοτικό ύπνο. Τα στρώματα υποστήριξης HRS είναι ανθεκτικά λόγω των ποιοτικών υλικών τους. Η υποστήριξη και η ανατομικότητα που παρέχουν τα στρώματα, υπόσχονται έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο


12 Η τέλεια αρμονία του Pocket Spring με την απαλότητα φτερών! Το Royal 100, υποστηρίζει τις φυσικές κοιλότητες του σώματος με τη τεχνολογία των ελατηρίων pocket, τα οποία υποστηρίζονται απο την τεχνολογία 5 zone pocket spring system. Τα μαλακά στρώματα αφρού Feather, παρέχουν μια άνετη εμπειρία ύπνου σαν να βρίσκεστε στα σύννεφα. Εκτός από τη χρήση διπλής όψης, προσαρμόζεται στην εργονομία του σώματος με στρώσεις HYP και HRS.


13

Ελατήριο pocket 5 ζωνών To σύστημα Pocket Spring 5 ζωνών, δημιουργείται με την τοποθέτηση των ελατηρίων, που παράγονται ξεχωριστά σε συνδεδεμένες υφασμάτινες σακούλες. Τα ελατήρια που παράγονται με σύρματα διαφορετικής διαμέτρου, έχουν διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας. Η εργονομική επιφάνεια των στρωμάτων υποστηρίζει τους ώμους, τους οσφυϊκούς σπονδύλους & την γλουτιαία περιοχή, με ελατήρια τοποθετημένα σε 5 ζώνες, σύμφωνα με την ανθρώπινη ανατομία. Έχει δημιουργηθεί μια δομή που προσαρμόζεται στη σπονδυλική στήλη, ετσι ώστε να αποτρέψει τους μυϊκούς πόνους και τη δυσκαμψία ώστε να διατηρήσει τη φυσική καμπύλη του σώματος.

Διαχείριση υγρασίας και μεταφορά αέρα Η Επιφάνεια του παπλώματος σχεδιάστηκε με πλεκτό ύφασμα HYP και SALTEKS - Chemical - Free Fiber για να προσφέρει μια απαλή αίσθηση, ενώ βοηθάει στη μεταφορά αέρα διατηρώντας ισορροπία στη θερμοκρασία, ενώ υποστηρίζει τη διαχείριση της σωστής κατανομής υγρασίας.

HRS Υποστήριξη Η πίεση η οποία εξαρτάται από το βάρος που εφαρμόζεται στην επιφάνεια του στρώματος, είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο για να κοιμηθούμε. Η υποστήριξη που παρέχεται από το στρώμα αναλόγως την πίεση που ασκείται, έχει ένα σημαντικό ρόλο στην προστασία της σπονδυλικής στήλης ενώ συμβάλει σε έναν άνετο & ποιοτικό ύπνο. Τα στρώματα υποστήριξης HRS είναι ανθεκτικά λόγω των ποιοτικών υλικών τους. Η υποστήριξη και η ανατομικότητα που παρέχουν τα στρώματα, υπόσχονται έναν ξεκούραστο ύπνο.


14


15


16 Ακλόνητος ύπνος με 3D άνεση και Mira-Coil! Τα επίπεδα υποστήριξης 3D που σχηματίζονται, προσφέρουν άνεση παρόμοια με του να βρίσκεστε στα σύννεφα! Η έντονη υποστήριξη που προσφέρεται με το σύστημα ελατηρίων Mira-Coil, παρέχει μια σταθερή επιφάνεια ενώ υποστηρίζει την ανατομία της σπονδυλικής στήλης. Το πλεκτό ύφασμα ειδικό για την επιβράδυνση εξάπλωσης υψηλών θερμοκρασιών, ρυθμίζει τη σωστή κατανομή υγρασίας, ενώ υποστηρίζει τη διαπερατότητα του στρώματος, καθώς το ειδικό SALTEKS - Chemical Free γέμισμα, χωρίς χημικά, εμποδίζει το σχηματισμό βακτηρίων και ακάρεων.


17

MIRA COIL Η τεχνολογία ελατηρίων mira coil αναπτύχθηκε από τον Leggett & Platt, ενώ παράγεται μόνο από την Akasis / IDAS για να προστατεύει τη σπονδυλική στήλη, κρατώντας μια ισορροπημένη αντίσταση ενάντια στο σωματικό βάρος. Η ανατομική στήριξη παρέχεται με τη σωστή κατανομή της πίεσης από την επιφάνεια του στρώματος, σε ολόκληρη το σώμα. Έτσι, εμποδίζονται τόσο οι πόνοι στην πλάτη όσο και στη μέση, ενώ παρέχεται μια ακλόνητη εμπειρία ύπνου.

3D Άνεση Η τεχνολογία Viol που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της τρισδιάστατης κοπής του αφρού με μία ειδική διαδικασία, λειτουργεί ως στρώμα στήριξης. Είναι μια τεχνολογία που αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα άνεσης στα στρώματα. Με αυτήν την τεχνική κοπής, ο αφρός προσαρμόζεται τέλεια στις κοιλότητες του σώματος ενώ παράλληλα σας δίνει μια αίσθηση μασάζ. Ενώ παράλληλα βοηθάει στη μεταφορά του αέρα.

Μείνετε μακριά από τα χημικά Τα στρώματα της Αkasis / IDAS είναι ελεύθερα από χημικές ουσίες, καθώς προτιμούνται φυσικές πρώτες ύλες με ινώδη δομή. Τα γεμίσματα παράγονται με ίνες SALTEKS χωρίς τη χρήση χημικών συνδετικών ουσιών και προσφέρουν όλες τις συνθήκες που απαιτούνται για έναν υγιεινό ύπνο. • Πιστοποιητικό Oeko - Teks 100. • Σέβεται τους ανθρώπους και το περιβάλλον. • Ανακυκλώσιμο προϊόν. • Ιδανικό για άτομα με διαταραχές όπως βρογχίτιδα, άσθμα και αλλεργίες.


18 Το προνόμιο του καλού ύπνου... Η υποστήριξη που παρέχεται από το σύστημα Mira-Coil, παρέχει ένα σταθερό επίπεδο ύπνου και υποστηρίζει την σπονδυλική στήλη. Το στρώμα Latex, διατηρεί τη φυσική ισορροπημένη θερμοκρασία κατά τη κατάσταση ύπνου. Η μαλακή εξωτερική επιφάνεια, η οποία έχει σαν επένδυση ένα ειδικό ύφασμα που επιβραδύνει τις υψηλές θερμοκρασίες, επεκτείνει τη ζωή του στρώματος σε συνδυασμό με την τεχνολογία νέας γενιάς Stain Free.


19

LATEX O ύπνος μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία με το θαύμα του latex, το οποίο παράγεται από γάλα των δέντρων καοτσούκ. Το latex, το οποίο φτιάχνεται από το σχηματισμό αφρώδους γάλακτος μέσω διαφόρων σταδίων, λειτουργεί ως φυσικό κλιματιστικό λόγω των αεραγωγών του. Αυτό το ειδικό υλικό που λαμβάνεται από τη φύση, δίνει μια εξαιρετικά αέρινη αίσθηση.

MIRA COIL H τεχνολογία ελατηρίων mira coil αναπτύχθηκε από τον Leggett & Platt, ενώ παράγεται μόνο από την Akasis / IDAS για να προστατεύει τη σπονδυλική στήλη, κρατώντας μια ισορροπημένη αντίσταση ενάντια στο σωματικό βάρος. Η ανατομική στήριξη παρέχεται με τη σωστή κατανομή της πίεσης απο την επιφάνεια του στρώματος, σε ολόκληρη το σώμα. Έτσι, εμποδίζονται τόσο οι πόνοι στην πλάτη όσο και στη μέση, ενώ παρέχεται μια ακλόνητη εμπειρία ύπνου.

Τεχνολογία επιβράδυνσης υψηλών θερμοκρασιών Το πλεκτό ύφασμα παρέχει μεταφορά αέρα και βοηθά στη διατήρηση της ισορροπημένης θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου, υποστηρίζοντας τη διαχείριση της υγρασίας. Όλα τα στρώματα του Akasis / IDAS είναι εξοπλισμένα με ύφασμα που συμβάλλει στην επιβράδυνση της εξάπλωσης υψηλών θερμοκρασιών, ενώ αποτελείται από ανθεκτικά υλικά, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια.


20 Απαλή αίσθηση φτερών με την υποστήριξη της Mira-Coil! Το Premium 200, είναι ένα μαλακό στρώμα αφρού με απαλή αίσθηση, που προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία ύπνου, όμοια με το να κοιμάσαι στα σύννεφα! Η έντονη υποστήριξη που έχει το σύστημα ελατηρίων Mira-Coil, προσφέρει σταθερό ύπνο ενώ υποστηρίζει την σπονδυλική στήλη. Το πλεκτό ύφασμα του στρώματος το οποίο είναι ειδικά κατασκευασμένο για να επιβραδύνει την εξάπλωση υψηλής θερμοκρασίας, συμβάλλοντας στην αποφυγή σχηματισμού δυσάρεστων οσμών με την παροχή διαχείρισης της υγρασίας.


21

MIRA COIL H τεχνολογία ελατηρίων mira coil αναπτύχθηκε από τον Leggett & Platt, ενώ παράγεται μόνο από την Akasis / IDAS για να προστατεύει τη σπονδυλική στήλη, κρατώντας μια ισορροπημένη αντίσταση ενάντια στο σωματικό βάρος. Η ανατομική στήριξη παρέχεται με τη σωστή κατανομή της πίεσης απο την επιφάνεια του στρώματος, σε ολόκληρη το σώμα. Έτσι, εμποδίζονται τόσο οι πόνοι στην πλάτη όσο και στη μέση, ενώ παρέχεται μια ακλόνητη εμπειρία ύπνου.

Στρώμα με αίσθηση φτερού Απαλά στρώματα αφρού με απαλότητα φτερών, προσφέρουν μια αίσθηση απαλότητας & φρεσκάδας με την εύκαμπτη δομή τους, ενώ προσαρμόζονται πλήρως στο σώμα με την εργονομικότητα.

Μείνετε μακριά από τα χημικά Τα στρώματα της Αkasis / IDAS είναι ελεύθερα από χημικές ουσίες, καθώς προτιμούνται φυσικές πρώτες ύλες με ινώδη δομή. Τα γεμίσματα παράγονται με ίνες SALTEKS χωρίς τη χρήση χημικών συνδετικών ουσιών και προσφέρουν όλες τις συνθήκες που απαιτούνται για έναν υγιεινό ύπνο. • Πιστοποιητικό Oeko - Teks 100. • Σέβεται τους ανθρώπους και το περιβάλλον. • Ανακυκλώσιμο προϊόν. • Ιδανικό για άτομα με διαταραχές όπως βρογχίτιδα, άσθμα και αλλεργίες.


22 Κάντε τους επισκέπτες σας να αισθάνονται ιδιαίτεροι, με τη τεχνολογία Mira coil! To Premium 100, προσφέρει άναπαυτικό ύπνο, με τη τεχνολογία κοπής αφρού viol, προσαρμόζεται τέλεια στις κοιλότητες του σώματος. Η έντονη υποστήριξη που προσφέρει το σύστημα Mira-Coil παρέχει ένα σταθερό επίπεδο ύπνου, ενώ υποστηρίζει την ανατομία της σπονδυλικής στήλης. Εκτός από τη χρήση του και απο τις δύο όψεις, τα ειδικά γεμίσματα με ίνες SALTEKS - Chemical - Free , εμποδίζουν το σχηματισμό βακτηρίων και ακάρεων, υπόσχονται μια υγιεινή εμπειρία ύπνου.


23

MIRA COIL H τεχνολογία ελατηρίων mira coil αναπτύχθηκε από τον Leggett & Platt, ενώ παράγεται μόνο από την Akasis / IDAS για να προστατεύει τη σπονδυλική στήλη, κρατώντας μια ισορροπημένη αντίσταση ενάντια στο σωματικό βάρος. Η ανατομική στήριξη παρέχεται με τη σωστή κατανομή της πίεσης απο την επιφάνεια του στρώματος, σε ολόκληρη το σώμα. Έτσι, εμποδίζονται τόσο οι πόνοι στην πλάτη όσο και στη μέση, ενώ παρέχεται μια ακλόνητη εμπειρία ύπνου.

Διαχείριση υγρασίας και μεταφορά αέρα Η Επιφάνεια του παπλώματος σχεδιάστηκε με πλεκτό ύφασμα HYP & SALTEKS - Chemical - Free Fiber για να προσφέρει μια απαλή αίσθηση, ενώ βοηθάει στη μεταφορά αέρα διατηρώντας ισορροπία στη θερμοκρασία, ενώ υποστηρίζει τη διαχείριση της σωστής κατανομής υγρασίας.

3D Άνεση Η τεχνολογία Viol που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της τρισδιάστατης κοπής του αφρού με μία ειδική διαδικασία, λειτουργεί ως στρώμα στήριξης. Είναι μια τεχνολογία που αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα άνεσης στα στρώματα. Με αυτήν την τεχνική κοπής, ο αφρός προσαρμόζεται τέλεια στις κοιλότητες του σώματος ενώ παράλληλα σας δίνει μια αίσθηση μασάζ, ενώ παράλληλα βοηθάει στη μεταφορά του αέρα.25


26 Μια τέλεια εμπειρία ύπνου που ωφείλεται στην ισορροπία! Το στρώμα Comfort 200, προσφέρει την ιδανική άνεση σε διαφορετικούς τύπους σώματος με το High Bonnell Spring. Το ελατήριο Bonnel με ύψος 28 cm παρέχει μία μοναδική επίδοση ελατηρίων. Εκτός από τη χρήση του και απο τις δύο όψεις, οι ίνες SALTEKS - Chemical - Free, χωρίς χημικές ουσίες, αποτρέπουν το σχηματισμό βακτηρίων και ακάρεων και υπόσχεται μια υγιεινή εμπειρία ύπνου. Επιπλέον, το ειδικό ύφασμα που αποτρέπει την εξάπλωση υψηλών θερμοκρασιών διατηρώντας ισορροπία θερμότητας και κομψή εμφάνιση.


27

Bonnell Spring Το σύστημα Bonnell Spring από χαλύβδινα ελατήρια κατασκευασμένα με θερμική επεξεργασία, υποστηρίζει την προστασία της γραμμής «S» του σώματος εξασφαλίζοντας την ίση κατανομή του σωματικού βάρους. Το σύστημα ελατηρίων που παρέχει το στρώμα, βοηθάει στη διατήρηση και στην ανθεκτικότητα του, εμποδίζοντας οποιαδήποτε καθίζηση.

HRS Υποστήριξη Η πίεση η οποία εξαρτάται από το βάρος που εφαρμόζεται στην επιφάνεια του στρώματος, είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο για να κοιμηθούμε. Η υποστήριξη που παρέχεται από το στρώμα αναλόγως την πίεση που ασκείται, έχει ένα σημαντικό ρόλο στην προστασία της σπονδυλικής στήλης ενώ συμβάλει σε έναν άνετο & ποιοτικό ύπνο. Τα στρώματα υποστήριξης HRS είναι ανθεκτικά λόγω των ποιοτικών υλικών τους. Η υποστήριξη και η ανατομικότητα που παρέχουν τα στρώματα, υπόσχονται έναν ξεκούραστο ύπνο

Τεχνολογία επιβράδυνσης υψηλών θερμοκρασιών Το πλεκτό ύφασμα παρέχει μεταφορά αέρα και βοηθά στη διατήρηση της ισορροπημένης θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου, υποστηρίζοντας τη διαχείριση της υγρασίας. Όλα τα στρώματα του Akasis / IDAS είναι εξοπλισμένα με ύφασμα που συμβάλλει στην επιβράδυνση της εξάπλωσης υψηλών θερμοκρασιών, ενώ αποτελείται από ανθεκτικά υλικά, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια.


28

Άνετη επιφάνεια, που προσφέρει μοναδική εμπειρία ύπνου! Το κλασικό στρώμα Comfort 100 με το σύστημα ελατηρίων Bonnell, προσφέρει την απαραίτητη άνεση σε σχέση με τον σωματότυπο σας. Επιπλέον, το γέμισμα του στρώματος από ίνες SALTEKS χωρίς χημικές ουσίες, εμποδίζει τον σχηματισμό των βακτηρίων, ακάρεων και υπόσχεται έναν υγιεινό υπνο. Το ειδικό πλεκτό ύφασμα του στρώματος, επιβραδύνει τη εξάπλωση υψηλών θερμοκρασιών, προσφέρει μια κομψή εμφάνιση, ενώ διατηρεί την ισσοροπία της θερμοκρασίας.


29

Bonnell Spring Το σύστημα Bonnell Spring από χαλύβδινα ελατήρια κατασκευασμένα με θερμική επεξεργασία, υποστηρίζει την προστασία της γραμμής «S» του σώματος εξασφαλίζοντας την ίση κατανομή του σωματικού βάρους. Το σύστημα ελατηρίων που παρέχει το στρώμα, βοηθάει στη διατήρηση και στην ανθεκτικότητα του, εμποδίζοντας οποιαδήποτε καθίζηση.

HRS Υποστήριξη Η πίεση η οποία εξαρτάται από το βάρος που εφαρμόζεται στην επιφάνεια του στρώματος, είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο για να κοιμηθούμε. Η υποστήριξη που παρέχεται από το στρώμα αναλόγως την πίεση που ασκείται, έχει ένα σημαντικό ρόλο στην προστασία της σπονδυλικής στήλης ενώ συμβάλει σε έναν άνετο & ποιοτικό ύπνο. Τα στρώματα υποστήριξης HRS είναι ανθεκτικά λόγω των ποιοτικών υλικών τους. Η υποστήριξη και η ανατομικότητα που παρέχουν τα στρώματα, υπόσχονται έναν ξεκούραστο ύπνο.

Τεχνολογία επιβράδυνσης υψηλών θερμοκρασιών Το πλεκτό ύφασμα παρέχει μεταφορά αέρα και βοηθά στη διατήρηση της ισορροπημένης θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου, υποστηρίζοντας τη διαχείριση της υγρασίας. Όλα τα στρώματα του Akasis / IDAS είναι εξοπλισμένα με ύφασμα που συμβάλλει στην επιβράδυνση της εξάπλωσης υψηλών θερμοκρασιών, ενώ αποτελείται από ανθεκτικά υλικά, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια.


Μία ξεχωριστή εμπειρία ύπνου, περιμένει τους καλεσμένους σας...

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ • Dolce Βάση Κρεβατιού • Εlite Βάση Κρεβατιού • Star Βάση Κρεβατιού • Πόδια Βάσης Κρεβατιού • Πτυσσόμενα Στρώματα • Συρταρωτά Στρώματα • Κάθετη Βάση Κρεβατιού • Πολυθρόνα Valente32

Βάση Κρεβατιού Dolce

Η βάση κρεβατιών Dolce προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα έχοντας ένα σύστημα υγιεινής, εξαιτίας των ψηλών ποδιών της. Η αντιολισθητική της επιφάνεια, παρέχει την απαραίτητη σταθερότητα. Η βάση κρεβατιών Dolce είναι διαθέσιμη σε διαφορετικά χρώματα και παράγεται σε δύο διαφορετικές υφές.

Ύψος Βάσης

Βάση Κρεβατιού Elite

Η βάση κρεβατιού Elite, παρέχει extra άνεση στο στρώμα σας, με τον λεπτό και απλό σχεδιασμό του, ενώ διατηρεί το ιδανικό ύψος για έναν άναπαυτικό ύπνο. Η βάση είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα, υφάσματα και παράγεται σε δύο διαφορετικές υφές.

Ύψος Βάσης


33

Βάση Κρεβατιού Star

Η βάση κρεβατιού Star παράγεται σε διάφορα χρώματα, ενώ παρέχει άνεση και λειτουργικότητα με την αντιολισθητική της επιφάνεια. Με ειδικό σχεδιασμό και έξι επιλογές ποδιών, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς, ενώ διευκολύνει στον καθαρισμό.

Ύψος Βάσης

Πόδια Βάσης

ΥΨΟΣ ΠΟΔΙΟΥ (Πλαστικό)

ΥΨΟΣ ΠΟΔΙΟΥ (Μεταλλικό)

10

ΥΨΟΣ ΠΟΔΙΟΥ (Μεταλλικό)

20

ΥΨΟΣ ΠΟΔΙΟΥ (Μεταλλικό με ροδάκια)

cm

cm

10

ΥΨΟΣ ΠΟΔΙΟΥ (Μεταλλικό με ροδάκια)

20

ΥΨΟΣ ΠΟΔΙΟΥ (Πλαστικό)

cm

cm

10

ΥΨΟΣ ΠΟΔΙΟΥ (Χρώμιο)

12

ΥΨΟΣ ΠΟΔΙΟΥ (Πλαστικό με ροδάκια)

cm

cm

10

cm

12

cm


34

Πτυσσόμενα Στρώματα

Τα πτυσσόμενα στρώματα, προσφέρουν έναν ανατομικό ύπνο και μια πρακτική εναλλακτική λύση για την εξοικονόμηση χώρου. Ο μηχανισμός στο κεφαλάρι, εμποδίζει το στρώμα από την ολίσθηση, ενώ οι τροχοί επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση. Μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί, με τον ειδικό μηχανισμό του.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Συρταρωτά Στρώματα

Τα στρώματα αυτού του τύπου, προσφέρουν μια εναλλακτική λύση για τους επισκέπτες σας, με τα κρυφά στρώματα στη βάση, για εξοικονόμηση. Τα συρταρωτά στρώματα έχουν ύψος 23 cm και περιέχουν ελατήρια. Μπορούν να αφαιρεθούν από τη βάση τους και να μετακινηθούν. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός παρέχει ευκολία στην τοποθέτηση.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΡΤΑΡΩΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ


35

Κάθετες Βάσεις

Οι κάθετες βάσεις προσφέρουν άνεση, με την αντιολισθητική τους επιφάνεια και μπορούν να μετακινηθούν εύκολα εξαιτίας των τροχήλατων ποδιών τους. Προσφέρουν ιδανική λύση ως επιπλέον στρώμα.

Ύψος Βάσης


36

Πολυθρόνα Valente

Οι καναπέδες Valente, είναι η λειτουργική λύση που χρειάζεστε για δωμάτια με περιορισμένο χώρο.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ

(Ανοιχτή)

Καναπές Valente ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΝΑΠΕ

(Ανοιχτός)


Μαξιλάρια και παπλώματα για την ολοκλήρωση του ύπνου σας...

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

• Eco Fit Μαξιλάρι • Eco Πάπλωμα • Eco Deluxe Πάπλωμα • Eco Pufy Πάπλωμα • Beady Deep Relax Πάπλωμα • Micro Deep Relax Πάπλωμα • Natural Sense Bamboo Μαξιλάρι • Natural Sense Bamboo Πάπλωμα • Poly All Seasons Μαξιλάρι • Poly All Seasons Πάπλωμα • Quill Standard Μαξιλάρι • Quill Standard Πάπλωμα • Beady Mood Μαξιλάρι • Spring All Seasons Μαξιλάρι • Visco Air Μαξιλάρι • Αδιάβροχη Υποκουβέρτα • Συστήματα Σύνδεσης Στρωμάτων


38

ECO FIT

Μαξιλάρι

Πάπλωμα

ΜΑΞΙΛΑΡΙ

ΠΑΠΛΩΜΑ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ

Μικροΐνες υφασμάτων, με πυκνή γέμιση σιλικόνης.

ECO DELUXE Μαξιλάρι

ECO PUFY Πάπλωμα

ΜΑΞΙΛΑΡΙ

ΠΑΠΛΩΜΑ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ

Μπάλες από βαμβακερές μικροΐνες υφασμάτων στα μαξιλάρια και γέμιση από υψηλής ποιότητας μικροϊνών σιλικόνης στα παπλώματα.


39

BEADY DEEP RELAX Μαξιλάρι

MICRO DEEP RELAX Πάπλωμα

ΜΑΞΙΛΑΡΙ

ΠΑΠΛΩΜΑ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ

Αντιστατικό μαξιλάρι γεμισμένο με ύφασμα μικροϊνών άνθρακα με σπονδυλωτή υφή για μία χαλαρωτική αίσθηση και extra λεπτό αντιστατικό πάπλωμα με γέμισμα πυκνής σιλικόνης.

NATURAL SENSE BAMBOO Μαξιλάρι

Πάπλωμα

Το μαξιλάρι και το στρώμα με γέμισμα από ίνες από Bamboo, έχουν ζακάρ μοτίβο. Επιπλέον, διατηρούν τη σωστή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου.


40

POLY ALL SEASONS Μαξιλάρι

Πάπλωμα

ΜΑΞΙΛΑΡΙ

ΠΑΠΛΩΜΑ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ

Η πυκνή γέμιση από μικροΐνες σιλικόνης είναι ιδανική για τη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

QUILL STANDARD Μαξιλάρι

Πάπλωμα

ΜΑΞΙΛΑΡΙ

ΠΑΠΛΩΜΑ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ

To Quill Standard με γέμιση 15% tickle + 85% πούπουλο, διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία του σώματος και παρέχει έναν άνετο ύπνο.


41

BEADY MOOD Μαξιλάρι

SPRING ALL SEASONS Πάπλωμα

ΜΑΞΙΛΑΡΙ

ΠΑΠΛΩΜΑ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ

Η σπονδυλωτή υφή ινών, υποστηρίζει τη μεταφορά αέρα, αποτρέπει την εφίδρωσης, ενώ το ύφασμα μικροϊνών είναι σχεδιασμένο με ένα jacquard καλαίσθητο μοτίβο.

VISCO AIR Μαξιλάρι

Προστατεύει την ισορροπία υγρασίας, και περιέχει ειδικά κανάλια αέρα ρυθμίζοντας με αυτό το τρόπο τη θερμοκρασία. Γεμίζει το κενό λαιμού παρέχοντας άνετο και υγιή ύπνο.

Πάπλωμα

Προστατεύει την ισορροπία υγρασίας, και περιέχει ειδικά κανάλια αέρα ρυθμίζοντας με αυτό το τρόπο τη θερμοκρασία. Γεμίζει το κενό λαιμού παρέχοντας άνετο και υγιή ύπνο.


42

ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ

Υποστρώματα

ΜΕΓΕΘΗ

Το ύφασμα μικροϊνών απορροφά την υγρασία γρήγορα και βοηθάει στην απομάκρυνση της, με τη χαρακτηριστική τεχνολογία μεταφοράς αέρα. Λόγω της ιδιαίτερης διαδικασίας πλαστικοποίησης, αντιστέκεται στην έντονη υγρασία προσφέροντας την υγιεινή στο στρώμα σας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Σύνδεση με Υπόστρωμα

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΕΓΕΘΗ

Σύνδεση με Φερμουάρ


43


44


45


Μια αξέχαστη εμπειρία ανάπαυσης & ξεκούρασης...

ΚΡΕΒΑΤΙΑ • FORCE • DANTE • DAPHNE • ADONIS • IREM • LEVANTINE • IKELOS • MAESTRO • FLORA48

FORCE


49

DANTE


50

DAPHNE


51

ADONIS


52

IREM


53

LEVANTINE


PREMIUM COLLECTION56

IKELOS


57

MAESTRO


58

FLORA∆υρραχίου 74, Αθήνα 213 0991 696 Γρ. Λαµπράκη 626, Κερατσίνι, 210 4323 238 Αναγενήσεως 7 - 9, Nέα Φιλαδέλφεια, 213 0999 016 Αποθήκες Αγίου Γεωργίου, Ασπρόπυργος