Page 1

CPHLOUD Skitser til en app - med fokus på Københavns musik

Communication Design F 2013 Bjørn Andersen


Hovedpunkter Formål

Turister og bosiddende i København får mulighed for at få et overblik over koncerter, events og arrangementer hvor musikken er i fokus.

Økonomisk aspekt

Ved start af app dukker er der en reklame som kan krydses væk. Spillesteder (store som små) betaler et månedligt gebyr for at optræde i appen.

Markedsføring og fastholdelse af abonnenter

Nyhedsbreve sendt til email: opsummering af events som har fundet sted i løbet af måneden. Reminders om forestående begivenheder.

Fremtidige planer

Opstart af konceptet i udlandet. Personalization: tilbud om overnatninger tæt på et spillested, mulighed for transport til en begivenhed eller den bedste bar i nærheden.


Startside På start siden får du overblik over 3 muligheder: Kalenderen giver adgang til en række begivenheder. Begivenhederne er sat efter dato, og man har mulighed for at gennemføre en bestilling på ønsket koncert, event eller arrangement. Ens profil hvor personlige informationer som navn, by og email indtastes. Indstillinger hvor man kan vælge mellem en række tiltag, som f.eks. push-up meddelselser, muligheden for at følge et band eller lignende.

Dette er billedet som dukker op, når man har valgt menupunket: Profil. Selvom appen hedder CPHloud, vil der være mulighed for små spillesteder i forskellige byer, at annoncere gennem denne app. Dette punkt er vigtigt som en del af “Personalization” processen. Email hvor man vil blive kontaktet med nyhedsbreve, for at fastholde kontakten til brugerne af denne app.


Dette er billedet som dukker op, når man har valgt menupunktet “Calendar”. Kalenderen er essensen i denne app, og den giver mulighed for: At se fremtidige og aktuelle begivenheder, mulighed for at foretage en bestilling af biletter og information om spillestedet og kunstneren.

Dette er billedet som dukker op, når man har valgt at klikke ind på en bestemt dato i kalenderen (i dette tilfælde d.9). Brugeren bliver informeret om begivenheden: Tidspunkt denne bliver afviklet, hvilket band, adresse, telefonnummer og muligheden for at bestille biletter gennem appen.

Udkast til en app - CPHLOUD  
Udkast til en app - CPHLOUD  

En app som skal gøre det nemmere at deltage i begivenheder med musisk element.

Advertisement