Page 1

prima

Kundemagasin fra Birkeland Trykkeri AS Nr. 2/2012

Produkt: Gammelt mønster rekonstruert pü ny tapet Produkt: Firma- og fotokalendere Kundereferanse: Bok skrevet med innlevelse og kjÌrlighet


Kjære leser! Kontakt oss

Velger du matt eller glatt vannbasert lakk på din neste trykksak, får du et bedre resultat med høyere kvalitet samt at produksjonstiden kan reduseres. Du kan be om prøver og priser!

Daglig leder tom roger Ohrvik Dir. telefon 37 28 01 02 tom-roger@ birkelandtrykkeri.no

Salgs- og markedssjef andreas emil Hansen Dir. telefon 37 28 01 03 Mobil 45 80 45 00 andreas@birkelandtrykkeri.no Kalkulatør tone myrland Dir. telefon 37 28 01 14 tone@birkelandtrykkeri.no

Har du snakket med oss i det siste, håper vi du har opplevd personlig oppfølging og engasjement for at du skal få det slik du ønsker levert til avtalt tid. Vi håper at våre fleksible løsninger og vårt "hive seg rundt humør" får deg himla fornøyd!

Ordremottaker ➔ Bente øvland Dir. telefon 37 28 01 04 ordre@birkelandtrykkeri.no

Best på papir? Forskning ved Lesesenteret ved Universitetet i Stavanger viser at hjernen har det bedre når vi leser på papir enn på skjerm, i følge PrintPower. Et håndfast trykt produkt kan lett overleveres, personlig eller pr post. Når mottakeren tar tak i det håndfaste produktet er mottaket av informasjon på topp.

Få en pris her! www.birkelandtrykkeri/pris

Spar tid og penger når du skal hente inn pristilbud hos oss på www.birkelandtrykkeri.no/pris eller ring oss.

Produksjonssjef luke marley Telefon 37 28 01 01 luke@birkelandtrykkeri.no

Det er lett å få trykksaker fra Birkeland. Du kan benytte deg av geniale og fleksible løsninger, som for eksempel vannbasert lakk.

Send oss dine filer! www.birkelandtrykkeri/fil Følg oss på Facebook www.facebook.com/birkelandtrykkeri

Jeg vil ønske deg en fin høst og håper å høre fra deg før jul!

Kontakt oss på 37 28 01 00 Andreas Emil Hansen Salgs- og markedssjef

Forespørsler eller andre henvendelser: marked@birkelandtrykkeri.no Ferdige dokumenter etter avtale: www.birkelandtrykkeri.no/fil www.birkelandtrykkeri.no

Utgiver: Birkeland Trykkeri AS ı redaktør: Andreas Emil Hansen layout: Randi Hjemlestad ı Foto/tekst: Randi Hjemlestad, Andreas Emil Hansen Forsidebilde: Stian Mosfjeld, digitalprintansvarlig

prima er denne gangen trykt på Edixion 170g offset I tillegg til CMYK verdiene har vi valgt å benytte en spotfarge, sølv PMS 877


En kalender er alltid praktisk og brukes daglig. Med logo- og produktprofilering får du en fin gave til ansatte og forretningsforbindelser. FOtOKaleNDer

Onsdag

46

Fredag

Søndag

Lørdag

1

2

3

9

10

4

5

6

7

8

16

17

12

14

15

11

13

18

21

24

20

23

19

22

26

28

29

25

27

30

44 45

Torsdag

47 48

ensdag

r: Allehelg

3. novembe

013

2 Lyngør Landsbyen

ed vinduer

i havet – m

mot verden

Foto: Maria Pedersen og Peter Lukas. Fotokalender levert til Maria Pedersen, www.mariapedersen.no.

n.no ariapederse

www.m

r: Farsdag

10. novembe

dtrykkeri.no

Mandag

Uke

Tirsdag

www.birkelan

November

Eksklusive fotokalendere trykt med beste kvalitet er en god salgsvare. Fotokalendere skiller seg ut fra mengden når kombinasjon av bilder, papir og innbinding er gjennomtenkt. Det finnes mange måter å utforme en kalender på, alt fra en enkel plankalender, veggkalender og til spiraliserte kalender med oppheng. Spør oss om alternativer og priser, så finner vi en variant som passer for deg!

RIA FOTO: MA

S TER LUKA

EN OG PE

PEDERS

sen.no

ariapeder

www.m

TELLEFSDAL KALENDER JANUAR 2013 UKE

FIrmaKaleNDer

MANDAG

1

Lag en kalender som gjør ditt firma synlig hele året. En kalender er enkel og grei å gi bort, og skaper en diskré oppmerksomhet hver dag. Vi kan tilby mange mulige kalenderløsninger. Spør oss i dag!

Firma- og fotokalender levert til Tellefsdal, med bilder tatt av Tellefsdal og Gjerstad Fotoklubb.

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

1

2

3

4

5

6

2

7

8

9

10

11

12

13

3

14

15

16

17

18

19

20

4

21

22

23

24

25

26

27

5

28

29

30

31

1. januar Nyttårsdag, 21. januar Ingrid Alexandra 9 år

prima

FOtOKaleNDere

Kundemagasin fra Birkeland Trykkeri AS

Produkt

3


Produkt

gammelt møNSter rekonstruert pü ny tapet

4

Ny utstilling i Birkenes Bygdemuseum.


prima

Det var kun en liten tapetbit som var tilgjengelig da Birkenes bygdemuseum planla å sette i gang arbeidet med å tapetsere en vegg til en ny utstilling. Den gamle tapetrapporten var ufullstendig og ble overlevert til våre grafikere som gjenskapte mønsteret. Etter tidkrevende retusjering og tilpasning kunne vi sette i gang produksjonen av ny tapet med gammelt mønster.

"Vi er strålende fornøyde og imponert over det gode resultatet. Dette ble til forveksling likt originalen, akkurat det vi var ute etter."

5

Steven Carpenter, museumsbestyrer, Birkenes bygdemuseum.

Har DU lYSt PÅ NOe NYtt OG SPeNStIG? Når du vil gjøre noe spesielt med veggen som er synlig for alle besøkende, velger du bilde, design eller din firmaprofil som fototapet. Du får en solid kvalitet som er lett å sette opp. Overflaten er vaskbar.

Tapetrapporten ble skannet, retusjert og finjustert før den ble produsert på Birkeland Trykkeri.

Kundemagasin fra Birkeland Trykkeri AS

Da Birkenes bygdemuseum skulle lage ny utstilling basert på bilder fra tidlig 1900-tall, kontaktet de Birkeland Trykkeri for å få hjelp til å rekonstruere og produsere tapet med gammelt mønster. Nytt eller gammel design, produkteller stemningsbilde; vi hjelper deg med å få det på veggen!

Har du lyst på noe nytt og spenstig? Rekonstruksjon av en gammel tapet? Firma- og bildeprofil? Benytt deg av vår kompetanse og lange erfaring med tapetproduksjon, så blir veggen din lagt merke til. Ta kontakt i dag!


Kundereferanse

Kundemagasin fra Birkeland Trykkeri AS

INNleVelSe OG KJÆrlIGHet

prima

Det blir gjort skikkelig når forfatter Else Rønnevig bestemmer seg for noe. Den svært engasjerte damen har skrevet ny praktbok. "Gamle hus" er ei mektig bok som gir informasjon og inspirasjon til eiere og brukere av gamle hus. I bokens forord skriver tidligere kulturGanske nøyaktig to år etter at hun lanserte boken "Bakerminister Åse Kleveland blant annet ovnen" kom det en ny bok om gamle hus. Boka er i liggende Kjære leser at "Else Rønnevig har evnen til å beA4 format og har 392 sider. Omslaget er delikat laminert Denne bokenenhver er resultatet som av interessen glødenfor jeg gamle Det koster å tråkke nye stier med stort engasjement på et til blank spottlakkering. geistre har ogsans med matt folie i tillegg fikk for vern av kulturminner i arkitekturvernåret 1975. Det lite sted. Min oppvekst hadde jeg like ved uthavnen hus, enten de allerede er eiere eller som begynte som en interesse og hobby, gikk etter få år Brekkestø. Hvitmalte hus skulder ved skulder: røde teglover til å bli en arbeidsplass er velfor mer deksmale smau og roser bak hvitt stakitt. Slitte trappedrømmer om å– eller blilivsstil det, huntak,har "Jeg erpå bryggene. veldig fornøyd med at kende. Mitt største ønske med boken er at den skal og store vakre steinheller Vinduergodt med alltid hjertet med seg i det hun trinn gjør. begeistre, engasjere, motivere og gjøre deg nysgjerrig på informasjon, og dessuten gi praktisk veiledning å for øse dem av, og Birkeland Trykkeri tar seg av lagerhold, Hun har livslang erfaring Mange ganger i løpet av disse årene som setter i gang. Jeg ønsker også å vise hvilke fantasgjør det med innlevelse og kjærlighet har jeg følt meg som David i kamp tiske muligheter og ressurser som ligger gjemt i våre distribusjon og fakturering av bøkene som kulturminner og i deSlik mange har ildsjelene som finnes rundt en bok til temaet. hun skapt med Goliat, eller som Kjerringa om i Norge. Ildsjeler proppfulle av ggg – glede, glød og blir sendt ut til bokhandlere og privattil stor og mye glede". galskap – er nytte en kjemperessurs i arbeidet med å ta vare mot strømmen.

6

personer. Det gir meg mer tid til markedsføring og til å skrive på min neste bok, "Vern & Virke".

på kulturminnene i Norge. Tar vi vare på denne ressursen? Vi trenger ildsjeler på alle plan, både offentlige

skjelmske blikk og glassrutene

ansvarlige og der det private engasjement er til stede.

som glitret som diamanter når lyset reflekterte i dem. Lyden

Jeg håper boken vil innfri dine forventninger, enten du er

fra taktfaste åretak, dufter fra

eier av eller ønsker å kjøpe et gammelt hus, eller om du

tang og ramsalt sjø, det er

er håndverker, arkitekt, interiørarkitekt, eiendomsmegler,

mine barndomsminner fra

lærer, skoleelev eller kanskje en gründer som vil satse på

Brekkestø. Men da ”frem-

bygningsvern som levevei. Det kan jo også tenkes at du

skrittet” kom i form av vin-

bare er på jakt etter et godt råd, ser etter en spesiell

dusutskiftinger

adresse eller rett og slett liker å se på vakre bilder av

70-tallet, slo idyllen sprekker. Falske sprosser

kulturarven vår.

på vinduene i Brekkestø? Nå fikk det være nok, her gikk

Else Rønnevig, forfatter. på

slutten

av

grensen for meg! Gamle hus i Norge trenger fortsatt vaktbikkjer om det skal gå dem vel.

6

Jeg var på den tiden medlem av Lillesand bygningsråd og

FaKta Om BOKa Tittel: Gamle hus. Inspirasjon og mange gode råd | Forfatter: Else Rønnevig Utgiver: Else «Sprossa» Rønnevig. www.sprossa.no | Bestilling: bok@sprossa.no ISBN: 978-82-90912-04-3 | Trykk: Birkeland Trykkeri AS


Kundereferanse

Messeinvitasjon, plakater og bannere levert av Birkeland Trykkeri AS

lIDeNSKaP FOr BrIller Grimstad Optikk AS har hver høst en unik brillemesse i sin butikk midt i Grimstad sentrum. Her er brilleleverandører og engasjerte optikere med på å skape en lidenskapelig atmosfære for sine kunder. Birkeland Trykkeri har fått være med på utforming, oppfrisking av profil og produksjon av messemateriell til høstens messe. Grimstad Optikk har også benyttet seg av tjenesten Birkeland Trykkeri tilbyr med pakking av invitasjon i konvolutt, adressering og distribusjon.

"Det å jobbe sammen med Birkeland Trykkeri fungerer over all forventing. Vi føler det går så fint fordi de forstår hvordan vi ønsker det. Et godt samarbeid er behagelig og det sparer oss for mye tid". Kolbjørn Lauvland, daglig leder Grimstad Optikk AS Kolbjørn Lauvland og Åsmund A. Erøy.


SeND eN HIlSeN Før JUl JUleKOrt INKlUDert KONVOlUtt En hilsen før jul er alltid hyggelig å sende og å få! Du velger motiv og hilsen så trykker vi julekortene for deg. For å spare tid kan vi sette inn for eksempel signaturer samt adressere og levere til Posten for utsendelse.

Se alle våre julekort på

www.birkeland-trykkeri.no

www.birkelandtrykkeri.no/julekort

FÅ PrIS aV OSS!

Start planleggingen på www.birkelandtrykkeri.no/pris Eller ring for et uforpliktende pristilbud på telefon 37 28 01 00

Det blir juleferie for alle i trykkeriet fra og med mandag 24. desember til og med tirsdag 1. januar. Vi ønsker deg en riktig fin førjulstid og god jul!

Vi leverer kvalitetspapir til Birkeland trykkeri aS

Birkeland Trykkeri er sertifisert Miljøfyrtårn bedrift

Juleferie

Vi er leverandør av konvolutter til Birkeland trykkeri aS

miljøbevisst: Vi kjøper strøm med opprinnelsesgaranti fra LOS AS. 100% fornybar energi fra vann, vind og bio.

Design og trykk: www.birkelandtrykkeri.no

returadresse: Birkeland Trykkeri AS, Spelefjellveien 1, 4760 Birkeland

Prima 2 2012  

Prima kundemagasin fra Birkeland Trykkeri AS. Fototapet; gamelt mønster rekontruert på ny tapet. Firma og fotokalender. Else Rønnevig har sk...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you