Page 1

Foto: Jennifer Agpalza

prima

Kundemagasin fra Birkeland Trykkeri AS Nr. 2/2008

Vi sees på Hovefestivalen 2008 Utmerket samarbeid med Tellefsdal AS Oppdragsmengden øker - nye medarbeidere på plass


Innhold

Redaktørhjørnet

Kjære kunde Sommer Nå går det mot sommer igjen. Vi sørlendinger venter på å komme oss ut på sjøen og sitte med ”tean i tanga”. Det er en herlig tid. Men først er det mye som skal gjøres på jobbfronten. Det er alltid ekstra hektisk før ferier, mye som skal gjøres ferdig før man tar fri og mye som skal gjøres klart til vi er på plass igjen i august.

Jubileum og Hovefestivalen 3. april feiret vi 30 års jubileum med stor jubileumsfest for alle ansatte, tidligere ansatte, og andre spesielt inviterte. Det var en stor kveld som vil bli husket i lang tid fremover. Noe som også er spesielt for trykkeriet i år er at vi er gått inn som sponsor og samarbeidspartner til Hovefestivalen. Vi er veldig stolte over dette samarbeidet og gleder oss til å delta på festivalen med både kunder og ansatte. Vi ønsker arrangørene og ildsjelene lykke til med festivalen.

03 04 06 08 10 08

Ferie

Oppdragsmengden øker - nye medarbeidere på plass Vi har fått to nye medarbedere, en liten presentasjon av dem.

Utmerket samarbeid med Tellefsdal AS Tellefsdal gir ut nytt og spennende kundemagasin utformet i samarbeid med Birkeland Trykkeri.

Prima presenterer: Salgsavdelingen Dette er en ny serie i PRIMA hvor vi vil presentere de forskjellige avdelingene. På denne måten kan dere bli mer kjent med oss.

Hovefestivalen 2008 Snart er det klart for Hovefestivalen 2008. Birkeland Trykkeri er med som stolt sponsor.

Få med deg Dyreparkfestivalen 2008 En spennende og gøyal festival for store og små.

10

Ferieavvikling hos oss er uke 28, 29 og 30. Da stenger vi produksjonen og tar en etterlengtet ferie. Trenger du noe før ferien, eller like etter ferien, er det bare å ta kontakt. Ha en riktig fin sommer, vi snakkes snart igjen!

04 Markedssjef Lene E. Heia

06 SERTIFISERT MILJØFYRTÅRN BEDRIFT Utgiver: Birkeland Trykkeri AS ı Redaktør/tekst: Lene E. Heia ı Layout: Linn Cecilie Simonsen / Randi Hjemelstad ı Foto/tekst: Andreas Emil Hansen ı Tekst: Bente Øvland ı Illustrasjon: Stian Mosfjeld Kontakt oss gjerne på e-post: marked@birkeland-trykkeri.no eller på telefon 37 28 01 00

prima er denne gangen trykt på Tom & Otto 170 g Gloss, et høybestrøket papir med glatt overflatefinish. I tillegg til CMYK-verdiene har vi valgt å benytte en spotfarge - sølv PMS 877.

03


Oppdragsmengden øker

”Jeg er ny her….” Hvem kjenner ikke den situasjon – på godt og litt vondt, og veldig spennende. Vi har to personer i den kategorien nå, trivelige bidrag til vårt utmerkede mangfold. Alexander Finnøy har glimt i øyet, kjører scooter og er med sine 20 år husets desidert yngste medarbeider. Alexander ville gjerne prøve noe nytt. Han har lyst til å bli trykker og skal gå ´i lære´ på den største trykkemaskinen vår. Heretter blir det å lage et produkt i stedet for å selge et ferdig produkt. Det ser ut til å gå som en lek. Vel, han har jobbet hos Toys’r’us….

Elin Hauge, 40 år og travel trebarnsmamma, blid, rakrygget dame med bein i nesa. Hun skal ha sitt virke i ferdiggjøringsavdelingen og har allerede funnet tonen der. Hun ønsket seg heltidsjobb og nølte ikke med å søke seg til oss da anledningen bød seg. Elins jobberfaringer strekker seg fra fotoforretning via transportfirma til sykehjem.

Vi ønsker Elin og Alexander velkommen til Birkeland Trykkeri!

prima

Takket være stor pågang av trykkeoppdrag fant vi det nødvendig å utvide staben for å stadig kunne gjøre kundene himla fornøyde.

Kundeblad fra Birkeland Trykkeri AS

Nye medarbeidere på plass

Våre to nye medarbeidere, Elin Hauge og Alexander Finnøy

3


Vi på Tellefsdal kunne med stolthet sende ut 3.000 eksemplarer av vår nye kundeavis Tellefsdal Nytt til våre kunder!

`TjecllYeZfsVd ka^lh

Siste ny tt

>> side

Påbygg erverkst

4

3

edet

Fresere >> side

4

Fokuspro dukter i vår/so mmer

Katja Nitschke Rørholt og markedssjef Erik Abrahamsen

KUNDEAV IS

Vi har gle den av å nye kun sende ut deavis Tel vår lefsdal Ny tt! Kontakt og kommu mellom nikasjon oss og der e er et pri oritert arb kunder eidsområd her i bed rift e skal bidra en. Tellefsdal Ny tt til dette! Vi håper at denne utgaven er inform ativ og interessa for dere nt lesere.

i toppkl asse

>> side

Nytt fr a Drivex >> side

5

FRA TEL

LEFSDAL

6 >> side

7

nytt

med Tellefsdal AS

prima

Kundeblad fra Birkeland Trykkeri AS

Utmerket samarbeid | NR 1 | 2008


Det passet midt i blinken at Birkeland Trykkeri kunne tilby oss et samarbeid med en grafisk designer. I forbindelse med brosjyrer og kundeavis var vår markedssjef Erik Abrahamsen opptatt av en profesjonell fornyelse av vår tidligere lay-out og profil. Nettopp dette kunne Anne Hilde Myrland hjelpe oss med! Kommunikasjonen og samarbeidet med Birkeland Trykkeri har fungert utmerket fra første stund. Et pluss her er én til to faste kontaktpersoner, alltid raske tilbakemeldinger, hyggelige mailer og samtaler - og ikke minst: det endelige resultatet! Vi på Tellefsdal kunne med stolthet sende ut 3000 eksemplarer av vår nye kundeavis Tellefsdal Nytt til våre kunder! Det er ikke tvil om at vi ønsker å fortsette samarbeidet. Birkeland Trykkeri blir førstevalget når det gjelder bestilling av alle trykksaker/oppdrag innen grafisk design som vi trenger. Nyheten Roll-up er også et produkt vi trenger. Alt til en riktig pris og topp kvalitet! Til slutt vil vi gratulere Birkeland Trykkeri med moderne, nyoppussede lokaler; gjennomført stilig, ny profil og takke for en kundeoppfølging av prima klasse! Katja Nitschke Rørholt, Markedssekretær/koordinator Tellefsdal AS

Tellefsdal ligger på Sundebru i Gjerstad Kommune, bare få minutter fra avkjøringen til E-18 ved Brokelandsheia. Vi produserer og markedsfører profesjonelt utstyr for vedlikehold til bruk av traktorer, lastebiler og anleggsmaskiner. Produktene selges i hovedsak i Skandinavia, og det er en økende eksport til det internasjonale markedet. Vår omsetning i 2007 var på ca. 80 millioner kroner i 2007 og vi har 65 medarbeidere i moderne og trivelige lokaler. Tellefsdal AS inngår i Mähler International AB, et konsern med en omsetning på ca. 300 millioner kroner og 150 ansatte. Våre mest solgte produkter er: • Plogfester til traktor og lastebil • VPL ploger (lett vikeplog med stort bruksområde) • K 70: Tellefsdals unike kombinasjonsplog med mange fordeler • Diagonalploger Godt samarbeid med blant annet • Mähler & Söner ( klaffskuffer, sideplog, høvelskjær) svensk • Drivex ( pallegafler, tømmergriper, spreder- og planeringsskuffer) svensk • Dücker (redskapsarmer, kantklippere, feiekoster) tysk Vi selger produktene via vårt forhandlernett her i landet. Vi fokuserer på: • Kvalitet • Tilpassing av produkter etter kundens behov • Godt arbeidsmiljø • Gode relasjoner • Service/samarbeid • Konkurransedyktighet/prisbevissthet

Vi har fleksible og allsidige medarbeidere. Vårt slagord er: VI FÅR DET TIL!

Birkeland Trykkeri blir førstevalget når det gjelder bestilling av alle trykksaker/oppdrag innen grafisk design som vi trenger. Nyheten Roll-up er også et produkt vi trenger. Og alt til en riktig pris og topp kvalitet!

Kundeblad fra Birkeland Trykkeri AS

Bedriftens forespørsel/behov ble mottatt med åpne armer av markedskonsulent Andreas Emil Hansen og vi fikk avtalt møte her hos oss.

Presentasjon av Tellefsdal

prima

Bare etter noen uker i stillingen som markedssekretær hos Tellefsdal AS tok jeg min første telefon til Birkeland Trykkeri. Tanken med samtalen var å finne den rette samarbeidspartneren til noen av mine nye og spennende arbeidsoppgaver: utarbeide nye brosjyrer, lage kundeavis og salgsmateriell.

5


Prima presenterer:

6

Salgs- og markedsavdelingen ved Birkeland Trykkeri består av totalt seks personer. Det er denne gjengen som er ansvarlig for all kundekontakt. Er du PRIMAKUNDE hos oss har du også fått tildelt din egen PRIMA kontakt. Vi hjelper deg med priser, bestillinger, tips og råd. Det er også vi som sørger for alt av materiell som sendes, lager arrangementene, kurs og kampanjer. Her er en liten presentasjon av oss som jobber med salg og markedsføring. Markedskonsulent Andreas Emil Hansen er bosatt på Birkeland med kone og to små barn. Andreas har jobbet på trykkeriet i snart fem år. Han har noen års erfaring fra produksjonen, som trykker og i ferdiggjøringsavdelingen. I tillegg til å selge, holder han på å fullføre svennebrevet som trykker. Det er godt å ha folk som med erfaring fra flere sider av bedriften når man jobber med salg. Andreas har tidligere drevet med salg, fotografering og bildeproduksjon i fotobutikk. Han er en ivrig hobbyfotograf, har svart belte i karate, og er opptatt av å trene både i vann og på land. Tlf: 37 28 01 03, Mob: 45 80 45 00 e-post: andreas@birkeland-trykkeri.no Markedskonsulent Kim A. Johnsen er gift, har to barn og bor i Grimstad. Kim har jobbet på Birkeland Trykkeri i seks år og har alltid vært en ivrig pådriver for mange interne prosesser. Han liker at ting skjer og får ting gjort. Før han begynte hos oss var han selvstendig næringsdrivende innenfor PR. I en periode jobbet Kim som produksjonssjef og etablerte en modell for denne stillingen, før han i vinter ønsket å jobbe med salg igjen. Det er en beslutning vi er veldig fornøyd med. Kim tilfører avdelingen betydelig og viktig kompetanse så vi kan bli enda bedre. Tlf: 37 28 01 13, Mob: 92 03 00 11 e-post: kim@birkeland-trykkeri.no

Markedskonsulent Tone Myrland er gift, har to barn og er bosatt på Birkeland. Tone er den som holder oss i ørene og sørger for at alle detaljer stemmer. Uten Tone hadde vi vært ”lost”. Hun har vært på trykkeriet en årrekke og kjenner bedriften og kundene i detalj. De fleste kundene kjenner også Tone og hennes trillende latter, og er alltid trygge på å få det de bestiller til avtalt tid. Sammen med Bente har Tone også stålkontroll på produksjonsplanleggingen på to av våre trykkmaskiner. Tlf: 37 28 01 14 e-post: tone@birkeland-trykkeri.no Ordremottaker/produksjonsplanlegger Bente Øvland er også bosatt på Birkeland med mann og to barn. Sender du mail til ordre@birkeland-trykkeri.no, kommer den til Bente. Hun er en blid og jordnær dame med god kontroll på ordrene. Trenger du visittkort, brevark, konvolutter eller annet, tar du kontakt med Bente og hun sørger for at du får det så fort det lar seg gjøre. Hun har vært på trykkeriet i nesten fem år og har tidligere jobbet på ”glassfiberen”. Bente er autofil og ellers passelig vel bevart, er glad i å lese og skrive og kan derfor bidra med litt tekst i PRIMA. Tlf: 37 28 01 04 e-post: ordre@birkeland-trykkeri.no Daglig leder, eier og selger Tom-Roger Ohrvik er bosatt på Høygilt like ved Birkeland. Han er samboer og har fem barn. Tom- Roger overtok trykkeriet i 1994 og har siden den gang sørget for å bygge opp bedriften til det den er i dag; en bedrift med sunn økonomi, stabil kundemasse og dyktige medarbeidere. Tom-Roger har full oversikt over alt som rører seg i bedriften og har kompetanse på de fleste områder. Uansett hva vi lurer på får vi et svar hos Tom. Dette er en unik kompetansemix både for medarbeidere og ikke minst for kundene. Tlf: 37 28 01 02 e-post: tom-roger@birkeland-trykkeri.no

Foto: Kenneth Solheim

prima

Kundeblad fra Birkeland Trykkeri AS

Salgs- og markedsavdelingen ved Birkeland trykkeri


Kundeblad fra Birkeland Trykkeri AS

prima

7

Fra venstre: Bente, Tone, Lene, Kim og Andreas. En glad Tom-Roger hopper av sted....

Markedssjef Lene Heia er gift, har 3 barn og bor på Birkeland. Det er jeg som skriver denne saken og presenterer avdelingen. Det er en spennende gjeng som det er gøy å jobbe med. Jeg har tidligere jobbet mange år i Agder Energi og LOS. Før jeg begynte på Birkeland Trykkeri i 2006, jobbet jeg i reklamebyråene OsiGraf og Recommended i Kristiansand. På trykkeriet jobber vi kontinuerlig med å opprettholde posisjonen vi har blant kundene for å oppfylle visjonen vår; ”vi skal gjøre kundene himla fornøyde”. Vi som team jobber for å bli bedre og er takknemlig for alle innspill og tilbakemeldinger. Tlf: 37 28 01 01, Mob: 99 23 49 79 e-post: lene@birkeland-trykkeri.no

Alle ved salgs- og markedsavdelingen ved Birkeland Trykkeri ønsker deg en riktig fin sommer.

Kort om Birkeland Trykkeri • omsatte i 2007 for 26,5 millioner. • holder til på Birkeland i Birkenes kommune i Aust-Agder. • 29 ansatte. • eies av Tom-Roger Ohrvik (70%) og Svenn Ohrvik (30%).


Vi sees pテ・

O8

H OV E FE S T I VA L E N 23.- 27. J U N I 20 0 8 TROMテ郎A, ARENDAL

prima

Kundeblad fra Birkeland Trykkeri AS

Birkeland Trykkeri er med som stolt sponsor og テクnsker arrangテクrene lykke til med festivalen.

Foto fra festivalen: Jennifer Agpalza

8


Visjonen vår er:

Vi skal gjøre kundene himla fornøyde! Verdiene våre er:

prima

Kundeblad fra Birkeland Trykkeri AS

Vi skal være et bra team som tar ansvar, finner løsninger og har det gøy.

9

Vi er leverandør av konvolutter til Birkeland Trykkeri AS

Norgers ledende leverandør av grafisk produksjonsutstyr og forbruksmateriell

HAR DU SKREVET DIN EGEN BOK? ...og ønsker å dele den med andre?

Vi leverer kvalitetspapir til Birkeland Trykkeri AS


prima

Kundeblad fra Birkeland Trykkeri AS

Få med deg

10

Vi ønsker Dyreparken lykke til med Dyreparkfestivalen 2008! Dette blir en spennende og gøyal festival for store og små. Det vil bli aktiviteter, underholdning og verksted. Nytt av året er også ”Unge Talenter” hvor barna har mulighet til å vise seg frem. Birkeland Trykkeri er stolt over å kunne trykke materiell for Dyreparken. Dette er en morsom og utfordrende kunde vi setter stor pris på . Variasjonen av trykksaker er stor, alt fra brevark og konvolutter til større ting som brosjyrer, kart og plakater. Vil du vite mer om festivalen, ta turen til www.dyreparkfestivalen.no

22. - 27. juni 2008


TRENGER DU FLERE

BREVARK OG KONVOLUTTER? Vi hjelper deg gjerne!

prima

Kontakt oss for bestilling på telefon 37 28 01 00 eller faks 37 28 01 07 eller send en e-post til marked@birkeland-trykkeri.no

t 4UBUJWFOFFSFOLMFÌNPOUFSF t &OLFMUÌTLJGUFCVETLBQ t -FWFSFTNFEFMMFSVUFOTQPUCFMZTOJOH t 'PSJOOFOE“STCSVL

11

0114&55

13*4

t Vi kan hjelpe med design av rollup

Antall 1-5 6-10 10 eller flere Bytte av banner, inkludert demontering og montering Spotbelysning Design av rollup

Pris eks. mva pr stk 3.850,pr stk 3.400,pr stk 2.450,1.750,pr stk 1.050,pr time 580,-

Forsendelseskostnader kommer i tillegg.

For best resultat sendes rollupen i str. 1:1, som høyoppløselig pdf, str 80 x 211 cm, med 3 mm utfallende på alle kanter. Husk passmerker. 4 cm av toppen og 7 cm av bunnen går bort til montering.

WE DON´T LIKE IT, WE -07& IT... 7¯355011.0%&3/&0''4&553:,,&3* ligger litt i utkanten, omtrent der som skogen tar over for bebyggelsen. Her brenner vi for det vi gjør, og vi er stolte over å kunne produsere alle de trykksakene du har behov for! Lidenskapen for papir, farge og fremstilling av trykksaker er enormt stor hos oss og derfor sier vi; we don`t like it, we love it!

Kundeblad fra Birkeland Trykkeri AS

TRENGER DU ROLLUP?

...vi kan hjelpe deg med grafisk oppsett, typografering og fargejustering av bilder. Hos oss kan du være trygg på at du får trykk av ypperste kvalitet på egnet papir og trådinnbinding med god slitestyrke. Snakk med oss for råd og veiledning så din historie kan deles med andre!


Returadresse: Birkeland Trykkeri AS, Postboks 103, 4795 Birkeland

Prima 2 2008  

Kundemagasin fra Birkeland Trykkeri AS

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you