Page 1

ET TRIVELIG UTEMILJØ

Produkter til utemiljø NÅR KVALITET ER VIKTIG

Skal du installere et nytt busskur, avfallshus eller sykkelparkering er det viktig å vurdere kvaliteten på materialene som skal brukes, og hvor mye vedlikehold løsningen krever. I denne brosjyren har vi samlet inspirasjon fra våre moduloppbyde systemer.

miljø part of biobag group


Sykkelskur YMER er en produktserie med sykkelskur konstruert som et modulsystem som krever minimalt vedlikehold. Det er enkelt å tilpasse individuelle behov og forutsetninger. Har fleksible og praktiske løsninger på tak og vegger. Det kan velges mellom flere typer sykkelstativer. Smarte løsninger i god kvalitet med profiler laget av pulverlakkert aluminium. Det prefabrikkerte modulsystemet er raskt å montere og enkle å bygge på om behovet endrer seg. Forankringen kan tilpasses alle typer underlag og det kan velges fritt mellom medfølgende fotplater eller betongfundamenter.

Ymer 8 dobbel: 64 sykkelplasser. Aero luftpumpe og servicestasjon.

Ymer 5 med glassvegger: 20 sykkelplasser. Hjulholder og Rambo låsebøyle.

Ymer 4 med glassvegger: 19 sykkelplasser.


Ymer 6 med glassvegger: 24 sykkelplasser. Ansatte og foreldre i SolgĂĽrden barnehage gleder seg til ĂĽ ta i bruk dette fine sykkelskuret til vĂĽren.


Sykkelhus/sykkelhotell Våre sykkelhus/sykkelhotell er et utmerket alternativ når en har behov for et større antall sykler under ett og samme tak. Konstruksjonen er enkel, smart og vedlikeholdsfri med en ramme av pulverlakkert aluminium. I tillegg tåler den alle gjeldende snø- og vindlaster som gjelder i Norge. Veggene kan være av herdet glass som glir inn i de fleste miljøer og omgivelser. Alternativt kan veggene være av høytrykkslaminat, lakkerte aluminiumsplater eller en kombinasjon av disse. Som standard leveres taket med UV-beskyttende kanalplast (polykarbonat), men kan også leveres med sedum på taket hvis ønskelig. Det prefabrikkerte modulsystemet er raskt å montere og det er enkelt å bygge ut over tid, hvis behovet for flere sykkelplasser er økende.


Sykkelstativ til trange kjellerrom 1.

4.

2.

5.

3.

6.

Plassbesparende og praktiske sykkelstativ til trange kjellerrom, garasjer og boder for borettslag, skoler, forretningsbygg osv.

4. Bevegelige sykkelkroker NE5 Minimum takhøyde 2,2 m. 8 sykkelplasser pr. 2 m. Ca. 30% av alle sykler i et sykkelrom blir brukt kun en sjelden gang. Dette er en praktisk og enkel måte å oppbevare disse syklene på. Med et enkelt rørssystem og praktiske kroker til å henge opp syklene på får du plass til 4-5 sykler per meter.

1. 2ParkUp dobbel sykkelparkering Minimum takhøyde 2,7 m. 10 sykkelplasser pr. 2 m. Dobbelt antall sykkelplasser på en flate. Enkel betjening av øverste etasje som krever minimalt med løftekraft (gassfjær).

5. Sykkelstativ med låsebøyle EV5 5 sykkelplasser pr. 2 m. Sykkelstativ til gulv med parkering i to nivåer for at styrene ikke skal komme bort i hverandre. En låsebøyle er inkludert for enkel låsing av sykkel til rammen.

2. To etasjers sykkelparkering TH2 Minimum takhøyde 2,4 m. 10 sykkelplasser pr. 2 m. Sykkelparkering i to etasjer med fast skinne. Du må løfte opp sykkelen med muskelkraft til den øverste etasjen.

6. Fast sykkelkrok MG1 Minimum takhøyde 2,2 m. 5 sykkelplasser pr. 2 m. En enkel løsning på en vertikal plassering av sykkelen som gjør det lett å planlegge plasseringen av hver enkelt sykkel. Egner seg godt der det er trangt om plassen og hvor det er hindringer i form av rør, kabler, ventilasjon etc. Monteres enklest på en lekte med c/c 400 mm og gjerne på to nivåhøyder.

3. Vegghengt sykkelstativ RT1 Minimum takhøyde 2,2 m. 5 sykkelplasser pr. 2 m. Et sykkelstativ som utnytter hele sykkelrommet og ikke bare gulvflaten. Ved hjelp av en gassfjær løftes sykkelen lett opp til stativet og blir hengende i en vertikal posisjon.


Avfallshus/miljøhus Skap et trivelig utemiljø med våre robuste og vedlikeholdsfrie avfallshus/miljøhus til håndtering, sortering og avskjerming av avfallscontainere. Husene er fleksible og kan også brukes som redskapsbod, lagerhus, sykkelparkering eller plassering av barnevogner eller en kombinasjon av disse. Avfallshusene er moduloppbygde og produsert i pulverlakkert aluminium i kombinasjon med perstorpslaminat eller herdet glass. Dette sikrer lang holdbarhet og et enkelt vedlikehold. Husenes størrelse kan tilpasses ditt behov og er enkle å bygge på om behovet endrer seg. Avfallshusene/miljøhusene fås i fire standardfarger eller valgfri farge mot et tillegg.

Tellus 30-2: Avfallshus kombinert med sykkelparkering - 13 m2

Tellus 30-2: Avfallshus kombinert med sykkelskur og postkassestativ.

Tellus 37-3: Avfallshus - 24 m2


Tegn ditt eget avfallshus inne på våre hjemmesider

ZENZO.NO

Tellus 37-4: Avfallshus/lagerhus/miljøhus 32 m2


Leskur

Vi har et stort utvalg leskur i alle størrelser. Det er våre kunders behov og ønsker som setter grenser for hva vi kan lage.

Busskur: Finnes i mange forskjellige utførelser og størrelser.

Terminalskur Big City: Avinor Molde lufthavn har satt opp 6 terminalskur i Big City serien utenfor utgangene til flyplassen.

miljø part of biobag group

BioBag Norge AS avd. Zenzo Miljø | Hovsveien 8, 1831 Askim Tlf. 916 85 054 | post@zenzo.no | www.zenzo.no

Røykeskur: Tellus 30-3 på 19,5 m2.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

ZENZO.NO

Profile for BioBag International

Produkter til utemiljø - Bilag magasinet Utemiljø  

8 sider bilag til magasinet Utemiljø nr 3 2019 - Produkter til utemiljø

Produkter til utemiljø - Bilag magasinet Utemiljø  

8 sider bilag til magasinet Utemiljø nr 3 2019 - Produkter til utemiljø