Page 1

U W FA B R I KA N T I N E I G E N S T R E E K RAMEN - DEUREN & SECTIONAALPOORTEN

OPENDEUR WEEKEND

2-3-4 maart

DENDERMONDE & TERNAT Hoogveld 91

Assesteenweg 243

LENTEACTIES

GRATIS BTW 6%

UPDATE GLAS NAAR SUPER ISOLEREND GLAS Vraag nu uw GRATIS OFFERTE www.platteauramen.be


een bezoek aan de toonzaal heeft er voor gezorgd dat wij een concreet antwoord kregen op de vele vragen die we hadden rond onze verbouwingen. De technische uitleg en de gedetail-

leerde prijsofferte maakten onze keuze eenvoudig.

Wij hebben gekozen voor het autentica profiel in een warme grijze kleur (kwartsgrijs) aangezien deze het dichtste aanleunt bij onze woning.

De profielen en beglazing in realiteit zien in plaats van op de site of in een brochure blijft belangrijk. Het gevoel van degelijkheid en de perfecte afwerking vallen echt op wanneer je ter plaatse alles eens open en dicht doet. WELKOM IN ONZE TOONZALEN.

Het loont echt de moeite om wat tijd uit te trekken voor een bezoek aan de toonzaal van Platteau Ramen. Onze ramen en deuren zullen immers nog vele jaren het uitzicht van onze woning bepalen.

Ons huis heeft een dubbele functie. Links het privégedeelte en rechts het accountantskantoor. In iedere ruimte is er een aangenaam klimaat. Alles is goed geïsoleerd. De muggenramen en zonnewering werken perfect. Dirk & Myriam De Reuse-Touchant uit Affligem

onderhoud is snel en gemakkelijk. Het volstaat de profielen te reinigen met een vochtige, zachte spons en wat water of eventueel een huishoudelijk product op basis van water (geen schuurmiddelen). Een jaarlijkse polishing met PVC Cleanup is voldoende om een proper uitzicht te bewaren. De profielen nooit droog reinigen, want zo zouden er krassen kunnen ontstaan. Ramen met acrylaatfolie niet reinigen met een stoomreiniger. Die laat witte vlekken na die u moeilijk kan verwijderen.

bekijk de video met onze tevreden klanten op www.platteauramen.be

PVC • Uitstekende thermische en akoestische isolatie • Verborgen afwatering • Anti-inbraakbeslag • Verborgen scharnieren standaard • Eenvoudig in onderhoud • Vele kleurmogelijkheden • Anti-inbraakbeslag • Voor elke bouwstijl geschikt

Autentica verzoent het architecturale met het decoratieve. De lichte afrondingen en sierlijsten creëren een gevoel van zachtheid en warmte. Ze zijn aangenaam om te zien en te voelen. Autentica-ramen lenen zich niet enkel uitstekend voor de restauratie van rijhuizen en herenwoningen. Ook bij nieuwbouw van bijvoorbeeld pastorijwoningen bieden ze een belangrijke meerwaarde.

1

2

3

Er is een gevarieerde waaier aan kleuren, die niet enkel schitterend van uitzicht zijn maar tegelijk zo goed als geen onderhoud vergen. Buiten- en binnenzijde kunnen anders maar toch mooi assorti zijn qua kleur.

4

GEALAN S 9000 vlakke vleugel

GEALAN S 9000 retro vleugel

1- Geschikt voor de opname van drievoudige functionele beglazing tot 52 mm. 2- Smal aanzicht en designgerichte afschuining van 15°. 3- Intelligent afdichtconcept met tot drie afdichtingsniveaus. 4- Heel goede warmte- en geluidsisolatie door een opbouw met 6 kamers

en een grote inbouwdiepte bij kozijnen en vleugels.

• Uf = 0,92 W/m2K

15 tot 20 procent van de warmte in gebouwen ontsnapt langs de ramen. Verspilling die u best kan missen, zeker bij een steeds hoger wordende energiefactuur!

Wij beschikken over een ruim assortiment Schitterende energiescore en een groot ramen voorzien van innoverende technieken comfort. Kom eens langs in de showroom. die warmtelekken en koudebruggen rond Onze specialisten staan voor u klaar. ramen en deuren vermijden.

ACTIE OPENDEUR: GRATIS isolerend glas 1.0 met verbeterde WARM-E afstandshouders & GRATIS BTW 6%


ID • 100% HE

NTIE • 100 RA

ALITEITSGA KW

AU TTE PLA EN RAM

alu-strak design Om onze woning een eigentijdse uitstraling te geven kozen wij voor het strakke profiel van aluminium ramen. Deze zorgen er niet enkel voor dat er meer ruimte vrijkomt voor glas maar beschikken standaard ook over een verborgen afwatering. De verborgen scharnieren op alle ramen zijn voor mij de kers op de taart.

%

DUURZAAM

De mogelijkheden qua kleur zijn ongelooflijk. Aan de buitenzijde kozen wij voor metallic grijs (RAL 9007). Een perfecte match met onze lichte gevelbezetting. De mogelijkheid bestaat om de binnen- en buitenkant in een verschillende kleur te verkrijgen. Je kan kiezen voor een gladde lak als voor een structuurlak die wat ruwer aanvoelt.

Daglicht heeft een positieve invloed op de mens. Tracht daarom zoveel mogelijk licht in je huis te brengen.

360° het huis rond

Wat is belangrijk aan een woning? In de zomer geniet u graag van verfrissende koelte en in de winter van knusse warmte. Terwijl u toch mooi uw uitzicht bewaart over tuin en natuur. Zo beleeft u nog meer plezier aan uw ruimte. Een ruimte waarin het comfortabel leven is. Deze typisch jaren ‘70 villa toverde PlatteauRamen om tot een eigentijdse woning. Het uitzicht verandert naarmate je de oprit volgt tot aan de achterzijde.

Hier ontpopt het huis zich met het nieuwbouwdeel tot een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Zeer ruime aluminium schuiframen met superisolerend glas vormen het decor van de keuken en eetruimte met nog een gedeelte dat dienst doet als bureel en hobbyruimte. Annex is er nog een overdekt terras. De zonnewering bestaat uit vier apart bedienbare delen zodat de lichtinval en het klimaat altijd optimaal kunnen geregeld worden.

afspraak bij u thuis of in onze showroom

Aluminium • Kaderbreedte 72mm • Vleugelbreedte 80mm • Rechte vleugel • Drie afsluitdichtingen doorlopend • Verbrede kader, makkelijk in te plakken • Anti-inbraakbeslag • Verborgen afwatering (indien mogelijk) • Verborgen scharnieren standaard • Bicolor mogelijk

De ramen worden ook beschermd tegen de weersomstandigen door de overkapping van het aanbouwgedeelte. In het oorspronkelijke deel van de woning werden zowel de ramen, voordeur en sectionaalpoort afgewerkt met dezelfde kleur alumiumprofielen als de grote schuiframen achteraan. Alle glas heeft een isolatiewaarde van 1.0 wat van dit gerenoveerd huis een zeer energiezuinige woning maakt.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs. Boek je afspraak online via www.platteauramen.be. Vul datum en uur in dat u best past en onze adviseur belt terug om deze afspraak te bevestigen.

Dit was exact de stijl die ik zocht. Het geeft ons huis een unieke uitstraling welke perfect past in de landelijke omgeving. Het materiaal is mooi, stevig en zeer gemakkelijk in onderhoud.

RT 72 REFLEX

Marleen Van Den Bossche uit Lebbeke

• Uf = 1,6 W/m2K

eigen atelier

RT 72 HI+

• Uf 0,87 W/m2K volgens EN 10077-2, geschikt voor Passiefhuis toepassing

Recht op premies of overheidssteun? Ook in ons land stimuleert de energieprestatieregelgeving (EPB) energiezuinig bouwen. Van uw vakman hoort u hoe u extra bespaart door beter te isoleren en voor welke premies

en overheidssubsidies u in aanmerking komt. Kijk alvast naar deze websites voor Vlaanderen www.energiesparen.be Onze verkopers en adviseurs helpen u graag www.premiezoeker.be zodat u van het maximum bedrag aan voor Brussel www.bruxellesenvironnement.be premies kan genieten.


REEDS 30 JAAR UW FABRIKANT IN EIGEN STREEK

1

Op 23 november hebben we de schrijnwerk award 2017 gewonnen in de categorie PVC. Deze prijs werd ons toegekend op het jaarlijkse event in de hippodroom te Waregem.

Ons team staat garant voor perfecte kwaliteit van opdracht, planning, fabricage, plaatsing en afwerking. 100% BELGISCH

AWARD WINNER !!!

Wij werken steeds met eigen medewerkers, nooit met onderaannemers !

Wij leverden het buitenschrijnwerk voor WZC De Gerstjens te Erembodegem. Het project is een mooi voorbeeld van hoe kunststof en aluminium ramen elkaar kunnen aanvullen. Dankzij deze slimme keuze werd over het volledige project een E-peilwinst van twee punten behaald.

• meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap • eigen productie- en plaatsingsteam van ramen en deuren • alle materialen van de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding

Vraag nu uw GRATIS OFFERTE en geniet van onze

• ruime keuze passend bij het concept van uw woning • duidelijke prijsofferte en dito informatie • professionele plaatsing en perfecte afwerking

• veiligheidsbeslag op alle ramen en deuren

LEN TE-PROMO’S

• alle ramen en deuren voldoen ruim aan de Europese normen

2

HAROL ONZE PARTNER

Platteauramen plaatst vanaf heden de nieuwe zonweringen type BX270 van Harol. U kan deze nieuwigheid bewonderen in onze toonzaal te Dendermonde.

3

De look van houten ramen maar met alle voordelen van superisolerende PVC ramen. Beglazing is afgewerkt met kruishouten in dezelfde kleur als de profielen. Aangezien de latjes tussen het glas zitten zijn deze volledig onderhoudsvrij.

WIN-WIN ACTIE breng een nieuwe klant aan

Na de oplevering van de ramen kan u bij Platteau Ramen geld verdienen. Enerzijds door 3 simpele stappen te overlopen op de site www.mijnnieuweplatteauramen.be (€ 50 cashback). Anderzijds door familie, vrienden of kennissen aan te brengen als nieuwe klant (€ 100 tot € 250).

SPECIMEN

4

HOEVEEL ENERGIE KAN JE BESPAREN?

Bereken het bedrag via de formule op onze site

Platteauramen profileert zich als een echte familiezaak waar kennis en ervaring worden opgebouwd en doorgegeven van vader op zoon en die kwaliteit en klantgerichte aanpak vooropstelt. De aluminium en PVC ramen worden in ons eigen atelier gemaakt. Dankzij ons nieuw CNC-gestuurd machinepark kunnen wij vlot de allernieuwste technologieën aan.In ons atelier te Dendermonde brachten wij de meest competente stielmannen uit eigen streek samen. Ze zorgen ervoor dat uw ramen en deuren perfect afgewerkt worden.

Door te werken met een eigen professionele plaatsingsdienst kunnen wij al onze klanten een persoonlijk en servicegericht totaalpakket aanbieden. De toonzalen zijn ingericht volgens de nieuwste trends om onze systemen en materialen zo goed mogelijk te kunnen voorstellen. Platteauramen ontvangt u op een aangename en persoonlijke manier. Tot binnenkort. Welkom bij Platteauramen !

HOOGVELD 91 • DENDERMONDE • 052 52 05 86 ASSESTEENWEG 243 • TERNAT • 02 669 86 86 Alle actievoorwaarden op eenvoudig verzoek verkrijgbaar.

Vraag nu uw GRATIS OFFERTE www.platteauramen.be

5

PAST DE KLEUR WEL BIJ MIJN HUIS?

Onze adviseurs nemen graag de tijd om samen met u een foto van uw huis te bewerken om zo het effect te visualiseren van de nieuwe ramen in uw gevel.

Platteau Lente  
Platteau Lente  
Advertisement