Page 1

Eksklusive højteknologiske ovne ÅRGANG 1 · 02/2013

RAIS VIVA 120

VARME

hygge og opvarmning

DESIGN en fryd for øjet

ØKONOMI effektive brændeovne, der sparer på brændet

SPAR OP TIL 3.000,PÅ UDVALGTE OVNE OG INDSATSE VIND DET HELT NYE RAIS PEJSEVÆRKTØJ WALL TOOLS VI UDLODDER 3 SÆT - SE BAGSIDEN


Sammen gør vi dine ideer til virkelighed I denne folder er der nogle rigtig gode tilbud og bud på RAIS ovne - der kan sætte mange tanker igang. Ens for alle RAIS ovnene er, at alle med optimeret forbrændingsproces, så de udnytter træet bedst muligt . Som RAIS-forhandlere står vi klar til at bistå dig eller jer i den kreative proces, når ideerne stadig har løse ender. Lav først en tegning med mål af rummet. Prøv at skitsere ideen med let hånd. Tag tegningen, måske også et par fotos, med ind til os. Så sætter vi os i ro og mag med en kop kaffe og snakker mulighederne igennem. Specielle ønsker er altid en god udfordring. Når jeres tanker og ideer er blevet til en tegning, og tegningen er endelig, ja så bliver det nemt for jer. I skal bare vente på signal om, at der kan tændes op...

I mellemtiden klarer vi resten... Vi glæder os til at se jer

RAIS WALL TOOLS Pejseværktøj Pris: 1.949,-

RAIS WOODWALL 190/130 cm Pris fra: 1.700,-

Det nyudviklede pejseværktøj, Wall Tools, er skabt i samme rene, rektangulære stil som den elegante Woodwall. Brændeholderen fås i to højder og i sort eller hvid og er nem at montere. Det funktionelle Wall Tools kan vælges som vægmodel eller i en stående udgave med fod i letbeton.


MILJØMÆ

NING

05

K

RK

8

57

Her er ovnen, der tilfører hjemmet en ny dimension. Som gennemgående ovn til indmuring med rude til begge sider skaber den oplevelser i to rum: se ilden fra køkkenet - og fra sofaen. Enestående smukt bredformat - et design med rene linjer, som flot matcher det moderne hjem. Dertil kommer en yderst effektiv forbrænding, der tillige holder ruderne rene selv ved lav effekt. Og med dobbelte glas i lågerne kan man møblere tæt på ovnen. Lågen kan højre- eller venstrevendes. Den ene side kan eventuelt låses. Rammen kan tilpasses i størrelsen.

PRIS NU: 25.900,N OR D IS

RAIS 2:1

RAIS 2:1

0




RAIS 500

1

MILJØMÆ

05

NING

N OR D IS

MILJØMÆ

RK

57

8

K

0



RAIS 500

2

 

PRIS NU:

NING

57

8

 





K

RK

N OR D IS

STÅLLÅGE 13.800,GLASLÅGE 14.800,-



05

PRIS NU:

0

STÅLLÅGE 17.400,GLASLÅGE 18.900,-


 

0

PRIS NU: 

RAIS 500

3

05

57

8

NING

N OR D IS

MILJØMÆ

RK

K

STÅLLÅGE 21.000,GLASLÅGE 23.000,-

 

VÆLG DIN NYE INDBYGNINGSOVN MED 1, 2 ELLER 3 GLASSIDER Rais 500 en superstilren indsats med en vifte af arkitektoniske muligheder for unikke, klassiske løsninger i hjemmet. Også i eksisterende ildsteder. Med markante ruder i fronten på to eller tre sider kan ilden leve flot og centralt i rummet i samspil med murenes flader. Elegant og diskret håndtag. Glaslåge eller klassisk låge i stål, der kan højre- eller venstrevendes. Plads til store brændestykker, enestående forbrænding og fine miljødata. Kan tilslutttes Air-System via bund eller bagvæg.


05

N OR D IS

PRIS NU: 26.000,-

NING

RAIS Q-20

MILJØMÆ

RK

57

8

K

0

Absolut klassedesign. Syner markant, men fylder reelt ikke meget. Fantastisk flot ovn, der kombinerer det kubistiske med det organiske. De store ruder med dobbelte glas omkranser ilden på tre sider. Q-20 har et stilrent, integreret håndtag, som er indfældet i siden på ovnen. Fås med drejesokkel, så ovnen kan vendes i en valgfri vinkel hele kompasset rundt alt efter, hvor man opholder sig. Q-20 har Air-System, der tager forbrændingsluften udefra.

RAIS Q-20 Q-20 BEGEJSTRER OGSÅ KUNSTNERE Skal ildstedet stå frit i rummet, klare brændestykker på højkant og kunne konkurrere med en formidabel udsigt gennem glasvægge, ja så er RAIS Q 20 et bud på absolut topklassedesign. Og design skal det være i et hjem beboet af kunstnere som Inger og Jørgen Pedersen fra Herning. Her udleves nemlig kreativiteten og kunsten, og skabertrangen driver parret til at udtrykke sig i stål og fantasifulde farver. Også ovnen er håndværk, skabt i pladejern, bukket og valset, samlet og monteret og efterbehandlet med stor omhu og akkuratesse og i dag det levende midtpunkt i parrets køkken og opholdsstue.


RAIS BIONIC FIRE

PRIS: 34.500,RAIS BIONIC FIRE er den nye supergrønne brændeovn med miljødata, man ikke troede muligt: ingen målbar partikel-udledning. Samtidig en rekordeffektiv ovn med fuldautomatisk luftregulering - altså en yderst behagelig, enkel betjening. Ovnen vender ilden, når temperaturen er tilpas. Så ses ilden i begge brændkamre - imponerende flot med dobbelt flammebillede.

VIRKNINGSGRAD

86%

PARTIKELUDSLIP <

0,6 g/kg

05

57

8

NING

N OR D IS

MILJØMÆ

RK

K

0


05

N OR D IS

Cirkelrund brændeovn, enklere og mere stilrent kan det næppe gøres. Helt glat overflade og stor låge af glas. Fås med drejesokkel, så flammebilledet kan vendes efter ønske. Utallige placeringsmuligheder. Fås også med sideglas. Elegant, nydesignet håndtag i rustfrit stål. Desuden rysterist og askeskuffe.

NING

RAIS VIVA 120

MILJØMÆ

RK

57

8

K

0

RAIS VIVA 120

U/SIDEGLAS

PRIS NU: 15.000,RAIS VIVA 120

M/SIDEGLAS

PRIS NU: 16.500,-

www.rais.dk

KONKURRENCE Udfyld kuponen og afleverer den hos din RAIS-forhandler, og du deltager i konkurrencen om tre designede sæt pejseværktøj lige til din nye ovn.

Navn: _______________________________________________________________________________________________________________________ Adresse: _______________________________________________________________________________________________________________________ By: _______________________________________________________________________________________________________________________ Tlf. nr.:

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vinderen bliver udtrukket den 15/12 2013 og får direkte besked.

Kampagnen varer til 15.12.2013. Vi tager forbehold for evt. fejl i tekst, data og fotos.

Rais Magasin  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you