Page 1

Gruppen

Web

Grafisk Design


Indholdsfortegnelse

Velkommen til Ørskov Gruppen! 3........................................Historie 4.................................Ørskov Web 6......................Ørskov Web Cases 8...............Ørskov Grafisk Design 10...Ørskov Grafisk Design Cases

Udgivelsesår Design & Layout Tekster og indhold

2013 Bjørn Nyborg Ørskov Gruppen


Historie I 1982 blev Ørskov Gruppen etableret af Gunnar Ørskov, han startede med at holde kurser og foredrag, og det gør han stadig den dag i dag. I 1986 startede Annie Ørskov reklame bureauet, det gør hun på baggrund af at Gunnar snakker meget om strategier indenfor markedsføring. I dag ligger de fleste af disse opgaver under Ørskov Grafisk Design. I år 2000 starter en af de ansatte på reklame bureauet, starter på at lave lidt hjemmesider og derfra har det udviklet sig til det der i dag hedder Ørskov Web. I 2004 køber Morten Ørskov, Jesper Skyttegaard og Peter Glargaard hver 25% i virksomheden og Annie og Gunner ejer stadig de resterende 25%. I 2010 overtager Morten, Jesper og Peter hele Ørskov Gruppen, og Annie og Gunnar har afdelingen med leder- og organisationsudvikling og de har kurserne. I 2011 bliver Clickstarter etableret med Brian Brandt og WPDK kommer med i Ørskov Gruppen.

Ingen er verdensmestre i alt. Nogle er verdensmestre i noget – og de er specialister. Sådan er det også med Ørskov Gruppen. Vi har skabt et specialistcenter, hvor du kan sammensætte dit eget kompetenceteam i forhold til den opgave, du skal have løst. Ørskov Gruppen levere det du mangler Ingen er verdensmestre i alt. Nogle er verdensmestre i noget – og de er specialister. Sådan er det også med Ørskov Gruppen. Vi har skabt et specialistcenter, hvor du kan sammensætte dit eget kompetenceteam i forhold til den opgave, du skal have løst. Måske skal du bruge en effektiv webshop. Måske skal du bruge en fuldt integreret løsning, der breder sig ud over flere online og offline medier. Du kan få begge dele. Uanset hvad du vælger fra menuen, får du altid en engageret specialist i tale. Velkommen til Ørskov Gruppen.

Ørskov Gruppen | 3


Web Webstrategier - Hjemmesider - Webshops - Umbraco - WordPress - Dynamicweb - Optimering - SEO


Gør det nemt på nettet Hos Ørskov Web er vi absolut nørdede. I hvert fald, når det gælder ønsket adfærd på nettet. Vi søger for dine webgæster, så de finder relevant information, tilmelder sig nyhedsbreve, downloader brochurer, booker møder, spørger til et tilbud eller afslutter et køb på behørig vis. Tag med webspecialisterne med på råd, og få skabt maksimal call-to-action, reaktion og effektiv konvertering på dit website. Vi er superseje til webdesign, bruger venlighed og webshops, der bare virker. Vi har været fødselshjælpere ved masser af succesfulde websites og gør en dyd ud af at levere kvalitet for hver eneste krone. Glæd dig.

Få et Webtjek af din hjemmeside - gratis. Webtjek er en gennemgang af dit website hvor vi ser på vigtige områder og brugen af dit website. Tjek din hjemmeside engang om året Vi anbefaler at din hjemmeside får et webtjek en gang om året. Alt vedr. design og opbygning af et website har til formål at føre de besøgende til målet, derfor er brugervenlighed (usability) et meget centralt begreb, når Ørskov Web gennemfører et webtjek. En hjemmeside er i dag et værktøj for enhver virksomhed eller organisation. En hjemmeside i dag skal være et værktøj som gør det nemt at starte en dialog med potentielle kunder eller samarbejdspartnere. Og så handler det på hjemmesiden om at få folk til at reagere som ønsket. Det kan være Vi kigger også på hvad der skal til få at du kan få mere ud af din hjemmeside. Sæt brugeren i centrum Godt webdesign er langt fra en smagssag. Det handler om brugerens oplevelse. Om brugeradfærd. Om tilvalg og fravalg på websitet. Om logisk struktur, klare invitationer og forståelse for aktuelle behov. Du får alt, hvad din virksomhed har brug for til jeres hjemmeside.

Ørskov Web | 5


Højmark Rejser SkiTravelGroup består af Højmark Rejser, Clickski.dk, Team Benns Ski og Lion Alpin, koncernen har været kunde i Ørskov Gruppen i hele sin levetid. Og har fået leveret strategi arbejde, Design og udarbejdelse af brochurer, design og implementering af hjemmesider samt online markedsføring. De fleste af Ørskov Gruppens specialistfunktioner er involveret i højmark rejser.

Teaterbilletter.dk Layout og opsætning af sæsonkataloger til hustandsomdeling, der har til formål at præsentere alle Storkøbenhavns teatres forestillinger i sæsonen, skabe inspiration og sælge billetter. Udover fremstilling af omfattende kataloger har Ørskov Gruppen forestået online markedsføring af Teaterbilletter.dk.

Bork Havn Musikfestival Bork Havn Musikfestival – en af Danmarks største musikfestivaler – oplevede i 2010 et økonomisk dårlig år. De havde behov for professionel hjælp til en ny strategi, målgruppevalg, medieplatform og eksekvering af markedsføringsindsatsen. Ørskov Gruppen har været med i en spændende proces, der har involveret de fleste af husets specialist funktioner.


Orla Hansen Website med open source software og kunde-extranet til producent af industriprodukter. Orla Hansen A/S i Tarm har for nylig samlet en række produktområder og selskaber under den fælles paraply med navnet Orla Hansen A/S. Blandt produkterne finder man fx. Staldinventar, flexsilo og pladearbejde. Orla Hansen A/S har fået udviklet et stilrent website, designet og implementeret af Ørskov Web, og i tråd med virksomhedens øvrige kommunikation, som er tilrettelagt af Reklamebureauet Ørskov A/S. Desuden har man ønsket et intranet, hvor der kan udveksles intern info på medarbejderniveau. Sitet er implementeret af Ørskov Webs Ulrik Høyer Kold.

ShopOutlet Ørskov Web har lavet webdesign og opbygget et website med salg af billigt babytøj, børnetøj, dametøj og herretøj i en online shop. ShopOutlet er et Ehandelsprojekt, hvor flere parter er gået sammen for at skabe unik synergi. Dansk Factory Outlet er den ene part, som står for logistikken, indkøb, pakning og forsendelse af tøjet Den anden part er Ørskov Gruppen, som er gået med i projektet som leverandør af e-handelsplatformen, baseret på Dynamicwebs eCommerce.

Ørskov Web | 7


Grafisk Design Nyhedsbreve - Magasiner - Pjecer - Foldere - Manualer - Koncepter - Bannere - Brochure - LED Spots


Særlig sans for det visuelle Få syn for sagen hos Ørskov Gruppens visuelle specialister. Vi kan kunsten at kommunikere med afsæt i det visuelle og få ord og billeder til at gå op i en højere enhed. Grafisk Design indgår i de fleste Ørskov-løsninger – og skaber synlig identitet hele vejen igennem. Grafisk design afspejler det indre i det ydre og viser kulturen, værdierne, visionen, strategierne, og hele den måde som omverdenen skal opfatte dig på. At skabe et stærkt grafisk design kræver indsigt, viden, erfaring og kritiske spørgsmål undervejs – og kun drevne specialister kan oversætte alt dette med deres særlige sans.

Ørskov Grafisk Design har på det seneste udvidet kompetencerne inden for animeret grafik, også kaldet motion graphics. Teknologien kan anvendes til LED-bannere, Instore-TV, videospots etc. Vi oversætter kundernes tanker Hos Ørskov Grafisk Design oversætter vi kundernes tanker, værdier og kommunikative udfordringer i et stærkt grafisk design. Kreativitet, teknisk kunnen og solid viden om, hvad der virker i praksis, er nøgleordene bag vores designproces. Med afsæt i en systematisk metode har vi skabt en lang række identitetsskabende grafiske løsninger for vores kunder. Ørskov Grafisk Design har fokus på både nutid og fremtid. Viden om en aktuel markeds-situation og fremtidige tendenser er vigtig, for at kunne kommunikere med en målgruppe.

Ørskov Grafik Design | 9


badinteriør badinteriør er en kæde af autoriserede vvs installatører og Ørskov Gruppen har været med fra gruppens spæde start med udarbejdelse af navn, logo og grafisk identitet. badinteriørs markedsføring består i dag af løbende udsendelse af tilbudsbrochurer, udarbejdelse af annoncer, plakater, øvrige kampagneaktiviteter og senest har gruppen lanceret en webshop.

Ringkøbing-Skjern Kommune Siden kommunesammenlægningen har Ørskov Gruppen udført en række opgaver for kommunen. Den første opgave for den nye kommune var borgerinddragelsesproces og design af et nyt kommunevåben og derefter en komplet designmanual. Desuden har Ørskov Gruppen udarbejdet markedsføringskampagne for kommunens selvbetjeningstjeneste indenfor borgerservice – KvikSvar.

Senest er vi indgået i et OPI projekt sammen med Ringkøbing-Skjern Kommune om udvikling af en APP. Processen frem mod udviklingen inkluderer workshops med kommunens direktion og fagchefer, og senere involveres borgerne. Processen er i gang i øjeblikket.


Social og Sundhedsskolen Esbjerg Social- og Sundhedsskolen Esbjerg har brugt Ørskov Lederog Organisationsudvikling til at udvikle strategi for skolen siden 2008 bestående af omfattende strategiseminarer og løbende opfølgningsseminarer. Ørskov Lederog Organisationsudvikling forestår endvidere rekrutteringsopgaver for virksomheden på ledelsesniveau og yder rådgivning og supervision for ledelsen.

Dansk Vandtest Center Et konsortium af Ringkøbing-Skjern Kommune, Ringkøbing-Skjern Forsyning og Ringkøbing Fjord Erhvervsråd har budt ind på opgaven som nationalt testcenter inden for vandmiljø og klima. I forbindelse med ansøgningen ønskede konsortiet at udarbejde en brochure, som understregede kommunens muligheder og faciliteter inden for testfaciliteter, testviden og geografiske muligheder.

Dansani Dansani udvikler, designer og producerer produkter til badeværelset. Ørskov Gruppen har samarbejdet med Dansani i mange år – primært med katalogproduktion til de europæiske markeder, som Dansani opererer på. Det er vores faste samarbejdspartner inden for foto, som tager billederne til katalogerne, og vi sørger for efterbehandlingen af billederne.

Ørskov Grafik Design | 11


By: Bjørn Nyborg

Profil Brochure Ørskov -Bjørn Nyborg