Page 1

Rest. Game Ready. Elevate.

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Α Ν Τ Ι Μ Ε Τ Ω Π Ι Σ Η Σ Τ ΡΑ Υ Μ ΑΤ Ι Σ Μ Ω Ν

Βήμα 2

Βήμα 1

Βήμα 3

Βήμα 4

Πίνακας ελέγχου Φωτισµός Ένταση ήχου Ένδειξη πίεσης Πίεση

Pressure

Off

Low

Med

High

Μέση θερµοκρασία καλύµµατος

Γεμίστε τη μονάδα ελέγχου με πάγο και νερό.

Average Wrap Temp.

55/13

Ενεργοποίηση Πρόγραµµα

50/10 45/7

Κουµπί θερµοκρασίας

40/5

Βήμα 5

Συνδέστε τη μονάδα ελέγχου στο μετασχηματιστή και, κατόπιν, σε μία πρίζα με γείωση.

Βήμα 6

Τοποθετήστε το κάλυμμα που επιλέξατε.

Προσαρτήστε το συνδετικό σωλήνα πρώτα στο κάλυμμα και μετά στη μονάδα ελέγχου.

Βήμα 7

Βήμα 8

ºF/ºC

Έναρξη/παύση Sleep Time

Run Time

Coldest Wrap Temp.

βαθµοί Κελσίου/ Φαρενάιτ Μείωση Αύξηση χρόνου χρόνου (Χειροκίνητη λειτουργία)

Χαµηλότερη θερµοκρασία καλύµµατος Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στη χαμηλότερη τιμή. Μετά από δύο λεπτά, προσαρμόστε στην επιθυμητή τιμή.

Επιλέξτε τις ρυθμίσεις για την πίεση και το χρόνο σε χειροκίνητη λειτουργία (Manual Mode) ή επιλέξτε ένα από τα προγράμματα σε λειτουργία προγραμματισμού (Program Mode).

Πατήστε το κουμπί έναρξης/ παύσης για να ξεκινήσετε.

Τοποθέτηση καλύμματος

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πριν χρησιµοποιήσετε κάποιο κάλυµµα για πρώτη φορά, σας συµβουλεύουµε να το τοποθετήσετε σε µια επίπεδη επιφάνεια µε τη µπλε πλευρά προς τα επάνω, να το συνδέσετε µε τη Μονάδα Ελέγχου χρησιµοποιώντας το συνδετικό σωλήνα, και να ενεργοποιήσετε τη συσκευή ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗ για ένα λεπτό, στη χαµηλότερη θερµοκρασία.

Κάλυμμα γόνατος

Κάλυμμα ώμου (οι εικόνες αφορούν το δεξιό ώμο) Βήμα 4

Βήμα 1

Βήμα 1

Πιάστε το μεγάλο ιμάντα που κρέμεται πίσω από την πλάτη σας, τραβήξτε τον κάτω από τον υγιή βραχίονα και μπροστά από το στήθος και στερεώστε τον καλά στο μπροστινό μέρος του καλύμματος. (Αν έχετε φαρδύ θώρακα, ίσως χρειαστείτε την ενσωματωμένη προέκταση για τον μπροστινό ιμάντα.)

Προσαρτήστε τον ελαστικό ιμάντα με σκρατς, για να σχηματίσετε το άνοιγμα για το βραχίονα.

Ενώ κάθεστε, τεντώστε το πόδι σας με τη φτέρνα να ακουμπάει στο πάτωμα ή κρατήστε το ψηλά πάνω σε ένα τραπέζι ή μαξιλάρι.

mouw

Βήμα 2

Βήμα 2

Βήμα 5 Χρησιμοποιήστε το προαιρετικό εξάρτημα ανάρτησης, ανάλογα με τη σχετική σύσταση.

Περάστε το βραχίονα του τραυματισμένου άκρου μέσα από το άνοιγμα. Το σημείο σύνδεσης πρέπει να κρέμεται δίπλα στο βραχίονα.

Εφαρμόστε το κάλυμμα γύρω από το γόνατό σας και ασφαλίστε το. Συνδέστε το σωλήνα στο κάλυμμα και, κατόπιν, στη μονάδα ελέγχου.

Βήμα 3

Προσοχή: μην χρησιμοποιείτε το κάλυμμα ώμου με υψηλή πίεση.

Βήμα 3 Πιάστε τον ιμάντα με το σκρατς κάτω από τον τραυματισμένο βραχίονα, τραβήξτε τον στο μπροστινό μέρος του καλύμματος και στερεώστε τον στο στήθος, κοντά στη μασχάλη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, διατηρήστε το πόδι σας ψηλά, σε άνετη θέση.

Συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων Εάν το σύστηµα Game Ready™ φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά:

ΣΦΑΛΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

2. Εάν χρησιμοποιείτε επαναφορτιζόμενη μπαταρία, βεβαιωθείτε ότι είναι φορτισμένη.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΞΗΡΑΣ ΑΝΤΛΙΑΣ

5. Ελέγξτε την οθόνη για τυχόν κωδικούς σφάλματος και ανατρέξτε στους συνηθισμένους κωδικούς σφάλματος που αναφέρονται εδώ ή στο εγχειρίδιο χρήσης της μονάδας ελέγχου για συμβουλές σχετικά με την επίλυση του προβλήματος. 6. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο.

Κάλυµµα γόνατος

Τι πρέπει να κάνω; Εκκινήστε τη μονάδα ελέγχου, ρυθμίζοντάς την στη χαμηλότερη θερμοκρασία και έχοντας προσθέσει τουλάχιστον 5-7 εκ. νερού στο δοχείο πάγου. Κουμπώστε και τους δύο συνδέσμους του σωλήνα στη θέση τους (πρέπει να ακουστεί ένα «κλικ»). Απενεργοποιήστε και επανενεργοποιήστε τη μονάδα ελέγχου. Αφήστε την να λειτουργήσει για ένα λεπτό χωρίς πίεση (No Pressure), τοποθετώντας το κάλυμμα σε μια επίπεδη επιφάνεια (όχι πάνω στο σώμα). Εάν ο συναγερμός εξακολουθήσει να χτυπάει, αποσυνδέστε το σύνδεσμο του σωλήνα από τη μονάδα ελέγχου και πιέστε τελείως τη βαλβίδα εκροής νερού (την πιο πάνω από τις τρεις βαλβίδες στο σημείο σύνδεσης) για τρία δευτερόλεπτα. Η βαλβίδα πρέπει να καλύπτεται μόνο κατά το ήμισυ, έτσι ώστε η ροή του νερού να είναι σταθερή.

4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γεμίσει το δοχείο πάγου με επαρκή ποσότητα πάγου και νερού.

Κάλυµµα αστραγάλου

ΥΠΕΡΠΙΕΣΗ

Αρθρωτό κάλυµµα γόνατος

©2008 CoolSystems, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. REV 03/08 CP

Κάλυµµα αγκώνα

Τι πρέπει να κάνω;

ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί απενεργοποιώντας και επανενεργοποιώντας τη μονάδα ελέγχου. Εφαρμόστε πάλι το κάλυμμα σταθερά στο πάσχον μέρος του σώματος. Βεβαιωθείτε πως ο ασθενής δεν αλλάζει θέση κατά τη διάρκεια της θεραπείας (τυχόν μετακίνηση μπορεί να προκαλέσει απότομη αύξηση επιστροφής αέρα στην αντλία).

Ο κωδικός 02 υποδηλώνει πρόβλημα με την αντλία αέρα. Ο κωδικός 12 υποδηλώνει πρόβλημα με το κύκλωμα νερού. Σε κάθε περίπτωση, αποσυνδέστε το κάλυμμα από τη μονάδα ελέγχου. Απενεργοποιήστε τη μονάδα ελέγχου και επανενεργοποιήστε την χωρίς να συνδέσετε κάποιο κάλυμμα.

1. Ελέγξτε αν ο µετασχηµατιστής είναι συνδεδεµένος σωστά σε µια λειτουργική ηλεκτρική πρίζα.

3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πατήσει τα κουμπιά ενεργοποίησης και έναρξης.

Τι πρέπει να κάνω;

ΥΠΟΠΙΕΣΗ

Τι πρέπει να κάνω;

Απενεργοποιήστε και επανενεργοποιήστε τη μονάδα ελέγχου. Εάν με τον τρόπο αυτό το πρόβλημα δεν λυθεί, απενεργοποιήστε τη μονάδα ελέγχου για 20 λεπτά και επιχειρήστε ξανά αργότερα.

ΧΑΜΗΛΗ ΡΟΗ

Αφού ολοκληρώσετε τη θεραπεία, δοκιμάστε την ίδια πίεση με ένα διαφορετικό κάλυμμα. Αφού διαπιστώσετε εάν το πρόβλημα εντοπίζεται σε ένα συγκεκριμένο εξάρτημα, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο ή το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Game Ready.

Κάλυµµα ισχίου/ βουβωνικής χώρας

Κάλυµµα πλάτης

Τι πρέπει να κάνω;

Τι πρέπει να κάνω;

Εκκινήστε τη μονάδα ελέγχου στη χαμηλότερη θερμοκρασία, έχοντας προσθέσει τουλάχιστον 5-7 εκ. νερού στο δοχείο πάγου. Ελέγξτε το σωλήνα και τα καλύμματα για τυχόν τσακίσματα τα οποία ενδέχεται να παρεμποδίζουν τη ροή του υγρού. Τοποθετήστε το κάλυμμα σε μια επίπεδη επιφάνεια (όχι πάνω στο σώμα) και αφήστε τη μονάδα να λειτουργήσει για ένα λεπτό χωρίς πίεση (No Pressure). Εφαρμόστε πάλι το κάλυμμα σωστά και συνεχίστε τη θεραπεία.

Κάλυµµα καρπού

Κάλυµµα ώµου

2010-10-GR2 Clinic Poster-grieks-klein  
2010-10-GR2 Clinic Poster-grieks-klein  

Χαµηλότερη θερµοκρασία καλύµµατοο Κάλυµµα αστραγάλου Κάλυµµα γόνατο Αρθρωτό κάλυµµα γόνατο Κάλυµµα αγκώνα Κάλυµµα ισχίου/ βουβωνική χώρα Κάλ...