Page 1

ÄR DET EN BRA IDÉ ATT KÖPA VINTERDÄCK?


ÄR DET EN BRA IDÉ ATT KÖPA VINTERDÄCK? • Om du regelbundet kör på vägar som är isiga, snö eller slaskiga på vintern, är det ett måste att köpa vinterdäck. Eftersom dessa däck är konstruerade explicit för den kalla årstiden kommer du inte att möta många utmaningar när du kör på vintervägarna. Du kommer att kunna klättra uppförsbackar bättre, stoppa bättre och accelerera utan att oroa dig för att din bil kan komma bort från vägen. Det blir också lättare att ta kurvor och gena korsningar på vintervägarna när ditt fordon har utsett vinterdäck. De är gjorda av en mjuk gummiblandning som håller sig mjuk och flexibel även i kallare temperaturer.


ÄR DET EN BRA IDÉ ATT KÖPA VINTERDÄCK? • När det gäller att köpa vinterdäcken, är det mest kostnaden de flesta fordonsägare är bekymrade för. De flesta anser att ha en uppsättning speciella vinterdäck att använda under den kalla årstiden och att det är en dyr investering. Men om du räknar fördelarna som du kommer att få hittar du att köpa vinterdäck är inte alls är en dålig idé. Faktum är att du kanske kan spara några pengar på lång sikt, eftersom användandet av speciella däck för varje säsong innebär att däcken inte kommer att utsättas för mycket användning och slitage. Det kan ta mer tid innan du s behöver börjar tänka på att köpa ersättningsdäck.


ÄR DET EN BRA IDÉ ATT KÖPA VINTERDÄCK? • En annan sak som de flesta fordonsägare är mest bekymrade över vinterdäck är att de kan behöva köpa dem varje vintersäsong. Beroende på hur du använder dessa däck kanske du inte behöver köpa nya varje år när vintern drar igång. Vinterdäck av hög kvalitet kan ge dig ungefär fyra till fem års nyttjande. Om du vill att dessa däck ska hålla bör du inte göra felet att ha kvar dem på ditt fordon året runt. Se till att du använder dem enligt tillverkarens rekommendation.


ÄR DET EN BRA IDÉ ATT KÖPA VINTERDÄCK? • Rätt tid att köpa vinterdäck är i slutet av sommaren eller hösten. Vid den tiden kan priserna höjas i de flesta däckaffärer på grund av den höga efterfrågan. Att köpa vinterdäcken tidigare ger dig också tillräckligt med tid att jämföra de tillgängliga alternativen och se till att du köper högkvalitativa sådana.


ÄR DET EN BRA IDÉ ATT KÖPA VINTERDÄCK? • För mer information om vinterdäck, besök vår hemsida på www.vianor.se idag.


ÄR DET EN BRA IDÉ ATT KÖPA VINTERDÄCK?

Ar det en bra ide att kopa vinterdack  

Ar det en bra ide att kopa vinterdack

Ar det en bra ide att kopa vinterdack  

Ar det en bra ide att kopa vinterdack

Advertisement