Issuu on Google+

B YRG E 2 01 3


VI ER BLÂ


....................................................... .......................................... .............................. ......................................... ............................................... .............................................. ................................................ ................................................ ............... ......................... .................................. ....................................... ...................................


Guldkorn fra BG Fritzen: "Vi er nogle få, der holder af at se Anna Pihl. Vi er enkelte mænd, men jeg har da også nogle steder på internettet, hvor jeg kan lede efter kvinder i uniform."

Efter at have set flere fyre fra 3.lm klædt i for små kjoler til deres fjollebillede: Leif Olsen: "Når jeg dør, vil jeg stadig have det billede brændt fast på nethinden..."

Michael Frederiksen: "Jeg elsker demokrati, bare jeg selv kan få lov til at bestemme."

Pedel John: "Det er godt, at man ikke er kineser ­ så sku' man bare arbejde."

Anne Birgitte har ikke kunnet koncentrere sig om andet end det fallos­lignende objekt, der er tegnet på lær­ redet. AB: "Er det dig, der har gjort det, Søren?" Søren: "Nej." AB: "Nå. Så har du måske bare stået model?"

Niels Geckler: "Det ville spare mig for meget arbejde, hvis jeg bare kunne knalde en film på og så gå ned og sove bagved."

Bente Loud: "(Et eller andet med fallos)!" ­ Der manglede et par gode guldkorn, og vi ved i Blâ, at den gode Bente Loud mindst et par gange om dagen slynger bemærkninger ud vedrørende falloser, så vi tog chancen her!


Uganda


B YRG E


*


BG STIL

Find dit kostume til By


yrge!


DRENGEPUTTEN

Andreas Vibe Sode

Vi synes, det er sødt, at putten begynder at tolke på, hvordan dyrene er.

Hvis du var et dyr i junglen, hvilket ville du så være?

”Jeg ville nok ikke være en slange, de er lidt for creepy. En tiger ville jeg gerne være. Den har ikke nogle fjender. Den er meget kærlig, samtidig med at den er et konkurrence'menneske'. Jeg skaber næsten aldrig fjender. Jeg kan ikke lide at være uvenner med nogle.”


dårlige sider er nok, at jeg nogle gange kan være overforsigtig.’’

Det er heller ikke, fordi jeg går i byen for at finde en kæreste. Jeg tager bare tingene, som det kommer.’’ Hvis du skulle tage en pige med på date, hvad skulle I så lave?

"Det ville nok ikke være en actiondate. Måske tage ud og spise. Jeg kunne også godt finde på at tage hende med i biografen." Hvad synes du om pigerne på gymnasiet?

"Dem kan jeg godt lide. Jeg har lagt mærke til nogle stykker, men det er kun, når det gælder udseendet." Er du forsigtig, når det gælder piger?

’’Ja, det er jeg blevet. Jeg tror, det er kommet af, at jeg er blevet ældre. Jeg synes ikke, det er sjovt bare at gå ud og score for at score.

Hvad er din svaghed?

"Min svaghed er nok, at jeg altid føler, at jeg skal præstere i forhold til andre, altså at jeg ikke er god nok til noget. Men det er blevet bedre med tiden. En af mine


Af Anders Bang og Lauge Eilsøe­Madsen


FEBRUAR

MARTS

OPSLAGSTAVLEN

­ Ønsker du at bruge en bold frikvål arte ret? ­ Spøirgsm ved r. studier, Hen ven d dig til påen af så skriv til Claus hans elev sforstud mænde mail:råd cgj@ ievane lg.d k (Maria 3.K & Nadia 3.A) ­ Hvis du vil låne en ­cykHvis duL DU vil gå låne el, SKA op en på cyk el, SKA L DU gå op på! kontoret og bede om det kon :­) toret og bede om det! :­)

rs d a Yo g a : to sd ag K F S: o n

e re g i spi s i s p i s e re

D an s: torsda g 1 6-1 7 rs d a g K o r: Ti

i s p i s e re

rs d a D a n s : to

n

7 g 1 6 -1

C TI O TJ E K LE TV I V L!

n

I , H VI S

n


B YRG E 2 01 3

N책r enden er god er alting godt!


Blâ nr. 4 (2012/2013)