Page 1

TRIVSELSREGLER Kjekt å vite for deg som bor i våre gårder


 RENGJØRING Det er viktig at du nøye kontrollerer at leiligheten er påpasselig rengjort. I motsatt fall informer oss med en gang slik at vi kan sørge for at alt er i orden ved innflytting.

DITT NYE HJEM

 INNBOFORSIKRING Du er som leietaker pliktig til å tegne innboforsikring som dekker innbo og løsøre i leiligheten.

 INNFLYTTERBEFARING  STRØM Ved overtagelse av ny bolig er det viktig at du bestiller strøm. Sikringsskapene er merket innvendig med leilighetsnummer. Hafslund har nettleie i alle våre gårder, men leverandør av øvrig strøm velger man selv

Gjør deg kjent med leiligheten og eventuelle merker i gulv eller på vegger. Disse merkes av i skjema «Innflytterbefaring» som driftssjef kontrollerer og vi arkiverer til det er tid for utflytting. Merk at påførte hull i vegg ved oppheng av bilder etc. må tettes og males over


 TV OG INTERNETT Ta kontakt med NextGenTel og informer om at du har flyttet inn i en bygård tilhørende Bjerke Eiendom og oppgi H-nummer på leiligheten.

I LEILIGHETEN

 SØPPELHÅNDTERING I gårder hvor søppelsjakten er aktiv skal disse brukes, hvis ikke er det egne søppelrom ved inngangspartiene. Vi minner om resirkulering med blå poser til plast og grønne poser til organisk avfall.

 BRANNSIKKERHET Vi oppfordrer til å bytte batteri i røykvarsleren hvert år, samt å snu pulverapparatet i leiligheten opp-ned og sjekke at pilen på det står på grønt.

 MALING Om du ønsker å male opp vegger i leiligheten din i hvitt, vil du få maling av oss. Hvis du bruker andre farger må du male tilbake til opprinnelig farge ved utflytting.

 VENTILASJON Det er svært viktig å holde lufteluker åpne for å få god gjennomstrømming av luft og unngå fukt og soppdannelse. Om man tørker klær inne må det i tillegg luftes godt.


 LYS Lysstoffrør og lyspærer må byttes ved behov og skal være fungerende ved utflytting.

VEDLIKEHOLD

 VENTILATOR Da det ofte samler seg mye fett og smuss på kjøkkeninnredningen er det viktig med hyppig rengjøring. Kullfilteret i ventilatoren må også rengjøres og byttes ved behov.

 SLUK OG AVLØP Regelmessig rengjøring av sluk på bad og kjøkken er nødvendig da dette er steder hvor det ofte samler seg mye fett og hår. Vi anbefaler Mudin avløpsåpner ved behov.

 LEKKASJE

Ved mistanke om lekkasje eller tilsvarende feil, plikter du å informere driftssjef umiddelbart.


 VASKERI Vær vennlig å overholde oppsatte vasketider og forlat vaskeriet i den stand du selv ønsker å møte det. Hvis du har problemer med an av maskinene må driftssjef informeres per telefon eller mail.

VÆR EN GOD NABO

 NATTERO Det skal være stille i gården mellom 23-07. Det betyr ingen høy musikk, ommøblering eller vask av klær i dette tidsrommet

 HENSETTING AV MØBLER  DYREHOLD Vi tillater ikke dyrehold i våre gårder uten særskilte tillatelser.

Avsatte møbler eller annen interiør skal ikke settes i ganger eller fellesarealer. Dette vil fjernes av driftssjef og eier bøtelegges.


FLYTTEVASK Vi anbefaler å bestille rengjøringsbyrå ved utflytting. Kontakt oss gjerne vedrørende pris og tilgjengelighet.

KONTAKT OSS Vi står på for at dere skal trives, og setter pris på deres henvendelser. post@bjerke-eiendom.no 22 00 45 80 Vi er også på Facebook!

Profile for bjerke-eiendom

Trivselsregler  

En liten informasjonsbrosjyre til deg som ny leietaker i våre gårder.

Trivselsregler  

En liten informasjonsbrosjyre til deg som ny leietaker i våre gårder.

Advertisement