Page 1


DOM AS

Rosenvinge Parks unike beliggenhetsfordeler - Strålende utsikt, solforhold og grønne miljøer - Tett ved butikker, hovedveier og buss - Et skjermet og sjarmerende miljø TRIO-PARKEN 2013-05-15

SOMMERSOLVERV KL 13.00

LUND HAGE


Strålende utsikt, solforhold og grønne miljøer Rosenvinge Park ligger på Høyda, City Syd i Moss. Fra våre 5 høyhus som vil variere mellom 7 til kanskje 12 etasjer vil du oppleve: Utmerket utsikt De øvre etasjer får en svært god utsikt. Men alle beboerne får adgang til takterassen for å kunne nyte utsikten og solen på godværsdagene. Flotte solforhold Alle vil uansett etasje få meget tilfredsstillende solforhold gjennom måten bygningene blir plassert på og balkongenes form. Grønne omgivelser Vegetasjonen i Parken vil gi deg en opplevelse i hele skalaen av grønnsjatteringer enten du nyter det fra bakken eller fra balkongen.

ENATA EIENDOM AS

TRIO-PARKEN 2013-05-15


Tett ved butikker, hovedveier og buss Tilgjengeligheten til butikker med så stor bredde i varer og tjenester finner du ikke ellers i Mosseregionen. Rosenvinge Park ligger midt i handelstriangelet City Syd. Det er 2-3 minutter med bil til E6, og det samme ned til sentrum av Moss. Busslinjene passerer et par hundre meter unna. Boliger med en slik beliggenhet får økt etterspørsel i fremtiden – skjermet og allikevel tett opp til trafikkårer og knutepunkter.

Et skjermet og sjarmerende miljø

Her kan du bo i en tilbaketrukket grønn park. Skjermet av vegetasjon i to himmelretninger. Nyoppussede lave, gamle og sjarmerende mursteinsfasader som bl.a. vil huse en café og et allsidig helse- og aktivitetssenter i de to andre retningene. Du vil finne et torg, gangveier, lav beplantning og flere fine tuntrær. Det gamle stilige vakthuset ved innkjørselen og gjesteparkeringen, blir stående som et miljøsmykke og velkomstport for beboere og besøkende. Beboernes biler får tilhold i garasjer under bygningene.


Her får du tatt vare på kropp og helse Vi ønsker å legge til rette for aktivitet og ballspill. Blant annet vil de flate takene på de gamle industribygningene kunne by på tennis og basket. Kulespill på torget. Spasèr- og trilleveier rundt i området vil bli anlagt. I de tidligere industrilokalene planlegges det treningssenter og et spennende spatilbud. Det arbeides også med et helsesenter som vil kunne tilby et bredt tilbud av lege- og helsetjenester. Rådgivende, forebyggende og pleiende hoder og hender som vil hjelpe deg når det er ønskelig eller nødvendig.

ENATA EIENDOM AS

Moderne byggløsninger Arkitekturen vil bli moderne og leilighetene selvfølgelig topp funksjonelle. Du kan velge i ulike leilighetsstørrelser fra 1 til 4 roms. Du kan bo på bakken eller kanskje opp hele 12 etasjer. Ute i boligparken vil miljøet forskjønnes både med fonténe og skulpturer. Egen barnehage Kort vei til de viktigste funksjonsbehovene i hverdagslivet, er en ledetråd i hele vårt boligprosjekt. I tråd med dette vil vi etablere et barnehage tilbud i tilknytning til det sjarmerende tømmerhuset ved hovedporten .

TRIO-PARKEN 2013-05-15

LUND HAGEM ARKITEKTER AS


FEHUSET REKLAME

Hold deg oppdatert! Følg utviklingen på www.rosenvingepark.no Området er under regulering. Frem til salgsstart vil vi jevnlig legge ut ny informasjon om prosjektet på vårt nettsted. Er du interessert? Kunne du tenke deg å bo i Rosenvinge Park – registrer deg på våre nettsider eller henvend deg til Meglergaarden. Registrerer deg nå og vær blant de første til å få informasjon om prosjektet! Du kan kanskje kjøpe allerede høsten 2014! Det er mange ting som er usikkert på et så tidlig stadium, men dersom alt går som planlagt starter vi salget høsten 2014.

LOGO - Enata Eiendom Farger Pantone: Pantone 633 Pantone Black Farger CMYK: 100% cyan, 10% yellow, 25% black 100% Black

www.rosenvingepark.no

EM ARKITEKTER AS Meglergaarden AS Storgaten 8 1531 Moss

tlf: 69 20 25 50 e-post: post@meglerggarden.no

Rosenvinge handout 21x21cm hr  
Advertisement