Page 3

«Anástasis» – Oppstandelse – en storslagen konsertopplevelse Sandefjord kunst- og kulturkirke, søndag 27.10 kl. 19.00. Billetter kr. 300,- / Barn/ungdom u. 18 år kr. 100,Nils Petter Molvær – trompet, Catharina Chen – fiolin, Audun Aschim Steffensen – komponist/gitarist, André Clemetsen – fotografi/film/tekst/vokalist, m.fl.

«Anástasis» er en storslagen konsertopplevelse med et bredt opplevelsesregister av musikk, tekster og bilder framført av et stjernegalleri av utøvere innen jazz og klassisk musikk. Verket tar for seg dagens samfunn i drastiske endringer, fritt fall og en levemåte som vil skape langvarige konsekvenser kontra måten vi har levd på før. Verket er ment å skape bevissthet om viktigheten av vårt felles verdigrunnlag i tiden fremover og oppfordrer til endring, en nyorientering i en form av en verdimessig oppstandelse. Dette er en enestående musikalsk konsertopplevelse som springer ut av vår tids største lengsel og viktigste utfordring, ansvaret for vår felles fremtid.

Filmkveld «Under kirsebærtrærne» Hjertnes kulturhus, Sandefjord, mandag 28.10 kl. 18.30 Billetter kr. 95,- + avg.

I samarbeid med Sandefjord Kirkeakademi inviterer MiSK til filmkveld med visning av den rørende japanske filmen «Under kirsebærtrærne». Lengsel er en bærende tanke i denne vakre filmen om fellesskap med vår neste og ærefrykt for selve livet! Få kunstarter kan som film treffe våre følelser og drømmer om «at dører skal opna seg». Innledning v/Leif Rune Sundli.

3

Profile for BK.no

MISK Musikk i Sandefjord program 2019  

MISK Musikk i Sandefjord program 2019  

Profile for bk.no