Page 6

BØRNEGUDSTJENESTE/DÅBSJUBILÆUM (5 ÅR) OG PIZZA Tors. d. 24. okt. kl. 17:00 i Haslund Kirke Denne eftermiddag inviteres alle børn i Haslund og Ølst Sogne til en kort og festlig gudstjeneste i kirken.

Efter gudstjenesten er der pizza i sognegården. Man må gerne tilmelde sig spisningen til LRAA@KM.DK senest den 20. oktober.

Der vil være leg, sang og fortælling. Som noget særligt får alle børn, der er døbt i sognene i 2014, og børn, der bor i sognene, der er født det år, en særlig invitation, for dem skal vi fejre. Der vil også være en lille overraskelse til dem!

FOREDRAG MED TINE GÖTZSCHE Sådan blev jeg chef i mit eget liv Ons. d. 30. okt. kl. 19:30 i Johanneskirken, Vorup Fællesarrangement sammen med Vorup og Kristrup Sogne En stribe af tilfældigheder og mangel på masterplan kombineret med arbejdsomhed, entusiasme og viljen til at sige ja til de muligheder, der opstår. Det er ingredienserne i en ikke særligt planlagt karriere, der førte Tine Gøtzsche fra en trist hverdag som arbejdsløs erhvervssproglig korrespondent til prisbelønnet vært på TV Avisen med både statsministerdueller og kongelige transmissioner i bagagen. En bagage, der nu har givet hende modet til at springe ud som selvstændig og blive chef i sit eget liv. Entré kr. 50,-

Profile for Bruno Sørensen

Haslund Ølst kirkeblad august - november 2019  

Haslund Ølst kirkeblad august - november 2019  

Profile for bks0401
Advertisement