Page 10

ENSEMBLE LYDEGENSKAB Dato:

Tirsdag den 10. maj

Sted:

Skovgaard Museet

Kl.: 17.00 Værker af: Hugo Alvén, Niels W. Gade, Arvo Pärt, Kaija Saariaho, Edvard Grieg, Agathe Bakker Grøndahl, Kristina Holgersen. Medvirkende: Eskild Winding; Karolina Leedo; Thea Vesti Pedersen og Sofia Olsson Entre 75 kr./50 kr. for medlemmer af Skovgaard Museet.

ÅRHUS SYMFONIORKESTER

10

NY FESTIVAL MED STORE AMBITIONER KIRKEMUSIK AF HØJ KVALITET OG INTERNATIONAL KLASSE Det er ambitionerne for “Viborg Internationale Kirkemusikfestival”, som afholdes for første gang 1.-10. april 2016. Organisterne i de seks kirker i Viborg har gennem årene arrangeret masser af koncerter, og nu udvides med en international kirkemusikfestival med 12 koncerter og to musikgudstjenester over 11 dage. Ambitionen er at bringe nyt liv i det bedste af kirkemusikkens enorme repertoire. Derfor har de inviteret nogle af de dygtigste til at levendegøre denne musik – danske som udenlandske – til Viborg, hvor der med Viborg Domkirke i centrum i forvejen bydes på et rigt kirkemusikliv. Festivalen arrangeres i regi af “Kirkekoncerter i Viborg” i samarbejde med Viborg Kommune.

Kl.: 19.30

Med festivalen håber arrangørerne at starte en tilbagevendende begivenhed naturligt placeret i en by med både kirkelige, historiske og musikalske rødder langt tilbage i tiden.

Dirigent Michael Schönwandt og solist Christina Åstrand med musik af Tage Nielsen: Il giardino Magico, Carl Nielsen: Violinkoncert og Brahms 2. symfoni.

Der kan læses mere om festivalen på www.viborgfestival.dk

Dato:

Fredag den 13. maj

Sted:

Katedralskolens Hal

Entre: 150 kr./ u. 25 år 50 kr. ved indgangen Medlemmer af Musikforeningen har gratis adgang.

Klassisk Viborg · Forår 2016  

Ny spændende koncert sæson - nyt program - endnu mere levende musik i Viborg kommune. Som nyt tiltag i 2016 får Viborg en International Kirk...

Klassisk Viborg · Forår 2016  

Ny spændende koncert sæson - nyt program - endnu mere levende musik i Viborg kommune. Som nyt tiltag i 2016 får Viborg en International Kirk...

Advertisement