Page 1

FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

1


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

MadeinMilano

Made in Milano - Advertising campaign 2


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Onderzoek, technologie en innovatie: zo ontstaan designiconen MADE IN KARTELL Kartell is een wereldvermaarde design-industrie die zich van bij het ontstaan onderscheidt door het onderzoek naar plastische materialen en het kiezen van uiterst moderne technologieën voor de industriële productie van designobjecten in plastisch materiaal van uitstekende kwaliteit. Sinds 1949 heeft Kartell een ongelofelijke reeks producten ontworpen die ontsproten zijn aan de creativiteit van de meest vooraanstaande internationale designers. Zij hebben het plastische materiaal een edele rol toebedeeld door met de oneindige mogelijkheden te spelen en het om te vormen tot aantrekkelijke en praktische, vrolijke en multifunctionele creaties die een plaats vinden in huizen overal ter wereld. “Made in Kartell”, wat tevens staat voor “made in Italy” en “made in Milano” (niet alleen het land dat het symbool bij uitstek is van design, maar ook in de stad die het kloppende hart is van deze sector), maakt wereldwijd opgang met dezelfde kracht als een internationaal modemerk. Maar in tegenstelling tot een modemerk brengt het producten tot leven die voorbestemd zijn om lang mee te gaan en heuse iconen te worden. Een van de belangrijkste iconen, de stoel Louis Ghost, viert zijn tienjarig bestaan met meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren en een enorm aantal creatieve aanpassingen, transformaties en herinterpretaties die de structuur hebben “aangekleed” en tegelijkertijd de unieke persoonlijkheid hebben bewaard. De ontwerper van Louis Ghost, Philippe Starck, zegt immers: “Het universele succes van de stoel Louis Ghost is niet te danken aan het ontwerp, maar aan het collectieve geheugen”.

Louis Ghost 10th Anniversary 3


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Kartell Museo 4


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Het bedrijf Kartell, een marktleider wat design betreft, werd in 1949 in Milaan opgericht door ingenieur Giulio Castelli en is al meer dan 60 jaar een van de bedrijven die symbool staan voor ontwerpen “made in Italy”. Een succesverhaal dat verteld wordt met behulp van een ongelofelijke reeks producten - meubels, accessoires, verlichting - die overal vertegenwoordigd zijn en heuse iconen van het hedendaagse design zijn. Sinds 1988 is Claudio Luti de erfgenaam van de “geest van Kartell”. Hij werkt samen met de meest vooraanstaande internationale ontwerpers (Philippe Starck, Ron Arad, Antonio Citterio, Ferruccio Laviani, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka, Mario Bellini, Ronan ed Erwan Bouroullec, Alberto Meda, Patrick Jouin, Front, Nendo) en zet het onderzoek naar nieuwe technologieën, vormen en stijlen voort met dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme als de oprichter. Dit is mogelijk dankzij het perfecte evenwicht tussen de ervaring van de designers en de mogelijkheden en de eisen van het bedrijf. Met de jaren heeft Kartell een benijdenswaardige reeks belangrijke internationale erkenningen verzameld, waaronder negen Gouden Kompassen. Het Kartell-Museum, dat in 1999 opgericht is en de geschiedenis van het merk bewaart, heeft in 2000 de Guggenheimprijs “Impresa & Cultura” gewonnen als beste bedrijfsmuseum. De bedrijvigheid van de onderneming uit zich op twee gebieden: LABWARE, labomaterialen, en HABITAT, meubels, meubelaccessoires en verlichting (in 2000 opnieuw met succes geïntroduceerd in de catalogus). Sinds 2009 produceert Kartell bovendien een collectie damesschoenen in kunststof, ontworpen door de belangrijkste modehuizen “made in Italy”. Tijdens de afgelopen 15 jaar heeft een ambitieus uitbreidingsplan het distributienetwerk en het imago van de brand op wereldniveau versterkt: vandaag telt Kartell 130 flagship stores en 250 shop-in-shops en is vertegenwoordigd in 126 landen.

5


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

6


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Louis Ghost event - Milan 2012 7


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Kartell Goes Rock - Fuorisalone, Milan 2012 8


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Audrey presentation - M&O Paris 2012

Kartell stand Work in Project - Salone del Mobile 2012

Communicatie Om zijn geschiedenis te vertellen, beschikt Kartell over een eigen bedrijfsmuseum in het hoofdkwartier in Noviglio (Milaan). Maar om zijn huidige verhaal te vertellen communiceert het bedrijf op een eclectische en intense manier door het organiseren van tentoonstellingen, voorstellingen, evenementen en co-marketingactiviteiten die zowel het internationale retail-netwerk inschakelen als social media. De winkels waar uitsluitend producten van Kartell verkocht worden dienen als uithangbord voor het merk dankzij voorstellingen of speciale evenementen. Een voorbeeld hiervan is het speciale project “Louis Ghost – 10th Anniversary around the World”, dat gewijd is aan het tienjarige bestaan van de beroemdste en meest iconische stoel van Kartell, die in 2002 ontworpen werd door Philippe Starck. Het project, dat van drukwerk naar internet is overgeschakeld, vindt in de flag stores van Kartell de perfecte ontmoetingsplaats en de grootste creatieve expressie door middel van foto's, video's en herinterpretaties van de stoel. De laatste jaren heeft Kartell zich ook op het internet gericht via officiële pagina's van de brand op Facebook, Twitter, You Tube, Instagram, Pinterest. Deze pagina's kennen een toenemend aantal fans en een grote interesse en interactie, wat aangeeft hoe nauw het publiek zich betrokken voelt bij Kartell en zijn producten. Een van de talrijke publicaties is het klassieke boek “kARTell”, dat in 2002 uitgegeven werd met de bijdrage van Franca Sozzani (een buitengewone collectie van meer dan 150 interpretaties van producten van Kartell door de ogen van vermaarde fotografen, hedendaagse artiesten en schrijvers). Dit boek wordt opgevolgd door de eerste monografie die aan de brand wordt gewijd: “Kartell – The Culture of Plastics”. Dit 400-bladzijden tellende boek is uitgegeven door Taschen en vertelt de buitengewone geschiedenis van de brand, die meer dan om het even welk ander merk het leven geschonken heeft aan heuse designiconen. De succesvolle verbintenis met de modewereld komt tot uiting in verschillende speciale projecten, waarvan “Mademoiselle à la mode” de voornaamste is. De stoel van Starck is sinds 1997 “aangekleed” door een aantal internationale modehuizen, waaronder Valentino, Dolce&Gabbana, Missoni, Moschino, Etro, Burberry, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix en vele anderen. Ter gelegenheid van het Salone del Mobile in 2012 werd de Amerikaanse rockzanger Lenny Kravitz gevraagd om de beroemde stoel aan te kleden. Hij heeft hem bekleed met pythonleer, bont, leer en gevlochten stoffen. Het eindresultaat weerspiegelt de wilde geest van de rocker en het eclectische karakter van Kartell. 9


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Het Retail-universum Kartell-winkels zijn de uitgelezen plek om de filosofie van het bedrijf te delen met klanten overal ter wereld en om te tonen hoe Kartell interieurbehoeften op een persoonlijke manier interpreteert. Winkels waar uitsluitend Kartell-producten worden verkocht dienen om het veelzijdige gamma van Kartell-producten voor te stellen en de identiteit en waarden van het merk over te brengen: design, vernieuwing, industriĂŤle productie, veelzijdigheid, glamour, levendigheid.

Kartell Flagship Store Mexico City

Flagship Stores Kartell heeft in 1997 zijn eerste flagship store geopend in zijn geboortestad Milaan. De retailstrategie bleek meteen een uitstekend communicatiemiddel te zijn. De Kartell flagship stores zijn gelegen in de winkelstraten van de belangrijkste steden verspreid over heel de wereld. Het zijn neutrale ruimten, bestudeerd om de voorwerpen zo optimaal mogelijk ten toon te stellen, aan te prijzen en aantrekkelijk te maken. De voorwerpen zijn geplaatst op grote, lichte en doorschijnende platformen en halen alle aandacht naar zich toe dankzij hun kleuren, doorzichtigheid en onmiddellijk herkenbaar design.

Kartell Shop in Shop Caracas

Shop in Shops Kartell beschikt ook over een aantal shop-in-shop winkels in zowel internationale hoofdsteden als kleinere provinciesteden. Ze zijn kleiner dan de flagship stores en bevinden zich in winkelcentra en winkels waar ook andere merken worden verkocht. Er wordt een eenvoudig doch opvallend concept voorgesteld, dankzij een expositiesysteem dat de kwaliteit van de materialen benadrukt en tot hun recht laat komen. Hierdoor is het project van de brand onmiddellijk herkenbaar.

10


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Kartell Partner - Asti, Italy

Kartell Partner Dit retail-project is bedacht voor alle Kartell "partnerwinkels" ter wereld om zo aan hun klanten, in een weliswaar beperkte ruimte, een coherente visie van het merk te tonen. De opstelling laat de producten en hun uitgebreid kleurengamma tot hun recht komen.

Kartell Partner Lights

Kartell Partner Lights In combinatie met Kartell Partner of voor verlichtingswinkels stelt Kartellights Partner een total black omgeving voor met glanzende panelen en blokken waarop de talloze kleuren van de Kartell lampen weerkaatsen.

11


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

12


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Hoe de prijslijst lezen? ALGEMENE INFORMATIE

Hoe de prijslijst lezen en gebruiken De pagina’s zijn verticaal onderverdeeld per pro-

SYMBOLEN EN SPECIFICATIES VOOR LAMPEN

Sinds het prille begin in 1949 heeft Kartell uit cul-

ductfamilie, zodat het mogelijk is om de technische

turele overwegingen en ondernemingsoverwegin-

informatie product per product te lezen, van boven

gen gekozen om zichzelf te vestigen als marktlei-

naar beneden. Per product worden de volgende

Dit verwijst naar het beschermingsniveau

der in de productie van designproducten, waarbij

gegevens vermeld:

tegen elektrische schokken. Voor Klasse

Isolatieklasse

gebruik gemaakt wordt van speciale technologieën

II-toepassingen, is de isolatie “versterkt”

en plastic materialen. Deze keuze vereist een grote

Beschrijving

en is het niet nodig maatregelen te nemen om het

kennis van materialen, transformatietechnologie-

Naast de foto van de familie staat een beschrijving

toestel te aarden.

en, en de capaciteit om die ontwerpen te herken-

van de producten en hun voornaamste kenmerken. Klasse III

nen die goed verkopen en in grote hoeveelheden geproduceerd kunnen worden om de hoge inves-

Codenummer

Geeft weer dat de bescherming tegen

teringskosten die dergelijke technologieën met zich

Dit is het nummer dat bij elk product of afzonder-

elektrische schokken van een apparaat

meebrengen, op te kunnen vangen. Uit deze erva-

lijk onderdeel staat en moet opgegeven worden bij

ring werd een geheel van technische informatie en

elke bestelling

spanning produceert.

gebruiksaanwijzingen geboren, en wij vinden het nuttig die samen te vatten in deze handleiding bij

Afmetingen

de meubels van Kartell.

De algemene maximumgrootte wordt opgegeven,

Zoals meteen blijkt uit de inhoudsopgave op de

gebaseerd is op de voeding aan lage veiligheidsspanning en dat het apparaat geen hogere

Onmiddellijke montage

zodat alle informatie beschikbaar is om in te schat-

Dit verwijst naar het type oppervlak waar-

ten hoeveel ruimte elk product zal innemen.

op het toestel te gemonteerd kan worden. Het symbool “F” geeft aan dat het toestel

166 pagina, is de prijslijst onderverdeeld in vier hoofdstukken:

Gewicht

gemonteerd mag worden op normale onontvlam-

Dit is het nettogewicht van het product. Het is

bare oppervlakken.

Tafels en stoelen

vooral een nuttig gegeven voor die producten

Meubilair

waarvoor het nodig is (bvb. voor tafels en stoelen)

Beschermingsniveau

Verlichting en accessoires

om in te schatten of het product voor een specifiek

Dit verwijst naar het beschermingsniveau tegen het

Kantooraccessoires

gebruik (bvb. voor openbaar gebruik) geschikt is.

binnendringen van stof, vaste voorwerpen en vocht. Het niveau IP20 heeft betrekking op gewone

Kartell Classics Kartell Books

toestellen die geen bijzondere voorschriften hebben.

Prijzen Al de prijzen in deze prijslijst zijn in Euros. Voor elk

In elk hoofdstuk vindt u de producten terug per

product is de prijs inclusief BTW en exclusief BTW

Voltage

familie of, als dat niet mogelijk was, per producttype.

(eronder) aangeduid. De prijzen is altijd de prijs per

Dit geeft de spanning van de voeding van het toe-

Elk product en de verschillende producten van

stuk.

stel aan.

den worden door even naar de foto en de techni-

Informatie in verband met verpakkingen

Aanhechting

sche tekeningen die erbij staan te kijken.

In de bestelling wordt onderaan de pagina het vol-

Dit geeft het type aanhechting van de lamphouder

Zo kan een product makkelijk teruggevonden wor-

gende opgegeven: het aantal stuks per verpakking,

die bij het toestel hoort, aan.

den en is er geen specifieke kennis van de Kartell-

het gewicht van de verpakking en het volume van

collectie nodig.

de verpakking. De stuks in een zelfde verpakking

Maximum elektriciteitssterkte

kunnen niet afzonderlijk gekocht worden.

Dit geeft de maximale sterkte van de lamp aan die

dezelfde familie kunnen onmiddellijk teruggevon-

door het toestel gestuurd kan worden zonder de Materialen

veiligheid ervan in gevaar te brengen.

In de kolom onderaan links van elke pagina worden

Energiebesparing

de details van de gebruikte materialen en van de

Duidt op het gebruik van spaarlampen.

technische en functionele gegevens die onmisbaar zijn, weergegeven. Symbolen Dit symbool geeft aan dat de stoel in kwestie stapelbaar is en specificeert het maximale 6

aantal stuks bij het stapelen. Dit symbool geeft aan dat het product buiten gebruikt kan worden. Kleurstalen De weergegeven kleuren leunen zo dicht

mogelijk aan bij de daadwerkelijke kleuren van het product. Toch zijn deze stalen hoogstens een aanduiding als referentie.

13


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Louis Ghost

Philippe Starck Een comfortabele leunstoel in doorzichtig en kleurrijk polycarbonaat uit het Louis XV-design: hét voorbeeld van de geherwaardeerde barok dat verbaast, raakt en fascineert. Louis Ghost is het meest gedurfde voorbeeld ter wereld van het spuitgieten van polycarbonaat in een unieke vorm. Ondanks het wazige en kristallen beeld is Louis Ghost stabiel, duurzaam en bestand tegen schokken en atmosferische invloeden. Bovendien kunnen er 6 stoelen op elkaar worden gestapeld. Dit product met een sterke uitstraling en een aanzienlijke esthetische aantrekkingskracht zorgt voor elegantie en ironie in elke woonomgeving of collectieve ruimte. U kunt er ook voor kiezen om een eigen Louis Ghost op maat te laten maken. Louis Ghost kan aangepast worden met 4 standaardontwerpen, en met andere ontwerpen op verzoek van de klant, vanaf een minimumbestelling van 10 stuks. Louis Ghost is de eerste transparante stoel ter wereld in plastische materialen die ook beschikbaar is in een brandvrije versie.

4852 / 4853 Doorzichtig

Louis Ghost 10th Anniversary Special Edition: ter gelegenheid van de tiende verjaardag signeert Philippe Starck de bestseller van Kartell, beschikbaar gedurende het hele jaar 2013

B4/kristal J1/licht fumé

Ondoorzichtig E5/glanzend wit

breedte

h.

lengte

h. zitting

h. leuning

gewicht kg.

prijs €

54

94

55

47

67

4,800

252,00

E6/glanzend zwart 4852

4852

208,26

J2/geel J3/oranje J4/kristalgroen J5/ijsblauw 4853 verpakking 4 stoel

4853

223,00 184,30

AN/verjaardag 5853 B4/kristal 4854 AA/kind

4853AN AN

54

5853

54

94

55

47

67

4,800

249,00 205,79

BB/chinese dame CC/beer DD/masker EE/volgens klant

94

55

47

67

4,800

267,00 220,66

versie bestand tegen brand**

6

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat niveau EN 1022:2005 Conform EN 15373:2007 5.1-5.2 Conform Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1-6.2.2 (maximumniveau) 3 6.5-6.6 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.10 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:13 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3 6.17 (maximumniveau) 3 **vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriële homologatie n° MI1848D30D100011

14

4854

54

94

55

47

67

4,800

275,00 227,27

4854 EE

54

verpakking

per

4852 4853/5853 4854

2 4 2

94

55

47

67

4,800

275,00 227,27

gewicht kg. volume m3 13,800 24,400 13,800

0,383 0,470 0,383


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Lou Lou Ghost

Philippe Starck

Na het ongekende succes van de Louis Ghost is de “baby” van de uiterst beroemde stoel van Starck geboren. Lou Lou Ghost neemt de klassieke vormen van de “moederstoel” over, alsook het materiaal, het vervaardigingsproces en de ergonomie, maar biedt vanaf nu ook de allerkleinsten de mogelijkheid om op een small versie van het volwassen model te zitten. Omdat de stoel voor kinderen bestemd is, werd de zitting gerond als een regenboog met speelse en gretige kleuren. Op verzoek van de klant kan de stoel gepersonaliseerd worden, vanaf een minimumbestelling van 12 stuks.

2852 Doorzichtig B4/kristal Y1/geel Y2/roze Y3/violet Y4/groen Y5/blauw

Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart E7/Kartell rood

EE/volgens klant breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

40

63

37

32

1,500

82,00

6

2852

67,77

2854 EE

40

verpakking

per

2852/2854

4

63

37

32

1,500

88,00 72,73

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat EN 1728:2000 EN 1729-2:2006 stoel voor scholen 5.3.1

niveau zonder defecten

gewicht kg. volume m3 7,900

0,156 15


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Victoria Ghost

Philippe Starck

Een stoel ontstaan uit klassieke lijnen, waarvan de rugleuning afgerond is en doet denken aan de vorm van de antieke medaillons, terwijl het zitgedeelte lineair en geometrisch is. Victoria Ghost bestaat uit doorzichtig of gekleurd polycarbonaat en is vervaardigd in één enkele spuitgietvorm. Deze stoel is stabiel, comfortabel en is bestand tegen schokken en atmosferische invloeden. Nog maar eens een stoel die vervaardigd is met behulp van de technologische knowhow die Kartell door de jaren heen heeft ontwikkeld, waarbij voorwerpen werden gerealiseerd die het merk wereldwijde faam hebben bezorgd. Het is een product met een sterke uitstraling en persoonlijkheid, een product dat zich in om het even welke omgeving op elegante wijze kan aanpassen. Victoria Ghost breidt het aanbod uit van transparante stoelen in plastische materialen die ook beschikbaar zijn in een brandvrije versie.

4856 / 4857 / 5856 Doorzichtig B4/kristal

4857 Doorzichtig E3/oranje P1/roze P2/blauw P4/geel P8/groen P9/fumé

Ondoorzichtig

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

38

89

52

46

3,600

199,00

E5/glanzend wit E6/glanzend zwart 4857

E7/Kartell rood

164,46

7

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat

6.2.1 6.2.2 6.7 6.8 6.12 6.13 6.15 6.16

niveau (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5

**vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriële homologatie n° MI1848D30D100011

16

4856 verpakking 4 stoel

5856

188,00 155,37

38

89

52

46

3,600

221,00 182,64

versie bestand tegen brand**

verpakking

per

4857 4856/5856

2 4

gewicht kg. volume m3 9,300 17,200

0,214 0,288


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

La Marie

Philippe Starck

De eerste volledig doorzichtige stoel ter wereld, vervaardigd in één enkele vorm in polycarbonaat. La Marie voegt de lichtheid en ongrijpbaarheid van haar uitzicht toe aan een hoogwaardig design en een uitzonderlijk sterke structuur. Een geniale combinatie van lichtheid en stevigheid, resultaat van een zorgvuldig en nauwkeurig onderzoek van het materiaal, polycarbonaat, bestand tegen schokken. La Marie is niet alleen beschikbaar in kristallen uitvoering, maar ook in vier kleuren: wazig violet, heldergeel, helderoranje en oranjerood.

4850 / 4851 Doorzichtig B4/kristal 4850 Doorzichtig B6/violet B7/licht geel B8/licht oranje B9/oranje rosé

7

4850

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

38,7

87,5

52,5

46

3,500

201,00 166,12

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat

UNI 8585/84 UNI 8586/84 UNI 8587/84 UNI 9083/87 UNI 9089/87

niveau (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5

4851 verpakking 4 armstoel

verpakking 4850 4851

193,00 159,50

per 2 4

gewicht kg. volume m3 9,400 17,200

0,221 0,305 17


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

One More, One More Please

Philippe Starck

Om in alle rust te genieten van een drankje aan de bar heeft u een comfortabele, hoge barkruk nodig met een rugleuning die uw rug ondersteunt. Soms volstaat één drankje niet: dan heeft u behoefte aan “One more” en soms aan “One more please”. De familie “Ghost”, een van de onbetwiste iconen van Kartell, wordt uitgebreid. Er komen meer krukken bij, met verschillende hoogten – 65 cm of 75 cm, en rugleuningen – ovaal of rechthoekig, maar ze blijven veelzijdig, handig, gekleurd, duurzaam.

5890 / 5891 / 5895 / 5896 Doorzichtig B4/kristal

Ondoorzichtig E5/wit E6/zwart G1/geel

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

38

100

46

65

4,900

245,00

G2/zand G3/groen G4/lavendel

5890

202,48

5891

38

110

46

75

5,200

245,00 202,48

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd polycarbonaat

5895

38

100

46

65

4,900

245,00 202,48

EN 15373:2007 5.1 5.2 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.4 6.7 6.8 6.12 6:13 6:15 6.16 18

Niveau Conform Conform

5896

38

110

46

75

5,200

245,00 202,48

(maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3

verpakking 5890 5891 5895 5896

hoeveelheid gewicht kg volume m3 2 2 2 2

11,000 12,000 11,000 12,000

0,460 0,510 0,460 0,510


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Charles Ghost

Philippe Starck

De vorm doet denken aan die van de stoelen in de 19de eeuw. De lijn van de poten is afgerond en licht golvend, en dat is een icoon van de klassieke kruk. Charles Ghost is vervaardigd uit een uniek stuk doorzichtig polycarbonaat, waardoor het onverwoestbaar is; dit draagt ertoe bij dat de kruk overal kangebruikt worden. De kruk is beschikbaar in drie verschillende groottes: van een krukje om af en toe gewoon even op te zitten tot een kruk voor in de keuken of aan de bar. Ze past zich aan aan gesloten en aan open omgevingen en ze past bij om het even welk meubilair en in om het even welke cultuur. Het brede kleurengamma (doorzichtige en ondoorzichtige kleuren) draagt bij tot het realiseren van intrigerende kleurencombinaties.

4897 / 4898 / 4899 Doorzichtig B4/kristal E3/oranje P1/roze P2/blauw P4/geel P8/groen P9/fumĂŠ

Ondoorzichtig E5/glanzend wit

diam. basis

diam. zitting

h.

gewicht kg.

prijs â‚Ź

39

26,5

46

1,700

111,00

E6/glanzend zwart 4897

E7/Kartell rood

91,74

7

4898

46

29

65

2,750

175,00 144,63

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat

6.2.1 6.4 6.7 6.12 6.13 6.15 6.16

niveau (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5

4899

46

29

75

2,950

190,00 157,02

verpakking 4897 4898 4899

per 2 2 2

gewicht kg. volume m3 4,400 7,700 8,400

0,080 0,167 0,219 19


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Miss Less

Philippe Starck

Een stoel in strak materiaal die ontstaat als een beeldhouwwerk en evolueert tot een industrieel geproduceerd interieursobject. De stoel straalt de kracht uit van een primitieve vorm, een blok materiaal die een modern karakter krijgt dankzij het glanzende, spuitgegoten plastische materiaal. Miss Less is ideaal voor huishoudelijk gebruik en in de horeca. Ze bestaat uit een comfortabele vierkante basis uit één stuk (verkrijgbaar in vier ondoorzichtige kleuren) en een dunne rugleuning in in de massa gekleurd doorzichtig polycarbonaat.

5885

BC/wit-kristal AC/oranje-kristal GC/grijs-kristal NC/zwart-kristal NN/zwart-zwart BB/wit-wit

Materiaal Zitting: rugleuning thermoplastisch technopolymeer Rugleuning: Polycarbonaat EN 1022:2005 EN 15373:2007 Bijlage A par. A.2 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.7 6.8 6.12 6:13 6:15 6.16 20

Conform Niveau (maximumniveau) 3 Niveau (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3

5885

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

42

84

45

42

5,700

197,00 162,81

verpakking 5885

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

7,400

0,146


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Masters

Good Design Award 2010

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

De stoel Masters is een echte hommage aan drie symboolstoelen, opnieuw bekeken door het creatieve genie van Starck. De unieke silhouetten van de “Serie 7” van Arne Jacobsen, de “Tulip Armchair” van Eero Saarinen en de “Eiffel Chair” van Charles Eames versmelten in een gewelfd geheel, om leven te schenken aan een originele en innemende fusie. De zitting van Masters wordt ondersteund door vier dunne poten en is ruim en comfortabel. Dankzij de bijzondere afwerking is de stoel op sensuele wijze fluweelzacht. Het bijzondere van deze stoel ligt natuurlijk in de rugleuning: de kromlijnige kruising van de drie verschillende leuningen creëert volle en open ruimtes, om uiteindelijk samen te vloeien in de omtrek van de stoel. Masters is licht, praktisch, stapelbaar en verkrijgbaar in talrijke kleuren. De stoel kan ook buiten gebruikt worden. De stoel Masters werd beloond met de prestigieuze “Good Design Award 2010”, uitgereikt door het Chicago Athenaeum – Museum of Architecture and Design.

5865 Ondoorzichtig 03/wit 07/grijs 14/saliegroen 16/mosterdgeel 15/roestoranje 09/zwart 5866 Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart 4 breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

57

84

47

46

4,050

165,00

Materiaal In de massa gekleurd polypropileen 5865 EN 1022:2005 EN 15373:2007 5.1 5.2 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.5 6.6 6.7 6.10 6.12 6:13 6:15 6.16 6.17

niveau Conform

136,36

Conform Conform (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3

5866 verpakking 4 stoel

verpakking 5865 5866

57

84

47

46

4,050

160,00 132,23

hoeveelheid gewicht kg. volume m3 2 4

10,400 19,000

0,31 0,41 21


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Comback

Patricia Urquiola

Kartell speelt opnieuw met het heruitvinden van een grote klassieker, en schenkt een nieuwe look aan de Windsor-stoel. Een terugkeer naar het roemrijke verleden van het Engeland van de XVIIIe eeuw voor een zitting in “Comb Back”-versie met matte textuur, die gekenmerkt wordt door een rugleuning die uit zeven tanden bestaat, die verbreden naar de onderrugsteun toe, versterkt door een rand met zeshoeken. De rand is aan de stoel bevestigd door middel van verticale stokken in de vorm van een stralenkrans. De zitting is groot en bestaat uit één deel. Ze combineert functionaliteit en ergonomie met een hoge dosis emotie en herinneringen. Het gebruik van plastische materialen en zachte kleuren geeft aan Comback een lichte en hedendaagse toets. Comback is verkrijgbaar in een moderne uitvoering in een "draaibare" versie, met vier poten met centrale draaibare buis, en een "slee" versie, met twee dunne metalen laterale buizen.

5950 Slee 03/wit 09/zwart 10/oranjerood 06/geel 20/blauwgrijs 15/hazelnootbruin

5952 Draaibaar 03/wit 09/zwart 10/oranjerood 06/geel 20/blauwgrijs 15/hazelnootbruin Materiaal Structuur: In de massa gekleurd thermoplastisch technopolymeer Draaibare poot: gelakt staal met epoxy-polyester Poten slee: gelakt staal met epoxypolyester

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

58

100

50

48,5

9,500

348,00

Niveau sleevorm draaibare basis EN 1022:2005 Conform EN 15373:2007 5.1 Conform 5.2 Conform Bijlage A par. A.2 3 EN 1728:2000 6.2.1 3 6.2.2 3 6.5 2 6.6 3 6.7 3 6.8 3 6.10 3 6.12 3 6.13 3 6.15 3 6.16 3 6.17 3 maximumniveau= 3 22

5950 Conform

287,60

Conform Conform 3 3 3 2 3 3 3 3 3 3 3

5952

58

100

50

48,5

12,600

436,00 360,33

verpakking 5950 5952

hoeveelheid gewicht kg volume m3 2 2 2 1

12,000 10,000 12,000 9,600

0,200 0,165 0,200 0,183


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Comback

Patricia Urquiola

Ook de moderne versie van deze grote klassieker, die geïnspireerd is op de Windsor-traditie, ontkomt niet aan het experimenteren en de combinatie van verschillende materialen, zoals plastic en hout, die op aantrekkelijke wijze ook geïnterpreteerd worden in de country chic-stijl in de versies"hout", met vier poten in eikenkleurige of geverfde es, en "schommelstoel". Een moderne versie die zich baseert op antieke tradities en emoties en herinneringen oproept aan de stoelen in de veranda's van koloniale woningen of de meer bekende en nostalgische stoel van onze grootmoeder.

5954 Vier houten poten 03/wit-wit 09/zwart-zwart 10/oranjerood-eik 06/geel-eik 20/grijsblauw-eik 15/hazelnootbruin-eik 98/wit-eik 99/zwart-eik

5956 Schommelstoel 03/wit 09/zwart 10/oranjerood 06/geel 20/blauwgrijs 15/hazelnootbruin

Materiaal Structuur: In de massa gekleurd thermoplastisch technopolymeer Vier poten: eikenkleurige es of geverfde beuk Zitting: schommelstoel Niveau 4 poten schommelstoel EN 1022:2005 Conform EN 15373:2007 5.1 Conform Conform 5.2 Conform Conform Bijlage A par. A.2 3 EN 1728:2000 6.2.1 3 3 6.2.2 3 3 6.5 2 2 6.6 3 3 6.7 3 3 6.8 3 3 6.10 3 3 6.12 3 6.13 3 6.15 3 3 6.16 3 3 6.17 3 3 maximumniveau= 3

5954

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

58

100

50

48,5

6,500

460,00 380,17

5956

58

100

58

44

6,500

476,00 393,39

verpakking 5954 5956

hoeveelheid gewicht kg volume m3 2 2 2

12,000 4,500 10,500

0,200 0,180 0,404 23


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Audrey

Piero Lissoni

GELAKTE STRUCTUUR Audrey, ontworpen door Piero Lissoni, is een eclectische stoel die aluminium en plastic combineert tot een veelzijdig en hedendaags geheel. De eenvoudige en strakke lijn wordt verkregen door een bijzonder drukgietingsproces met slechts twee stukken, zonder lasnaden. De stoel is multifunctioneel en geschikt voor alle soorten gebruik - binnen, buiten, thuis, op kantoor en in de horeca - dankzij een uitgebreid aantal combinaties (ongeveer 50 referenties). Audrey is verkrijgbaar als stoel en leunstoel (met armleuningen). De zitting en de rugleuning zijn vervaardigd in plastisch materiaal in verschillende kleuren. De structuur in aluminium beschikt over drie versies: geverfd aluminium, wit geverfd en zwart geverfd. Deze zitting kan ook buiten gebruikt worden.

5875/5876 gelakt aluminium B1/wit-wit B2/wit-zwart B3/wit-licht grijs B4/wit-zand N2/zwart-zwart N1/zwart-wit N3/zwart-licht grijs N4/zwart-zand A1/aluminium-wit A2/aluminium-zwart A3/aluminium-licht grijs A4/aluminium-zand A5/aluminium-oranje A6/aluminium-geel A7/aluminium-blauw

7

Materiaal Structuur: Gelakt aluminium Zitting en rugleuning: In de massa gekleurd bewerkt polypropileen niveau met zonder armleuningen armleuningen EN 1022:2005 Conform Conform EN 15373:2007 5.1 Conform Conform 5.2 Conform Conform Bijlage A par. A.2 3 3 EN 1728:2000 6.2.1 3 3 6.2.2 3 3 6.5 3 6.6 3 6.7 3 3 6.8 3 3 6.10 3 6.12 3 3 6.13 3 3 6.15 3 3 6.16 3 3 6.17 3 maximumniveau=3 24

5875

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg

prijs â‚Ź

52

80

51

46

5,000

259,00 214,05

5876

60

80

51

46

5,100

325,00 268,60

verpakking 5875 5876

hoeveelheid gewicht kg volume m3 2 2

13,000 13,500

0,27 0,30


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Audrey Shiny

Piero Lissoni

GLANZENDE STRUCTUUR Met de stoel Audrey overstijgt de technologische innovatie van Kartell de avant-garde van de knowhow die het bedrijf tot nu toe bereikt had. Het gebruik van aluminium, de combinatie met plastic en het glanzen dat bereikt wordt door een gesofisticeerd robotiseringsproces maken van Audrey een industriële stoel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, ondanks het feit dat het gaat om een kostbaar meubelstuk in aluminium dat volledig in Italië vervaardigd wordt. De glanzende versie van Audrey kan alleen binnen gebruikt worden. Op aanvraag, in geval van een bestelling van ten minste 50 stuks, is er een versie in glanzend aluminium met een beschermende laag verkrijgbaar.

5877/5878 glanzend aluminium indoor

struct./zitting

L1/aluminium-wit L2/aluminium-zwart L3/aluminium-licht grijs L4/aluminium-zand L5/aluminium-oranje L6/aluminium-geel L7/aluminium-blauw 7

Materiaal Indoor structuur: Glanzend aluminium Indoor/outdoor structuur: Glanzend aluminium met beschermende laklaag voor buitengebruik Zitting en rugleuning: In de massa gekleurd bewerkt polypropileen niveau met zonder armleuningen armleuningen EN 1022:2005 Conform Conform EN 15373:2007 5.1 Conform Conform 5.2 Conform Conform Bijlage A par. A.2 3 3 EN 1728:2000 6.2.1 3 3 6.2.2 3 3 6.5 3 6.6 3 6.7 3 3 6.8 3 3 6.10 3 6.12 3 3 6.13 3 3 6.15 3 3 6.16 3 3 6.17 3 maximumniveau=3

5877

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg

prijs €

52

80

51

46

5,000

383,00 316,53

5878

60

80

51

46

5,100

496,00 409,92

verpakking 5877 5878

hoeveelheid gewicht kg volume m3 2 2

13,000 13,500

0,27 0,30 25


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Audrey Soft

Piero Lissoni

De nieuwe reeks stoelen Audrey wordt uitgebreid met een stoffen versie. Zo ontstaat Audrey Soft, een stoel die gerealiseerd wordt in 13 nuances met verschillende soorten stof (Kvadrat, Trevira, Lycra), perfect voor thuis, uw home office en vooral de horeca. Veelzijdigheid, hedendaagsheid en elegantie in de details van de afwerkingen en de materialen maken van Audrey Soft een nieuw product dat ontworpen is voor gemeenschappelijke ruimten. Bovendien wordt de functionaliteit, samen met de unieke stijl van Kartell, verder verrijkt door de uitstekende verhouding prijs-kwaliteit voor een buitengewone horecastoel.

5975N/5976N zwart geverfd 5975B/5976B wit geverfd 5975A/5976A geverfd aluminium 5977L/5978L glanzend aluminium Stof Trevira G/rood

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs â‚Ź

52

80

51

46

5,400

400,00

E/oranje S/zuurgroen

5975

R/octaangroen

330,58

versie bestand tegen brand

D/beige M/bruin

5976

60

80

51

46

5,500

P/blauw

399,17

versie bestand tegen brand

C/grijs B/zwart

483,00

5977

52

80

51

46

5,400

518,00 428,10

versie bestand tegen brand 5985N/5986N zwart geverfd 5985B/5986B wit geverfd 5985A/5986A geverfd aluminium 5987L/5988L glanzend aluminium

5978

60

80

51

46

5,500

646,00 533,88

versie bestand tegen brand

Stof Lycra A/wit D/beige T/legergroen

5985

52

80

51

46

5,200

G/rood

423,00 349,59

B/zwart P/blauw

5986

60

80

51

46

6,200

506,00 418,18

4

5987

52

80

51

46

5,200

539,00 445,45

Materiaal Structuur: Geverfd of glanzend aluminium Zitting en rugleuning: Met stof bedekt polyurethaan

5988

26

80

51

46

6,200

668,00 552,07

verpakking **IT UNI 9177 klasse 1 – vuurbestendigheidstest met positieve CSI-test. MI1848D20D1IM00012

60

hoeveelheid gewicht kg volume m3

5975/5977/5985/5987 5976/5978/5986/5988

2 2

14,000 14,400

0,285 0,300


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Audrey Soft

Piero Lissoni

5995N/5996N zwart geverfd 5995B/5996B wit geverfd 5995A/5996A geverfd aluminium 5997L/5998L glanzend aluminium Stof Kvadrat Divina 3 F/fuchsia G/rood E/oranje S/zuurgroen D/beige M/bruin P/blauw C/grijs B/zwart 4

Materiaal Structuur: Geverfd of glanzend aluminium Zitting en rugleuning: Met stof bedekt polyurethaan Niveau met zonder armleuningen armleuningen EN 1022:2005 Conform Conform EN 15373:2007 5.1 Conform Conform 5.2 Conform Conform Bijlage A par. A.2 3 3 EN 1728:2000 6.2.1 3 3 6.2.2 3 3 6.5 3 6.6 3 6.7 3 3 6.8 3 3 6.10 3 6.12 3 3 6.13 3 3 6.15 3 3 6.16 3 3 6.17 3 maximumniveau=3

5995

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs â‚Ź

52

80

51

46

5,400

478,00 395,04

**versie bestand tegen brand

5996

60

80

51

46

5,500

561,00 463,64

**versie bestand tegen brand

5997

52

80

51

46

5,400

594,00 490,91

**versie bestand tegen brand

5998

60

80

51

46

5,500

724,00 598,35

**versie bestand tegen brand

verpakking **IT UNI 9177 klasse 1 – vuurbestendigheidstest met positieve CSI-test. MI1848D20D1IM00013

breedte

5995/5997 5996/5998

hoeveelheid gewicht kg volume m3 2 2

14,000 14,400

0,285 0,300 27


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Lizz

Piero Lissoni met Carlo Tamborini

Stoel met een ultra-gestroomlijnd design, zeer representatief voor de minimalistische en uiterst elegante stijl van Piero Lissoni. Is uit één stuk vervaardigd en gemaakt op basis van opblaasgastechnologie. De stoel is vierkant van vorm, de zitting is groot en de rugleuning is laag en breed. Hij is stabiel, schoken krasbestendig, en is tevens bestand tegen alle weersomstandigheden. Is verkrijgbaar in een breed kleurengamma n in een glanzende uitvoering.

4868 Ondoorzichtig 02/oranje 03/wit 07/grijs 09/zwart 12/groen 19/koraalrood

5

Materiaal in batch gekleurde technopolymere thermoplast niveau EN 1022:2005 Conform EN 15373:2007 5.1 Conform 5.2 Conform Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.2.2 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:13 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3 28

4868

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

49

74

53

44

4,600

192,00 158,68

verpakking 4868

per 2

gewicht kg. volume m3 12,800

0,255


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Mademoiselle Kravitz

Philippe Starck

Na de ongelofelijk succesvolle voorstelling op het Salone del Mobile maken de door Lenny Kravitz en zijn team Kravitz Design "aangeklede" Mademoiselle-stoelen van Philippe Starck hun intrede in de catalogus. Drie versies die de stijl van de Amerikaanse superster weergeven en de haute couture-elegantie van de stoel combineren met de ruige rock mood van de gekozen stoffen: “Mademoiselle K python” combineert grijs namaakbont met een zwart en grijze stof met python-opdruk. De achterkant van “Mademoiselle K fur” bestaat uit zwart gevlochten leer en de voorkant uit zwart namaakbont. “Mademoiselle K rafia” combineert een raffiastof met een gevlochten zwarte stof. De drie versies zijn beschikbaar met een transparante of zwarte structuur.

4193 transparante structuur 4192 zwarte structuur 07/fur-python 09/fur-leather

4393 transparante structuur 4392 zwarte structuur 81/raffiastof

Materiaal Zitting: met stof bedekt polyurethaan Stof: Bont 100% modacrylvezels; gevlochten namaakleer 100% of stof 42% viscose, 40% katoen, 18% wol; stof met python-opdruk 62% viscose, 30% katoen, 8% polyester Structuur: transparant of in de massa gekleurd polycarbonaat niveau EN 1728:2000 6.7 (maximumniveau) 5 6.12 (maximumniveau) 5 6:13 (maximumniveau) 5 6:15 (maximumniveau) 5 6.16 (maximumniveau) 5

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

4192 4193

55

74

52,5

46

7,000

717,00

4392 4393

55

verpakking 4192/4193 4392/4393

592,56

74

52,5

46

7,000

631,00 521,49

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1 1

11,900 11,900

0,197 0,197 29


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Mademoiselle

Philippe Starck

De stoel combineert de lichtheid van de structuur in polycarbonaat met het comfort van de zachte zitting en de elegantie van de bekleding, in stof of met krokodilleneffect. De structuur, die beschikbaar is in doorzichtig of glanzend zwart in spuitgietuitvoering, wordt vastgemaakt aan de brede en comfortabele zitting dankzij vier laspunten, waardoor een stevige en tegelijkertijd elastische combinatie gecreĂŤerd wordt. Het design is rechtlijnig en harmonieus. Er is een uitgebreide keuze aan bekledingen, van stoffen met bloemmotieven tot damast, van drie motieven in wit en zwart tot bedrukkingen met kokosmotief, waardoor het mogelijk is de look te kiezen die het beste bij uw persoonlijkheid past: levendig of romantisch, klassiek of verfijnd.

4892 zwarte stoel 4893 doorzichtige stoel Weefsels met krokodilmotief CB/parel CP/tin CM/bruingrijs

4895 doorzichtige stoel 4896 zwarte stoel Fantasiestoffen FR/rood DV/groen

4895 transparante structuur 4896 zwarte structuur Nieuwe stoffen PP/pied-de-poule PN/pattern zwart

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs â‚Ź

4892 4893

55

74

52,5

46

7,000

583,00

4895 4896

55

verpakking

per

PB/pattern wit

Materiaal Zitvlak: gestoffeerd polyurethaan. > Bloem, pois en pied de poule (100% katoen met digitale bedrukking). > Damast (gemengd katoen polyester). > Kokos (69% polyurethaan, 31% PET); (45% polyurethaan, 33% PET, 22% viscose). Structuur: transparant of in de massa getinte polycarbonaat niveau EN 1728:2000 6.7 (maximumniveau) 5 6.12 (maximumniveau) 5 6:13 (maximumniveau) 5 6:15 (maximumniveau) 5 6.16 (maximumniveau) 5 30

4892 4893 4895 4896

481,82

74

52,5

46

7,000

547,00 452,07

1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 11,900 11,900 11,900 11,900

0,197 0,197 0,197 0,197


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Mademoiselle "à la mode"

Philippe Starck

Mademoiselle, de designstoel die het meest “à la mode” is, wordt aangekleed door prestigieuze “made in Italy” modehuizen die een bijzondere band hebben met Kartell. De collectie bevat een reeks fantasiestoffen van Missoni en Moschino. Voor Missoni heeft Rosita Missoni "Vevey" gekozen, een caleidoscopisch bloemmotief dat zowel in rode als in bruine schakeringen beschikbaar is, en "Cartagena", een elegante graffito van bloemmotieven in wit en zwart. Voor Moschino heeft Rossella Jardini "Sketches" gekozen, een motief gerealiseerd met een patchwork van originele illustraties van Franco Moschino, "Margherite", een bloementapijt op een zwarte achtergrond dat langzaam vervloeit van de zitting naar de rugleuning, en "Cuori", de iconische print van het merk in wit en zwart. Mademoiselle is chic en vrolijk en is verkrijgbaar met de structuur in transparant of zwart polycarbonaat.

4892 / 6892 zwarte structuur 4893 / 6893 transparante structuur Stoffen Missoni LL/cartagena B/N QQ/vevey rode tinten ZZ/vevey roodbruine tinten breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

4892 4893

55

74

52,5

46

7,000

583,00

6892/6893 versie bestand tegen brand**

55

4895 4896

55

6895/6896 versie bestand tegen brand**

55

4895/6895 transparante structuur 4896/6896 zwarte structuur Stoffen Moschino HN/zwarte harten

481,82

MM/margrieten 6895 transparante structuur 6896 zwarte structuur Stoffen Moschino FM/spatten

Materiaal Zitting: met stof bedekt polyurethaan Stof: 100% katoen Brandvrije stof**: 100% polyester Trevira CS™ Structuur: transparant of in de massa gekleurd polycarbonaat niveau EN 1728:2000 6.7 (maximumniveau) 5 6.12 (maximumniveau) 5 6:13 (maximumniveau) 5 6:15 (maximumniveau) 5 6.16 (maximumniveau) 5 **vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriële homologatie MI1848D20D1IM00002 MI1848D20D1IM00004 UK Standard BS 7176 en EN 1021 US - CALIFORNIA Standard TB 117

verpakking 4892/4893 6892/6893 4895/4896 6895/6896

74

52,5

46

7,000

679,00 561,16

74

52,5

46

7,000

547,00 452,07

74

52,5

46

7,000

626,00 517,36

hoeveelheid gewicht kg. volume m3 1 1 1 1

11,900 11,900 11,900 11,900

0,197 0,197 0,197 0,197 31


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Ami Ami

Tokujin Yoshioka

Ami Ami - de naam betekent letterlijk "vlechten" in het Japans - is een stoel die geïnspireerd is op de schering en inslagstructuur van een stof. Designer Tokujin Yoshioka wil hiermee een van de typische stijlkenmerken van zijn cultuur weergeven, het vlechtwerk. De eenvoudige en rechte lijnen staan in contrast met het rijke vlechtwerk op het binnen- en buitenoppervlak, vervaardigd door een complexe industriële techniek die het motief reproduceert met één enkele vorm. Ami Ami combineert de Oosterse cultuur met het gebruik van vernieuwende materialen zoals polycarbonaat. Er zijn twee transparante versies - kristal en fumé - en drie ondoorzichtige versies - wit, rood en zwart.

5820 Doorzichtig B4/kristal P9/fumé

Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart E7/Kartell rood

4

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd polycarbonaat niveau EN 1022:2005 Conform EN 15373:2007 5.1 Conform 5.2 Conform Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.2.2 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:13 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3 32

5820

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

41

85

50

46

3,500

170,00 140,50

verpakking 5820

hoeveelheid gewicht kg. volume m3 2

11,000

0,240


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Ami Ami table

Tokujin Yoshioka

Ami Ami is een veelzijdige tafel die ideaal is voor binnen- en buitengebruik, zowel voor thuis als voor de horeca. Net als de gelijknamige stoel is de tafel geïnspireerd op het schering en inslagmodel, een typisch stijlkenmerk van de Japanse cultuur. Het minutieuze vlechtwerk dat het volledige oppervlak bedekt van het vierkante blad in polycarbonaat en de vier fijne poten in gelakt aluminium, maken van de tafel een elegant en harmonieus geheel.

5825 Doorzichtig

blad

structuur

blad

structuur

B4/kristal-aluminium P9/fumé-zwart

Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart E7/glanzend rood

Materiaal Blad: in in transparant of in de massa gekleurd polycarbonaat Structuur: in gelakt aluminium

5825

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs €

70

72

70

8,400

487,00 402,48

niveau EN 1730:2000 6.2 6.3 6.4 6.5

2 (maximumniveau) 5 1 (maximumniveau) 5

verpakking 5825

hoeveelheid

gewicht kg.

volume m3

1

11,200

0,110 33


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Hi-Cut

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

Kartell stelt met Hi-Cut een nieuwe evolutie voor op gebied van transparant materiaal, een perfect ergonomische stoel die stevigheid en elasticiteit combineert. De glanzende verticale lijnen in de structuur van het bovenste gedeelte van de rugleuning, die kenmerkend zijn voor deze stoel, creëren een verleidelijk licht- en glitterspel. Het design is minimalistisch en clean en geeft de stoel art-decostijl die uiterst eclectisch en waardevol is, en die een persoonlijke en originele stemming creëert in de ruimte waarin hij staat. Hi-Cut is verkrijgbaar in vele combinaties en in drie verschillende modellen – transparant, zwart en wit – die kunnen worden aangekleed met bovenstukken in verschillende kleuren: levendige (violet, rood, groen, oranje), of zachtere kleuren (kristal en fumé). Het design van de structuur van de stoel die vervaardigd is uit een enkelvoudige spuitgietvorm, is gebaseerd op contrasterende rondingen en hoeken: de poten vooraan en het voorste gedeelte van de zitting zijn vierkant, de achterste poten en de rugleuning hebben daarentegen een zachtere, rondere vorm die contrasteert met het hoekige design van het bovenstuk van de rugleuning.

5850N zwarte stoel 5850B doorzichtige stoel 5850W wit stoel Bovenstuk Doorzichtig 4/kristal 5/oranje 6/rood 7/groen 8/violet 9/fumé 6

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat

EN 15373:2007 Niveau Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.2.2 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:13 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3 34

5850

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

46

84

55

47

4,500

205,00 169,42

verpakking 5850

per 2

gewicht kg. volume m3 11,500

0,273


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Papyrus

Ronan & Erwan Bouroullec

De twee gerenommeerde designerbroers Bouroullec, gekend om hun zeer verfijnde en structurele stijl, hebben voor Kartell de transparante polycarbonaat armstoel Papyrus ontworpen. Papyrus is een wonderlijk samenspel van eenvoud, verfijning, elegantie en verleden en verwijst naar het archetype van de vintage-stoel met een stevige en zeer tekenende structuur. Papyrus combineert een doorzichtige structuur met een zeer fijn verticaal patroon aan de buitenkant van de afgeronde rugleuning met zijn zacht omsluierd design. De zitting is comfortabel en uitnodigend en de stoel in zijn geheel is licht. Het gamma van transparante nieuwe “old fashioned” kleuren waarin de stoel verkrijgbaar is benadrukt de speciale effecten die worden gecreëerd door het bewerkte oppervlak nog meer.

5830 Doorzichtig B4/kristal Z1/oranjerood Z2/roestbruin Z3/groen Z4/bluette Z5/fumé bruin Z6/fumé 4

Materiaal Transparant of in de massa getint polycarbonaat EN 15373:2007 Niveau Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.2.2 (maximumniveau) 3 6.5 (maximumniveau) 3 6.6 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.10 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:13 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3 6.17 (maximumniveau) 3

5830

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

60

79

49

44

5,600

226,00 186,78

verpakking 5830

per 2

gewicht kg. volume m3 12,200

0,33

35


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Mr. Impossible

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

Nomen omen voor deze armstoel in polycarbonaat. Mr Impossible is een concept van Kartell en Philippe Starck, en combineert zeer verfijnd design met de meest geavanceerde technologie op gebied van kunststofbewerking. De stoel is in feite het resultaat van een ogenschijnlijk ‘onmogelijk’ (impossible) idee, het verenigen van twee ovalen rompen in polycarbonaat zonder het gebruik van lijm: een nieuwe uitdaging om een onverbrekelijke lasverbinding te verkrijgen en een werkelijk verrassend designeffect. De lasverbinding van twee via laser aan elkaar gelaste schelpen biedt de kunststof een nieuw uitzicht, tweekleurig en tegelijkertijd ook tridimensioneel. De tot de biolijn behorende Mr Impossible is knus en comfortabel en lijkt door zijn transparante holle ronde poten, waarop een zitting rust die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, haast te “zweven” in de lucht. Mr Impossible is krasvrij en weersbestendig en is zowel voor privégebruik als voor de horeca geschikt, en perfect voor zowel binnen als in de openlucht.

5840 Zitting Doorzichtig B4/kristal 40/groen 41/fumé 42/okergeel 43/viola 44/oranjerood

Zitting Ondoorzichtig 46/Kartell rood 47/glanzend wit 48/glanzend zwart

Materiaal Zitting: transparant of in de massa getint polycarbonaat Structuur: transparant polycarbonaat niveau EN 15373:2007 5.1 Conform 5.2 Conform Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.2.2 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:13 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3 36

5840

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

55

84

54

46

5,500

284,00 234,71

verpakking 5840

per 1

gewicht kg. volume m3 8,200

0,290


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Super Impossible

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

De stoel met eivormige zitting, de eerste met laser gelast, wordt in een verrassend blinkend nieuw jasje gestoken. De afwerking met volle kleuren schenkt Super Impossible immers een “glossy”, sensuele en krachtige look. In glanzend zwarte uitvoering, of in de elegante optical versie in twee kleuren, waarbij de bovenste schelp wit is en de onderste schelp en de poten zwart.

5841 Ondoorzichtig E6/zwart E8/wit-zwart

Materiaal in de massa gekleurd polycarbonaat niveau EN 15373:2007 5.1 Conform 5.2 Conform Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.2.2 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:13 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3

5841

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

55

84

54

46

5,500

284,00 234,71

verpakking 5841

hoeveelheid gewicht kg. volume m3 1

8,200

0,290 37


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Ero|S|

Philippe Starck

Ero/S/ is een kuipzetel met een organische eivorm, gekenmerkt door een verfijnde combinatie van afwerking en een slim gebruik van kleuren. De prijs en de rijkdom aan gebruikte materialen, zowel voor de bekleding als voor de basis, maken de zetel bijzonder elegant en gedistingeerd. Ero/S/ is ideaal voor thuis, in de eetkamer of in de woonkamer, maar kan ook passen in een kantoor als representatieve stoel voor de vergaderzaal of in de wachtkamer. Er zijn drie beschikbare uitvoeringen: de stoel kan steunen op een ronddraaiende basis met centrale steun in gepolijst aluminium, op een lichte structuur met 4 poten in verchroomd staal of op wielen. Er zijn meerdere kleurenvarianten in polycarbonaat: zowel in de doorzichtige als in de massieve uitvoering.

4835 / 4837 / 4839 Doorzichtig B4/kristal E1/geel E2/licht groen E3/oranje E4/kobaltblauw breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs â‚Ź

62

79

70

46

8,200

440,00

Ondoorzichtig E5/glanzend wit

4835

363,64

E6/glanzend zwart

4837

62

79

70

46

6,200

305,00 252,07

Materiaal Zitting: transparant of in de massa getinte polycarbonaat Structuur: gezandstraald aluminium of verchroomd staal

4839

62

79

70

38

(maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5

7,100

389,00 321,49

niveau EN 1728:2000 6.2.1 6.7 6.8 6:15 6.16

46

verpakking 4835 4837 4839

per 1 1 1

gewicht kg. volume m3 12,760 9,310 9,580

0,362 0,195 0,195


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Frilly

Patricia Urquiola

De nieuwe transparante polycarbonaatstoel Frilly, ontworpen door de meermaals bekroonde Spaanse designer Patricia Urquiola, spruit voort uit de idee van een industrieel beeldhouwwerk dat wordt getransformeerd in een vriendelijke ergonomische vorm. Het golvend effect dat doorheen de gehele structuur loopt geeft de stoel een zachte lichte aanblik, zoals een geplisseerde stof, en creĂŤert een speels sensueel optisch effect dat verwijst naar vrouwelijke vormen. Het brede kleurengamma waarin de stoel verkrijgbaar is versterkt deze verwijzing naar natuurlijke elementen nog meer en geeft hem nog een extra bevallige touch.

5880 Doorzichtig B4/kristal D7/turquoise D8/ fuscia E1/geel E3/oranje

Ondoorzichtig E5/glanzend wit 5

Materiaal Transparant of in de massa getint polycarbonaat niveau EN 1022:2005 Conform EN 15373:2007 5.1 Conform 5.2 Conform Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.2.2 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:13 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3

5880

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs â‚Ź

47

78

47

46

4,250

187,00 154,55

verpakking 5880

per 2

gewicht kg. volume m3 12,200

0,286 39


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Thalya

Patrick Jouin

Een moderne versie van de klassieke stoel. Thalya verenigt simpel design met een sterke grafische impact. Het is een transparante polycarbonaat gekleurde stoel met ronde, elegante, vloeiende en bijna vrouwelijke vormen. Thalya is tot stand gekomen op basis van opblaasgastechnologie en heeft afgeronde hoeken, en poten met een holle structuur, die een oppervlakte onthult voorzien van een onregelmatig verticaal en horizontaal strepenpatroon dat de gehele rugleuning en zitting bedekt. Een subtiele ingesneden ‘grid’, die beweging en reliëf toevoegt aan de essentiële en elegante vormen van Thalya, verruimt de immateriële structuur van het oppervlak. Het verfijnde kleurengamma maakt het een ideale lijn voor meer luxueuze ruimten.

5810 Doorzichtig B4/kristal A1/violet A2/bosgroen A3/chocolade A4/fumé A5/robijn 5

Materiaal Transparant of in de massa getint polycarbonaat niveau EN 15373:2007 5.1 Conform 5.2 Conform Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3 40

5810

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

46

84

50

47

4,050

182,00 150,41

verpakking 5810

per 2

gewicht kg. volume m3 10,300

0,267


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Thalya Mat

Patrick Jouin

De stoel in polycarbonaat Thalya krijgt er een nieuwe gelakte versie bij, in de kleuren wit en zwart. Twee tinten die het zachte en golvende silhouet nog meer benadrukken. Het onderscheidende grafische teken, een netvormige bewerking die over het volledige oppervlak van de rugleuning en de zitting loopt, blijft zichtbaar op de achterkant. De stoel Thalya is licht en praktisch en kan ook buiten gebruikt worden.

5811

Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart 5

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd polycarbonaat niveau EN 15373:2007 5.1 Conform 5.2 Conform Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3

5811

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg

prijs â‚Ź

46

84

50

47

4,050

161,00 133,06

verpakking 5811

hoeveelheid gewicht kg volume m3 2

10,300

0,267 41


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Maui

Vico Magistretti

De elegante lijn, de soberheid van de kleuren en het gebruiksgemak maken van de Maui-stoel een enorm veelzijdig voorwerp, dat kan beantwoorden aan de meest uiteenlopende vereisten van markt voor zaken en privé. De Maui-stoelen vormen een familie die rijk is aan vele kleurvarianten en formele varianten, die kunnen voldoen aan specifieke vereisten in gemeenschappelijke ruimtes zoals kantoren, laboratoria, wachtkamers, bars en restaurants, vergader- en conferentieruimtes of aan vereisten voor privéruimtes zoals de eetkamer, de kinderkamer of de studeerkamer. Het geheel ‘zitgedeelte-rugleuning’ in polyproyleen is vastgemaakt aan een verchroomde stalen structuur. Dankzij het design kunnen er tot 7 Maui-stoelen op elkaar gestapeld worden. Deze stoel kan ook vastgemaakt worden aan andere stoelen van hetzelfde type in rijen tot in het oneindige, dankzij een eenvoudig haakje achteraan. De beschikbare uitvoeringen: met of zonder armsteun in dezelfde kleur als de zitting en een stoel voorzien van een zwart opklaptafeltje. De familie van de Maui-stoelen wordt vervolledigd met de zelfdovende versie. Deze stoel wordt veel gevraagd door de zakenwereld, en is eindelijk in staat om te voldoen aan de strengste vereisten van de meest gespecialiseerde zakenpartner

2869 / 2870 / 2871 / 2872 / 2784 Ondoorzichtig

breedte

h.

lengte

h. zitting

55

77

52

45

h. leuning

gewicht kg.

prijs €

4,900

136,00

1M/antraciet 2870

2M/zinkwit

112,40

2869 / 2870 / 2872 / 2874 Ondoorzichtig 3M/marineblauw 4M/rood 5M/licht grijs

2871 verpakking 4 stoelen

130,00

2891 stoel zelfdovende versie

137,00

107,44

6M/licht geel 7M/licht groen 8M/licht blauw VV/groen AA/oranje

113,22

FF/fucsia

2891 stoel zelfdovende versie

2872

58

77

52

45

66

5,700

7 2870/1

174,00 143,80

2M/zinkwit

5 2872

2874

66 (stoel) 36 (schrijfblad)

77

66 (stoel) 36 (schrijfblad)

77

52 (stoel) 26 (schrijfblad))

45

52 (stoel) 26 (schrijfblad))

45

71

7,000

236,00 195,04

Materiaal Zitting/armleuningen: in de massa getinte polypropileen Structuur: verchroomd staal Schrijfblad: H.P.L. ge- stratifieerd EN 1022:2005 EN 15373:2007 5.1 5.2 Bijlage A par. A.2 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.7 6.8 6.12 6:13 6:15 6.16 42

Conform Niveau Conform Conform (maximumniveau) 3 Niveau (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3

2869

verpakking 2870 2871 2891 2872 2874 2879

per 2 4 4 2 2 2

gewicht kg. volume m3 12,600 23,000 23,000 14,500 17,600 17,600

0,307 0,390 0,390 0,307 0,307 0,307

71

7,000

236,00 195,04


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Maui

Vico Magistretti

Nog steeds in de Maui-familie is er een leunstoel op wielen beschikbaar met hydraulische pomp, met of zonder armsteunen. met of zonder armsteun. De zitting in polypropyleen is vastgemaakt aan een verchroomde stalen structuur. De wielen zijn vastgemaakt aan een verchroomde stalen basis met 5 spaken. De Maui op wielen is een ideale oplossing voor een informeel kantoor en een kantoor thuis mede dankzij het comfort van de zitting en de lichtheid van de stoel.

2878 / 2879 Ondoorzichtig 1M/antraciet 2M/zinkwit 3M/marineblauw 4M/rood 5M/licht grijs 6M/licht geel 7M/licht groen 8M/licht blauw VV/groen

breedte

h.

lengte

AA/oranje

h. zitting

h. leuning

gewicht kg.

prijs €

7,800

263,00

FF/fucsia 2878 2873

58 81÷88 52 draaibare stoel regelbaar in de hoogte op wielen

49÷57

58 81÷88 52 draaibare armstoel regelbaar in de hoogte op wielen

49÷57

217,36

00/zwart 1A/aluminium 2879

Materiaal Zitting/armleuningen: in de massa getinte polypropileen Structuur: verchroomd staal EN 1022:2005 EN 15373:2007 5.1 5.2 Bijlage A par. A.2 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.7 6.8 6.12 6:13 6:15 6.16

Conform Niveau Conform Conform (maximumniveau) 3 Niveau (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3

2873 koppelstuk

2878 2879

8,500

294,00 242,98

3,00 2,48

2875 transportwagen voor stoelen

verpakking

67÷75

167,00 138,02

per 1 1

gewicht kg. volume m3 9,800 10,500

0,220 0,256 43


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Maui Soft

tribute to Vico

Magistretti

De Maui-stoel, die ontworpen is tussen 1995 en 1996, maakte in de jaren 90 het voorwerp uit van ontwerponderzoek. Het was de eerste stoel die een nieuw tijdperk inluidde van stoelen waarvan de zitting uit één deel bestaat in materialen zonder nerven, zonder metalen steunen of structuren die de rugleuning ondersteunen. In 2012 maakt Kartell de stoel nog aantrekkelijker inzake stijl en prijs, door hem ook voor te stellen in een stoffen versie (Kvadrat of Trevira) - met en zonder wielen en armsteunen - waardoor de familie met verschillende kleuren en functies verder uitgebreid wordt. Zo kan voldaan worden aan specifieke eisen in de horeca en de privésector. De elegante lijn en het gebruiksgemak maken van de Maui-stoel een enorm veelzijdige stoel, even actueel vandaag als gisteren.

2893 / 2895 / 2897 Stof Trevira GG/rood EE/oranje SS/zuurgroen RR/octaangroen DD/beige PP/blauw CC/grijs BB/zwart

2896

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

55

77

52

45

4,900

289,00

Stof Kvadrat Divina 3 FF/fuchsia GG/rood

2895

238,84

EE/oranje SS/zuurgroen DD/beige PP/blauw CC/grijs

2893

58

77

52

45

66

5,700

358,00 295,87

BB/zwart 4

Materiaal Zitting: nylon bekleed met stof Structuur: gechromeerd staal EN 1022:2005 Conform EN 15373:2007 Niveau Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 Niveau (maximumniveau) 3 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.2.2 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:13 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16

2897

2896

44

58

77

52

45

8,500

476,00 393,39

4,900

362,00 299,17

verpakking **vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriële homologatie n° MI1848D20D1IM00015 n° MI1848D20D1IM00014

58 81÷88 52 49÷57 67÷75 draaibare armstoel regelbaar in de hoogte op wielen

2895/2896 2893 2897

hoeveelheid gewicht kg volume m3 2 2 1

13,200 14,500 10,500

0,307 0,307 0,256


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Maui

Vico Magistretti

De Maui-tafel is ontworpen om op zichzelf te staan of om vergezeld te zijn van andere gelijken. Ze is beschikbaar in vijf uitvoeringen (rond, vierkant, in twee rechthoekige afmetingen, ovaal) om te voldoen aan de meest uiteenlopende vereisten van de gemeenschappelijke ruimtes (tafel voor bars en restaurants) en aan de vereisten van het alledaagse leven. De vier kleuren van het oppervlak met de houten boord maken van de Maui-tafel de ideale aanvulling, ook voor thuis, in de eetkamer, in de keuken, in het kantoor thuis of in de studeerkamer.

2880

breedte

h.

lengte

80

72

80

diam. Ă˜

gewicht kg.

prijs â‚Ź

15,000

414,00 342,15

2881

80

72

120

19,000

552,00 456,20

2882

80

72

160

22,700

692,00 571,90

2880 / 2881 / 2882 / 2883 / 2885 2883

72

100

17,400

603,00 498,35

Ondoorzichtig 1M/antraciet 2M/zinkwit 3M/marineblauw 2885

194

72

120

30,000

914,00 755,37

verpakking

Materiaal Blad: gelamineerd met rand in beuk 27 mm dikte Poten: verchroomd staal

UNI 8592/84 UNI 8593/84 UNI 9085/87 UNI 9086/87

niveau positief (maximum niveau) 5 4 (maximum niveau) 5

per

gewicht kg. volume m3

2880

1 blad 1 poten

10,500 7,400

0,055

2881

1 blad 1 poten

14,000 7,400

0,079

2882

1 blad 1 poten

18,000 7,400

0,103

2883

1 blad 1 poten

12,000 8,000

0,077

2885

1 blad 1 poten

26,000 7,400

0,150

45


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Dr. YES

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

Dr. Yes is een stoel met unieke stijlkenmerken gemaakt uit uiterst resistent materiaal waardoor hij ideaal is voor gebruik in de horeca en buiten. De structuur heeft hoekige lijnen die lichtjes naar beneden buigen zodat een zeer comfortabele zitting is gegarandeerd. Hij is gemaakt uit bewerkt polypropileen op basis van opblaasgastechnologie. De binnenkant van de stoel heeft een ondoorzichtige afwerking die bijna aanvoelt als een zachte stof. De buitenkant van de rugleuning en de poten zijn glanzend. Dr. Yes wordt gekenmerkt door zijn comfort, onderhoudsgemak en zijn brede kleurengamma.

5805

Ondoorzichtig 01/bruin 02/oranje 03/wit 06/geel 07/grijs 09/zwart 10/oranjerood 6

Materiaal In de massa getinte bewerkte polypropileen EN 15373:2007 Niveau Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.2.2 (maximumniveau) 3 6.6 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3 6.8 (maximumniveau) 3 6.10 (maximumniveau) 3 6.12 (maximumniveau) 3 6:13 (maximumniveau) 3 6:15 (maximumniveau) 3 6.16 (maximumniveau) 3 6.17 (maximumniveau) 3 46

5805

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg

prijs â‚Ź

52

80

50

47

4,500

119,00 98,35

verpakking 5805

per 2

gewicht kg. volume m3 12,000

0,335


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

TopTop voor Dr. YES

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

Het gamma tafeltjes van TopTop wordt aangevuld met een nieuw model dat perfect samengaat met de nieuwe stoelen van Starck, Dr. Yes. Het tafeltje is verkrijgbaar met een blad in zwarte of witte melamine en een voetstuk in exact dezelfde kleur. De poot is transparant met cirkelvormige of vierkante stukken en met een geplisseerd oppervlak en metalen kern. Weersbestendig en perfect geschikt voor horecagebruik.

breedte

4330

h.

lengte

72

diam. Ă˜

gewicht kg.

prijs â‚Ź

60

13,700

328,00

ronde poot ronde basis

4331

271,07

60

72

60

14,700

ronde poot ronde basis

289,26

4332

72

70

15,700

ronde poot ronde basis

4333

70

72

70

16,700

72

60

17,700

vierkante geplisserde poot vierkante basis

60

72

60

18,700

72

70

19,700

vierkante geplisserde poot vierkante basis

4349

Niveau ronde vierkante poot poot EN 15372:2008 5.1 Conform 5.2.2 Conform 5.2.3 Conform EN 12521:2000 5.1 5.2 EN 1730:2000 6.2 3 6.3 3 6.4 3 6.5 3 6.6 3 6.7 6.8 maximumniveau 3

verpakking 4330

4331

4332 -

4333

Conform Conform

4346

2 5 5 5 5 Conform 4 5

4347

4348

4349

363,00 300,00

70

72

70

vierkante geplisserde poot vierkante basis

Materiaal Blad: melamine Poot: transparant PMMA Basis: gelakt aluminium wit en zwart

378,00 312,40

4348

09/zwart

350,00 289,26

vierkante geplisserde poot vierkante basis

03/wit

378,00 312,40

4346

4330 / 4331 / 4332 / 4333 4346 / 4347 / 4348 / 4349

337,00 278,51

ronde poot ronde basis

4347

350,00

20,700

405,00 334,71

per 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis

gewicht kg. volume m3 7,000 4,000 5,700 8,000 4,000 5,700 9,000 4,000 5,700 10,000 4,000 5,700 7,000 7,000 6,700 8,000 7,000 6,700 9,000 7,000 6,700 10,000 7,000 6,700

0,038 0,085 0,035 0,038 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 0,038 0,085 0,035 0,038 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 47


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Dr. NO

Philippe Starck

De leunstoel Dr. NO is een Kartell-klassieker, inmiddels bekend omdat de adjectieven functioneel en mooi hier perfect samengaan. Dr. NO heeft geen problemen met thermische extremen; hiervan kunnen er 4 op elkaar gestapeld worden en de stoel is gekend voor het gemak van de kuipstoel, elegant design, functionaliteit, gemakkelijke reiniging en voor het brede kleurengamma. De keuze van de kleuren is gericht op pasteltinten. De formele oplossing, de materialen en het gebruiksgemak zorgen ervoor dat Dr.NO buiten gebruikt kan worden en ook heel mooi past in hotels, restaurants of bars.

4848 Ondoorzichtig 1L/waswit 2L/licht geel 3L/licht groen 4L/venkelgroen 5L/grijs 7L/licht oranje 8L/lavendelgrijs

4

Materiaal Zitting: in de massa getinte polypropileen Poten: geanodiseerd aluminium niveau EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.5 6.6 6.7 6.10 6.12 6:13 6:15 6.16 6.17 48

(maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5

4848

breedte

h.

lengte

h. zitting

h. leuning

gewicht kg.

prijs â‚Ź

51,5

79,5

49

46,5

66

4,100

165,00 136,36

verpakking 4848

per 2

gewicht kg. volume m3 11,080

0,286


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Dr. NA

Philippe Starck

Bij de Dr. NO-stoel hoort Dr. NA: een rond tafeltje dat aangeboden wordt als rechtstreekse aanvulling op de stoel. Het geverniste krasvrije tafelblad en de hoge, smalle centrale poot in plastic en aluminium dragen ertoe bij dat Dr. NA ook buiten samen met de stoel een ideaal duo kan vormen.

4536 Ondoorzichtig 1N/waswit 2N/licht geel 3N/licht groen 4N/venkelgroen 5N/grijs 7N/licht oranje 8N/lavendelgrijs

4536

diam. basis

diam. blad

h.

gewicht kg.

prijs â‚Ź

45

60

73

9,400

412,00 340,50

Materiaal Blad: Gelakt SMC met antikraslaag thermoplastisch technopolymeer Poot: in de massa getinte polypropileen Basis: gezandstraald aluminium

verpakking 4536

per 1 basis 1 poot 1 blad

gewicht kg. volume m3 4,000 1,800 8,000

0,065 0,033 0,032 49


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Spoon Chair

Antonio Citterio met Toan Nguyen

In één stuk gegoten light office bureaustoel op wieltjes. Spoon Chair is het resultaat van een ultrainnovatief productieproces. De innovatieve spuitgiettechnologie met twee componenten, op basis waarvan deze stoel werd gemaakt, zorgt voor een “gelaagd” effect. Twee verschillende soorten thermoplastische materialen worden tegelijk gegoten, een voor het esthetische aspect (buitenkant), het andere met een sterke mechanische weerstand (binnenkant); beiden zorgen ervoor dat de Spoon Chair hoogtechnologische eigenschappen heeft en zeer flexibel is dankzij een eenvoudig personaliseerbare consistentie die zich aanpast aan het gewicht van de persoon die erop zit. De handgreep die het mechanisme regelt is gebruiksvriendelijk en geïntegreerd in het onderstel waardoor ze volledig verborgen is zodat de welvingen één lijn vormen. Spoon Chair is ideaal voor de horeca en bestaat ook in een brandvrije versie.

4819/6819 Ondoorzichtig

poten

hoofdkussen

02/oranje-oranje 03/wit-zwart 04/blauw-blauw 07/grijs-zwart 09/zwart-zwart Materiaal In de massa getinte polypropileen niveau EN 15373:2007 5.1 5.2 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7 6.8 6.10 6:15 6.16 6.17

Conform Conform

h.

h. zitting

diam. basis

h. leuning

gewicht kg.

prijs €

60

83,5÷92,5

45÷54

70

68,5÷77,5

12,000

459,00 379,34

(maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 2 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3

**vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriële homologatie MI1848D20D1IM00003 UK Standard BS 5852 CRIB 5, BS 7176 en EN 1021 US - CALIFORNIA Standard TB 117

50

4819

breedte stoel (armleuningen)

6819 versie bestand tegen brand**

60

verpakking

per

4819 6819

83,5÷92,5

45÷54

70

68,5÷77,5

12,000

493,00 407,44

1 1

gewicht kg. volume m3 17,000 17,000

0,450 0,450


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Spoon Table

Antonio Citterio met Toan Nguyen

Spoon Table is een light office opklaptafel die uiterst licht en praktisch is. Het blad is vervaardigd uit aluminium met honingraatmotief en is slechts 15 mm dik. De afwerking is in wit laminaat, terwijl de rand in methacrylaat onderaan gekleurd is om de diepte van de transparantie duidelijk te tonen. De poten in technopolymeer zorgen ervoor dat de stoel stevig en mooi is. Dankzij het speciale systeem dat bestudeerd is om het blad op eenvoudige manier te plooien, is Spoon Table ideaal voor kleine ruimten en gemakkelijk te verplaatsen. De poten kunnen vastgezet worden met een blokkerend klapsysteem, zonder bijkomend gereedschap. Spoon Table is verkrijgbaar met het blad in drie verschillende maten en met bijbehorende poten en randen in drie kleurvarianten.

4506/4507/4508

blad

poot

02/oranje 03/wit

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg

prijs â‚Ź

140

72

74

18,000

1.215,00

09/zwart 4506

1.004,13

Materiaal Blad: aluminium met honingraatmotief en melaminelaminaat Poten: transparant of in de massa gekleurd polypropileen niveau EN 1730:2000 ENV 12521:2000 4.1 Conform 4.2 Conform EN 15372:2008 Niveau 6.2 3 6.3 3 6.4 3 6.5 3 6.6 3 6.7 Conform 6.8 3 UNI 8594:2004 Conform UNI 9086:1987 4

4507

160

72

80

20,000

1.341,00 1.108,26

4508

200

72

90

22,000

1.521,00 1.257,02

verpakking 4506 4507 4508

hoeveelheid

gewicht kg

volume m3

1 1 1

24,700 28,500 32,500

0,205 0,230 0,567 51


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Spoon

Antonio Citterio met Toan Nguyen

Een originele kruk met een elastische vorm zowel qua look als wat betreft het functioneren. De vernieuwing van Spoon bestaat bovenal uit de verbinding van de zitting aan het centrale gedeelte met een speciaal versterkte golving die de flexibiliteit en het comfort kan verzekeren. Dankzij een gesofisticeerde ontwerpoplossing wordt de hoogte bovendien ingesteld tussen 56 en 76 cm door een hydraulische pomp. Deze pomp is perfect ingewerkt in het centrale gedeelte, net zoals de hendel die het mechanisme regelt, perfect is ingewerkt in het zitgedeelte. Spoon leent zich tot om het even welke omgeving: open keukens, bars, modieuze restaurants en restaurants met een non-conformistisch design.

4828 Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart 10/rood 26/oranje 27/aluminium

4828

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

56

76÷96

56

56÷76

7,200

394,00 325,62

Materiaal In de massa getinte polypropileen EN 1728:2000 Niveau 6.2.1 6.4 6.7 52

(maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5

verpakking 4828

per 1

gewicht kg. volume m3 11,000

0,269


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Nihau

Vico Magistretti

Nihau is ontworpen door één van de grote meesters van Italiaans design. Het is een stoel met eeneenvoudig, minimalistisch ontwerp, dat ook gedistingeerd en ongelooflijk chic is. Het profiel van de stoel doet denken aan een vlinder: soepel, licht, elegant, met delicate kleuren. De zitting in polypropyleen wordt aangeboden in een brede waaier aan kleuren met delicate tinten.De structuur is een subtiel verchroomde stalen buisvorm. Nihau heeft een slanke vorm, zachte krommingen en een golvende lijn. Naast het design maken ook de nauwgezette aandacht voor constructieve details, de zachte en afgeronde zitting en de uiterst nauwkeurige afwerkingen de Nihau-lijn zo speciaal. En het is de grootmeester zelf, Vico Magistretti, die benadrukt dat de verfijnde en natuurlijke golving van de eenvoud en deze laatste eenheid van het concept de essentie vormen van het design en de architectuur. Nihau zal de hoofdrolspeler worden van de meest exclusieve en eclectische binnenhuisinrichting: deze stoel zal perfect en gemakkelijk gedijen, zowel bij klassiek meubilair als bij een meer trendgevoelige inrichting.

2810 Ondoorzichtig 03/wit 04/blauw 09/zwart 17/antraciet 20/lichtlila T7/groen

4

Materiaal Zitting: in de massa getinte polypropileen Structuur: verchroomd staal buis

2810

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

46

80

55

45

5,000

169,00 139,67

niveau EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.7 6.8

(maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 3

verpakking 2810

per 2

gewicht kg. volume m3 13,000

0,293 53


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Honeycomb

Alberto Meda

Honeycomb is een lichtte en gemakkelijk handelbare klapstoel. De structuur is in aluminium en de rugleuning en zitting zijn vervaardigd uit transparant of gekleurd polycarbonaat. De honingbijstructuur van het arrangement van hexagonale modules zorgt voor een een stoel die er niet alleen mooi uitziet, maar ook functioneel, licht en ergonomisch is. De Honeycomb stoel neemt zeer weinig plaats in (7 cm dik opgeklapt) en is perfect voor buitengebruik en voor kleine ruimten.

4818 Doorzichtig B4/kristal J1/fumĂŠ J4/groen J5/blauw

Ondoorzichtig E5/glanzend wit

Materiaal Zitting en rugleuning in transparant en gekleurd polycarbonaat. Structuur in mat aluminium EN 1728:2000 EN 15373:2007 6.2.1 6.2.2 6.7 6.8 54

Niveau (maximum niveau) 3 (maximum niveau) 3 (maximum niveau) 3 1

4818

verpakking 4818

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg

prijs â‚Ź

38,7 (open) 7 (opgeklapt)

82,5

52,5

46

4,300

205,00

per 1

169,42

gewicht kg. volume m3 5,900

0,067


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Dolly

Antonio Citterio met Oliver Löw

De klapstoel Dolly, vrucht van een diepgaand technisch project, verenigt de formele elegantie en de lichtheid van het volledige design met een gesofisticeerd en sterk structureel systeem. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, onder andere levendige chroomschakeringen met een zitting in hetzelfde kunststofmateriaal als het frame waardoor hij geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen. De zitting in kunststof kan, dankzij haar resistentie en onderhoudsgemak, overal gebruikt worden, in huis zowel als op kantoor, waardoor het product ook op commerciële markten kan worden aangeboden.

4864 Ondoorzichtig 03/wit 06/geel 02/oranje 4Y/groen 5Y/zwart

breedte Materiaal In de massa getinte of vernist polypropileen niveau Bijlage A par. A.2 (maximumniveau) 3 EN 1728:2000 6.2.1 (maximumniveau) 3 6.2.2 (maximumniveau) 3 6.5 (maximumniveau) 3 6.6 (maximumniveau) 3 6.7 (maximumniveau) 3

4864

verpakking 4864

52

per 1

h.

lengte

53 (open) 82 (open) 94 (opgeklapt) 25 (opgeklapt)

h. zitting

h. leuning

gewicht kg.

prijs €

46

68 (open) 75 (opgeklapt)

5,700

228,00 188,43

gewicht kg. volume m3 7,400

0,129 55


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

FPE

Ron Arad

“Fantastic Plastic Elastic” is de naam die verborgen zit achter de initialen van deze stoel, bovenal gekenmerkt door de formele, zachte en golvende, kleurrijke en verleidelijke oplossing. Deze stoel is fantastisch, omdat hij verkregen is door middel van een exclusieve technologie die zorgt voor het creëren van een sterke, maar elastische structuur door één enkele gebogen plaat uit plastic materiaal vast te maken aan twee parallelle aluminium buizen. Het geheel ‘zitgedeelte-rugleuning’ is ingewerkt in de dragende aluminium structuur, die de stoel zowel kenmerken van weerbaarheid en flexibiliteit als van lichtheid en handigheid geeft. Hij is gemakkelijk te stapelen, tot 8 stuks hoog, en geeft karakter aan alle ruimten, zowel thuis als op het werk (van bars tot werkruimtes). Dankzij het materiaal waaruit het vervaardigd is, kan hij perfect buitenshuis worden gebruikt.

8009 Opaal 1Z/wit 5Z/rood

8

Materiaal Zitting/rugleuning: in de massa getinte polypropileen Structuur: gelakte profielaluminium

8009

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

43

78

59

46

3,750

211,00 174,38

UNI 8584/84 UNI 8585/84 UNI 8586/84 UNI 8587/84 UNI 9083/87 UNI 9088/87 UNI 9089/87 56

niveau (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 3 (maximumniveau) 5

verpakking 8009

per 2

gewicht kg. volume m3 10,500

0,249


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Miss Trip

Philippe Starck

De Kartell-technologie draagt bij tot het harmonieus combineren van twee materialen die van nature onverenigbaar zijn: plastic en hout. De Miss Trip-stoel heeft een zitting in plastic ondersteund door poten in massief beukenhout, kleur natuur of kerselaar, vastgemaakt met een bijzonder gepatenteerd blokkeersysteem, dat het gebruik van schroeven en gereedschap vermijdt. Ook de rugleuning wordt gemakkelijk vastgemaakt op de zitting door te drukken en de natuurlijke elasticiteit van het materiaal biedt een aangename sensatie van comfort. Miss Trip is ideaal voor om het even welke kamer thuis, maar ook voor restaurants en cafés; deze stoel wordt gekenmerkt door de elegantie van het design en door de gemakkelijke montage.

4874 Beuken 1S/ivoor 2S/crème 3S/koffie 4S/saliegroen 5S/lichtlila

Kersen 1C/ivoor 2C/crème 3C/koffie 4C/saliegroen 5C/lichtlila

Materiaal Zitting: getinte polypropileen Rugleuning: meerdere lagen beukenhout of kersenhout Pooten: naturel of kersen getinte massieve beuken

UNI 8584/84 UNI 8585/84 UNI 8587/84 UNI 9088/87 UNI 9089/87

niveau 4 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5

4874

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

40

85

42

48

4,100

248,00 204,96

verpakking 4874

per 1

gewicht kg. volume m3 5,500

0,038 57


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Dr. Glob, Hi-Glob

Philippe Starck

Dr. Glob is ontstaan vanuit het idee om verschillende materialen te verenigen om een betere structurele stabiliteit en een vernieuwende projectaanpak te verkrijgen door te spelen met het contrast tussen dikte en lichtheid. Touch, ondoorzichtigheid en dikte van de zitting maken van Dr. Glob een ware stijlmeester. De zitting is vervaardigd met een speciale plastic compound die aan de stoelen een warm en vol, ondoorzichtig en zacht aspect geeft. Het gebruikte materiaal is volledig gekleurd om op die manier een hoge weerbaarheid tegen slijtage, een optimale levensduur en ook gebruik buitenshuis te garanderen. Alle Dr. Glob-stoelen kunnen op elkaar gestapeld worden. De familie bestaat uit twee modellen: Dr. Glob, stoel met stalen rugleuning die de structuur van de steunende achterpoten verlengt; Hi-Glob, een kruk met stalen rugleuning die verbonden is met de dragende structuur van hetzelfde materiaal.

4876 Ondoorzichtig 09/zwart-zwart 25/licht grijs-zilver

4860 Ondoorzichtig 47/zwart-zilver 25/licht grijs-zilver breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs â‚Ź

48

73

47,5

46

3,690

211,00

10 4876

174,38

4860

46

87

46,5

65

5,500

239,00 197,52

Materiaal Zitting: in de massa getinte polypropileen Structuur: met epoxy-polyester poeder galakt staal 58

verpakking 4876 4860

per 2 2

gewicht kg. volume m3 11,000 14,500

0,210 0,260


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Miss Balù

Philippe Starck

Miss Balù is een moderne uitvoering van het ideale tafeltype uit de 19de eeuw met centrale tafelpoot. Het betreft een volledige collectie tafels voor verschillend gebruik. Het uitdenken en uitwerken van een nieuwe plastic compound garandeert weerbaarheid tegen slijtage eneen optimale levensduur. De reeks tafels bestaat uit drie modellen: het vierkante tafeltje (deze tafeltjes kunnen tegen elkaar geschoven worden dankzij de scherp afgesneden tafelranden) en het ronde tafeltje, beide klein, ideaal als toilettafel in de slaapkamer of als bureau in de inkomhal of op het terras; de grote ronde tafel kan als eettafel gebruikt worden in de keuken.

4543 / 4549 Ondoorzichtig 09/zwart

breedte

h.

lengte

60

72,5

64

25/licht grijs 4543

diam. Ø

gewicht kg.

prijs €

15,600

397,00

4551

328,10

Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart 25/licht grijs

4549

72,5

64

11,200

397,00 328,10

4551

73

90

26,800

788,00 651,24

verpakking

Materiaal Blad en basis: “low profile” krasvrij gelakt (sterkte 6H) Poot mod. 4543 / 4549: polypropileen met poeder gelakt Poot mod. 4551: polyamide versterkt met glasvezel krasvrij gevernist

per

gewicht kg. volume m3

4543

1 basis 1 blad

12,500 7,500

0,069 0,036

4549

1 basis 1 blad

9,000 6,000

0,069 0,039

4551

1 basis 1 blad

16,500 17,000

0,120 0,070 59


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Moorea

Vico Magistretti

Comfortabel, flexibel, kleurrijk, licht: Moorea is een opgevulde leunstoel die binnenin bestaat uit één enkel plastic geheel, vastgemaakt op een verchroomde stalen structuur. Aan de flexibiliteit van de rugleuning wordt bijgevolg het comfort van de vulling toegevoegd. Door de elegantie van het design en de formele eenvoud kan de Moorea perfect geplaatst worden, hetzij thuis, hetzij in een gemeenschappelijke ruimte. De stoel past perfect in de kinderkamer, de studeerkamer of de woonkamer, maar ook op kantoor als individuele bureaustoel (ook dankzij de ronddraaiende versie), rond de vergadertafel of in een congreszaal. Dankzij de afneembare bekleding garandeert Moorea ook gebruiksgemak bij het reinigen.

2842 / 2848

04/blauw 07/antraciet 10/rood 17/licht grijs

2842

breedte

h.

lengte

h. zitting

h. leuning

gewicht kg.

prijs €

60

79

58

48

65

8,500

528,00 436,36

2848

60

79

58

44÷52

61÷69

11,400

616,00 509,09

Materiaal Zitting: polyurethaan zitschaal bekleed met losse hoezen in stof Trevira™ - 100% polyester Structuur: verchroomd staal 60

verpakking 2842 2848

per 1 1

gewicht kg. volume m3 11,500 14,300

0,273 0,273


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Mauna-Kea

Vico Magistretti

De reeks stoelen Mauna-Kea, die bestaat uit een stoel met armleuningen en een barkruk, vormt een ideale oplossing voor de horeca, zowel omwille van de vorm als de gebruikte materialen. Door de structuur in glanzend aluminium, in combinatie met de drie tinten grijs van de zitting en de rugleuning in polypropyleen, en de elegantie van de materialen passen ze echter ook perfect in een huiselijke omgeving, bijvoorbeeld in de keuken of de studeerkamer. Bovendien zijn deze stoelen ook uiterst geschikt om buiten gebruikt te worden dankzij de buitengewone stevigheid van de materialen en de technische kenmerken, waaronder de verzinkte bevestigingsschroeven.

4806 / 4884 Ondoorzichtig H1/aluminium H2/antraciet HZ/wit

4806 stoel zelfdovende versie klasse 1 certificaat LSF Nr. U07045/03065 van 25.08.1997

H9/antraciet

8

Materiaal Stoel en Krukje Structuur zitvlak: drukgegoten gevernist aluminium Structuur poten en rugleuning: buis in glanzend gevernist aluminium met antikrasbehandeling Zitvlak en rugleuning: In de massa getinte of vernist polypropileen

UNI 9083/87 UNI 9088/87 UNI 9089/87 UNI 8582/84 UNI 8584/84 UNI 8585/84 UNI 8586/84 UNI 8587/84 UNI 8589/84 UNI 8590/84

niveau 4 4 (maximumniveau) 5 Conform (maximumniveau) 5 3 2 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5

4806

breedte

h.

lengte

h. zitting

h. leuning

gewicht kg.

prijs â‚Ź

58

77

54

46

65

4,400

334,00 276,03

4884

37

83

44

65

3,600

295,00 243,80

verpakking 4806 4884

per 2 2

gewicht kg. volume m3 12,900 10,600

0,339 0,230 61


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Armstoel Joe Colombo

Joe Colombo

Voor het eerst brengt Kartell hulde aan een van de meest iconische stukken in het bedrijfsmuseum met een heruitgave van de stoel 4801 ontworpen door Joe Colombo, authentiek designsymbool van de jaren 60 dat vandaag veelgevraagd is op de veilingen van moderne kunst. Beroemd ook omdat het het enige stuk van Kartell is dat volledig in hout gemaakt is. Dankzij de hedendaagse technologie is het mogelijk om hetzelfde product te realiseren in PMMA, waarbij gebruik gemaakt wordt van een industrieel proces om de gebogen en golvende vorm te hernemen. De zitting, in genummerde reeks, is verkrijgbaar in drie kleuren - transparant, wit en zwart - die de vormen ervan accentueren.

5867

Doorzichtig B4/kristal

Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA

EN 1022:2005 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.5 6.6 6.7 6.8 6.10 6.12 6.13 6.15 6.16 62

niveau Conform 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

5867

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg

prijs â‚Ź

62

59

64

30

19,800

1.658,00 1.370,25

verpakking 5867

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

24,300

0,48


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

LCP

Maarten van Severen

LCP is een chaise longue vervaardigd in één enkele vorm van doorzichtig methacrylaat die op zichzelf terugvalt in een spiraal en op die manier een model chaise longue vormt dat radicaal vernieuwend is.Enkel een exclusieve technologie heeft bijgedragen tot het verkrijgen van een dergelijke flexibiliteit die zo de formele zuiverheid van het voorwerp behoudt. LCP is elastisch, zacht en sterk, zelfs al straalt het eenontastbaar en wazig beeld uit. Beschikbaar in 2 transparante kleuren: kristal en lichtblauw. Het is een belangrijke en verfijnde stoel, voor de meest kritische designkenners.

6040 Doorzichtig B3/licht blauw B4/kristal

6040

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

48,5

70

80

31

18,800

1.359,00 1.123,14

Materiaal Doorzichtig of in de massa getinte PMMA niveau EN 1728:2000 6.2.2 1 6.7 1 6.15 1

verpakking 6040

per 1

gewicht kg. volume m3 25,500

0,452 63


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Magic Hole

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

Het nieuwe meubelstuk voor outdoorgebruik van Kartell is gerealiseerd met de draaispuitgiettechniek. De Magic Hole-serie bestaat uit een zitbank met twee zitplaatsen en een leunstoel met een strak silhouet en dunne gesloten poten. De rechte en lineaire oppervlakken eindigen in ronde krommingen. De soberheid van de lijnen wordt gebroken en geprikkeld door een origineel stilistisch detail: een wijd uitlopende "zak" - ton sur ton in wit, grijs of zwart, of in een contrasterende oranje of groene fluo kleur - in de armleuningen. De zitbank en de leunstoel Magic Hole zijn comfortabel, licht, bestand tegen schokken en atmosferische invloeden. Ze zijn perfect voor buitengebruik, ideaal om een tuin in te richten, een terras, een veranda, aan de kant van een zwembad of een terras van een cafĂŠ of restaurant.

6045/6046 Mat A1/wit-wit A3/wit-groen A4/wit-oranje C1/grijs-grijs C3/grijs-groen C4/grijs/oranje E1/zwart-zwart E3/zwart-groen E4/zwart-oranje

Materiaal In de massa gekleurd polyethileen

leunstoel EN 1022:2005 Conform Bijlage A par. A.2 3 EN 1728:2000 6.2.1 3 6.2.2 3 6.5 3 6.6 3 6.7 3 6.8 3 6.10 3 6.12 3 6.13 3 6.15 3 6.16 3 6.17 3 maximumniveau= 3 64

niveau sofa

6046

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg

prijs â‚Ź

68

73

63

44

10,000

397,00 328,10

3 3 3 3 3 -

6045

141

73

70

44

20,000

572,00 472,73

verpakking 6046 6045

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1 1

14,400 27,400

0,410 0,880


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Bubble Club

Compasso D'Oro 2001 Prijs

Philippe Starck

Bubble Club is vervaardigd uit volledig gekleurd polyethyleen en is de voorloper in een nieuw concept van meubilering: de industriële sofa, volledig vervaardigd uit plastic. Technologie en onderzoek hebben het voor Kartell (als eerste in de designsector) mogelijk om datgene dat altijd met de hand vervaardigd werd, in serie te produceren. Bubble Club is een grote tweezit, met als typische kenmerken de zachte lijn van de armleuningen in contrast met de meer essentiële en rationele lijn van de rugleuning. Samen met de leunstoel en het tafeltje, vervaardigd met dezelfde afwerkingen en kleuren, vormt Bubble Club nu een volledige familie, een echte ‘industriële woonkamer’. Omdat zij buitengewoon bestand zijn tegen atmosferische invloeden, kunnen alledrie de leden van de Bubble Club-familie perfect buiten gebruikt worden.

6050 / 6070 / 6080 Ondoorzichtig 60/zinkwit

breedte

h.

lengte

h. zitting

h. leuning

gewicht kg.

prijs €

195

80

77

45

70

29,700

672,00

61/licht grijs 62/licht geel

6050

63/licht groen

555,37

64/terracotta 09/zwart

6070

105

80

77

45

70

17,000

443,00 366,12

Materiaal In de massa getinte polyethileen

leunstoel EN 15373:2007 5.1 Conform 5.2 Conform Bijlage A par. A.2 3 EN 1728:2000 6.2.1 3 6.2.2 3 6.5 3 6.6 3 6.7 3 6.15 3 maximumniveau= 3

niveau sofa 6080

51,5

41,5

51,5

Conform Conform 3 3 3 3 3 -

5,500

124,00 102,48

verpakking 6050 6070 6080

per 1 1 1

gewicht kg. volume m3 33,500 20,200 6,500

1,181 0,665 0,127 65


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Form

Piero Lissoni

Form is ideaal zowel voor privĂŠ gebruik als voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld in wachtkamers of in de receptie van hotels. Het basiselement van het systeem is een ruime zitting met een ergonomisch design, gevormd door een blad van semi-structureel polyurethaan dat steunt op een lichte, verchroomde stalen structuur. De zitting zelf is ruim en comfortabel. Het profiel hiervan vormt het bewijs van het nauwkeurig onderzoek in verband met de dikte van het materiaal. Dit onderzoek heeft bijgedragen tot het verminderen van de dikte tot slechts 3 cm, zonder afbreuk te doen aan stevigheid, weerbaarheid en flexibiliteit. De stoelen kunnen naast elkaar gezet worden en in elkaar geplaatst worden om naar believen lange banken te vormen.

5200 Ondoorzichtig 03/wit 52/antraciet

5200

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs â‚Ź

85

63

81

31

18,000

829,00 685,12

Materiaal Zitting: polyurethaan Structuur: verchroomd staal EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.7 6.12 66

niveau (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5

verpakking 5200

per 1

gewicht kg. volume m3 22,000

0,287


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Trix

Piero Lissoni

Trix bestaat uit drie kussens van verschillende elementen die onderling verbonden zijn door een elegant system van elastieken dat door een gemakkelijke draaibeweging veranderd en aangepast kan worden voor verschillende doeleinden. Trix kan een originele poef zijn voor twee personen, een comfortabel bed, een gemakkelijke chaise longue of een aangename leunstoel. Is gemaakt van polyurethaan met een machinaal gewoven bekleding in een tridimensionele transformeerbare textuur.

6025

02/oranje 03/wit 09/antraciet

6025

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

100

36

75

13,000

848,00 700,83

Materiaal Schuimpolyurethaan overtrokken in technische stof 100% polyester

verpakking 6025

per 1

gewicht kg. volume m3 16,000

0,368 67


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Pop Duo

Piero Lissoni met Carlo Tamborini

De nieuwe versie van de modulaire sofa Pop: drie zitplaatsen met dubbele kussens op de zitting en kussens aan de zijkant, die hem zacht, uitnodigend en nog comfortabeler maken. Ook de leunstoel wordt verrijkt met kussens aan de zijkant en lijkt op een zacht “nest”, ideaal voor jonge en levendige mensen die niet willen afzien van comfort en elegantie.

7060/7070 transparante structuur 7260/7270 zwarte structuur Stof Nilo 70/wit 71/ecru 72/duifgrijs 73/oranje

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

gewicht kg.

prijs €

94

70

94

35

24,000

1.363,00

74/groen 75/grijs 7060 7260 Materiaal Zitting en rugleuning: kussens met ganzenveren en pluimen. Stof: 46% katoen, 45% viscose, 8% linnen, 1% zijde Brandvrije stof**: 35% katoen, 45% viscose, 8% linnen, 1% zijde, 11% modacryl Structuur: transparant of in de massa gekleurd polycarbonaat EN 1728:2000 EN 10977:2002 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7

**vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriële homologatie n° MI1848D20D1IM00010 UK Standard BS5852, BS 7176 en EN 1021 US - CALIFORNIA Standard TB 117

68

A7060/A7260 versie bestand tegen brand**

1.568,00 1.295,87

7070 7270

255

70

94

35

62,000

2.941,00 2.430,58

A7070/A7270 versie bestand tegen brand**

3.384,00 2.796,69

7085 Kussen niveau (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5

1.126,45

48

48

7

1,000

92,00 76,03

A7085 versie bestand tegen brand**

101,00 83,47

verpakking

hoeveelheid

7060/7260

1 leunstoel 1 kussenset leunstoel 1 leunstoel 2 zitplaatsen 2 kussensets sofa 2

7070/7270

7085

gewicht kg volume m3 20,000 11,300 20,000 25,400 34,000 3,000

0,160 0,250 0,160 0,240 0,750 0,070


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Pop Outdoor

Piero Lissoni met Carlo Tamborini

Pop blijft niet beperkt tot binnenshuis, maar wil ook naar buiten komen. Daarom is er nu ook “Pop outdoor”, verkrijgbaar in waterbestendige en antivlekkken stof die niet verkleurt en die ook UV-stralenbestendig is. Wasbaar en gemakkelijk te onderhouden, is deze bekleding ook bestend tegen schimmels en warmteen vochtigheidscondensatie. De buitenbekleding van Pop, “Sunbrella”, is verkrijgbaar in vele levendige effen kleuren.

7041 / 7042 / 7043 / 7044 doorzichtige structuur

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

7041 7241

94

70

94

35

24,000

1.207,00

7042 7242

175

7043 7243

255

997,52

7241 / 7242 / 7243 / 7244 zwarte structuur Stof Sunbrella® voor buitengebruik

70

94

35

37,800

2.179,00 1.800,83

20/wit 21/ecrù 22/duifgrijs 23/oranje

70

94

35

52,600

3.029,00 2.503,31

24/baksteenrood 25/groen 27/blauw Extra zitplaats Om een divan te verkrijgen met meer dan 3 plaatsen, moet u de extra onderdelen bestellen (elk onderdeel komt overeen met 1 extra plaats).

7044 7244

70420 extra hoes voor één paar kussens, alleen voor materiaal voor buitengebruik Materiaal Zitting en rugleuning: kussens in schuimpolyurethaan Stof: Sunbrella® Solids Structuur: transparant polycarbonaat EN 1022:2005 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7

Conform Niveau (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 4

verpakking 7041 / 7241 7042 / 7242

7043 / 7243

7044 / 7244 70420

per 1 leunstoel 1 paar kussens 1 leunstoel 1 zitplaatsen 2 paar kussens 1 leunstoel 2 zitplaatsen 3 paar kussens 1 zitplaats 1 paar kussens 1 paar hoezen

1.006,00 831,40

390,00 322,31

gewicht kg. volume m3 20,000 11,300 20,000 12,700 22,600 20,000 25,400 33,900 12,700 1,300 2,200

0,160 0,250 0,160 0,120 0,500 0,160 0,240 0,750 0,120 0,250 0,026 69


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Pop Outdoor

Piero Lissoni con Carlo Tamborini

Pop Outdoor is beschikbaar in een nieuwe stof, Ikon, met gevlochten inslag. De stof is bestand tegen UVstralen en is geschikt voor buitengebruik in om het even welke weersomstandigheden. Uiterst kleurvast en water-, kras- en schuurbestendig. De stof is wasbaar en gemakkelijk te onderhouden. Ikon is zacht en aangenaam en is beschikbaar in vijf kleuren: wit en zwart tone-sur-tone; duifgrijs, roestoranje en olijfgroen met een lichte zwarte ondergrond.

7041 / 7042 / 7043 / 7044 doorzichtige structuur

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

7041 7241

94

70

94

35

24,000

1.207,00

7042 7242

175

7043 7243

255

997,52

70

94

35

37,800

2.179,00 1.800,83

7241 / 7242 / 7243 / 7244 zwarte structuur Stof Ikon voor buitengebruik 30/wit

70

94

35

52,600

3.029,00 2.503,31

31/duifgrijs 32/oranje 33/groen

Materiaal Zitting en rugleuning: kussens in schuimpolyurethaan Stof: Ikon, 84% polypropileen, 16% polyester Structuur: transparant polycarbonaat EN 1022:2005 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7 70

Extra zitplaats Om een divan te verkrijgen met meer dan 3 plaatsen, moet u de extra onderdelen bestellen (elk onderdeel komt overeen met 1 extra plaats).

7044 7244

34/zwart

Conform Niveau (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 4

70420 extra hoes voor één paar kussens, alleen voor materiaal voor buitengebruik

verpakking 7041 / 7241 7042 / 7242

7043 / 7243

7044 / 7244 70420

per 1 leunstoel 1 paar kussens 1 leunstoel 1 zitplaatsen 2 paar kussens 1 leunstoel 2 zitplaatsen 3 paar kussens 1 zitplaats 1 paar kussens 1 paar hoezen

gewicht kg. volume m3 20,000 11,300 20,000 12,700 22,600 20,000 25,400 33,900 12,700 1,300 2,200

0,160 0,250 0,160 0,120 0,500 0,160 0,240 0,750 0,120 0,250 0,026

1.006,00 831,40

390,00 322,31


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Pop Missoni

Piero Lissoni con Carlo Tamborini

Pop is de eerste sofa met "oneindig veel oplossingen". Hij is eenvoudig te monteren en bestaat uit identieke modules in transparant polycarbonaat, die samen het stevige basisframe vormen van de sofa: rugleuning, zitting (ook uit plastic latwerk) en armleuningen. Pop maakt komaf met het idee dat kunststof onbuigzaam is toont een comfortabel en onslijtbaar industrieel materiaal dat krasbestendig is en zwaar gewicht kan dragen. De sofa is uitgerust met grote zachte kussens van ganzenveren die verkrijgbaar zijn met verschillende bekledingen. Voor wie van motieven houdt en graag moderne levendigheid in huis haalt, stelt Kartell een reeks stoffen van Missoni voor: “Vevey”, “Cartagena” en “Erbario”.

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

6051 6251

94

70

94

35

24,000

1.207,00

6052 6252

175

6053 6253

255

997,52

6051 / 6052 / 6053 / 6054 doorzichtige structuur 6251 / 6252 / 6253 / 6254 zwarte structuur

70

94

35

37,800

2.179,00 1.800,83

Stoffen van Missoni TT/erbario Kyoto VV/erbario Kunming

70

94

35

52,600

3.029,00 2.503,31

LL/cartagena B/N QQ/vevey rode tinten ZZ/vevey roodbruine tinten Extra zitplaats Om een divan te verkrijgen met meer dan 3 plaatsen, moet u de extra onderdelen bestellen (elk onderdeel komt overeen met 1 extra plaats).

6054 6254

60530 extra hoes voor één paar kussens Materiaal Zitting en rugleuning: kussens in ganzenveer en donsveer. Missoni bekleding: (visgraat 3/1 - 100% katoen). Structuur: transparant polycarbonaat EN 1022:2005 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7

Conform Niveau (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 4

verpakking 6051 / 6251 6052 / 6252

6053 / 6253

6054 / 6254 60530

per 1 leunstoel 1 paar kussens 1 leunstoel 1 zitplaatsen 2 paar kussens 1 leunstoel 2 zitplaatsen 3 paar kussens 1 zitplaats 1 paar kussens 1 paar hoezen

1.008,00 833,06

449,00 371,07

gewicht kg. volume m3 20,000 11,300 20,000 12,700 22,600 20,000 25,400 33,900 12,700 1,300 2,200

0,160 0,250 0,160 0,120 0,500 0,160 0,240 0,750 0,120 0,250 0,026 71


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Pop Katoenen & Trevira™

Piero Lissoni con Carlo Tamborini

Het uitgebreide gamma van effen kleuren in katoen of Trevira™ waarin Pop wordt aangeboden, maakt er een veelzijdig artikel van dat perfect geschikt is voor zowel een jeugdig als volwassen publiek, openbare en privélocaties, ook dankzij zijn onontvlambare eigenschappen en zijn uiterst goede prijs/kwaliteit-verhouding.

6041 6241

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

94

70

94

35

24,000

958,00 791,74

A6041/A6241 versie bestand tegen brand**

1.069,00 883,47

6041 / 6042 / 6043 / 6044 doorzichtige structuur 6241 / 6242 / 6243 / 6244 zwarte structuur Katoenen bekleding in effen kleur

6042 6242

175

70

94

35

37,800

1.809,00 1.495,04

A6042/A6242 versie bestand tegen brand**

2.028,00 1.676,03

41/wit 6043 6243

45/ecru 42/duifgrijs

255

70

94

35

52,600

1.997,52

A6043/A6243 versie bestand tegen brand**

40/oranje

2.417,00

2.744,00 2.267,77

46/baksteenrood 6044 6244

43/rood 47/groen 48/blauw

Extra zitplaats Om een divan te verkrijgen met meer dan 3 plaatsen, moet u de extra onderdelen bestellen (elk onderdeel komt overeen met 1 extra plaats).

863,00 713,22

A6044/A6244 versie bestand tegen brand**

996,00

60440 extra hoes voor één paar kussens

279,00

823,14

44/grijs

230,58

6011 / 6012 / 6013 / 6014 doorzichtige structuur

6011 6211

6211 / 6212 / 6213 / 6214 zwarte structuur

A6011/A6211 versie bestand tegen brand**

Trevira™ bekleding in effen kleur

94

70

94

35

24,000

1.106,00 914,05

1.215,00 1.004,13

03/wit

6012 6212

175

70

13/ecru

A6012/A6212 versie bestand tegen brand**

94

35

37,800

1.943,00 1.605,79

2.161,00 1.785,95

07/duifgrijs 12/mosterdgeel 6013 6213

02/oranje 10/rood

255

70

94

35

52,600

2.671,00 2.207,44

A6013/A6213 versie bestand tegen brand**

3.000,00

09/zwart

2.479,34

Materiaal Zitting en rugleuning: kussens in ganzenveer en donsveer. Structuur: transparant polycarbonaat

6014 6214

Extra zitplaats Om een divan te verkrijgen met meer dan 3 plaatsen, moet u de extra onderdelen bestellen (elk onderdeel komt overeen met 1 extra plaats).

A6014/A6214 versie bestand tegen brand**

899,00 742,98

1.023,00 845,45

EN 1022:2005 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7

Conform Niveau (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 4

**vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriële homologatie MI1848D20D1IM00007 MI1848D20D1IM00009 UK Standard BS 5852 CRIB 5, BS 7176 en EN 1021 US - CALIFORNIA Standard TB 117

72

60130 extra hoes voor één paar kussens verpakking 6011 / 6211 / 6041 / 6241 6012 / 6212 / 6042 / 6242

6013 / 6213 / 6043 / 6243

6044 / 6244 / 6014 / 6214 60440 / 60130

321,00 265,29

per 1 leunstoel 1 paar kussens 1 leunstoel 1 zitplaatsen 2 paar kussens 1 leunstoel 2 zitplaatsen 3 paar kussens 1 zitplaats 1 paar kussens 1 paar hoezen

gewicht kg. volume m3 20,000 11,300 20,000 12,700 22,600 20,000 25,400 33,900 12,700 1,300 2,200

0,160 0,250 0,160 0,120 0,500 0,160 0,240 0,750 0,120 0,250 0,026


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Pop Linnen

Piero Lissoni con Carlo Tamborini

Pop, verkrijgbaar in vijf zachte tinten, wit, grijs, zwart, beige en bruin linnen, is elegant maar niet uitdagend, chic maar solide. De sofa en armstoel zijn altijd verkrijgbaar in transparant of zwart en passen in eender welke omgeving.

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

6006 6206

94

70

94

35

24,000

1.207,00

6007 6207

175

6008 6208

255

997,52

6006 / 6007 / 6008 / 6009 doorzichtige structuur 6206 / 6207 / 6208 / 6209 zwarte structuur

70

94

35

37,800

2.179,00 1.800,83

Linnen bekleding in effen kleur 03/wit 08/beige 01/bruin

70

94

35

52,600

3.029,00 2.503,31

07/grijs 09/zwart Extra zitplaats Om een divan te verkrijgen met meer dan 3 plaatsen, moet u de extra onderdelen bestellen (elk onderdeel komt overeen met 1 extra plaats).

6009 6209

60670 extra hoes voor één paar kussens Materiaal Zitting en rugleuning: kussens in ganzenveer en donsveer. Stof: 80% linen, 20% katoen Structuur: transparant polycarbonaat EN 1022:2005 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7

Conform Niveau (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 4

verpakking 6006 / 6206 6007 / 6207

6008 / 6208

6009 / 6209 60670

per 1 leunstoel 1 paar kussens 1 leunstoel 1 zitplaatsen 2 paar kussens 1 leunstoel 2 zitplaatsen 3 paar kussens 1 zitplaats 1 paar kussens 1 paar hoezen

1.008,00 833,06

449,00 371,07

gewicht kg. volume m3 20,000 11,300 20,000 12,700 22,600 20,000 25,400 33,900 12,700 1,300 2,200

0,160 0,250 0,160 0,120 0,500 0,160 0,240 0,750 0,120 0,250 0,026 73


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Pop Eco-leder

Piero Lissoni con Carlo Tamborini

De sofa Pop met zijn donsige kussens in denim of wit en zwart leder is perfect geschikt voor een jonge en dynamische omgeving. De bekleding is gemakkelijk te onderhouden en praktisch en wordt aangeboden met een zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding.

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

94

70

94

35

24,000

1.207,00

6001 / 6002 / 6003 / 6004 doorzichtige structuur

6001 6201

6201 / 6202 / 6203 / 6204 zwarte structuur

A6001/A6201 versie bestand tegen brand**

Eco-leder

6002 6202

03/wit

997,52

1.316,00 1.087,60

175

70

94

35

37,800

1.800,83

A6002/A6202 versie bestand tegen brand**

09/zwart

2.179,00

2.397,00 1.980,99

6003 6203

255

70

94

35

52,600

3.029,00 2.503,31

A6003/A6203 versie bestand tegen brand**

3.357,00 2.774,38

6004 6204

Extra zitplaats Om een divan te verkrijgen met meer dan 3 plaatsen, moet u de extra onderdelen bestellen (elk onderdeel komt overeen met 1 extra plaats).

A6004/A6204 versie bestand tegen brand** Materiaal Zitting en rugleuning: kussens in ganzenveer en donsveer. Structuur: transparant polycarbonaat EN 1022:2005 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7

Conform Niveau (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 4

**vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriële homologatie MI1848D20D1IM00005

74

1.008,00 833,06

1.057,00 873,55

60005 extra hoes voor één paar kussens verpakking 6001 / 6201 6002 / 6202

6003 / 6223

6034 / 6234 60005

432,00 357,02

per 1 leunstoel 1 paar kussens 1 leunstoel 1 zitplaatsen 2 paar kussens 1 leunstoel 2 zitplaatsen 3 paar kussens 1 zitplaats 1 paar kussens 1 paar hoezen

gewicht kg. volume m3 20,000 11,300 20,000 12,700 22,600 20,000 25,400 33,900 12,700 1,300 2,200

0,160 0,250 0,160 0,120 0,500 0,160 0,240 0,750 0,120 0,250 0,026


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Pop Kvadrat®

Piero Lissoni con Carlo Tamborini

De sofa Pop met zijn donzige kussens in wit en zwart leder is perfect geschikt voor een jonge en dynamische omgeving. De bekleding is eenvoudig en praktisch en wordt aangeboden met een zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding.

6071 / 6072 / 6073 / 6074 doorzichtige structuur

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

94

70

94

35

24,000

1.329,00

6271 / 6272 / 6273 / 6274 zwarte structuur Wollen stof Kvadrat® Divina 3 80/wit

6071 6271

1.098,35

A6071/A6271 versie bestand tegen brand**

1.439,00

81/bruin

1.189,26

82/oranje 6072 6272

83/rood

175

70

94

35

37,800

2.423,00 2.002,48

84/violet A6072/A6272 versie bestand tegen brand**

85/blauw

2.642,00 2.183,47

86/licht blauw 87/grijs

6073 6273

88/zwart

255

70

94

35

52,600

3.637,00 3.005,79

A6073/A6273 versie bestand tegen brand**

3.964,00 3.276,03

Extra zitplaats Om een divan te verkrijgen met meer dan 3 plaatsen, moet u de extra onderdelen bestellen (elk onderdeel komt overeen met 1 extra plaats).

6074 6274 Materiaal Zitting en rugleuning: kussens in ganzenveer en donsveer. Stof: Kvadrat® - Divina 3 100% zuivere wol Structuur: transparant polycarbonaat

A6074/A6274 versie bestand tegen brand**

EN 1022:2005 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7

6071 / 6271

Conform Niveau (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 4

**vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriële homologatie MI1848D20D1IM00006

1.166,00 963,64

1.232,00 1.018,18

60730 extra hoes voor één paar kussens verpakking

6072 / 6272

6073 / 6273

6074 / 6274 60730

per 1 leunstoel 1 paar kussens 1 leunstoel 1 zitplaatsen 2 paar kussens 1 leunstoel 2 zitplaatsen 3 paar kussens 1 zitplaats 1 paar kussens 1 paar hoezen

638,00 527,27

gewicht kg. volume m3 20,000 11,300 20,000 12,700 22,600 20,000 25,400 33,900 12,700 1,300 2,200

0,160 0,250 0,160 0,120 0,500 0,160 0,240 0,750 0,120 0,250 0,026 75


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Plastics Duo

Piero Lissoni

Het modulaire zitsysteem Plastics wordt gekenmerkt door de poten in transparant polycarbonaat. De stoffen bedekking zorgt voor een geraffineerder en verfijnder aspect. Het wordt zo een ware sofa, comfortabel en zacht, elegant doch eenvoudig. De zitting is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes (88 en 114 cm) en de armleuningen kunnen op twee verschillende hoogtes geleverd worden. De sofa is altijd beschikbaar in drie verschillende modellen: zitting met rugleuning, versie met armleuning aan de rechterkant en met armleuning aan de linkerkant. Er is ook een bijbehorende poef. De fluweelzachte stof Nilo, resistent en uiterst praktisch, is beschikbaar in een reeks softe tinten, van wit tot duifgrijs, van olijfgroen tot oranje.

7090

breedte

hoogte

diepte

hoogte zitting

88

34

88

34

hoogte leuning

gewicht kg.

prijs €

21,500

560,00 462,81

A7090 versie bestand tegen brand**

646,00 533,88

7091

88

34

114

34

26,000

717,00 592,56

A7091 versie bestand tegen brand**

825,00 681,82

7092

88

64

88

34

23,500

785,00 648,76

A7092 versie bestand tegen brand**

903,00 746,28

7093

88

64

114

34

24,500

952,00 786,78

7085 / 7090 / 7091 / 7092 / 7093 7094 / 7095 / 7096 / 7097 / 7098 7099

A7093 versie bestand tegen brand**

Stof Nilo

A7094 versie bestand tegen brand**

1.097,00 906,61

7094

88

64

88

34

51

24,500

989,00 817,36

1.137,00 939,67

70/wit 71/ecru

7095

114

72/duifgrijs

A7095 versie bestand tegen brand**

64

88

34

51

29,500

1.191,00 984,30

1.369,00 1.131,40

73/oranje 74/groen

7096

88

75/grijs

A7096 versie bestand tegen brand**

64

88

34

51

25,500

989,00 817,36

1.137,00 939,67

Materiaal Zitting en rugleuning: kussens met ganzenveren en pluimen. Stof: 46% katoen, 45% viscose, 8% linnen, 1% zijde Brandvrije stof**: 35% katoen, 45% viscose, 8% linnen, 1% zijde, 11% modacryl Poten: transparant polycarbonaat

7097

114

64

88

34

51

29,500

1.191,00 984,30

A7097 versie bestand tegen brand**

1.369,00 1.131,40

7098

114

64

88

34

64

29,000

1.249,00 1.032,23

A7098 versie bestand tegen brand**

1.436,00 1.186,78

EN 1022:1998 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7 6.10 6:15 6.16 6.17

niveau Conform

114

64

88

34

64

29,000

(maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5

UK Standard BS5852, BS 7176 en EN 1021 US - CALIFORNIA Standard TB 117

1.249,00 1.032,23

A7099 versie bestand tegen brand**

**vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriële homologatie n° MI1848D20D1IM00010

76

7099

1.436,00 1.186,78

7085 Kussen

48

48

7

1,000

92,00 76,03

A7085 versie bestand tegen brand**

101,00 83,47

verpakking 7090 7091 7092 7093 7094 7095/7097 7096 7098/7099 7085

hoeveelheidgewicht kgvolume m3 1 1 1 1 1 1 1 1 2

23,500 28,500 26,500 27,500 27,500 32,500 28,500 32,000 3,000

0,309 0,400 0,569 0,705 0,569 0,705 0,569 0,705 0,070


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Plastics

Piero Lissoni

Plastics is een systeem van modulaire zitplaatsen waarvan de eenvoudige en lineaire elementen op zichzelf of in verschillende combinaties kunnen bestaan, waarbij ontelbare vormen mogelijk zijn. De basis in doorzichtig polycarbonaat en het gebruik van technische stoffen voorzien van een laagje rubber zorgen voor een combinatie van esthetische vernieuwing en functionaliteit, en maken Plastics jong en trendy, elegant en verfijnd. Plastics bestaat uit vier basiselementen die een maximale vrijheid bieden: Poef: een kussen in zacht polyurethaan. De minimale lijnen van de poef zijn verrijkt met vier poten in doorzichtige polycarbonaat. Leunstoel: dezelfde materialen en afwerkingen, wordt geproduceerd in drie verschillende modellen: zitting met rugleuning, versies met armleuning rechts of links. Net zoals voor de poef is de steunbasis samengesteld uit vier poten in doorzichtig polycarbonaat.

6090

breedte

h.

lengte

90

30

90

h. zitting

h. leuning

gewicht kg.

prijs â‚Ź

9,000

536,00 442,98

6091 versie bestand tegen brand**

90

6092

90

30

90

9,000

690,00 570,25

58

90

30

21,000

724,00 598,35

6093 versie bestand tegen brand**

90

6094

90

58

90

30

21,000

894,00 738,84

58

90

30

57

23,000

6090 / 6091 / 6092 / 6093 6094 / 6095 / 6096 / 6097

863,00 713,22

02/oranje 03/wit

6095 versie bestand tegen brand**

90

6096

90

58

90

30

57

23,000

1.058,00 874,38

09/zwart

Materiaal Zitting en rugleuning: zacht polyurethaan gestoffeerd Poten: transparant polycarbonaat

EN 1022:1998 EN 1728:2000 6.2.1 6.2.2 6.6 6.7 6.10 6:15 6.16 6.17

niveau Conform (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5

**vuurbestendigheidstest IT UNI 9177 klasse 1 IM Italiaanse ministeriĂŤle homologatie MI1848D20D1IM00008 UK Standard BS 5852 en SI 1324 US - CALIFORNIA Standard TB 117

58

90

30

57

23,000

863,00 713,22

6097 versie bestand tegen brand**

90

verpakking

per

6090 6091 6092 6093 6094 6095 6096 6097

58

90

30

57

23,000

1.058,00 874,38

1 1 1 1 1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 15,000 15,000 29,000 29,000 31,000 31,000 31,000 31,000

0,300 0,300 0,555 0,555 0,555 0,555 0,555 0,555 77


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

TopTop

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

De eettafel van Top Top is origineel door haar gepolijst en transparant blad. De lijn is minimalistisch en elegant en wordt geaccentueerd door de poten in geplisseerde doorzichtige kunststof; de poten zijn vierkant en vanbinnen in metaal.De verschillende afmetingen (verkrijgbaar met zowel een vierkant als rechthoekig tafelblad) en de variëteit van de Materiaaln in het gamma, maken er een veelzijdige en multifunctionele tafel van. Om de lijn nog aantrekkelijker te maken en aan te vullen, is er nu ook een model verkrijgbaar met een glazen tafelblad en een witte of zwarte basis.

4245

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs €

160

72

80

37,000

1.614,00 1.333,88

gelakt blad 4245 / 4246 / 4247 2P/glanzend wit

4246

190

72

90

43,000

1.821,00 1.504,96

3P/glanzend zwar

houten blad 4245 4W/wengé

4247

130

72

130

43,000

1.743,00 1.440,50

4246 4W/wengé 5R/eik glazen blad 4255 / 4256 / 4257 03/wit

4255

160

72

80

46,000

1.979,00 1.635,54

09/zwart

4256

190

72

90

51,000

2.248,00 1.857,85

4257

130

72

130

51,000

2.081,00 1.719,83

verpakking

Materiaal Blad: gelakt polyester of hout (wengé/eik) Poten: transparant PMMA 78

per

gewicht kg. volume m3

4245

1 blad 4 poot

31,000 16,000

0,137 0,109

4246

1 blad 4 poot

38,000 16,000

0,175 0,109

4247

1 blad 4 poot

38,000 16,000

0,155 0,109

4255

1 blad 4 poot

38,000 16,000

0,137 0,109

4256

1 blad 4 poot

46,000 16,000

0,175 0,109

4257

1 blad 4 poot

54,000 16,000

0,155 0,109


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

TopTop

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

TopTop tafeltjes zijn beschikbaar in een versie die speciaal ontworpen is voor de horeca, bestand tegen schokken en atmosferische invloeden. De cirkelvormige of vierkante poot is transparant en heeft een geplisseerd oppervlak en een metalen kern. Het blad is in melamine, beschikbaar in verschillende kleuren - wit, zwart, aluminium en groen - en het voetstuk is in gelakt aluminium.

breedte

4200

h.

lengte

72

diam. Ă˜

gewicht kg.

prijs â‚Ź

60

13,700

353,00

ronde poot ronde basis

4201

291,74

60

72

60

14,700

ronde poot ronde basis

317,36

4202

72

70

15,700

ronde poot ronde basis

4203

70

72

70

16,700

72

60

17,700

vierkante geplisserde poot vierkante basis

384,00 317,36

60

72

60

18,700

vierkante geplisserde poot vierkante basis

03/wit

409,00 338,02

4210

4211

369,00 304,96

ronde poot ronde basis

4200 / 4201 / 4202 / 4203 4210 / 4211 / 4212 / 4213

384,00

409,00 338,02

09/zwart 4212

1A/aluminium

72

70

19,700

vierkante geplisserde poot vierkante basis

12/groen

4213

327,27

70

72

70

vierkante geplisserde poot vierkante basis

Materiaal Blad: melamine Poot: transparant PMMA Basis: gelakt aluminium

verpakking 4200

Niveau ronde vierkante poot poot EN 15372:2008 5.1 Conform 5.2.2 Conform 5.2.3 Conform EN 12521:2000 5.1 5.2 EN 1730:2000 6.2 3 6.3 3 6.4 3 6.5 3 6.6 3 6.7 6.8 maximumniveau 3

4201

4202 -

4203

Conform Conform

4210

2 5 5 5 5 Conform 4 5

4211

4212

4213

396,00

20,700

439,00 362,81

per 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis

gewicht kg. volume m3 7,000 4,000 5,700 8,000 4,000 5,700 9,000 4,000 5,700 10,000 4,000 5,700 7,000 7,000 6,700 8,000 7,000 6,700 9,000 7,000 6,700 10,000 7,000 6,700

0,038 0,085 0,035 0,038 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 0,038 0,085 0,035 0,038 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 79


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

TopTop

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

Het tweede model uit de reeks TopTop-tafeltjes is vooral geschikt voor binnengebruik in bars en restaurants. Dit model heeft steeds een doorzichtige centrale poot met een ronde doorsnede, of een centrale poot met een vierkante doorsnede met een geplisseerd oppervlak en een metalen kern. Deze tafeltjes hebben een rond of vierkant tafelblad in kunststof en een basis in gelakt aluminium. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, wit, groen en duifgrijs.

breedte

4280

h.

lengte

72

diam. Ă˜

gewicht kg.

prijs â‚Ź

60

13,700

479,00

ronde poot ronde basis

4281

395,87

60

72

60

14,700

ronde poot ronde basis

395,87

4282

72

70

15,700

ronde poot ronde basis

4283

70

72

70

16,700

72

60

17,700

vierkante geplisserde poot vierkante basis

09/zwart

60

72

60

72

70

19,700

vierkante geplisserde poot vierkante basis

T5/duifgrijs

4293

Materiaal Blad: gelamineerd Poot: transparant PMMA Basis: gelakt aluminium

verpakking 4280

Niveau ronde vierkante poot poot EN 15372:2008 5.1 Conform 5.2.2 Conform 5.2.3 Conform EN 12521:2000 5.1 5.2 EN 1730:2000 6.2 3 6.3 3 6.4 3 6.5 3 6.6 3 6.7 6.8 maximumniveau 3

-

4281

4282

4283

Conform Conform

4290

2 5 5 5 5 Conform 4 5

4291

4292

4293

479,00

510,00 421,49

70

72

70

vierkante geplisserde poot vierkante basis

80

18,700

395,87

4292

T7/groen

479,00 395,87

vierkante geplisserde poot vierkante basis

03/wit

510,00 421,49

4290

4291

510,00 421,49

ronde poot ronde basis

4280 / 4281 / 4282 / 4283 4290 / 4291 / 4292 / 4293

479,00

20,700

510,00 421,49

per 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis 1 blad 1 poot 1 basis

gewicht kg. volume m3 7,000 4,000 5,700 8,000 4,000 5,700 9,000 4,000 5,700 10,000 4,000 5,700 7,000 7,000 6,700 8,000 7,000 6,700 9,000 7,000 6,700 10,000 7,000 6,700

0,038 0,085 0,035 0,038 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 0,038 0,085 0,035 0,038 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035 0,051 0,085 0,035


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

TopTop

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

De serie tafeltjes van TopTop onderscheidt zich door de poot in PMMA die doorzichtig kan zijn met een ronde doorsnede, of een vierkante doorsnede kan hebben met een oppervlak met verschillende facetten en een metalen kern. Het eerste model is ideaal voor in huis met een vierkant of rond tafelblad in glanzend gelakt polyester en op basis van aluminiumchromaat. De centrale doorzichtige tafelpoot verleent lichtheid aan het tafeltje, terwijl de tafelpoot met facetten zorgt voor een verfijnd en elegant effect.

breedte

4262

h.

lengte

72

diam. Ă˜

gewicht kg.

prijs â‚Ź

70

15,700

587,00

ronde poot ronde basis

4263

485,12

70

72

70

16,700

ronde poot ronde basis

587,00 485,12

4262 / 4263 / 4272 / 4273 4272

72

70

19,700

vierkante geplisserde poot vierkante basis

2P/glanzend wit 3P/glanzend zwart

4273

Materiaal Blad: gelakt polyester Poot: transparant PMMA Basis: gesatineerd aluminium

618,00 510,74

70

72

70

vierkante geplisserde poot vierkante basis

20,700

618,00 510,74

Niveau ronde vierkante poot poot EN 15372:2008 5.1 Conform 5.2.2 Conform 5.2.3 Conform EN 12521:2000 5.1 5.2 EN 1730:2000 6.2 3 6.3 3 6.4 3 6.5 3 6.6 3 6.7 6.8 maximumniveau 3

Conform Conform 2 5 5 5 5 Conform 4 5

verpakking

per

gewicht kg. volume m3

4262

1 blad 1 poot 1 basis

9,000 4,000 5,700

0,051 0,085 0,035

4263

1 blad 1 poot 1 basis

10,000 4,000 5,700

0,051 0,085 0,035

4272

1 blad 1 poot 1 basis

9,000 7,000 6,700

0,051 0,085 0,035

4273

1 blad 1 poot 1 basis

10,000 7,000 6,700

0,051 0,085 0,035 81


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Max

Ferruccio Laviani

Deze schrijftafel is gemaakt voor op kantoor. De zachte zandlopervorm zorgt ervoor dat het mogelijk is om een geheel te vormen van meerdere tafels van hetzelfde type en om bij deze combinatie ook andere elementen te voegen. De tafel kan op zichzelf staan als één enkele werkplaats of samen met andere tafels van hetzelfde type, waardoor er werkeilanden ontstaan voor open kantoorruimtes. Deze bouwspelletjes verlopen makkelijk en snel dankzij de lichtheid en de beweeglijkheid, zichtbaar in de structuur van de poten: drie metalen buizen in verchroomd staal komen samen aan de basis en eindigen op wielen of poten. De wielen zijn ook uitgerust met een automatisch blokkeersysteem om de stabiliteit te garanderen. Combineren met andere kantoorelementen van Kartell kan heel makkelijk dankzij het neutrale design van Max en het grote kleurenpalet waarin deze tafel wordt aangeboden.

4511

breedte

h.

lengte max

lengte min

gewicht kg.

prijs €

160

73

80

65

28,100

715,00 590,91

4512

190

73

90

73

35,000

864,00 714,05

4513

230

73

110

94

52,500

1.228,00 1.014,88

4516

160

73

80

65

29,100

715,00 590,91

4511 / 4512 / 4513 4516 / 4517 / 4518 4517

2M/zinkwit

190

73

90

73

36,000

864,00 714,05

2A/antraciet 2D/licht groen

4518

230

73

110

94

53,500

1.228,00 1.014,88

Materiaal Blad: gelamineerd krasbestendig dikte 30 mm Poten: verchroomd staal

UNI 8593/84 UNI 8594/84 UNI 9085/87 82

niveau (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5 (maximumniveau) 5

verpakking

per

gewicht kg. volume m3

4511 / 4516

1 blad 1 poten

26,000 9,200

0,102 0,043

4512 / 4517

1 blad 1 poten

34,300 9,200

0,133 0,043

4513 / 4518

1 blad 1 poten

53,500 9,200

0,186 0,043


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Glossy

Antonio Citterio met Oliver Löw

Een familie van ideale tafels, zowel voor thuis als op kantoor, gekenmerkt door de elegantie en de verfijning van het design en van de afwerking. De lichte, verchroomde stalen structuur is speciaal door het gebruik van een kruiselement, dat de poten verbindt met elk van de vier zijden, en ondersteunt een blad in glanzend polyester of MDF-plaat. De collectie bestaat uit vierkante, ovale en ronde uitvoeringen (verpakt in een handige platte verpakking) en in drie elegante kleuren: zwart, wit en rood. Omdat de vierkante tafels makkelijk bij elkaar gezet kunnen worden, kunnen ze zorgen voor werkplaatsen die ook in de meest representatieve omgevingen van een kantoor, zoals een vergaderzaal, gebruikt kunnen worden.

4560

breedte

h.

lengte

130

72

130

diam. Ø

gewicht kg.

prijs €

32,000

1.622,00 1.340,50

4561

72

130

26,000

1.571,00 1.298,35

4560 / 4561 / 4562

4562

194

72

120

35,000

2.002,00 1.654,55

Polyester 2P/wit 3P/zwart E7/Kartell rood 4570

130

72

130

32,000

1.249,00 1.032,23

4570 / 4571 Laminaat 2M/zink wit

4571

72

130

26,000

1.167,00 964,46

verpakking

Materiaal Blad: glanzend polyester of gelamineerd krasbestendig Structuur: verchroomd staal

per

gewicht kg. volume m3

4560

1 blad 1 structuur

31,500 8,500

0,155 0,115

4561

1 blad 1 structuur

25,500 8,500

0,155 0,115

4562

1 blad 1 structuur

34,500 8,500

0,212 0,115

4570

1 blad 1 structuur

31,500 8,500

0,155 0,115

4571

1 blad 1 structuur

25,500 8,500

0,155 0,115 83


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Four

Ferruccio Laviani

Deze functionele en verfijnde tafel heeft ook een streng en geometrisch design. Dankzij de elegante designoplossing, maakt de positie van het tafelblad het mogelijk om makkelijk ladekastjes of meubilair voor computers op te stellen. Meerdere tafelelementen kunnen bij elkaar gezet worden om eilanden te vormen in een kantoor. Four is beschikbaar met een tafelblad in gelaagd laminaat van 2,5 cm dik op een structuur van gevernist staal.

4522

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

158

72

79

44,400

874,00 722,31

4523

190

72

79

49,400

4522 / 4523 / 4524 / 4525

994,00 821,49

tafelblad tafelpoot

80/wit-aluminium 81/zwart-aluminium 82/wit-wit

4524

223

72

79

54,400

83/zwart-wit

1.242,00 1.026,45

84/wit-zwart 85/zwart-zwart

4525

128

72

128

55,000

994,00 821,49

Materiaal Blad: gelamineerd krasbestendig Poten: gelakte metaal EN 527-1/00 EN 527-2/02 par. 3 EN 527-3/03 par. 5.1 EN 527-3/03 par. 5.2 EN 527-3/03 par. 5.3 EN 527-3/03 par. 5.4 EN 527-3/03 par. 5.5 EN 527-3/03 par. 5.6 84

Conform Conform Conform Conform Conform Conform Conform Conform

verpakking

per

gewicht kg. volume m3

4522

1 blad 1 poten

33,000 18,000

0,100 0,108

4523

1 blad 1 poten

39,000 18,000

0,125 0,108

4524

1 blad 1 poten

45,000 18,000

0,150 0,108

4525

1 blad 1 poten

39,000 24,000

0,125 0,135


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Four

Ferruccio Laviani

De tweede uitvoering van Four is gesofisticeerder en verfijnd wat betreft de materialen waaruit het samengesteld is. Het gaat om een gesatineerd aluminium tafelblad gecombineerd met een geverniste stalen structuur. Ook hier zijn er drie rechthoekige uitvoeringen met lengtes van 158, 190 en 223 cm en een vierkante uitvoering met een blad van 128 x 128 cm. Het gelamineerde aluminium blad maakt van Four een meer elegante en representatieve tafel, niet alleen ideaal voor directiebureaus en vergaderzalen, maar ook geschikt als eettafel.

4527

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

158

72

79

44,400

1.175,00 971,07

4528

190

72

79

49,400

1.290,00 1.066,12

4527 / 4528 / 4529 / 4530

4529

223

72

79

54,400

tafelblad tafelpoot

1.592,00 1.315,70

88/aluminium-aluminium 89/aluminium-wit

4530

128

72

128

55,000

1.290,00 1.066,12

Materiaal Blad: gelamineerd krasbestendig Poten: gelakte metaal

EN 527-1/00 EN 527-2/02 par. 3 EN 527-3/03 par. 5.1 EN 527-3/03 par. 5.2 EN 527-3/03 par. 5.3 EN 527-3/03 par. 5.4 EN 527-3/03 par. 5.5 EN 527-3/03 par. 5.6

Conform Conform Conform Conform Conform Conform Conform Conform

verpakking

per

gewicht kg. volume m3

4527

1 blad 1 poten

33,000 18,000

0,100 0,108

4528

1 blad 1 poten

39,000 18,000

0,125 0,108

4529

1 blad 1 poten

45,000 18,000

0,150 0,108

4530

1 blad 1 poten

39,000 24,000

0,125 0,135 85


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Invisible Table

Tokujin Yoshioka

Kartell introduceert een belangrijke nieuwe troef in de catalogus. Het is er in geslaagd om een nieuw accessoire te realiseren dat ontbrak en waar een grote vraag naar was: de eerste doorzichtige tafel uit één stuk in plastisch materiaal, met een vierkant blad van 100x100 cm. Dankzij de productie van een tafel uit één stuk die meer dan 20 kg weegt, blijft Kartell baanbrekend werk verrichten wat betreft het gebruik van industriële spuitgegoten plastische materialen. Invisible Table, ontworpen door Tokujin Yoshioka, combineert lichtheid en stevigheid, charme en elegantie, gebruiksvriendelijkheid en stijl. Dankzij de eenvoudige en zuivere vormen past de tafel in elke omgeving. Tegelijkertijd schenkt een geraffineerd kleurenpalet, van octaangroen tot algengroen, van amber tot fumégrijs, originaliteit en levendigheid aan deze tafel.

5070/5075 Doorzichtig B4/kristal J1/fumé VA/algengroen AM/amber OT/octaangroen

Ondoorzichtig E5/glanzend wit

5070

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs €

100

72

100

19,000

635,00 524,79

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA EN 15372:2008 Niveau Conform 5.1 Conform 5.2.2 Conform 5.2.3 EN 1730:2000 Niveau 1 6.2 1 6.3 1 6.6 Conform 6.7 86

5075

100

31,5

100

16,000

589,00 486,78

verpakking 5070 5075

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1 1

25,000 21,000

1,030 0,505


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Invisible Side

Tokujin Yoshioka

Een tafel met een duidelijk, rechtlijnig, minimalistisch design, een esthetische synthese van de Japanse cultuur van de designer. Invisible Side is een multifunctionele, lichte en elegante tafel die zonder problemen omgevormd kan worden in een side table of een console. Ze is geschikt voor de verschillende kamers in een woning (van de woonkamer tot de slaapkamer), maar voldoet eveneens aan de verschillende functionele eisen van de horeca. Invisible Side is vandaag beschikbaar in twee doorzichtige versies (kristal, fumé) en twee ondoorzichtige versies (wit, zwart). Dit stuk maakt deel uit van een collectie doorzichtige voorwerpen die voor Kartell ontworpen zijn door Tokujin Yoshioka.

5000/5005 Doorzichtig B4/kristal J1/licht fumé Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart

5000

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs €

40

40

120

8,800

356,00 294,21

5005

40

31,5

120

8,200

356,00 294,21

verpakking Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA

5000 5005

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1 1

11,580 10,650

0,246 0,225 87


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Ghost Buster

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

De catalogus van Kartell wordt uitgebreid met een nieuw meubelstuk: de commode. De ladekast in Kartell-stijl is opnieuw bekeken door Starck en roept herinneringen op aan de vormen van het klassieke meubel. De kast wordt echter in een modern kleedje gestoken dankzij het doorzichtige kunststoffen materiaal waaruit hij gemaakt is. Op het oppervlak wisselen hoeken en rondingen, rechte en kromme lijnen elkaar af, waardoor een intrigerend spel van perspectieven en weerspiegelingen gecreëerd wordt dat alle aandacht naar zich toe trekt. Ghost Buster bestaat uit drie niveaus die vooraan geopend zijn en ondersteund worden door vier tweezijdige poten. De ladekast is het grootste blok in plastisch materiaal dat ooit geproduceerd is in de meubelsector. Hieruit blijkt dat Kartell bereid is nogmaals de grenzen van de technologische uitdagingen te overschrijden.

3210 Doorzichtig B4/kristal V9/fumé

Ondoorzichtig E5/wit E6/zwart

3210

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs €

68

80

42

17,200

695,00 574,38

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA 88

verpakking 3210

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

20,200

0,364


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Small Ghost Buster

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

Night-tableversie van de commode Ghost Buster. Een kleine, vierkante kubus ondersteund door vier poten, beschikbaar in volledig transparant, gekleurd of mat plastisch materiaal. Net zoals zijn “grote broer”, speelt ook Small Ghost Buster met de weerspiegelingen en de perspectieven die over het gehele oppervlak gecreëerd worden door de hoeken en rondingen. Een klein, levendig en eenvoudig meubelstuk dat in om het even welke hoek van het huis past.

3220 Doorzichtig B4/kristal V1/geel V4/violet V5/rood V9/fumé

Ondoorzichtig E5/wit

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs €

40

57

37

6,500

259,00

E6/zwart 3220

214,05

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA

verpakking 3220

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

8,200

0,134 89


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Trays

Piero Lissoni

Dit is een systeem dat onderverdeeld is in tafelbladen voor thuis of op kantoor. Het constructieve idee van het design is de declinatie van tafeltjes en systemen van legplanken waarvan de bladen in hun design en afwerking doen denken aan gelakte Japanse dienbladen. De bladen zijn gemaakt uit sterk, verfijnd methacrylaat en zijn beschikbaar in glanzend zwart en wit. Ze zijn er in drie standaardmaten, ze zijn vastgemaakt aan structuren van verschillende hoogtes, met of zonder wielen. Het volledige design van de collectie verwijst naar het concept van lichtheid en elegantie zonder afbreuk te doen aan stabiliteit en duurzaamheid. De kleine tafeltjes zijn beschikbaar in twee rechthoekige uitvoeringen met een diepte van 40 cm en lengtes van respectievelijk 80 en 140 cm. Er is ook een vierkante uitvoering van 80 x 80 cm. De bladen zijn wit of zwart en de ondersteunende structuren zijn van verchroomd staal. Dankzij de mogelijkheid om de metalen structuur weg te halen, dankzij een speciale hoekverbinding om het op zijn plaats te houden, is het verpakte product volledig vlak, waardoor vervoeren en opslaan handiger is. Ook bij het Trays-systeem hoort de trolleyuitvoering op wielen met drie bladen boven elkaar van 80 cm, of van 140 cm als boekenkast.

4410

breedte

h.

lengte

80

25,3

40

afstand planken

gewicht kg.

prijs â‚Ź

5,500

349,00 288,43

4412

80

25,3

80

9,000

539,00 445,45

4414

140

25,3

40

11,000

614,00 507,44

4410 / 4412 / 4414 / 4416 / 4418 Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart

4416

80

72,5

40

23/33

13,300

868,00 717,36

4418

140

82,4

40

EN 1730:00 6.5 6.3

4410 - 4414 niveau (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3

UNI 8606/84 UNI 8600/84

4416 niveau (maximumniveau) 3 (maximumniveau) 3

90

33/33

32,000

1.348,00 1.114,05

Materiaal Structuur: verchroomd staal Blad: in de massa getinte PMMA

verpakking 4410 4412 4414 4416 4418

per 1 1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 7,000 11,000 13,000 16,500 35,000

0,050 0,070 0,085 0,112 0,240


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Flip

Antonio Citterio met Toan Nguyen

Kartell brengt transparantie ook in de wereld van de serveerwagens: Flip, een opklapbare serveerwagen combineert transparante kunststoffen bladen met een metalen structuur. De bladen zijn niet aan elkaar vastgemaakt, bestaan uit polymetilmetacrylaat en hebben een oplopend profiel: een synthese van uiterste functionaliteit en esthetische verantwoording. Flip kan gebruikt worden als trolley, ideaal voor het aperitief en buffet, maar ook als praktisch opklapbaar bijtafeltje naast de sofa; wanneer hij opgeklapt is, neemt hij uiterst weinig plaats in en kan hij dus zeer gemakkelijk worden opgeborgen.

4465 Doorzichtig B4/kristal E3/oranje E4/blauw

Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart

breedte

4465

h.

lengte

gewicht kg.

80 (open) 72 (open) 42 (open) 10,400 80 (opgeklapt) 72 (opgeklapt) 10 (opgeklapt)

prijs â‚Ź

605,00 500,00

Materiaal PMMA-bladen en staanders in chroom

UNI 8600:2005 UNI 8606:1984

niveau 1 (maximum niveau) 5

verpakking 4465

per 1

gewicht kg. volume m3 15,400

0,194 91


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Battista

Antonio Citterio met Oliver Löw

Battista is niet alleen een praktische trolley, gekenmerkt door een geslaagde combinatie van plastic en metalen onderdelen, maar ook een volledig uitschuifbare en opvouwbare tafel, ideaal voor buffetten en drankjes, of als een kleine afzonderlijke tafel. De trolley is beschikbaar in meerdere kleuren: wit, zwart, blauw, paars, crème of groen en glanzend gelakt wit in de elegante polyesteruitvoering.

4460 Blad mat 03/wit 09/zwart 82/zeeblauw 88/aubergine T6/créme

Blad polyester 2P/wit

breedte

4460

4460*

Materiaal Blad: geschilderd polyurethaan of glanzend polyester Structuur: verchroomd staal en poten in gepolijste aluminium 92

verpakking 4460

gewicht kg.

prijs €

100 (open) 69 (open) 54 (open) 20 (opgeklapt) 69 (opgeklapt) 54 (opgeklapt)

9,700

768,00

100 (open) 69 (open) 54 (open) 20 (opgeklapt) 69 (opgeklapt) 54 (opgeklapt)

9,700

per 1

h.

lengte

634,71

1.005,00 830,58

gewicht kg. volume m3 12,400

0,160

*: de code verwijst naar de afwerking 2P/witt


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Gastone

Antonio Citterio met Oliver Löw

Gastone is een elegante en handige opvouwbare trolley met een oppervlak in gevernist plastic en verchroomde stalen ondersteuning. De trolley is beschikbaar in vijf kleuren: wit, zwart, blauw, paars en crème. De wielen zijn een formeel kenmerk en verzekeren functionele mobiliteit. Als de trolley gesloten is, is hij 23 cm diep, en kan hij handig en gemakkelijk opgevouwen en opgeborgen worden.

4470 Blad matte 03/wit 09/zwart 82/zeeblauw 88/aubergine T6/créme

breedte

4470

Materiaal Blad: nylon verzwaard in glasvez el en krasvrij gevernist Structuur: verchroomd staal en poten in gepolijste aluminium

verpakking 4470

h.

lengte

68 (open) 70 (open) 62 (open) 68 (opgeklapt) 90 (opgeklapt) 23 (opgeklapt)

per 1

gewicht kg.

prijs €

10,000

580,00 479,34

gewicht kg. volume m3 13,900

0,250 93


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Mobil

Antonio Citterio met Oliver Löw

Compasso D'Oro 1994 Prijs Mobil is een opbergsysteem dat de verdiensten van lichtheid, mobiliteit, functionaliteit, stevigheid en duurzaamheid in de verf zet. Dankzij het design en de glamour van de aangeboden kleuren is het system geschikt voor om het even welke omgeving thuis of op kantoor, want het voldoet aan verschillende gebruiksfuncties. Oppervlakken en laden zijn er in drie afwerkingen: met een geslaagd halfdoorzichtig effect, mat en glanzend in de doorzichtige PMMA-uitvoering. De lade is, in tegenstelling tot de bladen en de bovenste oppervlakken, het basiselement van het systeem. Mobil kan een eenvoudige ladekast zijn met 2 tot 6 laden, en kan handgrepen hebben. De mogelijke configuraties kunnen steunen op wielen of vaste poten, zodat het gebruik van Mobil in verschillende omgevingen mogelijk is: van de slaapkamer tot de woonkamer en de badkamer, ook als basis voor stereo-installaties, in de studeerkamer of op kantoor als een ladekastje bij het bureau voor het opbergen van kantoormateriaal of documenten.

2000

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs €

49

48

47,5

9,800

490,00 404,96

2001

49

40

47,5

9,600

490,00 404,96

2000 / 2001 / 2004 / 2005 / 2010 2011 / 2020 Opaal L1/ijs

2004

49

48

47,5

11,100

542,00 447,93

L2/kobaltblauw L3/cedergeel L4/oranje

Ondoorzichtig

2005

49

40

47,5

10,900

L5/matte antraciet

542,00 447,93

L8/glanzed fumé

Doorzichtig L7/blauw

2010

49

63

47,5

14,800

705,00 582,64

2011

49

55

47,5

14,600

705,00 582,64

2020

49

78

47,5

17,100

818,00 676,03

Materiaal Structuur: verchroomd staal Laden en oppervlakken: schokbestending PMMA, doorzichtig of krasvrij gevernist 94


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Mobil

Compasso D'Oro 1994 Prijs

Antonio Citterio met Oliver Löw

2021

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs €

49

70

47,5

16,900

818,00 676,03

2024

49

78

47,5

18,200

857,00 708,26

2025

49

70

47,5

18,000

857,00 708,26

2034

49

94

47,5

21,900

1.002,00 828,10

2021 / 2024 / 2025 / 2034 / 2035 2040 / 2041 Opaal

2035

49

86

47,5

21,700

1.002,00 828,10

L1/ijs L2/kobaltblauw L3/cedergeel L4/oranje 2040

49

109

47,5

25,300

1.203,00 994,21

Ondoorzichtig L5/matte antraciet L8/glanzend fumé

Doorzichtig L7/blauw

2041

49

101

47,5

25,100

1.203,00 994,21

verpakking

Materiaal Structuur: verchroomd staal Laden en oppervlakken: schokbestending PMMA, doorzichtig of krasvrij gevernist

2000 2001 2004 2005 2010 2011 2020 2021 2024 2025 2034 2035 2040 2041

per 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 12,800 12,600 13,800 13,600 17,600 17,400 20,300 20,100 21,210 21,000 24,900 24,700 28,800 28,600

0,154 0,154 0,154 0,154 0,206 0,206 0,252 0,252 0,252 0,252 0,300 0,300 0,347 0,347 95


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Mobil

Antonio Citterio met Oliver Löw

2320

Compasso D'Oro 1994 Prijs

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs €

67

82

47,5

18,700

916,00 757,02

2321

67

74

47,5

18,500

916,00 757,02

2320 / 2321 / 2330 / 2331 / 2334 2335 Opaal

2330

67

98

47,5

18,000

899,00 742,98

L1/ijs L2/kobaltblauw L3/cedergeel L4/oranje 2331

67

90

47,5

17,800

899,00 742,98

Ondoorzichtig L5/matte antraciet L8/glanzed fumé

Doorzichtig L7/blauw

2334

67

98

47,5

21,400

1.036,00 856,20

2335

67

90

47,5

21,200

1.036,00 856,20

verpakking

Materiaal Structuur: verchroomd staal Laden en oppervlakken: schokbestending PMMA, doorzichtig of krasvrij gevernist 96

2320 2321 2330 2331 2334 2335

per 1 1 1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 22,500 22,300 21,600 21,400 24,600 24,400

0,344 0,344 0,408 0,408 0,408 0,408


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

One

Piero Lissoni

Dit is een vernieuwend voorstel op gebied van systemen, zowel thuis als op kantoor. Het basiselement van One is een opbergsysteem van parallelle buizen, vervaardigd uit PMMA. Een duurzaam stalen kader garandeert stevigheid en stabiliteit voor elk afzonderlijk element, evenals voor meer complexe systemen. Dankzij de duurzaamheid en de combinatieopties, is One geschikt voor gebruik op kantoor en in archieven. Het basiselement kan al dan niet van deuren voorzien worden, net zoals er poten of wielen onder kunnen staan. Het aantal mogelijke combinaties is eindeloos: het opbergsysteem kan op zichzelf staan of als een kleine mobiele bergplaats, of verschillende systemen kunnen aan elkaar vastgemaakt worden voor een bredere opbergruimte. Indien in plaats daarvan de afzonderlijke elementen boven elkaar geplaatst worden, kan er een boekenkast gecreĂŤerd worden. Op die manier past One in verscheidene omgevingen en zorgt het systeem voor volledige vrijheid van samenstelling en functie.

3400

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

76

38

38

7,500

308,00 254,55

3401

76

47

38

7,700

346,00 285,95

3402

76

44

38

7,900

348,00 287,60

3400 / 3401 / 3402 3420 / 3421 / 3422 3420

76

38

38

8,800

365,00 301,65

Opaal 20/wit 22/oranje 91/grijs

3421

76

47

38

9,000

409,00 338,02

3422

76

44

38

9,200

414,00 342,15

verpakking

Materiaal Structuur: gelakte metaal Container: in de massa getinte PMMA Schokbestendig

3400 3401 3402 3420 3421 3422

per 1 1 1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 10,350 10,550 10,750 11,650 11,850 12,050

0,229 0,229 0,229 0,229 0,229 0,229 97


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Sundial

Nendo

Een boekenrek met een reeks gesatineerde of transparante scheidingen die met een ietwat afwijkende hoek geplaatst zijn, zoals de schaduw van een zonnewijzer. De bijzonderheid van de scheidingen die in verschillende richtingen staan schenkt aan Sundial originaliteit en zorgt voor emotionele blikken. Voor wie naar het boekenrek kijkt lijken de scheidingen en de boeken die ze bevatten in voortdurende beweging. Sundial is verkrijgbaar met een glanzend witte of zwarte structuur, en beschikt over vier planken. Het is een lenig en licht boekenrek met beperkte afmetingen dat gemakkelijk samengesteld kan worden door meerdere modules naast elkaar te zetten. Het kan tegen een wand gezet worden, maar ook als scheiding gebruikt worden in een kamer. De scheidingen in spuitgietuitvoering zijn gesatineerd of transparant verkrijgbaar en hebben een contrasterende glanzende rand.

8012 Gesatineerd 03/wit-gesatineerd kristal 09/zwart-gesatineerd kristal 8012 Doorzichtig 04/wit-kristal 16/zwart-kristal 17/zwart-fumé 05/wit-fumé

Materiaal Structuur: Gelakte veredelde spaanplaat Scheidingen: Transparant of in de massa gekleurd PMMA

98

niveau conform conform (maximum niveau) 5

hoogte

diepte

gewicht kg

prijs €

100

165

37

62,900

1.035,00 855,37

verpakking

EN 14749:2005 6.1 6.6 UNI 8606:1984

8012

breedte

8012

hoeveelheid gewicht kg volume m3 2 zijkanten 5 planken 8 scheidingen 8 scheidingen

20,300 27,600 10,500 10,500

0,057 0,110 0,032 0,032


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Modulair Boekenrek

Giulio Polvara

Net zoals een bouwpakket maakt deze modulaire boekenkast het mogelijk om rekken te creĂŤren met oneindig veel vormen en afmetingen. Het systeem is samengesteld uit drie verbindingsstukken en vier plastic panelen met modulaire afmetingen van dezelfde diepte. De montage bestaat uit het eenvoudig samendrukken van de elementen tot ze in elkaar klikken, zonder enige hulpmiddelen of het gebruik van schroeven of metalen pinnen. De speciale stevigheid van de structuur zorgt ervoor dat het systeem gebruikt kan worden als een zelfdragende scheidingsmuur of als een torenrek zelfs in het midden van een kamer. Het boekenkastsysteem is uitgerust met een kubusvormige opbergplaats, een onderdeel dat verkrijgbaar is in verscheidene kleuren; dit is ideaal voor thuis of op kantoor. De kubus, een nuttig en kleurrijk accessoire voor het boekenrek, kan ook gebruikt worden als een op zichzelf staande opbergplaats met of zonder wielen voor het opslaan van speelgoed, kleren en andere voorwerpen. Eenvoudige handelingen zijn voldoende om een handig boekenrek op te bouwen dat geschikt is voor om het even welke ruimte in huis of op het werk: een eenvoudige oplossing om eender welk voorwerp of werkinstrument op te bergen.

4760 / 4761 / 4762 / 4763 / 4764 4765 / 4766

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

4760 Koppelunit 2

3,5

3,5

35,5

0,275

18,00

4761 Koppelunit 3

3,5

4762 Koppelunit 4

3,5

4763 Plank kort

16

14,88

3,5

35,5

0,320

19,00 15,70

7

35,5

0,390

21,00 17,36

Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart

3,5

35,5

0,310

14,00 11,57

4770 Ondoorzichtig

4764 Plank middel

35,5

4765 Plank lang

74,5

4766 Plank maxi

94

3,5

35,5

0,670

25,00 20,66

03/wit 06/geel 09/zwart 10/rood

3,5

35,5

1,450

45,00 37,19

20/hemelsblauw

Materiaal Hoekstukken en legladen: ABS Kubus: gelakte polyurethaan

35,5

1,830

67,00 55,37

4770 Kubus voor kastsysteem

35,5

verpakking

per

4760 4761 4762 4763 4764 4765 4766 4770

3,5

35,5

35,5

2,750

129,00 106,61

4 4 1 2 4 2 1 1

gewicht kg. volume m3 1,400 1,650 0,600 0,800 3,100 3,400 2,400 3,550

0,010 0,014 0,010 0,005 0,019 0,026 0,015 0,065 99


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Only Me

Philippe Starck

Only Me weerspiegelt de narcist die in iedereen aanwezig is. Only Me, dat ontworpen is door Starck, is een spiegel die ingelijst is in een dun frame van 8 cm dat gerealiseerd is in verschillende kleuren - kristal, smaragdgroen, fuchsia en azuurblauw - of in de twee klassieke kleuren wit en zwart. Only Me is beschikbaar in een rechthoekige versie - die in beide richtingen kan worden opgehangen - van 70 x 50 cm.

8320 Doorzichtig B4/kristal VE/groen FU/fuchsia AZ/azuurblauw Ondoorzichtig E5/glanzend wit

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

50

70

9

4,100

189,00

E6/glanzend zwart

8320

156,20

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA 100

verpakking 8320

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

5,600

0,126


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Only Me

Philippe Starck

De nieuwe collectie spiegels, ontworpen door Philippe Starck, introduceert voor het eerst een wandspiegel in de collectie van Kartell. De spiegel is verkrijgbaar in drie versies, met een frame in mat wit of zwart, of transparant, en meet 80 x 180 cm.

8330 Doorzichtig B4/kristal Ondoorzichtig E5/glanzend wit

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

80

180

10

25,000

1.065,00

E6/glanzend zwart

8330

880,17

Materiaal Lijst: Transparant of in de massa gekleurd PMMA, stalen frame

verpakking 8330

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

31,000

0,400 101


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

François Ghost

Philippe Starck

Een reeks muurspiegels in twee afmetingen, met een rechthoekige vorm, die doen denken aan lijsten van geslepen kristal. De kaders zijn vervaardigd uit doorzichtig of gekleurd polycarbonaat met dwarsdoorsnede in de vorm van de vleugel van een zeemeeuw. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Ze zijn speciaal ontworpen als doorzichtig of gekleurd doorzichtig, waarbij de kleuren van het Venetiaanse Murano-glas gebruikt worden om een sterk effect van diepte en rijkdom te creëren. De François Ghost-spiegels zijn ook beschikbaar in de elegante, ondoorzichtige kleuren wit en zwart.

8300 / 8310 Doorzichtig B4/kristal V1/geel V3/flessengroen V4/violet V5/rood Ondoorzichtig E5/wit E6/zwart

8300

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs €

65

79

5,7

5,700

268,00 221,49

8310

88

111

8,5

11,700

440,00 363,64

verpakking Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat 102

8300 8310

per 1 1

gewicht kg. volume m3 8,200 16,500

0,091 0,160


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Abbracciaio

Philippe Starck met Ambroise Maggiar

Ook al worden kaarsen niet langer gebruikt om kamers te verlichten, toch blijven ze een bron van inspiratie vormen voor designers. Deze creativiteit wordt tot uiting gebracht dankzij designsteunen die een hedendaags appeal schenken. Abbracciaio is een aluminium versmelting van twee profielen die, wanneer ze tegenover elkaar worden geplaatst, een liefdevolle omhelzing vormen. De twee structuren die de kandelaar vormen zijn aan elkaar vastgemaakt, om het geheel voldoende stabiliteit te schenken. Abbracciaio is elegant en poĂŤtisch. Het kan twee kaarsen bevatten en is gerealiseerd in twee versies met verschillende kleuren: de ene in glanzend zilver, goud, donkergrijs aluminium en de andere in mat wit en zwart.

1955 glanzend XX/verchroomd CF/donkergrijs 1956 glanzend

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

20

25

11

1,600

139,00

GG/goud 1955 mat

1955

114,88

03/wit 09/zwart 1956

20

25

11

1,600

161,00 133,06

verpakking Materiaal Gegalvaniseerd of gelakt aluminium

1955 1956

hoeveelheid gewicht kg volume m3 4 4

10,000 10,000

0,048 0,048 103


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Tic&Tac

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

Kartell telt de uren af en stelt zijn eerste wandklok voor. Een vierkante transparante “doos” van 30x30 cm, met Romijnse cijfers ingesneden op het oppervlak dat een platte wijzerplaat omvat, waarop twee dunne gekleurde wijzers figureren voor een chromatische synthese die de tijd in een esthetische ervaring omtovert. Tic & Tac is een klok met diepte die een spel creëert van licht en weerkaatsingen. De unieke touch van Starck wordt benadrukt door de oranje kleur van de wijzers, de favoriete kleur van de designer. De wijzerplaats is verkrijgbaar in wit en in zwart, ofwel gechromeerd in een reeks gemetaliseerde tinten.

1900 Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart 1910 Gemetaliseerd XX/gechromeerd M3/muntgroen M5/blauw M8/violet

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs €

30

30

8

1,500

70,00

M6/fuchsia-roze M4/oranje

1900

57,85

M2/donker goud

1910

30

30

8

1,500

93,00 76,86

Materiaal Wijzerplaat in transparant PMMA, omhulsel in in de massa gekleurd of gemetaliseerd ABS 104

verpakking 1900 1910

hoeveelheid gewicht kg volume m3 4 4

7,300 7,300

0,057 0,057


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Matelassé

Patricia Urquiola

Een vaas met ronde vorm, gekleurd en vrolijk, ideaal voor elke kamer van het huis. Het bijzondere van deze vaas, die origineel is en speciaal oogt, ligt in de conformatie, die herinneringen oproept aan een gegaufreerde stof en die gekenmerkt wordt door onregelmatige kronkelingen, veroorzaakt door de verschillende diktes van het oppervlak. Een stuk dat de zachtheid van de ziel combineert met de stevigheid van de structuur, dankzij het plastisch materiaal van topkwaliteit waarmee het gemaakt wordt. Matelassé is verkrijgbaar in verschillende kleuren, transparant en mat.

1225 Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart

Doorzichtig B4/kristal MV/olijfgroen MM/amber MA/oranje MR/rood

1225

diameter Ø

hoogte

gewicht kg

prijs €

23

30

1,650

80,00 66,12

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA

verpakking 1225

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

2,220

0,036 105


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Jelly

Patricia Urquiola

De vazen en schalen Jelly maken deel uit van de nieuwe reeks accessoires waarmee Kartell, dat voortdurend op zoek is naar nieuwe tactiele en esthetische effecten, nogmaals blijk geeft van technologische knowhow inzake het experimenteren met het textureren van oppervlakken. Deze serie is ideaal voor om het even waar in huis en kan op verschillende manieren gebruik worden. Ze onderscheidt zich door de materiaalstructuur, die het ogenschijnlijk gelatineachtige effect (waarop de naam geïnspireerd is) van het oppervlak accentueert, de vormen die herinneren aan taartenvormen en de stevigheid van het plastische materiaal waaruit ze vervaardigd zijn.

1227 Ondoorzichtig E5/glanzend wit

1226 / 1227 Doorzichtig B4/kristal V9/fumè E1/geel E2/groen

diameter Ø

hoogte

gewicht kg.

prijs €

45

3,5

1,000

77,00

E4/blu E9/roze

1226

63,64

1227

23,5

25

1,800

86,00 71,07

verpakking Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA 106

1226 1227

hoeveelheid gewicht kg volume m3 4 2

6,500 4,200

0,060 0,050


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Shanghai

Mario Bellini

Een vaas met verschillende facetten die van onder naar boven openplooit, als in een kolkende beweging, waardoor ze licht en kracht uitstraalt. Shanghai is net een straal die ontsnapt uit een kristallen scheur in een afwisselend spel van licht en schaduwen, waardoor onregelmatige geometrische vormen tot leven geroepen worden, die even fascinerend zijn als de Oosterse stad waaraan ze haar naam ontleent.

1229 Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart

Doorzichtig B4/kristal OL/olijfgroen AM/amber BL/blauw

1229

diameter Ă˜

hoogte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

35

44

2,580

128,00 105,79

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA

verpakking 1229

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

3,765

0,078 107


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Moon

Mario Bellini

Moon zijn grote doorschijnende schalen, zichtbaar langs de buiten- en binnenkant, zoals double face maankappen. Een soort lensvormige reïncarnatie van de Dune dienbladen. Maar dienbladen “dragen”, deze schalen “bevatten”. Wat? De meest uiteenlopende zaken: bloemen, voorwerpen, decoratieve composities. Maar ze bevatten vooral hetzelfde magische licht als DUNE, dat verandert als u de schalen vanuit een andere richting bekijkt. Een prachtig spektakel van gebroken lichtstralen, als tafelversiering of snuisterij, dat hoe dan ook het middelpunt van een kamer vormt.

1220 Doorzichtig B4/kristal VG/geel VA/oranje VR/rood VV/fuchsia VB/blauw VF/fumé

1220

diameter

hoogte

gewicht kg.

prijs €

45

16,5

2,050

66,00 54,55

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA Conform Richtlijn 2002/72/EG inzake het contact tussen materialen van kunststof en levensmiddelen 108

verpakking 1220

hoeveelheid gewicht kg volume m3 2

5,600

0,143


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Dune

Mario Bellini

Wat is het nut van een dienblad als het geen emoties losmaakt bij wie ernaar kijkt, het gebruikt of eraan denkt? Wat is het nut van een dienblad als het alleen maar dient om dingen te dragen? Het doorschijnende polymeer van deze dienbladen - van binnenuit gemaakt - heeft verschillende kleuren lichtintensiteiten. Hierdoor wordt een magische driedimensionale illusie gecreëerd op het blad waar glazen en kopjes worden gezet. Deze dienbladen bevatten een bewegende beeldenstroom. Zoals een bergrivier, een lavastroom, een vuurvlam. Beelden die tot leven worden geroepen door de spelingen van de wind en het licht. Zoals de golven in de zee, de duinen in de woestijn, de glanzende weerkaatsingen van zijde. Deze dienbladen, in de kleuren van de regenboog, zijn de eerste onderdelen van een reeks kleine voorwerpen. Bedacht en ontworpen om onverwachte emoties te schenken.

1200/1210 Doorzichtig

B4/kristal VG/geel VA/oranje VR/rood VV/fuchsia VB/blauw VF/fumé

1200

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs €

46

2,5

32

1,300

52,00 42,98

1210

55

3

38

2,300

71,00 58,68

verpakking Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA

1200 1210

hoeveelheid

gewicht kg

volume m3

4 4

7,000 11,000

0,045 0,071 109


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Front Page

Front

Een onverwachte windvlaag doet de pagina's van een krant wapperen. Dit is de creatieve inspiratiebron van de tijdschriftenhouder die het Zweedse team Front voor Kartell ontworpen heeft. Het ontwerp van Front Page stelt de wapperende pagina's voor en brengt leven in een bevallig en elegant voorwerp met kronkelige vorm, dat zich opent in een halve cirkel met gewelfde vakken. Front Page is een uiterst bijzonder meubelaccessoire, een klein voorwerp dat omgevormd is tot een onweerstaanbaar object. De kleuren zijn geïnspireerd op de meest iconische tijdschriften en dagbladen, zoals het rood van Time magazine of het geel van National Geographic.

4679 Doorzichtig B4/kristal V1/geel V5/rood V9/fumé

Ondoorzichtig E5/wit E6/zwart

4679

breedte

hoogte

diepte

gewicht kg.

prijs €

50

34

35

4,500

163,00 134,71

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd polycarbonaat 110

verpakking 4679

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

5,400

0,018


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Tijdschriftenhouder

Giotto Stoppino

Dit is een tijdschriftenhouder met 4 onderverdelingen en een centrale handgreep zodat hij gemakkelijk opgeheven kan worden. De vorm is essentieel en ontegensprekelijk gebruiksvriendelijk. Het is een prachtig voorwerp, dat in eender welke omgeving kan passen. Een klassieker uit het Italiaanse design, een voorwerp dat deel uitmaakt van de Kartell-geschiedenis en dat naast de originele uitvoering ook verkrijgbaar is in nieuwe kleuren en originele afwerkingen.

4676 Opaal 30/fumĂŠ 31/rood oranje 32/oranje

Doorzichtig 00/transparant

Ondoorzichtig SI/zilver

4676

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

18,5

34,5

40

2,600

117,00 96,69

Materiaal In de massa getinte PMMA of vernist

verpakking 4676

per 1

gewicht kg. volume m3 3,300

0,037 111


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

TipTop

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

Tip Top is een kleine, lichte en veelzijdige side table, die bestaat uit een onderstuk uit één stuk waarop een rond blad rust met een diameter van 48 cm. De combinatie van het gekleurde blad en de transparante en lege poot geeft diepte aan de structuur. Het blad is beschikbaar in een ruime keuze aan glanzende, transparante of matte kleuren.

8600 Doorzichtig B4/kristal E3/oranje V5/rood V4/violet E4/blauw V3/groen

Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart E7/Kartell rood

breedte

8600

hoogte

diepte

51

diameter Ø

gewicht kg.

prijs €

48

3,800

171,00 141,32

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA 112

verpakking 8600

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

5,400

0,143


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

TipTop Mono

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

De eenkleurige side-table Tip Top is nu beschikbaar in wit, rood of glanzend zwart, voor een levendiger en opvallende aspect. Tip Top is een tafeltje met rond blad, ideaal om een aantal voorwerpen op te plaatsen. Het levendige en lichte tafeltje vindt een plaats in elke hoek van het huis: naast de sofa, in de slaapkamer, op het terras.

8600 Ondoorzichtig 03/glanzend wit 09/glanzend zwart 10/Kartell rood

breedte

8600

hoogte

diepte

51

diameter Ă˜

gewicht kg.

prijs â‚Ź

48

3,800

171,00 141,32

verpakking Materiaal in de massa gekleurd PMMA

8600

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

5,400

0,143 113


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

T-Table

Patricia Urquiola

Een tafellijn ontsproten uit de creatieve geest van Patricia Urquiola, in samenwerking met de mogelijkheden en de technologische knowhow van Kartell. Ze ontstonden uit het verlangen onderzoek te doen en vernieuwing te brengen voor wat betreft de oppervlakken om nieuwe (hetzij zichtbare, hetzij tastbare) effecten te verkrijgen. Het vlak van de T-table heeft een oppervlak met afwisselend uitstulpingen en groeven die zorgen voor het ontwerp van een elegante en prestigieuze versiering dat doet denken aan de borduurkunst. Een voorwerp dat poëzie uitstraalt, zeer vrouwelijk en uiterst elegant is, ontstaan uit het technologische onderzoek en experimentvoering. Het is beschikbaar in doorschijnende versie, in doorschijnend gekleurd en mat, in drie verschillende groottes.

8500 / 8501 / 8502 Doorzichtig B4/kristal AZ/blauw

diam. Ø

h.

gewicht kg.

prijs €

50

28

2,990

176,00

GI/geel 8500

AM/amber

145,45

RO/rood

Ondoorzichtig NE/zwart

8501

50

36

3,130

176,00 145,45

8502

50

44

3,290

176,00 145,45

Materiaal Doorzichtig of in de massa getinte PMMA

6.3 6.5 114

niveau 3 (maximum niveau) 5

verpakking 8500 8501 8502

per 1 1 1

gewicht kg. volume m3 6,410 6,770 7,110

0,140 0,180 0,200


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Jolly

Paolo Rizzatto

Transparant bijzettafeltje met kleinere en perfecte afmetingen: 40x40x40 cm. Jolly is een gekleurde, praktische, veilige en functionele bijzettafel die veelzijdig en speels is. De tafel is vervaardigd van transparant of in de massa gekleurd polycarbonaat, en is kras- en weerbestendig.

8850 Doorzichtig B4/kristal Y1/geel Y2/roze Y3/violet Y4/groen Y5/blauw J1/licht fumĂŠ

Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart E7/Kartell rood

8850

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

40

40

40

2,300

107,00 88,43

Materiaal Doorzichtig of in de massa getinte polycarbonaat niveau 6.3 (maximum niveau) 5 UNI 9085/87 (maximum niveau) 5

verpakking 8850

per 1

gewicht kg. volume m3 3,500

0,092 115


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Usame

Patricia Urquiola

Dit is een complex en onderverdeeld voorwerp dat de twee functies van tafel en tijdschriftenhouder combineert. Hoewel het een eenvoudig voorwerp is, wordt het goed overdacht en extreem verfijnd. Het is veelzijdig en kan gebruikt worden als een bijzettafel of nachtkastje of, indien nodig, omgevormd tot een leuk dienblad voor in bed. Het is beschikbaar in doorzichtig of gekleurd PMMA, verrijkt met kostbare bloemendecoraties, de blaadjes van ginko, een knipoogje naar de illustraties van de art deco.

8840 Doorzichtig B4/kristal D1/fumĂŠ D2/rood E3/oranje

Ondoorzichtig E6/glanzend zwart

Materiaal Doorzichtig of in de massa getinte PMMA

6.2 6.3 6.4 6.5 6.6 6.7 6.8 116

niveau (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5

8840

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

84

28

40

6,500

193,00 159,50

verpakking 8840

per 1

gewicht kg. volume m3 8,500

0,161


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Panier

Ronan & Erwan Bouroullec

Formeel, technologisch en functioneel: een mand met een eenvoudige vorm, die tegelijkertijd erg communicatief is. Deze mand is opgebouwd uit vier modules, vier doorzichtige, heldere cirkelbogen met stralen die met elkaar verbonden zijn door ondoorzichtige verbindingen, die de onderdelen op een eenvoudige manier stevig aan elkaar vasthouden. Panier is een mand die afgesloten kan worden met een doorzichtig deksel in polycarbonaat en zo ook omgevormd kan worden tot een praktisch bijzettafeltje of een tijdschriftenhouder. Panier is vervaardigd van doorzichtig polycarbonaat en is beschikbaar in verschillende kleurenvarianten. Panier is praktisch, eclectisch en ziet er vrolijk uit.

8860 Doorzichtig B4/kristal X1/fumé X2/licht grijs X5/donker groen X6/oranje X7/bruin

8860

diam. Ø

h.

gewicht kg.

prijs €

61

21

3,500

208,00 171,90

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat verpakking 6.3

niveau (maximum niveau) 5

8860

per 1

gewicht kg. volume m3 4,800

0,118 117


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

La Bohème

Philippe Starck

Eens te meer brengen het creatieve genie van Starck en de Kartell-technologie een revolutionair en fascinerend design tot leven: La Bohème, een collectie krukken die de vorm hebben van kostbare amforen. Hier zijn er twee: La Bohème 2 en La Bohème 3. Elk design legt de nadruk op een ander aspect van de vaas:van het delicate en kostbare beeld en van de stabiele en functionele zitting. Enkel een exclusieve technologie, voor de eerste keer in de designwereld gebruikt door Kartell, heeft bijgedragen tot de creatievan een collectie van volledig doorzichtige krukken te creëren, waarvan de vorm een opmerkelijke visuele impact heeft. De La Bohème-krukken passen overal, in de woonkamer en in de tuin, op het terras en in de keuken. Naast de krukken zijn er ook vazen beschikbaar in meerdere kleuren. De elegantie van het design, de kleuren en het materiaal onderscheiden deze vazen van de rest,ideaal voor creatieve en originele decoratie en voor het personaliseren van eender welke omgeving.

8882

diam. Ø

h.

gewicht kg.

prijs €

34

46

2,100

124,00 102,48

8882 / 8883 / 8872 / 8873 Doorzichtig B4/kristal 8883

V1/geel

33

46

2,100

124,00 102,48

V3/flessengroen V4/violet V5/rood

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat

6.2.1 6.7 118

niveau 4 (maximum niveau) 5

8872 vaas

34

8873 vaas

33

verpakking

per

8882 8883 8872 8873

42,5

1,820

129,00 106,61

42,5

1,820

129,00 106,61

1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 3,000 3,000 2,620 2,620

0,059 0,059 0,052 0,052


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Stone

Marcel Wanders

Stone is een laag krukje met een heel eenvoudige vorm dat er toch werkelijk verfijnd uitziet. Dit krukje is vervaardigd uit een enkele gietvorm, met een strakke, lineaire, symmetrische vorm die doet denken aan een zandloper. Het oppervlak van dit krukje ziet er daarentegen wel heel erg speciaal uit: onregelmatig,opgebouwd uit talrijke geometrische, weerspiegelende facetten die een lichteffect creëren waaruit een bijzonder kleurenspel ontstaat, waardoor het krukje op een diamant lijkt. Juist omwille van die verfijnde eigenschap wordt het Stone-krukje voorgesteld in de kleuren van waardevolle gesteenten.

8800 Doorzichtig B4/kristal SF/fumé SB/blauw SR/rood SG/geel SA/amber

8800

diam. Ø

h.

gewicht kg.

prijs €

30

45

2,500

156,00 128,93

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat

EN 10977:2002 6.2.1 6.7

EN 1728:2000 niveau (maximum niveau) 5 (maximum niveau) 5

verpakking 8800

per 1

gewicht kg. volume m3 3,650

0,076 119


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Gnomes

Philippe Starck

Attila, Napoleon en Saint-Esprit zijn drie krukjes, drie charismatische personen die opvallen door originaliteit en non-conformisme. Krukjes en tafeltjes die uitgedacht zijn om in eender welke omgeving te passen, met sympathie en humor maar met één oog op functionaliteit: de kaboutermutsen zijn vlak en cirkelvormig zodat ze gebruikt kunnen worden als steunvlak of kruk.

diam. Ø

h.

gewicht kg.

prijs €

8820 Saint-Esprit

40

44

5,000

186,00

8821 Attila

40

8822 Napoleon

40

8831 Attila

40

8832 Napoleon

40

verpakking

per

153,72

44

5,500

211,00 174,38

44

5,000

211,00 174,38

8831 / 8832

09/zwart 95/vergulde

Materiaal Geverfde technopolimeer thermoplastiek 120

8820 8821 8822 8831 8832

44

5,500

234,00 193,39

44

5,000

234,00 193,39

1 1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 5,800 6,400 5,800 6,400 5,800

0,050 0,061 0,056 0,061 0,056


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Prince AHA

Philippe Starck

De Prince Aha-kruk, bedacht als een kleurrijk bouwspel, is samengesteld uit twee kegels waarvan de vorm doet denken aan een zandloper. Een leuk en kleurrijk accessoire, een handige kruk en steun om naast de sofa of het bed te plaatsen. De pastelkleuren, de zachtheid van het gebruikte materiaal en het geometrische design maken van Prince Aha een flexibel product, dat gemakkelijk gebruikt kan worden in eender welke omgeving. De kruk is beschikbaar in een waaier van pastelkleuren.

8810 Ondoorzichtig 1N/waswit 2N/licht geel 3N/licht groen 4N/groen 6N/donker grijs 7N/licht oranje 8N/lavendelgrijs

8810

diam. Ă˜

h.

gewicht kg.

prijs â‚Ź

30

43

2,400

68,00 56,20

verpakking Materiaal In massa getinte polypropileen

8810

per 1

gewicht kg. volume m3 3,000

0,042 121


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Componibili

Anna Castelli Ferrieri

De Componibili-elementen zijn ontworpen om te voldoen aan de verschillende functionele behoeftes en om gebruikt te worden in om het even welke omgeving thuis: in de badkamer, in de slaapkamer, in de keuken of in de woonkamer. Het designkenmerk dat het systeem Componibili tot leven brengt is de eenvoudige en stevige verticale opstapeling van de afzonderlijke stukken, die heel eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden en handige mobiele opbergruimtes vormen. De Componibili-modules, verkrijgbaar in ronde en vierkante vormen, kunnen steunen op kleine wielen. De Componibili zijn flexibel, functioneel en praktisch, en zijn al bijna 40 jaar in productie. Het creatieve en innovatieve ontwerp kreeg zeer veel erkenning (ze worden onder andere opgesteld in het Museum of Modern Art in New York en in het Centre George Pompidou in Parijs).

4966

h.

diam. Ă˜

gewicht kg.

prijs â‚Ź

40

32

2,300

76,00 62,81

4966*

83,00 68,60

4966 / 4967 Ondoorzichtig 03/wit

4967

58,5

32

3,250

09/zwart 10/rood

107,00 88,43

4967*

117,00 96,69

SI/zilver

4955

38,5

42

2,700

76,00 62,81

4955 / 4959 / 4953

4955*

83,00 68,60

Ondoorzichtig 03/wit SI/zilver

4959

2,9

42

0,660

sluiting bovenaan

29,00 23,97

4959*

30,00 24,79

4953

23,5

42

1,930

58,00 47,93

4953*

67,00 55,37

verpakking

Materiaal ABS 122

4966 4967 4955 4959 4953

per 1 1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 2,800 3,800 3,650 0,900 2,600

0,045 0,064 0,075 0,006 0,046

*: de codes verwijzen naar de afwerking 58,00


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Componibili

Anna Castelli Ferrieri

4970

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

38

23

38

1,530

45,00 37,19

4979

38

38,5

38

2,400

83,00 68,60

4970 / 4979 / 4972 / 4978

4972

38

2,2

38

0,570

sluiting bovenaan

18,00 14,88

Ondoorzichtig 03/wit

4978

30,5

32,5

0,420

18,00 14,88

7900 verpakking met 4 wielen (passen niet bij 4966 en 4967)

verpakking

Materiaal ABS

4970 4979 4972 4978 7900

0,220

9,00 7,44

per 1 1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 2,100 3,200 0,750 0,600 1,200

0,034 0,060 0,004 0,003 0,003 123


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Optic

Patrick Jouin

De Optic is een voorwerp vol emotie: het is een kubus met een doorzichtig of spiegelend oppervlak met verschillende facetten, die dankzij een wonderbaarlijk spel van kleuren en reflecterende beelden een speciale sfeer creëert. Optic is een holle kubus in PMMA die bestaat in twee versies: gesloten met een deurtje of met een open zijde. Het oppervlak van de kubus is versierd met een heel licht reliëf van piramides met een vierkante basis, die in combinatie met het weerspiegelende of doorzichtige oppervlak zorgen voor een heel speciaal optisch effect. Optic is een kubus van 41 x 41 x 41 cm en biedt talrijke combinatiemogelijkheden. Meerdere Optickubussen kunnen naast elkaar gezet worden, op elkaar gestapeld worden of lineair opgesteld worden; afhankelijk van het aantal kubussen en hun opstelling kunnen zij gebruikt worden voor de meest uiteenlopende functies waarbij ze de omgeving een grote charme verlenen.

3500 / 3510 Doorzichtig B4/kristal V1/geel V4/violet V5/rood V9/fumé

Ondoorzichtig V6/zwart

Materiaal Doorzichtig of in de massa getinte PMMA niveau EN 1730:00 positief 6.3 3 124

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs €

3500 zonder deurtje

41

41

41

5,300

191,00

3510 met deurtje

41

verpakking

per

3500 3510

157,85

41

41

6,300

222,00 183,47

1 1

gewicht kg. volume m3 6,200 7,200

0,116 0,116


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Misses Flower Power

Philippe Starck met Eugeni Quitllet

Misses Flower Power is een vaas die ongetwijfeld “buitensporige” afmetingen heeft. De zoektocht naar impressionante kleuren heeft geleid tot de ontwikkeling van een bewerking waarmee een semitransparante en onregelmatige oppervlakte wordt verkregen en waardoor de vaas een vintage-touch krijgt. Dankzij de technologie die voor het eerst op materiaal wordt gebruikt – draaispuitgieten - wordt de vaas uit één stuk vervaardigd waarvan de binnenkant bestend is tegen zowel aarde, water, planten als bloemen en aldus veelzijdig gebruik mogelijk maakt. Het ronde basisstuk dat vervaardigd is in dezelfde kleur als de structuur, biedt de vaas zeer veel stabiliteit. Deze reuzevaas is ook verkrijgbaar in effen kleuren in polyethileen.

8920 Ondoorzichtig E5/glanzend wit E6/glanzend zwart E7/Kartell rood

8921 Doorzichtig V1/geel V3/groen

8920

diam. Ø

h.

gewicht kg.

prijs €

59

164

13,000

363,00 300,00

8921

60

167

13,000

788,00 651,24

verpakking Materiaal Polycarbonaat en polyethileen

8920 8921

per 1 1

gewicht kg. volume m3 18,800 18,800

0,622 0,622 125


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Bookworm

Ron Arad

De creativiteit van een kunstenaar gecombineerd met de technologie van een groot bedrijf brengt een design van een boekenkast op industriële schaal tot leven dat terecht beschouwd kan worden als ’s werelds meest revolutionaire ontwerp. Bookworm, het flexibele boekenrek. Een nauwkeurige analyse van de extrusietechnologie heeft het mogelijk gemaakt een golvend boekenrek te maken dat de gewenste vorm aanneemt zonder afbreuk te doen aan de stevigheid en functionaliteit. Talloze figuren kunnen verkregen worden, ingegeven door persoonlijke creativiteit. Bookworm, beschikbaar in drie verschillende lengtes, wordt voorzien van een reeks boekensteunen. Bookworm combineert flexibiliteit en superieure duurzaamheid waardoor een belasting van ongeveer 10 kg voor elke steun mogelijk is. Het is raadzaam om het boekenrek in een golvende vorm aan de muur te bevestigen zodat de materialen onderhevig zijn aan een trekspanning en de draagkracht verhoogd wordt.

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs €

8003 7 boekensteunen

320

19

20

6,200

273,00

8005 11 boekensteunen

520

8008 17 boekensteunen

820

verpakking

per

8003 / 8005 / 8008 Ondoorzichtig 1A/aluminium

225,62

03/wit Opaal 09/zwart C4/kobaltblauw C8/wijnrood

Materiaal PVC in de massa getint en “brandvertragend” 126

8003 8005 8008

19

20

9,800

470,00 388,43

19

20

15,000

719,00 594,21

1 1 1

gewicht kg. volume m3 7,200 10,800 16,200

0,054 0,054 0,054


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Lovely Rita

Ron Arad

Ook hier weer het concept van een personaliseerbaar boekenrek, dat naar believen gemonteerd kan worden. Lovely Rita doet denken aan een lint dat meerdere keren naar binnen is gevouwen. Lovely Rita kan als apart rek gebruikt worden ofwel kunnen verschillende elementen naast elkaar geplaatst worden om een echte boekenkast te vormen met afmetingen naar keuze. Is verkrijgbaar in meerdere kleuren: blauw, rood, zwart, alsook in een opaalwitte uitvoering.

8011 Opaal 09/zwart C4/kobaltblauw C8/wijnrood

8011

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs €

100

20

20

2,700

181,00 149,59

Materiaal PVC in de massa getint en “brandvertragend”

verpakking 8011

per 1

gewicht kg. volume m3 3,700

0,053 127


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Tiramisù

Andries Van Onck

Dit is een functionele vouwladder met 3 treden en antislipafwerking. Tiramisù benadrukt de lichtheid van het design met de dragende structuur: de gebogen staven steunen op de grond en de handgreep is niet alleen een robuuste steun tijdens gebruik, maar ook een handige hulpmiddel na gebruik. Dankzij het design is het mogelijk om Tiramisù aan de muur te bevestigen. De lichtheid van het materiaal, de gebruiksvriendelijkheid en de formele elegantie zorgen ervoor dat Tiramisù met volledige vrijheid gebruikt kan worden in eender welke omgeving.

7000 Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart 48/donker grijs metalic

breedte

7000

h.

lengte

92 (open) 60 (open) 43 (open) 43 (opgeklapt)101 (opgeklapt) 7 (opgeklapt)

Materiaal Structuur: gelakte metaal Treden: polypropileen verzwaard glas uitgevoerde tests verpakking UNI-EN 131-2/93 flexibiliteit van de poten en het bordes 128

7000

per 1

gewicht kg. volume m3 7,000

0,032

gewicht kg.

prijs €

6,200

223,00 184,30


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Upper

Alberto Meda, Paolo Rizzatto

Deze ladder heeft een sterke persoonlijkheid en een hoge functionaliteit. Het is een succesvol huwelijk van vorm en functie. De gebruiksvriendelijkheid van deze ladder werd ook mogelijk gemaakt door de technologie die Kartell gebruikt heeft en die ervoor gezorgd heeft dat het polycarbonaat gemodelleerd kan worden, waarbij het die duurzaamheid, sterkte en stevigheid krijgt die een ladder moet hebben. De metalen structuur is sterk en gelast aan de romp in doorzichtig glanzend en kristalhelder polycarbonaat. De antisliptreden zijn handig en veilig. Dit is een voorwerp dat niet alleen heel functioneel en handig is, maar ook mooi en het kan zelfs als decoratie gebruikt worden.

7030 Doorzichtig 70/kristal 71/rood oranje 72/kobaltblauw 73/cedergeel

breedte Materiaal Structuur: verchroomd staal Treden: transparant of in de massa getinte polycarbonaat

7030

h.

lengte

60 (open) 58 (open) 46 (open) 46 (opgeklapt) 78 (opgeklapt) 17 (opgeklapt)

gewicht kg.

prijs â‚Ź

4,500

243,00 200,83

uitgevoerde tests UNI-EN 131-1/94 functionele afmetingen van de trappen UNI-EN 131-2/93 par. 4.6 flexibiliteit van de poten en het bordes

verpakking 7030

per 1

gewicht kg. volume m3 6,000

0,075 129


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Paraplubak

Gino Colombini

Deze bak in de vorm van een cilinder in spuitgietuitvoering is glanzend, kleurrijk, gemakkelijk te reinigen en onverwoestbaar. De cirkelvormige paraplubak wordt gekenmerkt door twee zijdelingse openingen, waardoor het onderste gedeelte kan gebruikt worden als papiermand. De paraplubak kan geleverd worden met een roestvrij stalen bakje om er bovenop te zetten, zodat dit als asbak kan dienen.

7610 Doorzichtig 04/blauw 10/rood

Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart SI/zilver

7610

diam. Ă˜

h.

gewicht kg.

prijs â‚Ź

25

60

1,900

105,00 86,78

Materiaal ABS transparant in de massa getint of vernist 130

7611 Asbak in roestvrij staal

25,2

verpakking

per

7610 7611

4,2

0,350

32,00 26,45

1 1

gewicht kg. volume m3 2,400 0,550

0,041 0,004


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Papierbak

Ufficio Tecnico Kartell

Naast het traditionele ondoorzichtige plastic wordt doorzichtig glanzend of gesatineerd plastic aangeboden dat een lichtspel tot leven wekt dankzij de beschikbare waaier aan kleuren. Tinten die doen denken aan de jaren ‘60, levendige, heldere en felle kleuren, fumé, en zwart en wit, met een creatief design en materiaalgebruik om een klassieker uit de Kartell-productie nieuw leven in te blazen.

4670 Opalinos 10/rood 17/licht grijs B5/oranje

Doorzichtig 04/blauw 05/fumé

Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart SI/zilver

4670

diam. Ø

h.

gewicht kg.

prijs €

25

38

1,150

38,00 31,40

Materiaal In de massa getinte polypropileen of vernist SAN in de massa getinte verpakking ABS in de massa getinte of vernist

4670

per 1

gewicht kg. volume m3 1,350

0,024 131


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Bourgie

Ferruccio Laviani

Bourgie, een ware bestseller van Kartell, is een tafellamp met een onmiskenbare stijl. Deze lamp combineert op wonderlijke wijze klassiek, rijk en traditioneel en wekt anderzijds innovatie en ironie op. De voet in barokstijl bestaat uit drie versierde vlakken die elkaar kruisen, de brede lampenkap met plissé-effect creëert rijke en speelse lichtweerkaatsingen wanneer de lamp brandt. Dankzij het speciale bevestigingssysteem van de kap kan deze op drie verschillende hoogten worden versteld: 68, 73 en 78 centimeter. Zo kan Bourgie zowel een prachtige sierlamp, tafellamp of bureaulamp zijn: men kan ze in het salon op een bijtafeltje plaatsen; men kan ze gebruiken als sfeerlicht op een nachttafel in de slaapkamer; ze kan als een beeldhouwwerk op de grond geplaatst worden, of dienen als leeslamp, de veelzijdigheid en de sterke communicatieve waarde ervan is eindeloos. Na het grote success van de doorzichtige, zwarte, gouden, zilveren en wit/gouden versies stelt Kartell nu drie nieuwe, verrassende veelkleurige versies voor die perfect zijn voor wie op een originele en anticonformistische wijze door het leven wil stappen.

isolatieklasse

directe beschermins spanning lampfitting gewicht montage klasse volt max vermogen kg.

9070

9070

IP 20

220-240

E14 IBA max 3x28W Halo

3,400

E14 IBA max 3x28W Halo

3,400

E14 IBA max 3x28W Halo

3,400

E14 IBA max 3x28W Halo

3,400

prijs €

230,00 190,08

B4/kristal Q8/zwart 9072 9072

IP 20

220-240

Gemetaliseerd 00/zilver

349,00 288,43

X1/veelkleurig titanium X2/veelkleurig fuchsia X3/veelkleurig blauw 9074

IP 20

220-240

9074

415,00 342,98

gemetaliseerd goud 00/goud

9076

9076 buiten

IP 20

binnen

00/wit-vergulde

Materiaal 9070: transparant polycarbonaat of in de massa gekleurd 9072/ 9074: gemetaliseerd ABS 9076: in de massa gekleurd polycarbonaat en gemetaliseerd 132

diam. Ø

h.

9070 9072 9074 9076

37 37 37 37

68÷78 68÷78 68÷78 68÷78

verpakking

per

9070 9072 9074 9076

1 1 1 1

gewicht kg. volume m3 5,500 5,500 5,500 5,500

0,129 0,129 0,129 0,129

220-240

297,00 245,45


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Tatì

Ferruccio Laviani

Rechthoekige tafellamp met een strakke vormgeving: rechte lijnen met een vage Decò-mood. Tatì bestaat uit een romp in transparant PMMA die een interne lampenkap bevat en een gechromeerde ondersteun. De lampenkap is verkrijgbaar in gekleurd methacrylaat - in de opalen en zwarte versies - ofwel in geplisseerde stof. Deze strakke materialen en vormen zorgen echter niet voor een kille atmosfeer. Integendeel, hierdoor wordt de lamp een passe-partout met burgerlijke allures in een hedendaags kleedje. Dankzij de chromatische speelsheid onthult Tatì haar oppervlak in volle kleur als ze gedoofd is. Als ze brandt, wordt de hele romp verlicht door het intense licht dat door de wanden filtert.

klasse isolatie

montage graad spanning lampfitting gewicht directe bescherming volt max vermogen kg.

9150

IP 20

220-240

FC5 22W ringlamp T5

6,500

prijs €

397,00 328,10

9150 03/wit

warm licht breedte

hoogte

diepte

47

46

15

9160 09/zwart PP/geplisseerd klasse isolatie

montage graad spanning lampfitting gewicht directe bescherming volt max vermogen kg.

9160

IP 20

220-240

FC5 22W ringlamp T5

6,500

prijs €

448,00 370,25

warm licht

Materiaal Structuur: PMMA en gemetaliseerd ABS Lampenkap: PMMA of geplisseerde stof

verpakking 9150 9160

breedte

hoogte

diepte

47

46

15

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1 1

7,350 7,350

0,060 0,060 133


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Taj

Ferruccio Laviani

Taj is naast een lamp ook een driedimensionaal teken, een lichtgevend standbeeld, iets wat ons gezelschap houdt op een schrijftafel of op een meubel. Ook al is Taj een tafellamp, toch wil ze afstand nemen van het stereotype dat ze beweeglijk, soepel en mechanisch moet zijn. Ze neemt een eenvoudige vorm aan die op praktische wijze ten dienste staat van de functie die ze moet vervullen. Taj is mooi als ze brandt en als ze uitgeschakeld is. Ze maakt gebruik van de LED-technologie om de lichtbron zo veel mogelijk te optimaliseren en te minimaliseren. Ze betekent een nieuwe stap voorwaarts in de technologische uitdaging van het bedrijf, dat een voorwerp met unieke know-how realiseert. Taj is beschikbaar in de volledig transparante "naked" versie, in de versie "frozen" in gesatineerd plastic en in de gekleurde witte en zwarte versies.

9300 isolatie klasse

Doorzichtig B4/kristal

Ondoorzichtig

directe beschermings spanning lampfitting gewicht montage klasse volt max. vermogen kg.

9300

IP20

24V dc

4,8W Led

2,500

prijs â‚Ź

306,00 252,89

E5/glanzend wit E6/glanzend zwart

9310 Gesatineerd

9310

IP20

9300/9310

134

4,8W Led

2,500

329,00 271,90

20/frozen

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA

24V dc

verpakking 9300/9310

breedte

hoogte

diepte

15

58

61

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

5,210

0,096


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Taj Mini

Ferruccio Laviani

Na het grote succes van de tafellamp met LED Taj is het nu de beurt aan een “mini”-versie: kleiner, veelzijdiger en handiger. Mini Taj is discreter, perfect voor op het nachttafeltje, maar blijft de aandacht trekken in een nieuwe reeks aantrekkelijke kleuren die haar onderscheiden van de grote “zus”.

9320 Doorzichtig B4/kristal

Ondoorzichtig E5/wit

isolatie klasse

E6/zwart

directe beschermings spanning lampfitting gewicht montage klasse volt max. vermogen kg.

prijs €

07/grijs 12/groen

9320

IP20

24V dc

3W Led

0,600

166,00 137,19

20/azuurblauw 10/oranjerood

9320

Materiaal Transparant of in de massa gekleurd PMMA

verpakking 9320

breedte

hoogte

diepte

9,5

33

32,5

hoeveelheid gewicht kg volume m3 4

4,600

0,090 135


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Take

Ferruccio Laviani

Het icoon van een nachtlamp, met andere ogen bekeken door de Kartell-technologie en omgezet in een industrieel product. Vervaardigd in spuitgietvorm in doorzichtig of ondoorzichtig polycarbonaat, en beschikbaar in meerdere kleuren. De vorm ontstaat door het samenvoegen van twee symmetrische delen: twee vlakke, rechthoekige platen die elk de vorm en het volume van een “halve lamp” aannemen. Het interne plisseren van de lampenkap maakt het product kostbaar, omdat er een goed overdacht lichtspel ontstaat wanneer de lamp aan is. De optimale prijs-kwaliteitsverhouding en een goed overdachte verpakking voor een “cash-and-carry”-product maken van Take een perfect idee voor een geschenk. De lamp is beschikbaar in een master box van 6 lampen met de volgende kleuren: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6.

9050 Doorzichtig B4/kristal Q1/groen Q2/fumé Q3/rood Q4/oranje Q5/blauw Q6/geel

CV (Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6) *

Ondoorzichtig Q7/wit Q8/zwart isolatieklasse

directe beschermins spanning lampfitting gewicht montage klasse volt max vermogen kg.

9050

IP 20

breedte

h.

lengte

9050

18,5

30

17,5

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat

verpakking

per

*: Masterbox verpakking die 6 lampen bevat

9050

136

6

gewicht kg. volume m3 6,500

0,080

220-240

E14 IBA max 28W Halo

0,916

prijs €

75,00 61,98


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Cindy

Ferruccio Laviani

Cindy is een schemerlamp die bestaat uit een kegelvormige lampenkap en een druppelvormige, ronde basis. Ze wordt voorgesteld in een uitgebreid gamma van gemetalliseerde, ondoorzichtige tinten: platinum, donker goud, muntgroen, oranje, blauw, roze, donkergrijs, violet. De echte bijzonderheid van Cindy ligt in haar glanzende, gechromeerde afwerking, waardoor ze hedendaagse rijkdom uitstraalt en licht weerkaatst op talloze verschillende manieren.

9100 Gemetaliseerd M3/muntgroen M5/blauw M8/violet M6/fuchsia-roze M4/oranje M2/donker goud M7/donkergrijs M1/platinum klasse isolatie

montage graad spanning lampfitting gewicht directe bescherming volt max vermogen kg

9100

9100

verpakking Materiaal gemetaliseerd ABS

9100

IP 20

diameter Ă˜

hoogte

23,6

42

220-240

E27 IBA max 25W

1,200

prijs â‚Ź

175,00 144,63

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

2,220

0,030 137


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Toobe

Ferruccio Laviani

Toobe is ontstaan uit het idee om een geëxtrudeerde buis in PMMA te gebruiken die, dankzij innovatieve kleurentechnologie een verrassend ‘berookt’ effect realiseert. Toobe wordt aangeboden als staande lamp of tafellamp. De lijn is eenvoudig en modern, en Toobe verspreid een zacht en warm licht. Dankzij haar spaarlamp, die 10 keer langer meegaat en 5 keer minder energie verbruikt. Het uitgesneden handvat in de lamp maakt deze staande lamp functioneel en makkelijk om te verplaatsen.

isolatieklasse

9060 / 9065

directe beschermins spanning lampfitting gewicht montage klasse volt max vermogen kg.

9060

IP 20

220-240

E27 IAA max 25W

7,000

E27 IAA max 25W

2,000

prijs €

430,00 355,37

Doorzichtig B4/kristal K2/blauw K3/rood K4/oranje K8/groen 9065

Materiaal Lamp: transparant PMMA of getinte Diffusor: polycarbonaat 138

IP 20

diam. Ø

h.

9060 9065

20 20

170 55

verpakking

per

9060 9065

1 1

gewicht kg. volume m3 8,000 2,500

0,131 0,050

220-240

197,00 162,81


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Neutra

Ferruccio Laviani

Minimalistisch, elegant en stevig. Neutra is een grote ronde hanglamp die bestaat uit twee elementen die als schelpen in elkaar passen. Door zijn vliegende schotelvorm wordt een verspreid lichteffect verkregen waardoor deze lamp ideaal is voor grote ruimten. Dankzij een handig verstelsysteem kan de hoogte eenvoudig worden aangepast. Ideale lamp voor horecaruimten of grote kamers.

isolatieklasse

9090 Ondoorzichtig

buiten

directe beschermins spanning lampfitting gewicht montage klasse volt max vermogen kg.

prijs €

binnen

03/wit-wit

9090

IP 20

220 - 240

FC5 40W+22W

5,300

669,00 552,89

ringlampe T5

09/zwart-wit

warm licht

koud licht

9090

Materiaal Diffusor: in de massa getinte PMMA Structuur: polycarbonaat

verpakking 9090

diam. Ø 90

per 1

h. diff. 22

cable 40÷230

gewicht kg. volume m3 11,600

0,286 139


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Bloom

Ferruccio Laviani

Een lamp die even waardevol is als Murano-glas en even oneerbiedig als een rockopera: Bloom bloeit open in een fonkelende en schitterende bloemenwaterval met kristaleffect. Bloom bestaat uit een buisvormig geraamte in polycarbonaat dat volledig bedekt is met een structuur van kleine bloemen met dubbele kroon. Het resultaat is een industrieel geproduceerde lamp met de vormen en stilistische complexiteit van een uniek, ambachtelijk stuk. Een reeks lampen op de binnenkant van het geraamte verspreiden hun licht tussen de bloembladeren door en laten het breken op de gefacetteerde oppervlakken van de bloembladeren, waardoor het in alle richtingen weerkaatst wordt. Beschikbaar in geraffineerd doorzichtig kristal, ondoorzichtig wit of zwart of in een provocerende mix van roze & zwart. Bloom is een nieuwe interpretatie van de traditionele hanglamp, met een special touch. Een kunstwerk dat ertoe in staat is een kamer aan te kleden en een "schitterende en stralende" atmosfeer te creëren.

9250

Doorzichtig klasse isolatie

B4/kristal RN/roze-zwart

Ondoorzichtig

montage graad spanning lampfitting gewicht directe bescherming volt max vermogen kg.

9250

IP20 klasse II

03/wit 09/zwart

9250 Materiaal Structuur: Transparant of in de massa gekleurd polycarbonaat Bloemen: In de massa gekleurd thermoplastisch technopolymeer 140

verpakking 9250

diameter Ø 53

hoogte lampenkap 70

lengte min÷max 80÷240

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1

9.200

0,125

220-240

G9 9x33 Halo

7,900

prijs €

539,00 445,45


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Bloom

Ferruccio Laviani

Houdt u van een bloemstuk op tafel? Vandaag wordt de familie van de Bloom-lampen, die gekenmerkt wordt door een originele structuur bedekt met schitterende bloemen, puur en waardevol als kristal, uitgebreid met een nieuwe elliptische vorm in twee verschillenden maten en met nieuwe functies: hanglamp, muur- of plafondlamp. De Bloom-lampen zijn net zo delicaat als een boeket lentebloemen. Ze bieden unieke en geraffineerde veelkleurige schakeringen in lavendel en munt, ofwel monochromatisch transparant en wit. De lampen op de binnenkant van het geraamte verspreiden hun licht tussen de bloemen door en laten het breken op de gefacetteerde oppervlakken van de bloembladeren, waardoor het in alle richtingen weerkaatst wordt. Dit zijn de modellen die vandaag verkrijgbaar zijn: Bloom S1 en S2 zijn hanglampen met elliptische vorm, in twee verschillende maten. Bloom CW2 kan als muur- of plafondlamp gebruikt worden. Deze laatste functie is ook verkrijgbaar in het grotere formaat (Bloom C1).

klasse isolatie

montage graad spanning lampfitting gewicht directe bescherming volt max vermogen kg.

9260 S2

IP20 klasse II diameter Ø 28

hoogte lampenkap 19

9265 S1 hoogte lampenkap 35

9280 S0

diameter Ø 28

9260/9265/9270/9275

diameter Ø 53

B4/kristal

1,620

G9 max6x33 Halo

5,900

G9 max3x33 Halo

1,620

G9 max6x33 Halo

5,900

G9 max6x33 Halo

5,900

232,00 191,74

220-240

508,00 419,83

lengte kabel 45÷235

IP20 klasse II

220-240

IP20 klasse II

220-240

IP20 klasse II

220-240

1.068,00 882,64

hoogte lampenkap 22

9275 CW2

Doorzichtig

G9 max3x33 Halo

lengte kabel 29÷219

IP20 klasse II diameter Ø 53

220-240

prijs €

462,00 381,82

hoogte lampenkap 39

LV/lavendel MN/munt

9275 C1

462,00 381,82

Ondoorzichtig diameter Ø 53

03/wit

verpakking

Materiaal In de massa gekleurd thermoplastisch technopolymeer

9260 9265 9270 9275 9280

hoogte lampenkap 39

hoeveelheid gewicht kg volume m3 1 1 1 1 1

2,350 6,900 2,320 6,900 18,000

0,025 0,059 0,102 0,028 0,059 141


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

É

Ferruccio Laviani

É is een lamp met een eenvoudig en essentieel design, beschikbaar in twee uitvoeringen: wandlamp en hanglamp. De wandlamp is samengesteld uit een lampenkap in de vorm van een rozet in geplisseerd polycarbonaat, beschikbaar in meerdere kleuren en heeft een 11cm verchroomde metalen arm van 11 cm. De hanglamp E’ heeft een lampenkap in geplisseerd polycarbonaat en een verchroomde metalen rozet. De kabel kan in de hoogte aangepast worden tussen 30 en 220 cm. Voor beide uitvoeringen is de lampsterkte 40 Watt.

9040 / 9045 Doorzichtig B4/kristal isolatieklasse

P1/roze P2/licht blauw P4/geel

directe beschermins spanning lampfitting gewicht montage klasse volt max vermogen kg.

9040

IP 20

220-240

P8/groen

E14 IBP max 28W Halo

0,500

E14 IBP max 28W Halo

0,600

prijs €

67,00 55,37

Ondoorzichtig Q7/wit Q8/zwart

9045

Materiaal Diffusor: transparant of in de massa getinte polycarbonaat Rozet:verchroomd staal 142

IP 20

diam. Ø

h. diff.

cable

9040 9045

13,5 13,5

14,5 14,5

20÷220

verpakking

per

9040 9045

1 1

gewicht kg. volume m3 0,800 0,900

0,0125 0,0125

220-240

61,00 50,41


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Ferruccio Laviani

Gè is een hanglamp die met een rozet in gedecoreerd polycarbonaat aan het plafond wordt vastgemaakt en waarvan de vorm doet denken aan antieke Venetiaanse kandelaars. De lamp bestaat uit een brede lampenkap, waarvan het oppervlak een plissé-effect heeft, en ze heeft een diameter van 37 cm diameter. Gè is volledig vervaardigd uit polycarbonaat en is beschikbaar in twee uitvoeringen. Bij de eerste zijn het effect van transparantie en de zachte, gesofisticeerde kleuren kenmerkend. Kenmerkend voor de tweede is de combinatie van zwart en wit met goud en chroom. De kabel kan in de hoogte aangepast worden tussen 45 en 230 cm.

9080 Doorzichtig B4/kristal P1/roze P2/licht blauw P4/geel P8/groen

isolatieklasse

directe montage

9080

beschermins spanning lampfitting gewicht klasse volt max vermogen kg.

IP 20

220-240

9082 Ondoorzichtig

buiten

E27 IBA max 70W globo Halo

1,800

E27 IBA max 70W globo Halo

1,800

prijs €

171,00 141,32

binnen

XX/verchroomde KK/wit-vergulde JJ/zwart-vergulde 9082

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat

IP 20

diam. Ø

h. diff.

cable

9080 9082

37 37

26 26

45÷230 45÷230

verpakking

per

gewicht kg.

volume m3

1 1

3,200 3,200

0,063 0,063

9080 9082

220-240

227,00 187,60

143


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Easy

Ferruccio Laviani

Op zichzelf of met beide zussen, deze lamp verbaast en ontroert door te spelen met kleur en licht, dat eindeloos weerkaatst wordt in het doorzichtige polycarbonaat, als de lamp aan is. Easy is een hanglamp met de vorm van een cilinder, gekenmerkt door de verfijnde combinatie van doorzichtig en gezandstraald polycarbonaat. Het nieuwe model in chroom- en goudmetaal is nu ook verkrijgbaar.

9010 Doorzichtig W1/grijs W3/rood W4/oranje W5/blauw W6/geel W7/violet isolatieklasse

W8/groen

directe beschermins spanning lampfitting gewicht montage klasse volt max vermogen kg.

9010

IP 20

220-240

9013

E14 IBP max 28W Halo

0,720

E14 IBP max 28W Halo

0,720

prijs €

92,00 76,03

Gemetalliseerd XX/verchroomde GG/vergulde 9013

Materiaal Transparant of in de massa getinte polycarbonaat 144

IP 20

diam. Ø

h. diff.

cable

9010 9013

13 13

33 33

48÷223 48÷223

verpakking

per

9010 9013

1 1

gewicht kg. volume m3 0,960 0,960

0,012 0,012

220-240

119,00 98,35


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

FL/Y

Ferruccio Laviani

Een essentiële lamp met als typisch kenmerk de “subtiele interpretaties van het thema”. Deze lamp is vervaardigd uit doorzichtig methacrylaat; de kap is geen perfecte halve bol, maar de snijlijn van het vlak bevindt zich onder de diameter om het meeste licht op te vangen. Meer nog, de speciale doorzichtigheid van het materiaal en de kleurenschittering doen denken aan een zeepbel, telkens anders door de lichtweerkaatsingen. Ze zijn verkrijgbaar in een afzonderlijke verpakking, maar ze kunnen ook gecombineerd worden om de verschillende kleureffecten te verstevigen.

9030 Doorzichtig K1/petroleumblauw K2/hemelsblauw K3/rood K4/oranje K5/blauw K6/geel K7/kardinaalrood K8/flessengroen K9/saliegroen

Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart isolatieklasse directe montage

9030

Materiaal In de massa getinte PMMA

beschermins spanning lampfitting gewicht klasse volt max vermogen kg.

IP 20

diam. Ø

h. diff.

cable

9030

52

33

48÷223

verpakking

per

gewicht kg.

volume m3

1

4,000

0,128

9030

220-250

E27 IBA max 25W globo

1,900

prijs €

186,00 153,72

145


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

InďŹ nity

Ron Arad

Infinity is een kleurrijk, kromlijnig en modulair flessenrek. De elementen die het flessenrek vormen, kunnen samengebonden worden zodat een oneindig aantal ringen verkregen te worden, waarin flessen kunnen worden opgeborgen. Het rek is beschikbaar in een handige geschenkverpakking met 16 stuks en kan vrij samengesteld worden als een bouwpakket zonder einde. Infinity is beschikbaar in meerdere kleuren: opaalkleur, blauw, geel en oranje.

7680 Opaal 1Z/wit 2Z/blauw 3Z/geel groen 4Z/oranje

Materiaal In massa getinte polypropileen 146

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

7680 Flessenrek 16 delig

5,7

9,5

14,5

0,100

52,00

verpakking

per

7680

42,98

1

gewicht kg. volume m3 1,800

0,012


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Kledinghaakjes

Olaf Von Bohr

Deze klassieker uit het Kartell-design van de jaren ’70 krijgt een nieuwe interpretatie door nieuwe materialen en afwerkingen. De haakjes zijn beschikbaar in doorzichtig polycarbonaat in levendige fluoriscerende kleuren of in een zwarte of witte versie.

4702 Doorzichtig 70/kristal 71/rood oranje 72/kobaltblauw 73/cedergeel

Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart

4702

diam. Ø

lengte

gewicht kg.

prijs €

10,5

5

0,120

17,00 14,05

Materiaal Transparante haken: transparant of in de massa getinte polycarbonaat Matte haken: ABS

verpakking 4702

per 2

gewicht kg. volume m3 0,300

0,001 147


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Alta Tensione

Enzo Mari

De functionele en gekleurde Alta Tensione is een handige kapstok die gemakkelijk in eender welke hoek van het huis geplaatst kan worden en mooi is als decoratie. De elegantie van het design gaat hand in hand met de verfijnde combinatie van de afwerkingen: het aluminium gaat over in kappen die vervaardigd zijn uit een kostbaar halfdoorzichtig plastic; deze kappen zijn verkrijgbaar in de kleuren “ijs”, oranje, ijskleurige, oranje, cederappelgeel en kobaltblauw. De kapstok is een meesterwerk om elke dag weer van te genieten.

8160 Opaal 1T/ijs 2T/kobaltblauw 3T/cedergeel 4T/oranje

8160

diam. Ø

h.

gewicht kg.

prijs €

40

170

8,100

274,00 226,45

Materiaal Basis en staander: staal Haken: aluminium Kapjes: in de massa getinte PMMA krasvrij gevernist 148

verpakking 8160

per 1 basis 1 staander

gewicht kg. volume m3 8,500 1,800

0,072 0,003


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Hanger

Alberto Meda

De Hanger-kapstokcollectie combineert op een slimme manier elegantie en functionaliteit dankzij de verfijnde combinatie van kleuren en afwerkingen en de aangepaste designoplossing. De kapstok is beschikbaar op een staander en als stang van 60 of 90 cm; hij is uitgerust met mobiele haken die de kapstok nog gebruiksvriendelijker maken. De ringen zijn vervaardigd in een spuitgietvorm van glanzend aluminium. De haken zijn gemaakt van doorzichtig polycarbonaat in voor de kristalhelder, oranjerood, kobaltblauw en cederappelgeel, en van ondoorzichtig polycarbonaat in het de zwart. De versies op stang kunnen makkelijk naast elkaar geplaatst worden zodat een lengte naar keuze bepaald kan worden.

breedte

8170

h.

lengte

170

diam. Ă˜

gewicht kg.

prijs â‚Ź

45

8,100

354,00 292,56

8172

60

17

10

0,900

111,00 91,74

8170 / 8172 / 8174 / 8176 / 8178 Doorzichtig 70/kristal 71/rood oranje

8174

90

17

10

1,400

72/kobaltblauw

155,00 128,10

73/cedergeel

Ondoorzichtig 09/zwart 8176

10

17

10

0,290

verpakking 4 armstoelen

8178

19,01

2

10

5

verpakking 4 armstoelen

Materiaal Basis en staander: staal geborsteld Ringen: gietvorm aluminium gechroomd Wandvoeg: gepolijst aluminiumextrusie Haken: transparant polycarbonaat of vernist

verpakking 8170 8172 8174 8176 8178

23,00

0,040

12,00 9,92

per 1 basis 1 staander 1 1 4 4

gewicht kg. volume m3 7,800 1,600 1,150 1,740 0,380 0,140

0,055 0,002 0,008 0,012 0,003 0,001 149


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Segmenti

Michele De Lucchi

Typische kenmerken voor deze kapstok met paraplubak, 5160, zijn de eenvoud van het design en de bovenste kleerhanger, die beschikbaar is in dezelfde kleur, ook voor een versie met stang. Segmenti, een volledige reeks kantooraccessoires, heeft als kenmerk het brede gamma aan aangeboden producten, die allemaal behoren tot een zelfde strikt formeel design en tevens gebruiksvriendelijk zijn. De geometrische vormen van de reeks, die nog altijd actueel zijn, zijn geschikt voor elk type meubilair. Voor bureaus en computerwerkplaatsen zijn de volgende producten verkrijgbaar: opbergbakjes en diskettehouders uit vier delen in plastic, het stapelbaar documentenbakje in plastic, de bureauset en een bureauonderlegger in verschillende afmetingen. Alle producten in de reeks zorgen er bijgevolg voor dat de meest gebruikelijke bezigheden op het werk of bij de studie zeer gemakkelijk kunnen verlopen.

breedte

5160

h.

lengte

170

diam. Ă˜

gewicht kg.

prijs â‚Ź

46,3

4,100

226,00 186,78

5160 / 5165 / 5100 Ondoorzichtig 09/zwart

5165

15,5

19

0,380

19,00 15,70

5100 Papierbak

25

Materiaal 5160 / 5165 Technopolimeer met glasvezel versterkt en staander in ABS

verpakking

per

Materiaal 5100 ABS

5165 5100

150

5160

40

25

1,750

61,00 50,41

1 basis 1 staander 4 1

gewicht kg. volume m3 5,000 1,650 1,600 2,600

0,065 0,007 0,003 0,028


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

4875

Kartell Classics

Carlo Bartoli

Karakteristiek voor deze stoel is dat hij uit één geheel bestaat, ‘rugleuning-zitting’, met vier pinnen waarop de vier poten afzonderlijk vastgemaakt worden. Het gedeelte met de poten is cirkelvormig, omdat dit een sterkere samenhang tussen poten en pinnen verzekert. De basis van de zitting heeft een structuur met een dubbele perimeter: de structuur binnenin houdt, samen met het kruiselement, de 4 cilindrische poten stevig samen, terwijl de drie zijkanten aan de buitenkant het vlak van de zitting verstevigen. De zachte, holle kromming van de rugleuning beantwoordt niet alleen aan de ergonomische vereisten, maar maakt de stoel ook steviger, net zoals de twee zijkanten. Bovendien zijn de achterpoten verlengd, tot een derde van de hoogte van de zitting; ze zijn ingebracht in de voorkant van de versterking, die aangebracht is aan de achterzijde van de rugleuning. Zij hebben ook de functie van steunpunt om het achteroverbuigen van de rugleuning te beperken. De oppervlakte van de zitting-rugleuning heeft de vorm van een golvende kuip.

4875 Ondoorzichtig 03/wit 09/zwart

4875

breedte

h.

lengte

h. zitting

gewicht kg.

prijs €

44

71

48

43

2,500

88,00 72,73

verpakking Materiaal In de massa getinte polypropileen

4875

per 2

gewicht kg. volume m3 6,500

0,169 151


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Ladekast

Kartell Classics

Simon Fussell

Deze ladekast met 5 laden is volledig opgetrokken in ABS-materiaal. Het is mogelijk om er steunwielen onder te plaatsen zodat het een handige, mobiele trolley wordt. De laden zijn zeer duurzaam, breed en gemakkelijk te onderhouden.

4605 Ondoorzichtig 03/wit

4605

breedte

h.

lengte

gewicht kg.

prijs â‚Ź

42

72,5

42

11,700

447,00 369,42

7900 van 4 wielen

verpakking Materiaal ABS 152

4605 7900

0,220

9,00 7,44

per 1 1

gewicht kg. volume m3 13,500 1,200

0,160 0,003


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

153


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Kartell - The Culture of Plastics “Kartell - The Culture of Plastics” is de eerste monografie die gewijd wordt aan het designlabel Kartell. Het boek is uitgegeven door Taschen, is beschikbaar in zes talen en kent twee uitgaven (de eerste in Italiaans, Spaans en Portugees, de tweede in Engels, Frans en Duits). Het bevat een chronologisch overzicht van de vernieuwingen op technologisch, esthetisch en functioneel vlak, alsook van de activiteiten van de Italiaanse wereldleider op het vlak van industrieel geproduceerd design in kunststof die vandaag de derde generatie heeft bereikt. Deze verhalen worden verteld in dit coffee table book, onderverdeeld per decennium, van de jaren 50 tot de jaren 2000, door Silvana Annicchiarico, Gillo

Dorfles,

Chantal

Hamaide,

Marie-Laure

Jousset, R. Craig Miller, Giovanni Odoni, Franca Sozzani en Deyan Sudjic; de getuigenissen van de huidige president, Claudio Luti - die in 1988 de leiding van het bedrijf heeft overgenomen van zijn schoonvader Giulio Castelli - werden verzameld door de journalisten Giulia Crivelli en Giovanni Odoni. Een wereldvermaarde designindustrie waarvan het “transparante” concept verteld wordt op 400 pagina's vol afbeeldingen van het ontstaan, de evolutie, de bereikte uitdagingen, de voortdurende zoektocht

naar

technologische

innovatie,

de

designers, de gewonnen prijzen en de wereldwijde distributie. Maar Kartell vertelt zijn verhaal voornamelijk met behulp van zijn iconische producten - die aanwezig zijn in huizen overal ter wereld - in historische foto's en foto's uit het archief, aankondigingen en afbeeldingen, met gedetailleerde beschrijvingen van de technologische vernieuwingen die de geschiedenis onthullen van een bedrijf dat ons veel geleerd heeft over de cultuur van kunststof.

Kartell – The culture of plastics Edizioni Taschen, 400 pagina's Afmetingen: 250x315 mm Redacteuren: Hans Werner Holzwarth en Elisa Storace

Code IN ES POR: 95100/03 Code EN FR ES: 95100/04 Prijs: 49,99 € - 44,99 £ - 69,99 $ Neem voor de verkoopsvoorwaarden contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger.

154


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

kARTell - 150 items, 150 artworks kARTell – 150 items, 150 artworks: niet enkel

BABINI Luca

BADULESCU E.

BAILEY David

BARBIERI G.P.

BEECROFT V.

BROSCH Iris

CATTELAN M.

CHATELAIN Alex

DE VILLIERS J.

FERRI Fabrizio

FERRUA David

GAYTE Pierre

een boek maar een verrassende collectie van meer dan 150 foto’s genomen door de meest bekende fotografen en hedendaagse artiesten over de hele wereld, zoals Mario Testino, Peter Lindbergh, Helmut Newton, Steven Meisel, David LaChappelle. Met absolute vrijheid, koos elk artiest een Kartell product, onder de artikelen van vroeger tot de huidige collectie, om er zijn persoonlijke interpretatie aan te geven. Naast beelden, is er een rijke collectie van verhalen geschreven door bekende mensen uit verschillende domeinen (film, muziek, kunst show business). Een geschenktip voor design-kenners, mode, beeldend kunst en fotografie liefhebbers. kARTell – 150 items, 150 artworks Uitgever Skira, 280 pagina’s Formaat: 210x297 mm Concept: Franca Sozzani Art directie: Luca Stoppini Code Italiaanse versie: 95000/03 Code Engelse versie: 95000/04

GLAVIANO Alessia GLAVIANO Marco KOHLI Eddy

Publieke prijs: 60,00 € Voor de aankoopvoorwaarden gelieve rechtstreeks kontakt op te nemen met de agent uit Uw regio. LACHAPELLE D.

LINDBERGH Peter LIPPOTH Achim

MONDINO J.B.

MOORE James

NEWTON Helmut

PAGANI Paolo

PRIORI Stefano

SCAVULLO F.

SILANO Bill

TESTINO Mario

VECCHIERELLI L.

VON UNWERTH E. WALKER Tim

WEBER Bruce

155


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

1. CERTIFICATEN: UNI - Technische normen UNI NORMEN – VERMOEIINGSSTERKTETESTEN,

Lijst van de UNi tests voor

NORM UNI EN 15373:2000

BELASTINGTESTEN, EN SCHOKTESTEN

bergmeubelenbibliotheken:

paragraaf 5.1 - 5.2

Elke pagina van de lijst is gewijd aan een product

UNI Norm 8596/84

Algemene veiligheidsvereisten

dat getest wordt volgens de van kracht zijnde

Stabiliteitstest

NORM UNI EN 1022/2005

wetgevingen,

UNI Norm 8600/84

Stabiliteit

tabel. In de kolom links bevindt zich de code en/

Flexietest voor lasten

NORM UNI EN 1728/2002

of de paragraaf van de test waaraan het product

UNI Norm 8601/84

paragraaf. 6.2.1

onderworpen is. In de kolom rechts bevinden zich het

Flexietest der rekken

statische belasting op de zitting/rugleuning

resultaat van de test en de behaalde graad. De lijst

UNI Norm 8606/84

paragraaf. 6.2.2

van elke norm wordt hieronder weergegeven:

Test voor maximale lasten

statische belasting op de voorkant van de zitting

Lijst van de UNI tests voor stoelen:

Lijst van de UNI EN tests voor trappen:

horizontale statische belasting op de armleuningen

UNI Norm N 8582/84 - 1022/98

UNI-EN Norm 131-1/94

paragraaf 6.6

Stabiliteitstest

functionele afmetingen van de trappen

verticale statische belasting op de armleuningen

UNI Norm N 8584/84

UNI-EN Norm 131-2/93

paragraaf 6.7

Vermoeiingssterktetest voor stoelframe.

flexibiliteit van de poten en het bordes

vermoeidheidsweerstand van de zitting/rugleuning

die

samengevat

worden

in

een

paragraaf 6.5

UNI Norm N 8585/84

paragraaf 6.8

Schoktest tegen de zitting

Voor het testen van de prestaties van zitmeubels

probleem aan de voorkant van de stoel

UNI Norm N 8586/84

is in 2002 de norm UNI EN 1728:2002 (voor Italië in

paragraaf 6.10

Test voor weerstand aan herhaalde schokken

werking getreden, die de testmethodes voor de

vermoeidheidsweerstand van de armleuning

UNI Norm N 8587/84

bepaling van de stevigheid en duurzaamheid van

paragraaf 6.12

Vermoeiingssterktetest voor rugleuning.

alle typen huishoudelijke zitelementen op Europees

statische belasting op de voorpoten

UNI Norm N 8589/84

niveau harmoniseert. Deze nieuwe norm, die een

paragraaf 6.13

Vertikale sterktetest der armleuningen

aantal voorafgaande normen vervangt, schrijft een

statische belasting op de zijpoten

UNI Norm N 8590/84

serie testen voor die veel strenger is dan die van

paragraaf 6.15

Horizontale sterktetest der armleuningen

oudere normen.

stootbestendigheid van de zitting

Uni Norm N 9083/87 Valtest.

Op het einden van 2007 is de norm EN 15373 in

Uni Norm N 9088/87

werking getreden waardoor de criteria, cycli en

Tests voor zijdelingse weerstand van poten der

niveaus van de testen met betrekking tot de norm EN

stoelen en krukken.

1728:2000 (zie tabel) werden aangepast.

Uni Norm N 9089/87 Schoktest tegen rugleuning en armleuningen der stoelen en krukken. Lijst van de UNI tests voor tafels: Uni Norm N 8592/84 Stabiliteitstest Uni Norm N 8593/84 Uni Norm N 8594/84 Flexietest der bladen

paragraaf 6.17 stootbestendigheid van de armleuning

tafels is in 2000 de norm EN1730:2000 (voor Italië

NORM UNI EN 1730/00

UNI EN 1730:2002) in werking getreden: deze norm

paragraaf. 6.3

specificeert de testmethodes voor het bepalen

verticale statische belasting

van de duurzaamheid en stabiliteit van alle types

paragraaf. 6.5

van tafels: de testen worden toegepast op op

verticale stootbestendigheid

gemonteerde

paragraaf. 6.6

Bij

meubelstukken

de

geteste

die

gebruiksklaaar

eigenschappen

is

de

schokken op het blad

desbetreffende paragraaf van de norm aangeduid in

paragraaf. 6.7

overeenstemming met de volgende lijst:

stabiliteit paragraaf. 6.8

Uni Norm N 8595/84

gevallen

Sterktetest der structuur Uni Norm N 9085/87 Valtest Uni Norm N 9086/87 Schoktest tegen de poten

Betekenis van de testniveaus, aanbevolen voor: NIVEAU NORM 10977:2002

NIVEAU NORM 15373:2007

1

-

2

-

Normaal huiselijk gebruik

3

1

Intensief huiselijk gebruik Licht openbaar gebruik

4

2

Openbaar gebruik (publieke instellingen, wachtzalen, restaurants, kantoren

5

3

INTENSIEF OPENBAAR GEBRUIK (SCHOLEN, GEVANGENISSEN, HOSPITALEN).

156

stootbestendigheid van de rugleuning

Voor de waardebepaling van de prestaties van

zijn.

Sterktetest der bladen

paragraaf 6.16

AANBEVOLEN GEBRUIK Licht huiselijk gebruik


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

2. CERTIFICATEN: Verlichtingsnormen KWALITEITSMERK

ECOBIJDRAGE

CE - geeft aan dat producten met dit merk

De ecobijdrage werd ingevoerd met het wettelijk

Het

beantwoorden aan de fundamentele vereisten van

decreet van 25 juli 2005 n. 151 (uitwerking van

apparatuur of op textielartikelen geeft aan dat

de richtlijnen van de Europese Gemeenschap.

de richtlgestioneijnen 2202/95/CE en 2202/96/

het product op het einde van zijn levensduur

ENEC - Europees kwaliteitsmerk voor elektrische

CE en 2003/108/CE) en is een milieubijdrage die

afzonderlijk

producten dat de overeenstemming met de vigerende

volledig moet worden besteed aan de verwerking

gebruiker moet daarenboven de apparatuur op

Europese normen aantoont. 20 Europese landen, die

van afgedankte van electrische en elektronische

het einde van de levensduur naar de aangewezen

het "Lum Agreement" hebben ondertekend, hebben

apparatuur (AEEA). Dergelijke bijdrage wordt in

afvalverwerkingscentra

het erkend als gelijkwaardig aan hun nationale merken.

het bijzonder aangewend voor de financiering

elektronische

GOST-R - Russisch kwaliteitsmerk voor elektrische

van alle fasen van de behandeling, het transport,

overhandigen aan de verkoper bij de aankoop van

producten. Verklaart dat het product beantwoordt

de winning en verwerking die voortvloeit uit de

een nieuw gelijkaardig apparaat. Het juist sorteren

aan de vigerende Russische normen.

verwijdering van oude electrische en elektronische

van afval voor de latere recyclage van materialen

cUL - Amerikaans/Canadees kwaliteitsmerk voor

toestellen. De prijzen van verlichtingsartikelen van

bij de behandeling en milieubewuste verwerking

elektrische producten. Verklaart dat het product

Kartell omvatten deze AEEA bijdrage.

draagt bij tot het vermijden van mogelijke negatieve

beantwoordt aan de vigerende Amerikaanse en

doorstreepte

moet

containersymbool

worden

gesorteerd.

voor

afvalstoffen,

elektrische of

deze

in

op

De

en ruil

gevolgen voor het milieu en de gezondheid en

Canadese normen.

INFORMATIEF UIT HOOFDE VAN ART.13 VAN HET

bevordert de hergroepering en recyclage van de

PSE - Japans kwaliteitsmerk voor elektrische

WETTELIJK DECREET VAN 25 JULI 2005 N.151.

materialen waaruit de apparatuur bestaat. De

producten. Verklaart dat het product beantwoordt

verkeerde verwerking van het product door de

aan de vigerende Japanse normen.

gebruiker kan leiden tot administratieve sancties

NOM - Mexicaans kwaliteitsmerk voor elektrische

die worden voorgeschreven door de geldende

producten. Verklaart dat het product beantwoordt

norm.

aan de vigerende Mexicaanse normen. KTL (EK) - Koreaans kwaliteitsmerk voor elektrische

Richtlijn 2002/96/CE (afgedankte electrische en

producten. Verklaart dat het product beantwoordt aan

elektronische apparatuur – AEEA):

de vigerende Koreaanse normen.

informatie aan de gebruikers: uit hoofde van

Certificaat CB (Australië) - Certificaat dat verklaart

art.13 van het wettelijk decreet van 25 juli 2005,

dat het product beantwoordt aan de internationale

n.151 “Uitwerking van de richtlijnen 2002/95/CE,

IEC-normen.

2002/96/CE en 2003/108/CE, met betrekking tot

Het

kan

afgegeven

worden

met

specifieke nationale afwijkingen. (Australië)

de reductie van het gebruik gevaarlijke stoffen in

Certificaat CB - Certificaat dat verklaart dat het

elektrische en elektronische toestellen, alsook de

product beantwoordt aan de internationale IEC-normen.

verwerking van afval” is dit product conform.

CB (Australia)

157


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

3. CERTIFICATEN: ISO 9001: 2008 DE

BEDRIJFSKWALITEITSCERTIFICATEN:

ISO 9001

CISQ maakt deel uit van IQNET (Internationaal Certifatienetwerk), een supranationale entiteit die wederzijdse erkenning van de ISO-norm in lan-

In 1996 besloot Kartell het eigen Kwaliteitsbeheer-

den over de hele wereld garandeert. Het bereiken

systeem te certificeren in overeenstemming met de

en het behouden van deze certificatie, mogelijk

normen UNI EN ISO 9001:1994.

gemaakt door toewijding en vastberadenheid van alle betrokken bedrijfskantoren, is het bewijs van

In de loop van 2005 stemde het Bedrijf het eigen

de voortdurende zoektocht naar een steeds hoger

Beheerssysteem van de Bedrijfskwaliteit af op de

Kwaliteitsniveau bij bedrijfsbeheerssystemen.

norm UNI EN ISO 9001:2000. Een

kopie

In 2008 vernieuwt het bedrijf het ISO-certificaat

gedownload

9001:2000

www.kartell.it

In 2010 actualiseert Kartell de certificeringstandaard en schakelt over naar UNI EN ISO 9001:2008 op de norm ISO 9001:2000. Een garantie voor dit certificatieproces is de I.I.P. (ISTITUTO ITALIANO DEI PLASTICI, het Italiaanse Instituut voor Plastics), dat zelf gecertificeerd is bij SINCERT en CISQ, de Italiaanse Federatie van de Certificatieorganismen voor de Bedrijfsbeheerssystemen.

158

van

het

worden

Kwaliteitscertificaat van

de

kan

bedrijfswebsite


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

4. CERTIFICATEN: ISO 14001: 2004 RECYCLEERBAARHEID

DIN 6120 Deel 2 - De recyclagesymbolen

Recycleerbaarheid,

houdbaarheid,

ISO 14001: 2004 CERTIFICATEN In

milieuvriendelijkheid - met andere woorden respect

2011

heeft

Kartell

voor het milieu - zijn thema's waar de hele wereld

aan

een

gevoelig voor is.

De code binnenin het logo identificeert het

een

internationaal

Het kan absurd lijken over milieuvriendelijkheid te

materiaal volgens de volgende tabel:

ongeveer

praten voor producties die plastische materialen als gemene deler hebben. In tegenstelling tot wat men vaak denkt, zijn de Kartell-producten

het

UNI

EN

ISO

14001:2004 certificaat behaald voor de steun doeltreffend 10

jaar

Milieubeheersysteem,

erkende geleden

standaard ontwikkeld

die werd.

De standaard definieert de ontwikkelings- en 01

02

03

04

PET PE-HD PVC PE-LD

05

06

07

uitvoeringsparameters in bedrijfsprocessen om tot

PP

PS

O

een doeltreffend milieubeheersysteem te komen.

perfect recycleerbaar. Om het recyclageproces eenvoudiger

te

maken

zijn

de

verschillende

CHE COS’È LA ISO 14001: 2004?

onderdelen van de Kartell-producten uit één

Dit certificaat toont aan dat het gecertificeerde

bepaald materiaal gemaakt en eenvoudig uit elkaar

bedrijf een beheersysteem toepast waarbij het

te halen. De plastieken onderdelen zijn steeds

het effect op het milieu van haar activiteiten onder

uitgerust met een duidelijke identificatiemarkering,

controle houdt en voortdurend tracht te verbeteren

in overeenstemming met de norm DIN 6120, deel

op een haalbare, doeltreffende en coherente manier.

2, om ze gemakkelijk te kunnen identificeren en op

De ISO 14001 certificatie is niet verplicht. Ze is het

passende wijze te recycleren.

resultaat van vrijwillige keuzes van het bedrijf dat beslist haar milieubeheersysteem te definiëren, te onderhouden en te verbeteren. Het

realiseren

milieuvriendelijke

van

veilige, en

betrouwbare, recycleerbare

kwaliteitsdesignvoorwerpen: dit is waar Kartell zich de komende jaren op wil concentreren.

159


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

5. Algemene Verkoopsvoorwaarden UITTREKSEL VAN DE ALGEMENE

woordelijkheid ten laste van de verkoper vanaf het

Overeenkomstig de art. 131 en 132 van de Itali-

VERKOOPSVOORWAARDEN BESTEMD VOOR

moment dat de goederen aan het transportbedrijf

aanse wettelijke bepaling van 6 september 2005,

VERKOPERS VAN KARTELL

worden geleverd.

nr. 206, verliest de klant/verkoper elk verhaalrecht indien hij binnen 8 (acht) dagen na de ontvangst

De huidige prijslijst vervangt integraal elke voor-

Met uitzondering van verzendingen die worden

van de betwisting van de eindklant de door de

gaanprijslijst met ingang van 1 februari 2013.

uitgevoerd door Kartell en onder voorbehoud van

eindklant betwiste of opgemerkte afwijkingen

verschillende geschreven overeenkomsten, val-

niet volgens de vermelde modaliteiten aan Kartell

• Algemeen: De hieronder vermelde voorwaarden

len de kosten en risico’s die gepaard gaan met het

meldt. De klant/verkoper is verplicht om de eind-

zijn van toepassing op eender welk leveringscon-

transport van de goederen ten lasten van de klant,

klant eraan te herinneren dat de originele verpak-

tract dat wordt afgesloten door Kartell S.p.A., met

inclusief de verzekeringskosten.

kingen van de producten bewaard moeten worden

uitzondering van de contracten waarin schriftelijke

om een eventuele klacht bij Kartell in te dienen.

bepalingen worden voorzien die van de huidige

Nieuw: vanaf 2012 vermelden onze etiketten de

De verantwoordelijkheid van Kartell is in ieder

regel afwijken.

streepjescode EAN (GTIN-13).

geval beperkt tot de waarde van de beschadigde

EAN 13 is een streepjescode die gebruikt wordt

artikelen. Kartell kan echter niet aansprakelijk

• Eigendom: krachtens en ingevolge de artt. 1523-

om producten te markeren die bestemd zijn voor

worden gesteld voor onder andere kosten die de

1526 van het Italiaans Burgerlijk Wetboek gebeurt

het buitenland. Zoals de naam doet vermoeden

klant heeft opgelopen of voor enige andere schade

de eigendomsoverdracht van de bezorgde goede-

bestaat EAN 13 uit 13 tekens: de eerste drie cijfers

(rechtstreeks of onrechtstreeks) die wordt opge-

ren slechts op het moment van de volledige beta-

van de code geven het land aan waar de eigenaar

eist. Kartell zal dientengevolge geen schade ver-

ling van de prijs. In geval van verkoop op afbeta-

van het merk van het product de code aange-

goeden (ook niet aan derden) die voortvloeit uit

ling en plichtsverzuim van de koper zal Kartell de

vraagd heeft. De rest van de cijfers identificeren de

het ongepast gebruik dat niet overeenkomt met

reeds afbetaalde termijnen als schadevergoeding

fabrikant en het product.

de functie en bestemming van de artikelen of voor

inhouden.

Zo kunt u het Kartell product op het moment van

klachten die worden ingediend op een ander tijd-

ontvangst met om het even welke streepjescodele-

stip dan wordt aangegeven.

De betaling van de bestelling mag niet worden uit-

zer lezen en identificeren.

gesteld of verschoven omwille van claims of uitzonderingen namens de klant, ongeacht de titel. De

• Producten: Ingevolge eventuele productaanpas• Levering: De goederen worden franco op het

singen behoudt Kartell zich het recht om de tech-

klant mag ook niet schulden en tegoeden ten aan-

punt

behoudens

nische eigenschappen van zijn producten te wijzi-

zien van Kartell compenseren.

andere schriftelijke aanwijzingen van Kartell. Tab

gen en zonder voorafgaande melding wijzigingen

bestellingen van minder dan Euro 500,00 (vijf-

aan te brengen in het productassortiment.

van

bestemming

geleverd,

IIn geval van verkoop met uitgestelde betaling leidt het

honderd) netto zijn onderworpen aan een kost

niet of slechts gedeeltelijk nakomen van een enkele ter-

van Euro 40,00 (veertig), als gedeeltelijke bijdrage

mijn automatisch tot de ingebrekestelling van de klant

voor de vervoersonkosten.

• Bevoegde rechtbank en toepasselijk recht: In geval van betwisting is de enige bevoegde

met als gevolg het verstrijken van het termijnvoordeel

Indien het materiaal franco fabriek geleverd wordt

rechtbank de rechtbank van Milaan. Ieder geschil

en het daaruit voortvloeiende recht van Kartell om de

(Ex Works) met een bestemming buiten Italië, dan

zal uitsluitend geregeld worden door het recht dat

leveringen op te schorten, bestellingen te weigeren of

is de klant verplicht de in- en uitklaringsdocumen-

van toepassing is in Italië.

te annuleren, de handelsvoorwaarden voor toekomstige

ten van de douane terug te sturen naar Kartell,

leveringen te wijzigen en de betaling van de volledige

waaruit blijkt dat de goederen effectief het Itali-

schuld te eisen, vermeerderd met onkosten, interesten

aanse grondgebied verlaten hebben. Eventuele

en bijkomende schadevergoeding.

leveringen van goederen moeten voorafgaandelijk schriftelijk door Kartell worden toegestaan. De niet

Vertraagde betalingen leiden tot het debiteren van

toegestane leveringen zullen aan de afzender wor-

interesten overeenkomstig de wettelijke bepaling

den terugbezorgd en de bijhorende ver voerskos-

van 9 oktober 2002, nr. 231 (in het Publicatieblad

ten zullen hem aangerekend worden.

van 23 oktober, nr. 249) ter uitvoering van de richtlijn 2000/35/CE.

• Garantie en klachten: De producten van Kartell worden door een garantie gedekt. Eventuele

• Verzending: de eindbestemmeling of de verko-

klachten over goederen die niet overeenstemmen

per draagt de verantwoordelijkheid om bij levering

met de bestelling of aangaande duidelijke afwij-

aandachtig de hoeveelheid en de staat van de ver-

kingen, moeten, op straffe van verval, schrif-

pakkingen te controleren: elke afwijking moet aan

telijk meegedeeld worden aan Kartell binnen 8

de vervoerder onder voorbehoud aan de vervoer-

(acht) dagen na de ontvangst van de goederen:

der en aan Kartell meegedeeld worden. Indien het transport van de goederen door Kartell

In geval van niet duidelijke afwijkingen moet de

georganiseerd wordt, dan worden deze uitsluitend aan

claim binnen 8 (acht) dagen na vaststelling, maar

de verkoper geleverd, tenzij in uitzonderlijke omstan-

niet later dan 12 (twaalf) maanden na verzending

digheden waarbij de goederen rechtstreeks aan de

worden ingediend.

eindklant geleverd worden. Dit dient vooraf meegedeeld te worden en door Kartell goedgekeurd te

De modaliteiten voor het indienen van een claim bij Kar-

worden. In dit geval zijn de kosten en de verant-

tell worden uitvoerig omschreven in de bijlage “Claims”.

160


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

6. Claims KLACHT OMTRENT DE LEVERING VAN DE GOEDE-

ENKEL MELDINGEN VAN VERVOERSSCHA-

CLAIM VOOR NIET-CONFORMITEIT VAN HET

REN: SCHADE TEN GEVOLGE VAN HET VERVOER

DE

PRODUCT

DIE

WORDEN

BOVENVERMELDE

VERSTUURD INSTANTIES

NAAR MET

DE

ALLE

Wat betreft de levering van Kartell goederen moet

GEVRAAGDE STUKKEN ZULLEN IN AANMERKING

gecontroleerd worden op volgende afwijkingen:

WORDEN GENOMEN.

• ontbrekende artikelen in vergelijking met wat

Wij herinneren er u aan dat de minimumtijd voor

staat vermeld in de vrachtbrief;

het oplossen van de klacht 60 dagen bedraagt.

Om een claim met betrekking tot een Kartell-product te vorderen, moet u bij: UFFICIO CUSTOMER CARE KARTELL quality@kartell.it

• afwijkende artikelen in vergelijking met wat staat

de volgende documenten indienen:

vermeld in de vrachtbrief;

• Formulier voor aangifte van claims (claimformu-

• beschadigde verpakking.

lier), waarvan elk onderdeel naar behoren is ingevuld. Dit formulier (zie het onderstaande facsimile)

volgende handelingen moeten worden uitgevoerd:

kan worden aangevraagd bij het kwaliteitskantoor

• De vrachtbrief aftekenen (zowel de kopie van de

Ufficio Qualità van Kartell op het hierboven ver-

vervoerder als die van de ontvanger). De afteke-

melde adres of bij de Kartell verdeler van uw streek.

ning moet gedetailleerd zijn en specifiek een van

• Afbeeldingen van het vermeende defect (een foto

de redenen aangeven die in het document staan

voor elk defect artikel). Wanneer de claim betrek-

(ontbrekende artikelen, foutieve goederen, of

king heeft op een nieuw product (pas ontvangen

beschadigde verpakking); opdat de klacht correct

van de verkoper of pas geleverd door deze laatste

zou kunnen worden uitgevoerd is een enkele alge-

aan de eindklant), dienen ook de volgende afbeel-

mene aftekening niet voldoende.

dingen opgestuurd te worden: de afbeelding van

• het formulier (onderaan vindt u een facsimile) kan

de “volledig zichtbare” verpakking en de detailaf-

worden aangevraagd bij de plaatselijk bevoegde

beeldingen van het dubbele label (verzendings-

verkoopagent van Kartell, bij de commerciële dienst

en

van Kartell, of op het onderstaande e-mailadres of

• De QUALITY CONTROL strook, die zich in de

faxnummer.De kopie van de vrachtbrief en het

productkaart

aangifteformulier

wor-

aangezien de gegevens gevraagd kunnen wor-

den aan Kartell binnen 8 (acht) dagen na ont-

den door het kwaliteitskantoor Ufficio Qualità voor

vangst van de goederen op het volgende adres:

controles met betrekking tot de productiepartij.

moeten

overgemaakt

productielabel),

zoals

bevindt,

hieronder

moet

bewaard

afgebeeld. worden,

UFFICIO COMMERCIALE KARTELL

IN GEVAL VAN GEDEELTELIJKE OF VOLLEDIGE

Divisione Habitat

AFWEZIGHEID VAN DE VEREISTE INFORMATIE

email: transport@kartell.it

KAN KARTELL DE CLAIM NIET BEHANDELEN.

fax n°: +39 (0)2 90091 212

Klachtenformulier betreffende de levering van Klachtenformulier voor niet-conformiteit van het de goederen product

Claim form TRANSPORT DAMAGE

CLAIM FORM

Customer Code

Client Code

Company Name

Company Name

Customer Number

Ref. Client

Kartell Invoice number and date

No. and date of Kartell invoice

Kartell transport document number and date

No. and date of Kartell transport document Code of Contested Item

DAMAGE OBSERVED UPON DELIVERY OF:

New or Used Item ARTICLE CODE

QTY

Quantity

Merchandise missing

Description of defect discovered

Merchandise different

Photos sent to quality@kartell.it:

Packaging damaged

Photo item no.

Description of damage

Full view photo of packing no. Photo of packing label details no.

AGENT DATA Agent Name Along with the claim form, ALWAYS send a copy of the SIGNED delivery document WITH SPECIFIC RESERVATIONS to: e-mail: transport@kartell.it or fax: +39 029 009 1212

Kartell Agent Code Place and date

Agent Data Agent Name Kartell Agent Code Place and date

161


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

7. Materialen doorschijnend en verdragen de sterilisatie in een

Polystireen

autoclaaf. Bij kamertemperatuur kan geen enkele

PS is een hard, niet-giftig polymeer. Het is water-

Voornaamste chemische en fysische kenmerken

oplosmiddel ze doen smelten. Door hun grote weer-

bestendig, maar biedt een beperkte weerstand aan

van de materialen die voor de productie van Kartell

bestendigheid zijn ze geschikt voor de productie

oplosmiddelen. Het is ideaal voor papiermanden of

gebruikt worden.

van artikelen die voor buiten bestemd zijn. Hevige

schrijftafelartikelen. Het wordt dikwijls met rubber

kleuren, zoals bijvoorbeeld rood en groen kunnen

verbonden om krasvrijer te zijn, en het resultaat is

De kunststof-materialen zijn organische materialen

door het zonlicht (UV stralen) verbleken.

HIPS (krasvrij polystireen).

die door de mens gemaakt worden. Hun fysische

De polypropylenen zijn door hun warm en zacht

en technologische kenmerken worden hoofdzake-

uitzicht zeer goed geschikt voor de productie van

Acrylhars (PMMA)

lijk door polymeren bepaald. Het zijn monomere-

stoelen. Polyethilenen (PE) worden verkregen door

Polymethylmethacrylaat is een esthetisch, functi-

moleculen, die in twee groepen: thermoplasten en

de polymerisatie van ethileen. Het zijn koolwater-

oneel transparant, hard, en weersbestendig mate-

thermoharders onderverdeeld worden. In de laatste

stoffen met een hoog moleculair gewicht De vor-

riaal. Het wordt zoals polystireen ook met rubber

jaren werd de kwaliteit van het plastic door het toe-

ming van laterale moleculereeksen kan bij de poly-

versterkt. Deze verbinding wordt voor de Mobil

voegen van andere stoffen verbeterd. Hierdoor kre-

merisatie gecontroleerd worden. De polyethilenen

laden van Antonio Citterio gebruikt.

gen de kunststof-materialen die niet enkel uit poly-

zijn, zoals de andere polyolefinen, chemisch inert.

meren bestonden de naam van technopolymeren.

Er is geen stof die ze bij kamertemperatuur kan

Polyamidehars

doen smelten.

Nylon (PA6)

Sterke oplosmiddelen maken ze zachter of doen

Het zijn lineaire polymeren, die aan de centrale

ze zwellen, maar deze effecten zijn in principe

ketting verbonden zijn. Ze worden verkregen door

Thermoplasten zijn harsen, die gevormd worden

omkeerbaar. De lineaire polyethilenen met lage

polymerisatie van aminozuren.Het nylon is stoot-

door talrijke gevlochten en autonome molecule-

densiteit (LLDPE) verbinden de mechandische

vast, krasvrij en slijtagebestendig. Zoals poly- pro-

reeksen. Bij de verhitting bewegen ze en worden

kracht van de lage densiteit polyethilenen met

pyleen kan het met andere stoffen versterkt wor-

ze plastisch; bij de afkoeling worden ze harder. De

de rigiditeit van de hoge densiteit polyethilenen

den. Dit materiaal wordt gebruikt voor de.

meeste thermoplasten, die voor de Kartell produc-

(HDPE). De polypropylenen (PP) zijn zoals de Poly-

tie gebruikt worden, zijn met andere materialen

ethilenen, maar elke reeks heeft een methylgroep.

Polycarbonaat (PC)

vermengd en versterkt. Ze worden thermoplasten

De polypropylenen zijn licht, doorschijnend en ver-

Is een bijzonder polyester. Het bestaat uit twee ker-

technopolymeren genoemd. De meest gebruikte

dragen de sterilisatie in een autoclaaf. Bij kamer-

nen, die door een O-CO-O groep verbonden zijn.

thermoplasten zijn de

temperatuur

kan geen enkele oplosmiddel ze

De polycarbonaten zijn zo transparant als glas,

beeld: PE (polytheen of polyethileen) en PP (poly-

doen smelten. Door hun grote weerbestendigheid

hard en niet-giftig. Ze zijn onbreekbaar en behou-

propyleen), ABS (acrylonitrile , butadine, styrol), PS

zijn ze geschikt voor de productie van artikelen

den hun eigenschappen ook bij lage of hoge tem-

(polystirol), PMMA (polymetilmetacrylaat), PA (poly-

die voor buiten bestemd zijn. Hevige kleuren, zoals

peraturen, van - 50° tot + 135° C en bij zonlicht (UV

amide), PC (polycarbonaat).

bijvoorbeeld rood en groen kunnen door het zon-

stralen).

Deze zijn hun voornaamste kenmerken:

licht (UV stralen) verbleken.

KUNSTSTOF-MATERIALEN

TERMOPLASTEN

polyolefine zoals bijvoor-

De polypropylenen zijn door hun warm en zacht

Polyvinylchloride (PVC)

Polyiolefine

uitzicht zeer goed geschikt voor de productie van

Het heeft een poten dat gelijkaardig is met poly-

De polyolefinen zijn kool- waterstoffen met een hoog

stoelen.

ethyleen, maar elke eenheid monomeer bevat een een chlooratoom. Het chlooratoom maakt de PVC

moleculair gewicht. Het zijn: LDPE (lage densiteit polyethileen), LLDPE (lineaire lage densiteit polyethi-

ABS

kwetsbaar ten opzichte van sommige oplossingen, maar ook sterker in vele toepassingen (PVC heeft

leen) (HDPE), HDPE (hoge densiteit polyethileen), PP (polypropyleen), PMP of TPX (polymethilpenteen).

De ABS Polymeren zijn een enkele technopolyme-

een aanzienlijke weerstand tegen oliën en een

Ze worden gemakkelijk gelakt, zijn niet-giftig en de

refamilie. De naam komt van de beginletters van de

uiterst lage doordringbaarheid ten opzichte van

enige kunststof-materialen die lichter zijn dan water.

drie monomeren die de polymeren vormen : Acry-

gassen). Polyvinylchloride is doorzichtig met een

Bovendien verdragen ze het kontakt met chemische

lonitrile verzekert de lange levendsduur en de ther-

lichte blauwe reflectie, maar kan gekleurd worden

stoffen. Polyethilenen (PE) worden verkregen door

mische bestendigheid. Butadine behoudt ook bij

in een uitgebreid gamma kleuren. Door ftalaten

de polymerisatie van ethileen. Het zijn koolwater-

lage temperaturen de technische en mechanische

zoals plastificeerstof toe te voegen, kunnen ver-

stoffen met een hoog moleculair gewicht De vor-

eigenschappen. Stirene geeft hardheid en glans.

schillende verwanten van PVC gevormd worden,

ming van laterale moleculereeksen kan bij de poly-

De A.B.S. zijn zeer goed geschikt voor vele pro-

van de sterke over de fijne soepele tot de flexibele.

merisatie gecontroleerd worden.

ductie- sectoren, zoals bijvoorbeeld auto's, elek-

De polyethilenen zijn, zoals de andere polyolefinen,

trische machines en meubels. Ze kunnen gevoelig

Styrene-acrylonitrile (SAN)

chemisch inert. Er is geen stof die ze bij kamertem-

zijn voor sommige chemische samenstellingen

In de familie van de styrenen en bij de beste van de

peratuur kan doen smelten. Sterke oplosmiddelen

of oplos- middelen. Indien men ze niet met ande-

klas wat betreft de mechanische kenmerken. SAN

maken ze zachter of doen ze zwellen, maar deze

re stoffen versterkt, kunnen ze, wegens de lage

is sterk, hard, kan doorzichtig of dof zijn, de dimen-

effecten zijn in principe omkeerbaar.

weersbestendigheid, verzachten of kleurverande-

sionele stabiliteit van de stukken kan net als de

De lineaire polyethilenen met lage densiteit (LLDPE)

ringen onder-gaan. Ze worden gebruikt voor de

bedrukbaarheid als optimaal beschouwd worden.

verbinden de mechandische kracht van de lage

samenstelbare bibliotheken en voor de ronde en

SAN is bestand tegen alifatische koolwaterstof-

densiteit polyethilenen met de rigiditeit van de hoge

vierkante elementen.

fen, tegen plantaardige oliën en tegen het meren-

densiteit polyethilenen (HDPE). De Polypropylenen

deel van de detergenten, maar het wordt aangetast

(PP) zijn zoals de Polyethilenen, maar elke reeks

door ketonen, esthers en aromatische en chloor-

heeft een methylgroep. De polypropylenen zijn licht,

koolwaterstoffen.

162


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

THERMOHARDERS

HOUTSOORTEN

Het zijn harsen die slechts éénmaal door verhitting

Het hout dat hoofdzakelijk voor de Kartell productie

omgevormd kunnen worden. Een te sterke verhit-

gebruikt wordt is gelaagd beukenhout, dat door

ting veroorzaakt de polymerontleding, omdat alle

verhitting gebogen wordt voor de rugleuning en de

bewegingen van de sterke atomische verbindingen

poten van de Miss Trip. Het is beschikbaar in natu-

te vermijden zijn. De gebruikte thermoharders zijn

rel of kersen getint. Daar het een natuurlijk product

PUR (Poluyrethaan), SMC (Sheet Moulding Com-

is, kunnen er kleurverschillen optreden. Het hout

pound) en BMC (Bulk Moulding Compound).

wordt door moderne technologiën versterkt.

Polyurethaan (PUR)

METALEN EN LAKKLEUREN

Wordt gevormd door polyole en isocianato. Naargelang de percentages van de samenstelling

Metaal wordt gebruikt voor structuren of voor

bekomt men verschillende materialen met tegenge-

esthetische details. De technologiën die gebruikt

stelde eigenschappen. Zacht polyurethaan wordt

worden zijn extrusie en gieten onder druk. Ze wor-

gebruikt voor opvullingen en onderleggers, hard

den met epoxypolyester gelakt. Dankzij de weers-

polyurethaan voor de stoel 4794 van Gae Aulenti en

bestendigheid en de krasvrije eigenschappen zijn

de bladen van de Battista roltafel van Antonio Cit-

deze producten ook voor buiten geschikt. De Leo-

terio.

poldo, de Gastone, de Oxo-poten, en de ringvormige structuur van het Mauna-Kea systeem van Vico

SMC en BMC

Magistretti worden gemaakt door het gieten onder

Het zijn thermoharders die eerst met thermoplas-

druk die het uiterlijk en de kwaliteit verbeteren.

ten verbonden worden en dan met glasvezel versterkt. Het verschil tussen de twee harsen ligt in de impregnatiemethode: bij SMC wordt een blad met glasvezel doordrenkt, bij BMC worden de nietgeordende glasvezels direct door de drukmassa doordrenkt. Dankzij deze bijzondere versterking worden deze materialen gebruikt voor het blad van de Miss Balù tafel van Philippe Starck. Glasvezel Versterkt Polyester (GRP) Behoort tot de familie van de thermoharders, heeft hoogstaande mechanische kenmerken, om ook gebruikt te worden in de elektronica- en automobielindustrie. Ondertussen zijn er twee technologieën ontwikkeld die bijdragen tot het duurzame gebruik van dit materiaal voor producten van een grote reeks; SMC (sheet moulding compound) waar het hars een plaat (sheet) glasvezel doordrenkt en BMC (bulk moulding compound) waar het hars ongeordende glasvezels doordrenkt. Met deze technologieën en de hoogstaande mechanische kenmerken van het materiaal, ook tien keer beter dan die van de thermoplastische stoffen, kunnen er producten met een hoogstaande technologische inhoud in beschermins de staalplaat en het spuitgieten in vele gevallen vervangen.

163 1 63


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

8. Onderhoud en gebruik Voor artikelen in kunststof wordt acryl - of

HOUT

HET TEXTIEL

Reinigeng. Een zachte vochtige doek volstaat.

Kartell gebruikt verschillende textielsoorten die op

Alcolhol of ontvlekkingsmiddelen vermijden. Voor

een verschillende wijze behandeld moeten worden.

een

vloeibare

Raadpleeg het identificatiekaartje dat bij het

reinigings- middel gebruiken en in de richting van

product geleverd wordt voor de juiste behandeling.

polyurethaanlak gebruikt. KUNSTSTOFMATERIALEN Reinigeng.

Een

vochtige

doek

met

grondige

reiniging,

een

zachte

reinigingsproduct volstaat. Vermijd in elk geval

de aders van het hout wrijven, spoelen en

het

een goed uitgewrongen doek drogen. Aceton,

gebruik

van:

aceton,

trichloorethyleen,

ammoniak, alcohol of reinigingsmiddelen die kleine

met

trichlorethyleen en ammoniak vermijden.

hoeveelheden van deze stoffen bevatten, daar zij de plastische materialen waarmee de producten

Gebruik. Vochtigheid kan in hout bewegingen

gerealiseerd zijn onherstelbare schade toebrengen.

veroorzaken. De houtsoorten van Kartell kunnen in elk geval normale temperaturen en vochtigheid

Gebruik. Ook wanneer de kunststofproducten met

goed verdragen. De kleuren kunnen met de tijd

lak versterkt zijn, mag men er geen voorwerpen op

veranderen. Om dit proces te vertragen is het

plaatsen die krassen kunnen maken. Hete schotels

aangeraden het materiaal niet aan rechtstreekse

of pannen niet rechtstreeks op het oppervlak

zonlicht bloot te stellen.

plaatsen. Een onderlegger tussen de twee volstaat. DE METALEN Reinigeng. oppervlakken

Normaal in

staal

vuil of

op

de

aluminium,

metalen zowel

natuurlijk als gelakt, moet altijd verwijderd worden met water (beter indien warm) en een neutraal reinigingsmiddel. Afdrogen met een zachte doek of damhertleer. Gebruik. Pompelmoessap, cola , zout en koffie kunnen vlekken maken op aluminium en staal. Om de zwarte vlekken van stoelpoten te verwijderen, gebruikt U een poetsmiddel voor staal.

164


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

165


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Index Stoelen en Tafels

166

page

page

Louis Ghost

14

Spoon Table

51

Lou Lou Ghost

15

Spoon

52

Victoria Ghost

16

Nihau

53

La Marie

17

Honeycomb

54

One More, One More Please

18

Dolly

55

Charles Ghost

19

FPE

56

Miss Less

20

Miss Trip

57

Masters

21

Dr. Glob, Hi-Glob

58

Comback

22

Miss Balù

59

Audrey

24

Moorea

60

Audrey Shiny

25

Mauna-Kea

61

Audrey Soft

26

Armostoel Joe Colombo

62

Lizz

28

LCP

63

Mademoiselle Kravitz

29

Magic Hole

64

Mademoiselle

30

Bubble Club

65

Mademoiselle "à la mode"

31

Form

66

Ami Ami

32

Trix

59

Ami Ami table

33

Pop Duo

68

Hi-Cut

34

Pop

69

Papyrus

35

Plastics Duo

76

Mr. Impossible

36

Plastics

77

Super Impossible

37

TopTop

78

Ero/S/

38

Max

82

Frilly

39

Glossy

83

Thalya

40

Four

84

Thalya Mat

41

Invisible Table

86

Maui

42

Invisible Side

87

Maui Soft

44

Ghost Buster

88

Maui table

45

Small Ghost Buster

89

Dr. YES

46

Trays

90

TopTop voor Dr. YES

47

Meubles

Dr. NO

48

Flip

91

Dr. NA

49

Battista

92

Spoon Chair

50

Gastone

93


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Index page

page

Mobil

94

Papierbak

131

One

97

Bourgie

132

Sundial

98

Tatì

133

Modulair Boekenrek

99

Taj

134

Taj Mini

135

Klein meubilair Only Me

100

Take

136

François Ghost

102

Cindy

137

Abbracciaio

103

Toobe

138

Tic&Tac

104

Neutra

139

Matelassé

105

Bloom

140

Jelly

106

É

142

Shanghai

107

143

Moon

108

Easy

144

Dune

109

FL/Y

145

Front Page

110

Kantooraccessoires

Tijdschriftenhouder

111

Infinity

146

TipTop

112

Kledinghaakjes

147

TipTop Mono

113

Alta Tensione

148

T-Table

114

Hanger

149

Jolly

115

Segmenti

150

Usame

116

Kartell Classics

Panier

117

4875

151

La Bohème

118

Ladekast

152

Stone

119

Gnomes

120

Kartell Books

Prince AHA

121

Kartell - The Culture of Plastics

154

Componibili

122

kARTell - 150 items, 150 artworks

155

Optic

124

Misses Flower Power

125

Bookworm

126

Lovely Rita

127

Tiramisù Upper Paraplubak

128 129 130

1. CERTIFICATEN: UNI - Technische normen 156 2. CERTIFICATEN: Verlichtingsnormen

157

3. CERTIFICATEN: ISO 9001: 2008

158

4. CERTIFICATEN: ISO 14001: 2004

159

5. Algemene Verkoopsvoorwaarden

160

6. Claims

161

7. Materialen

162

8. Onderhoud en gebruik

164

Vertegenwoordiger

168 167


FIAMMINGO-BELGIO+OLANDA

Agent voor Belgie en Luxemburg TRADIX S.A. Rue du Mail 90-92 90-92 Maliestraat B-1050 Brussels tel. +32 (0)2 5376300 fax +32 (0)2 5391920 tradix@tradix.be www.tradix.be

Agent voor Nederland ZUIDEN: Joke van der Straaten Neerkantseweg, 30 5757 RM LIESSEL – Nederland tel. + 31 (0)6 50837317 fax + 31 (0)4 93343833 dallee@hetnet.nl NOORDEN: Labordusagenturen Bv Showroom | Kantoor – Pand “De Globe” Donklaan 61 2254 AB VOORSCHOTEN – Nederland tel. + 31 (0)71 5652637 fax + 31 (0)71 5652638 info@labordusagenturen.nl

168

Kartell Dhondt Brugge  
Kartell Dhondt Brugge  

Alle informatie over de producten van Kartell

Advertisement