Page 1

01


03 velkommen til Dancamps

Velkommen til

Dancamps

Dancamps er Danmarks eneste privatejede kæde af campingpladser. Bag Dancamps står familien Dvinge, der har rødder langt tilbage i den danske campingbranche med produktion af de legendariske MKP-campingvogne. Firmaet drives i dag under ledelse af 4. generation og du vil på Dancamps pladserne møde dem samt en række engagerede medarbejdere, der alle under mottoet “friendly camping, friendly people” står klar til at give dig den gode campingoplevelse, høj service og uforglemmelige ferieminder. Vi glæder os til at byde jer velkommen !

Camilla Dvinge - Dancamps

02


05

Information

Oplev det bedste af Danmark - fra Dancamps pladserne

Grupper hos Dancamps

All inclusive tilbud

Med en ferie hos Dancamps er du sikker på at være inden for rækkevidde af store oplevelser. Hos Dancamps byder vi på afslapning og badeferie ved Vestkysten med de barske klitter og det imponerende Vesterhav på de to pladser Nordsø Camping & Badeland samt Holmsland Klit Camping. Er I mere til den blide Østersøkyst og udforskende byferie, så prøv Ajstrup Strand Camping lige syd for Århus eller den centralt beliggende Kolding City Camp. Helt ude i det midtjyske tæt ved Legoland og Givskud Zoo finder I Hampen Sø Camping, en rolig naturplads.

Hos Dancamps er vi kendt for at tage imod mange grupper, det kan være en firmafest, en familiefest, et stævne eller sågar et bryllup. Vi rådgiver gerne i forbindelse med festen og hjælper med invitationer, mad og program. Du kan også leje vores badeland eller restaurant og holde din fest der.

Hos Dancamps har vi en række gode tilbud, som Påsketilbud, Sommertilbud, midtugerabatter samt forlængede weekender.

Se mere på www.dancamps.dk

Vi oplyser gerne om priser og reserverer din ferie.

Se prislisten på www.dancamps.dk eller ring til os på +45 7552 1482.

På www.dancamps.dk kan du finde billeder og links til hver af campingpladserne, ligesom du kan se vores tilbud og priser og booke online. Kontakt os på info@dancamps.dk eller ring til os på +45 7552 1482 - vi hjælper gerne med information. Kontakt Dancamps eller en af Dancamps pladserne.

Vi hjælper gerne med gode idéer og ønsker I at besøge flere af Dancamps pladserne i én ferie, kan vi reservere det hele til jer uden reservationsgebyr.

04

Hos Dancamps byder vi hvert år velkommen til tusinder af gæster og vi ønsker, at hver ferie bliver noget særligt. Kommer du med familie, kommer du alene, kommer I flere vennepar sammen eller kommer I som en gruppe, der er noget for enhver smag.

Dancamps Vonsildvej 19, DK-6000 Kolding Tel. +45 7552 1482 E-mail: info@dancamps.dk www.dancamps.dk www.dancamps.dk


07

Camping i første klitrække Nordsø Camping & Badeland er anlagt midt i den barske og smukke Vestkystnatur få kilometer fra byen Hvide Sande. Du kan høre havets brusen uanset, hvor du er på campingpladsen, for campingpladsen er kun adskilt fra Vesterhavet af klitrækken, hvorfra du har en fantastisk udsigt til Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden side. Her er masser af aktiviteter dagen lang, f.eks. de populære børneaktiviteter, der samler børnene og giver venskaber - også efter ferien. Vil du surfe, cykle eller bade i havet har du alle mulighederne på denne veludstyrede plads. Måske vil du bade i det fine indendørs badeland med rutschebane, sauna, dampbad og spa, så husk badetøjet! Du finder stort set alt, du skal bruge til ferien på campingpladsen.

06

Nordsø Camping & Badeland Tingodden 3 DK-6960 Hvide Sande

Tel.: +45 96 59 17 22 E-mail: info@nordsoe-camping.dk www.nordsoe-camping.dk

Købmand med friskbagt brød og aviser samt dagligvarer, vaskeri, servicebygninger med køkken, familiebade, badeværelser til udlejning samt trådløst internet.

Friheden til at vælge din ferieform Kom med din egen campingvogn, autocamper eller telt - eller vælg mellem vores mange feriehytter, værelser, campingvogne, eller komforttelte til udlejning. Vores udlejningsenheder er veludstyrede og kan lejes fra en enkelt nat og op til flere ugers ferie. Se mere i prislisten om ferietilbud og priser.

• www.nordsoe-camping.dk

- en del af Dancamps


09

Ægte autentisk naturoplevelse

Du har, hvad du skal bruge

På Holmsland Klit Camping bor du midt i det fredede klitområde. Her er ro og fred, klitter så langt øjet rækker og de bedste muligheder for en rolig og afslappet ferie med tid til nærvær. Brug dagen på at gå ture langs stranden, eller cykel ad Danmarks Nationale Cykelrute ind til Hvide Sande og hent friske fisk. Du kan leje cykler på campingpladsen. Nyd nogle dage eller uger helt væk fra hverdagens stress og jag.

Brødudsalg, lille kiosk, servicebygning med baderum, vaskeri og køkken giver dig alle faciliteter tæt på. Endvidere kan du benytte dig af gratis morgensvømning på Nordsø Camping, kun 1,5 km. borte.

Friheden og livet Du vælger, hvor på pladsen du vil bo og om du vil bo i egen campingvogn, camper, teltvogn eller leje en hytte. Vores teltpladser er helt unikke og placeret i selve klitten - det skal opleves!

08

Holmsland Klit Camping Tingodden 141, Aargab DK-6960 Hvide Sande

Tel.: +45 97 31 13 09 E-mail: info@holmslandklitcamping.dk www.holmslandklitcamping.dk

• www.holmslandklitcamping.dk

- en del af Dancamps


11

010 10

Ajstrup Strand Camping Ajstrup Strandvej 81 DK-8340 Malling

Tel.: +45 86 93 35 35 E-mail: info@ajstrupcamping.dk www.ajstrupcamping.dk

Tæt ved Danmarks mindste storby

Faciliteter

Ajstrup Strand Camping er flot anlagt midt i et meget grønt parklignende område, der går helt ned på den smukke østkyststrand. Du kan blive på pladsen og børnene kan deltage i børneaktivitetsprogrammet, som foregår inde eller ude på pladsen, på boldbanen eller på stranden - eller I kan tage en udflugt til en af de mange attraktioner i området. Her er nok at vælge imellem. Danmarks andenstørste by Århus, kaldet smilets by, ligger blot 15 km væk - og I kan cykle ad smukke cykelstier derind. Her er kultur, shopping, Den Gamle By og meget andet at opleve. Glæd jer til en ferie med masser af oplevelser.

Du finder, hvad du skal bruge direkte på pladsen. Fine, nye servicebygninger med baderum, sjove børnebaderum, køkken, butik, vaskeri, grill&take-away, legepladser, boldbane og dejlige store pladser.

Campingvogn eller feriehytte Campingpladsen tilbyder telt- og campingpladser, ligesom der er fine feriehytter i forskellige størrelser, campingvogne og komforttelte til udlejning.

• www.ajstrupcamping.dk

- en del af Dancamps


13

Bo centralt i Jylland Kolding City Camp er ægte byferie, når det er bedst. Du bor kun 3 kilometer fra Koldings gamle centrum med dets mange hyggelige gader, inden for en time kan du nå Legoland i Billund, Lalandia, Givskud Zoo, HC Andersens museum i Odense og Flensburg syd for grænsen. Dette er pladsen, når du vil køre ud og opleve Danmark. Er du på vej ud eller hjem i Skandinavien er her det oplagte ”stop-over” sted. Med hurtig check-in er pladsen vant til mange nationaliteter og

012 12

Kolding City Camp Vonsildvej 19 DK-6000 Kolding

Tel.: +45 75 52 13 88 E-mail: info@koldingcitycamp.dk www.koldingcitycamp.dk

korte miniferieophold. Der er gode servicefaciliteter på pladsen, mens du finder alle indkøbs- og restaurantmuligheder i området tæt på.

Feriehytte eller Stellplatz - op til dig? Kolding City Camp er kendt for dets mange feriehytter samt gode standpladser og særlige ”Stellplätze” til autocampere.

• www.koldingcitycamp.dk

- en del af Dancamps


15

Bo mellem skove og søer, tæt ved Legoland Her er ro og fred og meget store pladser. Du har adgang til naturstierne direkte fra pladsen og de fører dig til Hampen Sø, en af Danmarks reneste søer. Har I cyklerne med, er her masser af fine udflugtsmål at udforske - også dem, hvor du ikke møder mange andre. For området er unikt med uberørte hedelyng områder samt skove og søer, hvor der er en ro og fred, som du ikke finder mange andre steder. Campingpladsen er hyggelig, her er butik og Spisehuset, hvor du kan spise eller hente din mad. Måske er det tid til lejrbål og snobrød om aftenen, når børneaktiviteterne byder op til sjov og leg.

014 14

Hampen Sø Camping Hovedgaden 31B DK-7362 Hampen

Tel.: +45 75 77 52 55 E-mail: info@hampencamping.dk www.hampencamping.dk

Det foregår på flere sprog og forældrene er velkommen til at kigge på. Vejen uden for campingpladsen går direkte til Billund, hvor du finder Legoland. Du kan købe din billet på campingpladsen. En række andre attraktioner som Silkeborg, Himmelbjerget og Givskud Zoo, etc. er i nærheden.

Her er plads til dine ønsker Oplys gerne om du ønsker at bo tæt ved skove og naturstier eller tættere ved faciliteterne, når du reserverer eller ankommer ”helt ude i Hampen”.

• www.hampencamping.dk

- en del af Dancamps


hvide sande

Århus

200 KM.

Dancamps Vonsildvej 19 DK-6000 Kolding

Tel. +45 7552 1482 E-mail: info@dancamps.dk www.dancamps.dk

LEGOLAND

København

kolding Odense

dancamps_brochure_DK_LR  

01 03 02 velkommen til Dancamps camilla Dvinge - Dancamps vi glæder os til at byde jer velkommen !

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you