Page 35

Durant la reunió del Consell Presbiteral, els preveres celebraren junts l’Eucaristia a la capella de la casa d’espiritualitat del Sant Crist de Balaguer.

màrtirs dels anys 1936-39 en la persona del P. Josep M. Blanquet, FSF. Durant la celebració del Consell, els preveres celebraren junts l’Eucaristia, pregaren pels sacerdots malalts i pels preveres difunts des de la celebració de l’última reunió.

EL RIVER ANDORRA DE BÀSQUET OFRENA AL COPRÍNCEP ELS TROFEUS DE LA TEMPORADA Els jugadors, tècnics i directius del club de bàsquet River Andorra Mora Banc van ser rebuts el 8 d’abril al Palau Episcopal per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, en una recepció emotiva i alegre en què els jugadors, els tècnics i la junta directiva van fer ofrena al Copríncep dels trofeus aconseguits aquesta temporada, el van obsequiar amb una samarreta amb el seu nom i el número 1, i van agrair el suport moral del Copríncep a l’equip i la oportunitat de ser rebuts a Palau.

L’Arquebisbe Joan-Enric va felicitar l’equip pels èxits aconseguits: Campió de la Lliga Catalana, de la Copa Príncep i de l’Adecco Or. Tres títols que l’han portat a fer realitat el somni de l’ascens de categoria (la temporada vinent l’equip jugarà a la Lliga Endesa) després de 22 anys. El Copríncep va posar en relleu la cohesió social que ofereix el bàsquet a Andorra i va destacar l’oportunitat que representa l’ascens a la millor lliga d’Europa. En acabar la recepció es va servir un vi d’honor.

Els padrins del Casal d’Encamp amb l’Arquebisbe Joan-Enric a l’entrada del Palau Episcopal.

ELS PADRINS DEL CASAL D’ENCAMP VISITEN EL PALAU EPISCOPAL

CELEBRACIÓ DEL XXV ANIVERSARI DE L’ESBART SANT ROMÀ D’ENCAMP

Una àmplia delegació del Casal de Padrins d’Encamp, acompanyada pel Rector d’Encamp i Vicari episcopal per a l’Acció Pastoral, Mn. Antoni Elvira, va visitar el dijous 10 d’abril el Palau Episcopal, responent així a la invitació que Mons. Vives els va fer durant la visita pastoral a la Parròquia la passada tardor. Durant la visita al Palau, l’Arquebisbe explicà als padrins els trets històrics i artístics més importants de l’edifici.

Dissabte 12 d’abril, l’Arquebisbe Joan-Enric Vives va assistir a l’espectacle “En essència, 25”, al Saló de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural de la Parròquia d’Encamp, que commemora els 25 anys de l’actual etapa de l’Esbart Sant Romà. A la seva arribada, Mons. Vives fou rebut pel Cònsol Major d’Encamp, Jordi Mas Torres, pel Rector de la Parròquia i Vicari episcopal per a l’Acció Pastoral, Mn. Antoni Elvira, i per l’Ambaixador d’Andorra al Consell d’Europa, Josep Dallerès. L’espectacle és un recull de les coreografies més reeixides del repertori de l’Esbart, en el qual té cabuda tant les danses més tradicionals com elements de la dansa contemporània. El grup musical Xalupa intervingué en directe acompanyant alguna de les peces de la representació. En acabar l’espectacle, Mons. Vives, acompanyat del Cònsol, pogué saludar i felicitar personalment els

El River Andorra obsequià l’Arquebisbe amb una samarreta de l’equip amb el seu nom.

Església d’Urgell

35

Profile for Bisbat d'Urgell

Església d'Urgell 427  

Abril 2014

Església d'Urgell 427  

Abril 2014

Advertisement