Page 1

SIGNIFIKANSEN AV REGELBUNDEN DÄCKSERVICE


SIGNIFIKANSEN AV REGELBUNDEN DÄCKSERVICE • Däck är utan tvekan en väldigt viktig del av ditt fordon. Varje gång du kör, litar du på dem för att ge dig en smidig åktur. De hjälper dig att stanna i tid och låta dig manövrera runt hinder som du upplever när du kör på vägarna. Eftersom däcken är den enda delen av fordonet som kommer i direkt kontakt med vägen, spelar de en stor roll i att avgöra din säkerhet på vägen. Det är därför viktigt att se till att de underhålls ordentligt.


SIGNIFIKANSEN AV REGELBUNDEN DÄCKSERVICE • Regelbunden däckservice kan hjälpa till att hålla dina däck i gott skick och för att förbättra din säkerhet på vägen. Att köra med slitna däck är en av de saker som bidrar till olyckor. Det är inte bara sådana däck som kan exploderat och få punktering, men de har också mindre fäste vilket gör det svårt att köra effektivt. Därför måste du göra regelbunden däckservice en del av ditt regelbundna underhållsschema för att skydda dig själv och andra trafikanter från faran som felinställda eller slitna däck kan utgöra.


SIGNIFIKANSEN AV REGELBUNDEN DÄCKSERVICE • Innan du ger dig ut p vägen måste du alltid se till att dina däck är ordentligt riktade. Om du märker att däcken inte är ordentligt inställda ska du omedelbart ta bilen till en däckservicebutik för att däcken ska justeras. Justeringen kommer att se till att bilens framdäck pekar i rätt riktning. Även om det här inte verkar som en stor sak, kommer rätt inställda däck bättre att förbättra hanteringen av ditt fordon och minska risken för att vara inblandad i en krasch. Korrekt inställda däck kommer också att uppleva jämnt slitbananeslitage, något som gör det möjligt för dig att få ut mest möjliga utav dina däck.


SIGNIFIKANSEN AV REGELBUNDEN DÄCKSERVICE • Du måste också ta ditt fordon till en verkstad för däckservice för att få däcken roterade. En viktig sak du behöver veta om dina fordons däck är att de främre däcken har olika slitage än de bakre däcken eftersom de är ansvariga för att ge grepp när du svänger. Att rotera däcken regelbundet hjälper dig att få ut det maximala och förbättra ditt fordons prestanda.


SIGNIFIKANSEN AV REGELBUNDEN DÄCKSERVICE • För mer information om fördelarna med regelbunden däckservice, besök vår hemsida på https://www.vianor.se/ idag.


SIGNIFIKANSEN AV REGELBUNDEN DÄCKSERVICE

Signifikansen av regelbunden dackservice  

Signifikansen av regelbunden dackservice

Signifikansen av regelbunden dackservice  

Signifikansen av regelbunden dackservice

Advertisement