Rk rekrutteringsbrosjyre

Page 1

Norges mest lønnsomme

RØRLEGGERKJEDE søker nye medlemmer!

Noen bedrifter har mye høyere lønnsomhet enn andre. HVORFOR? TA KONTAKT FOR EN UFORMELL PRAT. Du har alt å vinne og ingenting å tape!


Solid, lønnsom, sosial og hjelpsom. – Det er Rørkjøp for meg. Espen Cedell, medeier CFA Rørleggerbedrift Medlem og aksjonær i Rørkjøp-kjeden siden 2011

CFA Rørleggerbedrift holder til på Gjerdrum. Espen Cedell etablerte bedriften sammen med Torfinn Frang og Geir Aarstad i 2011. Som bedrifteiere var de opptatt av å styre sin egen arbeidsdag og ha styringsrett når viktige beslutninger skulle tas. – Og alle disse mulighetene fikk vi jo når vi etablerte egen bedrift, forteller Espen. - Det å miste denne friheten ved å melde oss inn i en rørleggerkjede med mange regler, medlemsavgift og retningslinjer for å kjøre i profilerte biler hvor all lokal identitet er visket ut, var helt uaktuelt for oss. I Rørkjøpkjeden er alt basert på frivillighet. Vi handler varer der vi selv foretrekker, vi betaler ingen medlemsavgift og vi kjører profilerte biler hvor vår lokale tilknytning kommer tydelig frem, forteller Espen. – Rørkjøp-kjeden legger tilrette for at eieren av rørleggerbedriften er sjefen over egen bedrift. I tillegg har vi som medlem alle stordriftsfordelene; det resulterer i bedre lønnsomhet og større konkurransekraft. Det er jo egentlig for godt til å være sant! Hvordan vil du oppsummere mange års medlemskap i Rørkjøp?

– Gode avtaler, fellesskapet, bistanden fra kjede-kontoret og samholdet blant medlemmene er blant de største fordelene. Summen av dette gir helt andre vilkår enn å stå alene, men det viktigste i en hektisk hverdag er kanskje at det kreves lite av oss som medlemmer. Og sist, men ikke minst, det er veldig hyggelige mennesker på hovedkontoret som alltid kan bistå om vi har behov for hjelp enten det er juridiske spørsmål eller dataproblemer. Ingen forpliktelser knyttet til medlemsskap

– Det viktigste for meg når jeg startet egen bedrift var frihet. I Rørkjøp-kjeden får vi som medlem frihet til å styre vår bedrifts hverdag og fremtid. Er vi lei kan vi jo melde oss ut imorgen. Men det gjør vi jo ikke, ler Espen. – Hos Rørkjøp nyter bedriften vår godt av stordriftsfordeler helt uten forpliktelser. Og det er jo ganske genialt.


Vi kan hjelpe DEG til å øke lønnsomheten ytterligere Medlemsskap i Rørkjøp-kjeden vil bidra til at din hverdag som rørlegger blir mer effektiv og mer lønnsom. 100 % eid av medlemsbedrifter:

Du kan velge mellom å være medlem og medlem/ aksjonær. Som aksjonær får du tilgang til utbytte og høyere bonus. Dersom ditt fokus er bedre priser og stordriftsfordeler, er kanskje medlemsskap uten aksjer å foretrekke. Merk: Vi har ordninger som sikrer at nyetablerte bedrifter også kan søke medlemsskap. Gode innkjøpsbetingelser:

Store innkjøp gir markedsdyktige priser. Vi har ingen kjede-begrensning når det gjelder leverandører. Som medlem står du fritt til å selge det du måtte ønske samtidig som du kan nyte godt av våre gunstige innkjøpsbetingelser. Gjennomfakturering:

Alt du kjøper av Rørkjøps avtalepartnere (grossister og utvalgte direkteleverandører), samles og faktureres 1 gang pr. måned. Dette bidrar til mindre papirarbeid for din bedrift og redusert kostnad til egen regnskapsfører. Kredittansvar:

Rørkjøp handler på vegne av medlemmene og sikrer gode leverandøravtaler og priser. Varekjøp:

Fri måned + 30 dager forfall gis på faktura til deg som medlem (fra Rørkjøp). Skreddersydde IT-systemer:

Vi har utviklet IT-systemer som gjør det smartere, enklere og raskere for våre medlemmer å handle inn produkter. Felles intranett:

Intranettet gir deg full oversikt over eget varekjøp hos den enkelte grossist og leverandør. I tillegg gir intranettet oppdatert informasjon om blant annet utvikling i bransjen, nye reguleringer og leverandører/ produsenter. Nettbutikk på eget domene:

Som en del av medlemskapet får du tilgang til Rørkjøps

produktsortiment og får med det nettbutikk på ditt eget domene (webadresse). Det gis avanse på produktene som selges gjennom egen nettbutikk. KS-system:

Mange rørleggere glemmer å fylle ut nødvendige papirer for å kvalitetssikre prosjekter. Dette kan føre til store bøter, og i verste fall at man mister ulike bevilgninger. Med vårt skreddersydde KS-system, blir det enklere å fylle ut og holde orden på viktige skjemaer. Vi har også KS-mobilapp for smarttelefoner. Egen nettbutikk for privatmarkedet:

Vi er eneste rørleggerkjede i Norge med egen nettbutikk for privatmarkede; rorkjop.no Synlig markedsføring:

På rorkjop.no, har vi lagt inn en funksjon Finn en rørlegger) som gjør at forbruker kan søke opp medlemmer når de har behov for rørlegger. Denne funksjonen bidrar til oppdrag for våre rørleggere! Faglig utvikling:

Det arrangeres regionsmøter, årsmøte, kurs og andre samlinger som du som medlem kan delta på etter ønsker og behov. En fin mulighet for å komme i kontakt med andre rørleggere og dele erfaringer fra bransjen. Faglig tyngde og trygghet:

Det er stor trygghet i å være medlem av Rørkjøp. Sammen med rundt 400 andre rørleggerbedrifter står din bedrift sterkere og dette gir trygghet også for dine kunder. Sosiale medier:

Økt synlighet generer mer kjennskap til kjeden og våre medlemmer. Vi har stor fokus på markedsføring via Instagram, LinkedIN, Facebook og YouTube. Bygging av nettverk:

Det arrangeres 2 sosialfaglige turer hvert år. Skitur og storbytur på høsten. Dette er populære arrangementer som gir medlemmene gode kolleger i hele Norge.

Fakta om Rørkjøp-kjeden: • • • • • •

400 medlemsbedrifter med ca. 1200 rørleggere Gode avtaler som gir god lønnsomhet Ingen medlemsavgift og ingen årsavgift Skreddersydde IT-verktøy Handlingsfrihet Egen identitet


Du har alt å vinne, ingenting å tape Rørkjøp-kjeden er Norges mest lønnsomme rørleggerkjede. Vi er representert i alle landets fylker. Ingen medlemsavgift I egen identitet I solid lønnsomhet I faglig felleskap Gjør som 400 andre bedrifter, bli medlem av Rørkjøp! Ta kontakt med oss i dag for en uformell prat om medlemsskap på tlf.: 66 77 53 50 eller send oss en e-post på firmapost@rorkjop.no For mer informasjon: rorkjop.no Følg oss på: