Page 1

Prepustite se neverjetnemu učinku vode.

NOVO

Za svežo, sijočo kožo.

Q

UA EFFE CT

NIVEA Aqua Effect.

GLOBINSKO VLAŽENJE ZA NEGOVANO IN NARAVNO LEPO KOŽO.

A

NIVEA AQUA EFFECT S FORMULO HYDRA IQ


Q

UA EFFE Hydra IQ je edinstvena sestavina, ki temelji na odkritju proteinov akvaporinov. Akvaporini so naravni vlažilni kanali, ki uravnavajo prehajanje vode v kožne celice in iz njih. Hydra IQ spodbuja njihovo nastajanje in rezultat je optimalna oskrba kože z vlago – celo v globljih plasteh povrhnjice.

pred uporabo

po uporabi

NOVO

AQUA EFFECT ČISTILNA PENA ZA NORMALNO IN MEŠANO TER SUHO IN OBČUTLJIVO KOŽO • Nežno in globinsko očisti kožo. • Vsebuje formulo Hydra IQ, ki nudi poživljajočo navlaženost do 24 ur. • Nežna pena in prijeten vonj spremenita vsakdanje čiščenje kože v izjemno doživetje.

CT

A

NIVEA predstavlja linijo izdelkov za nego obraza Aqua Effect z novimi, izboljšanimi formulami. izdelki imajo novo podobo in so obogateni z inovativno formulo hydra iq ter sestavinami, ki prinašajo posebne učinke. vsi izdelki za dnevno nego imajo tudi zaščitni faktor 15.

• Koža na obrazu je globinsko očiščena in je videti zdrava in sveža.


NIVEA AQUA EFFECT ZA NORMALNO IN MEŠANO KOŽO S FORMULO HYDRA IQ IN VITAMINOM E NIVEA Aqua Effect osvežilno čistilno mleko nežno očisti kožo in odstrani nečistoče. NIVEA Aqua Effect osvežilni čistilni gel temeljito odstrani nečistoče in izboljša ravnovesje vlage v koži. NIVEA Aqua Effect osvežilni tonik očisti in osveži kožo ter jo optimalno pripravi na nanos dnevne ali nočne kreme. NIVEA Aqua Effect osvežilni čistilni robčki so namenjeni za temeljito čiščenje normalne in mešane kože ter imajo osvežujoč učinek vlaženja.

NIVEA Aqua Effect vlažilna dnevna krema ima lahko formulo z vitaminom E in formulo Hydra IQ. S svojim vlažilnim učinkom poskrbi za čudovit in zdrav videz kože ter dolgotrajno navlaženost. Vsebuje ZF 15, ki ščiti kožo pred UV-žarki in prezgodnjim staranjem.

aščitn

i

z

NIVEA Aqua Effect nočna krema za obnavljanje kožo navlaži in s provitaminom B5 spodbuja njeno nočno regeneracijo, medtem ko vitamin E poskrbi za svež jutranji videz obraza.

ZF 15 kto

r

fa


NIVEA AQUA EFFECT ZA SUHO IN OBČUTLJIVO KOŽO S FORMULO HYDRA IQ IN NARAVNIM MANDLJEVIM OLJEM

NIVEA Aqua Effect nežno čistilno mleko nežno odstrani neželene nečistoče. NIVEA Aqua Effect nežna čistilna krema očisti kožo na učinkovit, a nežen način. NIVEA Aqua Effect pomirjujoči tonik nežno očisti kožo in jo pripravi na nanos dnevne ali nočne kreme. NIVEA Aqua Effect nežni čistilni robčki nežno in praktično očistijo obraz, vrat in območje okrog oči. Posebej so namenjeni temeljitemu čiščenju in vlaženju suhe in občutljive kože.

NIVEA Aqua Effect hranilna dnevna krema vsebuje naravno mandljevo olje in formulo Hydra IQ za globinsko vlaženje in nego, ki jo koža potrebuje. Zaščitni faktor 15 preprečuje prezgodnje staranje kože in ščiti pred UV-žarki.

aščitn

i

z

NIVEA Aqua Effect bogata nočna nega za obnavljanje vsebuje Hydra IQ in naravno mandljevo olje, ki kožo intenzivno navlažita in jo negujeta, medtem ko provitamin B5 učinkovito spodbuja proces regeneracije, ki poteka preko noči.

ZF 15 kto

r

fa


IZDELKI NIVEA AQUA EFFECT ZA VSE TIPE KOŽE NIVEA Aqua Effect nežni odstranjevalec ličil za oči učinkovito odstrani maskaro in nežno očisti občutljivo območje okrog oči.

NOVO

NIVEA AQUA EFFECT BB KREMA Lepotilna vlažilna nega 5-v-1 za popoln videz kože nudi pet pomembnih lastnosti v enem samem koraku: • Poskrbi za enakomeren ten kože in izboljša videz por.

NIVEA Aqua Effect odstranjevalec vodoodpornih ličil za oči vsebuje izvleček kamilice in provitamin B5, ki negujeta in zaščitita trepalnice in občutljivo kožo okrog oči. Odstrani tudi vodoodporna ličila.

• Prekrije nepravilnosti, kot so nečista koža, znaki utrujenosti, temni kolobarji pod očmi, pigmentni madeži, pordela koža in drobne linije.

NIVEA Aqua Effect dvofazni odstranjevalec ličil za oči hitro in temeljito odstrani celo vodoodporna ličila brez drgnjenja.

• Kožo oskrbi z lahko vlago, ki se hitro vpije.

NIVEA Aqua Effect čistilno mleko in tonik 2-v-1 učinkovito očisti in tonificira obraz v enem samem koraku.

• V dveh odtenkih: svetlejša in temnejša.

• Polt naredi sijočo in poudari naravni ten kože. • Z ZF 10 pomaga ščititi kožo pred okoljskimi vplivi in prezgodnjim staranjem zaradi sonca.

Na voljo od novembra 2012.

Aqua effect  
Aqua effect  

nivea aqua effect 2012

Advertisement