Page 1

1


Velkommen indenfor hos K2 Huset. Vi er den erfarne og troværdige samarbejdspartner, der realiserer dine boligdrømme. Vi sælger arkitekttegnede lavenergi-typehuse, der i processen rummer alt fra konstruktion, lysindfald, indretning, akustik, energiforbrug og økonomi. Hos K2 Huset bygger vi gennemtænkte boliger – med plads til hele familien. Alle vores boliger er energiklassebyggeri i bedste kvalitet. Dertil kommer arkitekttegnede og tidløse løsninger udviklet af Årstiderne Arkitekter. Indretningen er gennemprøvet og godkendt af generationer af danske familier.

Type Basic

2

Type Classic

Type Arkitec

Type Funkis

Type Funkis Høj


Indholdsfortegnelse Side 4

Om K2Huset

Side 8

Tryghed

Side 10

Byggekontrakt og byggeforløb

Side 12

K2 Funkis

Side 14

K2 Funkis høj

Side 16

K2 Arkitec

Side 20

K2 Classic

Side 24

K2 Basic

Side 27

En hems er altid et hit

Side 25

Plantegninger

Side 43

Vognly og garager

Side 46

Standard materialevalg hos K2Huset

Side 48

Fleksibilitet og medbyg

Side 50

Slut med at bekymre sig om indeklimaet

Side 52

Valg af indvendige materialer

Side 54

God akustik

Side 56

Det naturlige Byggemateriale

3


Om K2 Huset K2Huset er en afdeling af BK Totalbyg, der har mere end 15 års succesfuld erfaring i branchen. Med opførelsen af godt 400 parcel og rækkehuse har vi skabt et netværk af stabile leverandører, gode samarbejdspartnere og ikke mindst tilfredse kunder. Vi kender rammerne for det gode liv i boligen, og går derfor aldrig på kompromis med kvalitet. I K2Huset har vi fokus på energi rigtige løsninger. Det kræver opbygning af alle konstruktioner og detaljer, så varmetabet bliver mindst muligt. Derudover arbejder vi blandt andet med energi rigtig isolering, superlavenergi vinduer og ventilations anlæg med varme genindvinding.

4

Der er mange fordele ved at bygge med K2Huset. For eksempel kender du altid den endelige pris på byggeriet, og så har du muligheden for at sætte dit individuelle præg på vores hustyper. Vi kombinerer smuk arkitektur med kvalitet. I tæt dialog med vores kunder og deres individuelle ønsker – aftalte priser, der holder. Alle vores huse er tegnet og indrettet af Årstiderne Arkitekter. K2Huset tilbyder forskellige hustyper. De er indrettet ens med varierer i arkitektonisk udtryk og størrelse for at imødekomme familiens stil, ønsker og behov. Kontakt os for en uddybende snak, så kan vi sammen finde den hustype der præcis passer til dig.


5


6


BadevÌrelse fra vores funkis høj, indrettet smukt og stilrent.

7


8


Tryghed Den store beslutning Det er en stor beslutning at bygge et nyt hus. Derfor er det vigtig for os, at du føler dig tryg igennem hele processen. Lige fra første møde, og til det færdige hus afleveres. Det første skridt Vi tilbyder dig gerne en nærmere, uforpligtende drøftelse, ud fra alle de ideer og drømme du har til din fremtidige nye bolig. Ønsker du fremvisning i et af vores udstillings huse, eventuelt i forbindelse med en personlig drøftelse om Jeres projekt, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vores konsulenter står klar til at yde den rådgivning der kræves for at du bliver tilfreds med dit nye hus. Vi opstiller gerne en samlet økonomisk oversigt, der hviler på et realistisk grundlag – lige til at tage med i banken eller kreditforeningen. Værd at overveje Til dit første møde med K2Huset, vil det være en god ide, at du har gjort dig nogen tanker om, hvad huset

må koste og evt. hvor grunden skal ligge. Overvej også om du og din familie har nogen specielle krav. Er du stadig i tvivl før mødet om dine ønsker, så løser vi det undervejs. Hovedsagen er at få hilst på hinanden. Så er vi allerede godt i gang. Det kan du forvente Når du vælger at bygge med K2Huset, kan du forvente, at vi gør alt for, at det bliver en god oplevelse for dig. Vi følger dig hele vejen. Vores byggeleder står for hele processen og tager det fulde ansvar for alle detaljer. Hos K2Huset sørger vi for effektiv byggestyring og kontakt til alle håndværkere, leverandører, offentlige myndigheder og lignende. Og vi afleverer altid dit nye hjem fejlfrit og til tiden. Vi ønsker at blive ved med at være stolte over det vi laver. Derfor kan du regne med, at vi stadig er der for dig, når byggeriet er afsluttet. Naturligvis afholder vi både 1 og 5 års gennemgang. K2Huset er aldrig længere væk end den nærmeste telefon.

9


Byggekontrakt og byggeforløb

10


Når vi er blevet enige om hvilket hus du vil have bygget og vi sammen har været ude at kigge på grunden. Og har besluttet husets placering på grunden udarbejder vi en byggekonkrakt. Derefter sørger vi for at få byggetilladelse fra kommunen. Og når alle tekniske detaljer er på plads og vi har byggetilladelsen, går vi umiddelbart efter i gang med byggeriet. Byggeforløbet vil i store træk se sådan ud: • Afsætning af hus • Udgravning og støbning af fundament • Støbning af gulve • Opsætning af væg elementer • Rejsning af spær og rejsegilde • Montering af undertag og lægter • Isolering • Montering af vinduer og døre • Oplægning af tagsten • Varmeinstallering • Skalmuring • Indvendig tømrer, murer, vvs, el og malerarbejde. • Gennemgang af huset med kunden • Aflevering af huset. Du betaler naturligvis først ved indflytning. Valg af indvendige materialer Kort tid efter at beslutningen om at vi skal bygge dit hus er taget. Vil du blive ringet op af vores indretnings konsulent, som sammen med dig,

vil hjælpe med at finde de forskellige indvendige materialer til huset, såsom tæpper, trægulve og klinker mm. Inventar og hvidevarer leveres fra HTH, så der vil du ligeledes blive indkaldt til et møde. Udvendige døre og vinduer er fra Rationel, der vil stå i bygge-kontrakten, hvilken type du har valgt. Afsætning og fundament Før at vi begynder at bygge dit hus, er det vigtigt at vi er sikre på at jorden på din byggegrund er af ordentlig kvalitet og stabilitet. Derfor foretages der altid en geoteknisk jordbundsundersøgelse. Viser undersøgelsen, at grunden er problematisk, er det afgørende på forhånd at forholde sig dertil. K2Huset anvender udelukkende anerkendte firmaer til undersøgelserne. Undersøgelserne giver dig sikkerhed mod alvorlige sætningsskader, som kan blive meget kostbare at rette op på senere hen. Når den geotekniske undersøgelse er overstået, støbes fundamentet og samtidig forberedes en række tekniske installationer. Klar til indflytning Ca. 3 måneder efter at soklen er støbt, står dit nye hus klar til indflytning. Når vi afleverer nøglen, går vi huset igennem - sammen med dig.

11


K2

Type Funkis høj

12


13


Type Funkis høj er et hus med personlighed og et karakteristisk udtryk. Funkis Høj er typehuset med det minimalistiske udtryk. Formgivningen med det flade tag, giver ekstra højde til rummene og viderefører de rene linjer i boligen. Funkis Høj er på mange måder magen til vores Funkis. Men som visuel detalje er Funkis Høj videreudviklet med et køkkenalrum og en stue afdeling med ekstra højde.

14

Det giver endnu mere højde og rumfornemmelse i husets centrale rum. Og på trods af de mange meter til loftet er lyden rigtig god, da vi har valgt at køre med Akustik Troldtekt som standard loftbeklædning. Lofthøjden er 270cm. i den lave del af huset. Og i den høje del af huset er lofthøjden helt oppe på 370cm. I model 189 & 202 er der et multirum i forbindelse med børneafdelingen, hvilket giver rig mulighed for at lave mange ting sammen hele familien.


15


K2

Type Arkitec Med den ensidede taghældning er Arkitec den moderne videreudvikling af det klassiske parcelhus. De løftede facadelinjer trækker lyset ind i boligen på helt nye måder. Samtidig giver den nye formgivning højde til Arkitecs rum. Den ensidede taghældning er blevet en populær byggeform. Lofterne i boligen får helt nye dimensioner i forhold til de almindelig vandrette lofter.

16

Monteres der spot i loftet, hvor væggen er højest, vil de kaste et flot lys ned på væggen. Vælger du Arkitec får du er Arkitektonisk spændende boligoplevelse. Arkitec bygges i model 156, 172 & 189. I model 189 er der et multirum. Et rum, som rigtig mange familier ikke vil undvære i deres hjem i dag.


17


18


19


K2

Type Classic

Classic er den moderne version af det klassiske parcelhus. Huset har murede gavle, sorte betontagsten og facadesten med indbyggede sorte felter. Køkkenalrum og stue er centrum for indretningen, der også rummer en børne- og en forældreafdeling. Vælg selv loft højden… Model Classic giver mulighed for at vælge forskellige loft konstruktioner. Blandt andet åbner det op for mulig-

20

heden med lofter til kip eller saksespær. Hvilket giver en god oplevelse af større rummelighed. Vælger du lofter til kip eller saksespær, er det standard med akustik troltekt. Men muligheden er der også for at vælge andre typer loftbeklædning. For eksempel, Akustik gips. I model 172, 189 & 202 er det standard med viktualierum i forbindelse med køkkenet.


21


22


23


K2

Type Basic

24


25


Type Basic er et hus er mere end blot det at have tag over hovedet. Det er et hjem hvor familien skal kunne trives både inde og ude. Basic er den traditionelle bolig, som Danskere gennem årtier har gennemprøvet og godkendt til at møde familiens basale behov. Huset har valmede gavle, beton tagsten og facadesten med indbyggede sorte felter. Vores Basic model kan designes både med og uden integreret vognly Basic bygges i model 156,156b, 172, 189 & 202.

26


En hems er et hit hos børnene Det er muligt at udvide børnenes værelse med en hems. Noget som mange børn synes er rigtig hyggeligt. En super måde at få lidt flere m2 på.

27


Plantegninger og facadetegninger På de følgende sider kan du få et overblik over de forskellige Indretninger, som vi kan tilbyde. Uanset hvilken indretning du vælger, kan den bruges til alle vores hus typer.

28

Vælg hvilken størrelse, du ønsker dit hus skal være, og hvilken indretning der lige passer til dig. Bagefter vælger du hvilket arkitektonisk udtryk dit hus skal have udvendig.


156m

2

[facade basic]

29


156bm

30

2

[facade classic]


172m

2

[facade arkitec]

31


172m

32

2

[facade classic]


172m

2

[facade funkis]

33


184m

34

2

[facade classic]


187m

2

[facade funkis]

35


187m

36

2

[facade funkis høj]


189m

2

[facade arkitec]

37


189m

38

2

[facade basic]


189m

2

[facade arkitec]

39


201m

40

2

[facade funkis høj]


202m

2

[facade funkis høj]

41


202m

42

2

[facade funkis høj]


Vognly og garager Giv dig selv lidt luksus, og gå tørskoet ind i dit fremtidige hjem. Vælg enten fritliggende vognly eller integreret med huset, så alle mand kan gå tørskoet fra bilen og til hoveddøren. Afhængig af tagkonstruktionen, kan løsningerne designes på forskellige måder.

43


47,5m

31,4m 44

2

2

garage

vognly


34,2m

42m

2

2

garage

vognly 45


46


Standard materialevalg hos K2Huset Fundament Fundamentet støbes i beton 16 og armeres med 4 stk. Tentor 12 Tag arkitektur På model Basic udføres taget med afvalmede gavle og 27 gr. Hældning. Tag beklædning På vores Arkitec, Funkis og Funkis høj model, udføres taget med 2 lag tagpap med fald på ca.2 cm. Pr. m. Kant ved murkrone og nedløb afsluttes med ca. 15cm. Høj zinkkant. På vores Basic og Classic model, monteres der sorte dobbelt s beton tagsten. På alle vores modeller er tagrender og nedløb i zink. Vægkonstruktion Ydervægge i blødstrøgen facade tegl. Bagmur og skillevægge udføres i ca.100 mm porebeton. Vinduer og døre Vinduer og døre i træ/alu. Fabriksmalet i standard farve. Isolering Ca. 480mm isolering i gulv Ca. 190mm isolering i hulmur. Ca. 440mm isolering i loft. Indvendige døre Glatte hvide kanal døre med stål dørgreb. Karme og gerigter males i standard farve hvid.

Vand og varme Standard vand og varme installation. Inkl. Fjernvarme unit. Gulvvarme med trådløs styring. Standard el installation med indvendig måler. Stikledning for el, vand og kloak. Ventilation Dantherm HC med indbygget RH-sensor. Ventilationsanlæg med varme genindvending og bypass. Lofter I model Arkitec, Funkis og Funkis høj er standard lofter lys fin hvidmalet troldtekt. I model Basic og Classic er det standard med lofter i lud/voksbehandlet rustik med skyggelister. Mod er merpris kan der monteres gips og akustik gips hvis det ønskes. Væg beklædning Alle vægge spartles og grundes. Der monteres fint glasvæv overalt, der males 2 gange. Ønskes der filt i stedet for, er det også muligt mod et tillæg. Gulv belægning Klinker i køkken, entre, bryggers, multirum og bad. Trægulv i køkkenalrum og stue. Tæpper i værelserne. Inventar, bordplader og hvidevarer Vælges hos HTH. Sanitet Som standard monteres der gulvmonterede toiletter.

47


Fleksibilitet og medbyg Hvor meget kan du selv bestemme Vi er fleksible mht. små ændringer på Jeres byggeri. For eksempel hvis du ønsker en skillevæg flyttet. Mod et gebyr, kan det også lade sig gøre at foretage andre ændringer,

treprisen, montering af gulve eller montering af lofter. Vi er åbne over for andre løsninger også. Lad os tage en snak om det til vores første byggemøde. Det eneste vi forlanger, er at du selv-

Medbyg Hvis du har tid, lyst og de håndværksmæssige evner, er der penge at spare, hvis du selv giver en hånd med i byggeriet. Når du køber et K2Hus bestemmer du selv om du vil ”bygge med” og på den måde gøre dit fremtidige hjem lidt billigere. Du kunne eks. selv stå for maleren-

Altid færdig til tiden I de snart 15 år vi har bygget parcel huse, har vi endnu ikke afleveret et hus for sent. Vi ved godt at det betyder rigtig meget for de nye husejere, at huset står klar til indflytning til den aftalte dato. Så hos k2Huset kan du altid regne med at flytte ind til tiden.

i forhold til vores færdige tegnings materiale.

48

følgelig overholder vores tidsplan, så vi kan aflevere det færdige byggeri til tiden.


49


Slut med at bekymre sig om indeklimaet Et godt indeklima handler om sundhed og trivsel for hele familien. Det handler om at sikre boligen mod de fugtskader, som let opstår i moderne lavenergi huse, hvis man glemmer at lufte ud. De sidste 10-15 år har myndighederne løbende skærpet kravene til energiforbruget i nye boliger. I dag er et moderne hus så tæt, at det skal luftes grundig ud hver dag. Gerne flere gange om dagen. Forsømmer man det, får man hurtigt forekomster af sundhedsskadelige husstøvmider og skimmelsvamp. Derfor bruger vi hos k2Huset, som standard ventilations anlæg med

50

varmegenvinding. Så sikrer vi at trivslen i vores huse, altid er i top. Vi bruger Dantherm HC/HR-serien, som er et mekanisk ventilationsløsning til private boliger. Og som opfylder alle kravene. Her får du både optimal energiøkonomi og det nødvendige luftskifte, der sikre et sundt og behageligt indeklima både for beboere og bygning. En perfekt løsning i forbindelse med et nybyggeri, hvis du vil slippe for at åbne døre og vinduer flere gange om dagen. Dantherm HC er et ventilationsanlæg der hverken springer i øjnene eller ørerne. Det passer sig selv. Det


er energieffektivt og økonomisk i drift. Det løser alle indeklima problemer og sikrer en behagelig atmosfære med god, ren luft døgnet rundt. Også når huset er fuld af gæster. Behov-styret komfort Dantherm HC har indbygget RHsensor, der automatisk justerer luftmængden i forhold til den relative

luftfugtighed (RH) i hele boligen. Der er således ikke behov for at trække ledninger til eksterne sensorer. Indeklimaproblemer for såvel mennesker som materialer er tæt forbundet med for høj luftfugtighed. Det giver imidlertid også gener og problemer med udtørring, hvis luften bliver for tør. RH-sensoren styrer anlægget, så luftmængden altid svarer til det aktuelle behov. På den måde

sikrer man maksimal komfort uden nødvendigt energiforbrug. I praksis behøver du aldrig at spekulere på indstilling og betjening af anlægget, når installatøren har justeret anlægget og slået automatikken til. I den model vi bruger i K2husene er der indbygget et by-pass modul, som sikrer automatisk lufttørring af huset, f.eks. på en sommernat. By-pass modulet er konstrueret således, at 100 % udeluft ledes om veksleren, hvorved der opnås max. Køling.

51


Valg af indvendige materialer Kort til efter at beslutningen om at vi skal bygge dit hus er taget. Vil du blive ringet op af vores indretningskonsulent, som sammen med dig, vil hjælpe med at finde de forskellige indvendige materialer til huset, såsom tæpper, trægulve og klinker mm.

52

Inventar og hvidevarer leveres fra HTH, så der vil du ligeledes blive indkaldt til er møde. Udvendige døre og vinduer er fra Rationel, der vil stå i byggekontrakten, hvilken type du har valgt.


53


God akustik Troldtekt for trivslen Enhver der har prøvet at opholde sig i et rum hvor akustikken er dårlig, ved hvad det betyder for trivslen. Bevæger man sig derimod ind i et rum uden forstyrrende efterklang, er det straks anderledes behageligt at være der. Efterklangen er udtryk for, hvor hurtig lyden dør ud i et rum. Troldtekt har en åben struktur, der opfanger lyden uden at kaste den tilbage som ekko. Monteres troldtekt med bagvedliggende mineraluld formår det at ”sluge” lyden op mod 90 %. En anden god egenskab ved trold-

tekt er en dokumenteret brandhæmmende effekt der dermed giver dig dyrebar tid at løbe på, hvis uheldet er ude. God kemi De fleste danskere opholder sig inden døre næsten hele døgnet. Derfor er det væsentlig, at vores bolig har et godt indeklima, der ikke skader helbredet. Troldtekt består udelukkende af naturmaterialer, har ingen kemisk tilsætning og falder i de bedste kategorier, når man tester for, om produktet afgiver skadelige gasser og partikler til omgivelserne.

Sundt indeklima – kort fortalt • Troldtekt består af rene naturmaterialer – træ og cement • Bidrager til at sundt og behageligt indeklima • Giver ikke grobund for råd og svamp • Indeholder ingen skadelige stoffer eller allergi fremkaldende stoffer • Indeklimamærket i bedste kategori efter Dansk Indeklima Mærkning Lang holdbarhed – kort fortalt • Troldtekt optager og afgiver fugt • Kan anvendes overalt i boligen også i vådrum • Er fleksibel og har en høj brudstyrke • Holder formen – også over lang tid • Er robust og tåler stød – også fra leg og boldspil

Toldtex Grå natur ultrafin

54

Toldtex Grå natur fin

Toldtex Grå natur grov


55


Det naturlige byggemateriale Hos k2Huset bruger vi H+H porebeton i vores byggeri til bagmur. De tre basis elementer i porebeton er sand, vand og kalk. Et mere naturligt byggemateriale er svært at finde. Porebetonens sammensætning af sand, vand og kalk giver et

behageligt indeklima – væggene kan ånde, samtidig med at materialet har en høj isolerende effekt. Også når det gælder strålingsvarme. Anvendes porebeton som helvægge, forekommer der ingen kuldebroer eller ventilationsvarmetab, som er kendt fra den traditionelle hulmur. Materialet er uorganisk og angribes derfor ikke af råd og svamp, hvilket gør det yders velegnet til vådrum

56

også. Samtidig er porebeton brandsikkert. Porebeton afgiver ingen former for gasser eller lignende, som kunne skade miljø og mennesker.

Porebetonens egenskaber • • • • • • • • •

100 % Uorganisk materiale Modstandsdygtig over for råd og svamp God bæreevne Præcis geometri Brandsikkert – klasse A1 Let at bearbejde og håndtere Varmeisolerende Diffusionsåbent materiale, som giver et godt indeklima Godkendt og mærket med Dansk indeklima mærkning


57


Type Classic

K2 Huset Vardevej 114 DK - 6933 Kibæk 58

Type Arkitec

Type Funkis

T +45 97 19 27 17 F +45 97 19 25 23

Type Funkis Høj

info@k2huset.dk www.k2huset.dk

www.n2y.dk

Type Basic

K2 Huset hovedbrochure 2011  

Beskrivelse af lavenergihuse fra K2 Huset.

K2 Huset hovedbrochure 2011  

Beskrivelse af lavenergihuse fra K2 Huset.

Advertisement