Biludstyr.dk avis

Page 1

1 Find varen på biludstyr.dk Klik på billederne for at gå direkte til biludstyr.dk 18 siders ferietilbehør til din bil Sommer i bil... Hvad skal du have med på kør-selv-ferien? AVANT TRYGHED – din garanti for service og kvalitet 3 års garanti Dag til dag-levering Teknisk support Fri fragt v/onlinekøb over 1000,- Bredt udvalg Sommer på biludstyr.dk

4.412,-

BUZZRACK BUZZWING 4 cykelholder

Platformcykelholder til 4 cykler. Nem montering og stor stabilitet. Unikt ”vugge”-design gør det muligt at af-/ påmontere cykler hurtigt og bekvemt.

BUZZRACK BUZZYBEE 2 cykelholder

Robust cykelholder plads til 2 cykler. Beregnet til biler med anhængertræk.Den har et simpelt, men stærkt og sikkert design, som passer til de fleste cykelstørrelser, også børnecykler.

648,-

2.012,-

Avant Easy-Fit cykelholder inkl. lygtebom

Saksecykelholder der er let anvendelig og sammenklappelig. Den kan bære op til 3 cykler eller maks. 30 kg. Monteringen er gjort let, ved at aktiveringsarmen er flyttet ud til siden. Ingen tilbageslag ved afmontering. Leveres inkl. lygtebom.

2

Boks

2.999,-

Cykelholder

3.899,-

Menabo Mizar bagageboks 300L

Bagageboks med 300 liters ekstra opbevaringsplads, når du er på farten. Lav lastehøjde giver mindre vindmodstand kontra en tagmonteret boks. Dobbelt tyverisikringssystem så boksens låg kan låses, og så selve boksen også kan låses fast til holderen.. Monteres på Menabo Alcor cykelholder (medfølger ikke).

Menabo Alcor cykelholder til 3 cykler

Cykelholder til 3 cykler er lavet til også at kunne transportere både el-cykler og fat-biks. Monteres direkte på anhængertrækket på bilen. Vippefunktion gør det muligt at åbne bagagerummet, selv når cyklerne sidder monteret på holderen.

6.525,-

Utrolig alsidig cykelholder til alle cykeltyper, både almindelige cykler, el-cykler, cykler med meget brede dæk samt børnecykler. Den er lavet til 2 cykler, men kan ved hjælp af en adapter udvides til 3 cykler.

3 Find varen på biludstyr.dk

Fra 999,-

Menabo tagbøjlesæt 2 stk.

Holdbare og stabile tagbøjler, der kan monteres på næsten alle slags biler. Nemme at installere uden brug af specialværktøj. Fås i sølv og sort. Find de tagbøjler, der passer til din bil via din nummerplade.

2.999,-

Avant tagboks mørkegrå 450 liter

450 liters tagboks som er ideel til almindelig hverdagsbrug eller til f.eks. at transportere sportsudstyr. Tagboksen er udstyret med dobbeltside åbning, hvilket giver en komfortabel af- og pålæsning.

799,-

2.199,-

Thule kajakholder

Thule HULL-A-PORT XT 848 er en alsidig sammenklappelig kajakholder til en eller to kajakker.

Thule Freeride cykelholder

Cykelholder til taget. Kan bære én cykel og har hjulholdere, som gør pålæsningen af cyklen nemmere, og snaplåsremmene låser hjulene sikkert fast.

SØG KLIK HER

6.599,-

Komplette Thule tagbøjlesæt

Ligegyldigt hvad du har brug for at transportere, starter det alt sammen med en tagholder. Thule tagbøjlesystemer er lette at montere på alle slags biler. Sælges som komplette sæt.

Thule Motion XT XL tagboks

500 L ekstra bagageplads. Tagboks i flot sort glossy lakering. Optimeret design med den bedste pladsudnyttelse, aerodynamik og tilpasning til køretøj.

Find tagbøjler med nummerpladeopslag
4

ClimAir vindafvisere

Vindafvisere til sideruder og soltag. Find vindafviser til netop din bil med vores nummerpladeopslag.

 Forbedrer ventilationen.

 Frisk luft - uden træk.

 Undgå regn, sne og insekter, når vinduet åbnes.

 Reducerer vindstøj.

Protectionline læssekantbeskyttere

Skjul ridser på kofangeren eller undgå, at de opstår, når bagage eller hund skal ind og ud af bilen, med en Protectionline læssekantbeskytter. Bilspecifik til en lang række bilmodeller.

SØG KLIK HER

Lux Velour bundmåtter - sæt 4 stk.

Luksus velourmåtter med 100% pasform og måttelåse. Så kraftig og slidstræk kvalitet, at hæleplade er overflødig. Både til person- og varebiler. Find måtter til din bil med vores nummerpladeopslag.

Bagagerumsmåtte i gummi

En gummimåtte til bagagerummet er ideel og praktisk året rundt til transport af snavset eller våd bagage som indkøb, haveaffald, barnevogn, hund m.m. Anti-glidoverflade. Find med nummerplade.

5 Find varen på biludstyr.dk
Fra 449,- Fra
399,-
Fra
899,-
299,-
Fra

Solskærme med motiv - flere varianter

2 stk. solskærme med motiv til sideruderne. UV-beskyttelse. 44x35 cm.

649,-

Sædebeskytter med motiv - flere varianter

Sædebeskytter med motiv. Hjælper med at holde bagsiden af sædet ren og beskyttet.

Welldon Isofix Kids selepude

Selepude med isofix, for højere sikkerhed. Justerstrop til sikkerhedsselen.

15-36 kg. ECE 44-04 godkendt.

Tabletholder til bil

Lad store eller små nyde Netflix fra bagsædet med deres tablet i denne universale tabletholder. Hold samtidig tabletten opladt på køreturen.

Welldon Cocoon Fix selepude med ryg

Selepude med højdejusterbart ryglæn og isofixbeslag.

15-36 kg. ECE 44-04 godkendt.

1.399,-

Welldon Smart Sport fix barnestol

2.399,-

Optimal komfort for dit barn. Gruppe 1 + 2 (9-25 kg./Ca. 1-6 år). Sove-/ hvilefunktion - 5 positioner (ét grebs betjent). Anvendes med indbygget sele fra 9 - 18 kg. og med bilens sele fra 15 - 25 kg. ECE 44/04 godkendt med isofix.

8995 249,6
5995

3.839,-

1.349,-

Recaro autostol Monza Nova Evo Seatfix Core

Autostol med isofix, som er anvendelig til børn i alderen 3-12 år (15-36 kg) – ECE-gruppe 2/3. Autostolens funktionelle enkelhed gør den til en perfekt allrounder. Sædets komfortskum tilpasser sig dit barns krop for maksimal komfort. Certificering/standard: UN R44/04.

Recaro klapvogn Lexa Select

Kompakt letvægtsklapvogn til børn i alderen nyfødt til 4 år (op til 22 kg). Kan bruges fra fødslen takket være dens justerbare ryglæn og fodstøtte. Hvis klapvognen ikke bruges, kan den klappes pladsbesparende sammen med kun én hånd. Fås i flere farver.

Recaro autostol Salia i-Size Select

I-Size autostol, som er anvendelig til børn i alderen nyfødt-4 år (0-18 kg | 40-105 cm). Nem og sikker installation med Isofix og støtteben, tydelige indikatorer for korrekt installation og 360o rotation. Komfortabelt sædeskum, fem siddepositioner og ventilationssystem. Certificering/ standard: UN R129/02 (i-Size). Fås i flere farver.

1.899,-

7 Find varen på biludstyr.dk

299,- Led lyskæde VW T1 bus

27950

Køletaske, VW T1 bus 25 L

Køletaske formet som en VW T1 Bus/ campervan i rød og hvid. Denne sjove køletaske er perfekt til en afslappende dag på stranden, udflugt med picnic eller under en køretur. Den 5 mm skumisolering og førsteklasses aluminiumskompositfolie giver termisk modstand, der holder mad og drikke friske og kølige eller varme.

Indhold: 25 L.

Picnictæppe i taske

Picnictæppe med vandtæt bagside og medfølgende taske. Design: VW T1 bus. Mål: 200 x 150 cm. Fås i rød eller blå.

299,-

39950

Lyskæde med VW T1 busser i forskellige farver til at skabe en hyggelig stemning. 3 m.

Toilettaske VW ambulance

VW T1 Ambulance Toilet- / kosmetiktaske i grå. vandafvisende til en vis grad. Tasken tåler håndvask. Får i forskellige designs.

59950

Bluetooth højttaler, VW T1 bus

Trendy Bluetooth højttaler formet som en klassisk blå VW T1 bus. Kan tilsluttes en mobilenhed via Bluetooth for at afspille din yndlingsmusik. Imponerer med super lyd. Mål: 19,5x7,5x8,5 cm. Effekt: 2x3 watt. Genopladelig. Fås i rød eller blå.

8

ZORN 30L elektrisk køleboks 12/230V inkl. batteri

Elektrisk køle- /varmeboks med en kapacitet på 30 L, kan tilsluttes både 12 V og 230 V strømforsyning. Inkl. genopladeligt batteri på 20,8 Ah, som kan køle/varme i op til 20 timer på Eco-mode. Termostat gør det muligt at justere temperaturen og energiforbruget. Velegnet til 7x1,5 liter flasker (30,5 cm stående) eller 1x2 liter flasker (42 cm stående), 36x0,33 L drikkedåser.

ZORN 25L elektrisk køleboks 12/230V og USB tilslutning

Elektrisk køle- /varmeboks med en kapacitet på 25 L, kan tilsluttes både 12 V og 230 V strømforsyning. USB-A/-C-stik til tilslutning af fx en powerbank for at forlænge køletiden på din køletaske. Termostat gør det muligt at justere temperaturen og energiforbruget. Velegnet til 8x1,0 liter flasker (30,5 cm stående) eller 1x1,5 liter flasker (35 cm stående), 32x0,33 L drikkedåser.

2.499,-

899,-

9 Find varen på biludstyr.dk

Autosol Metal Polish tube

Autosol er et effektivt polermiddel til anvendelse på blanke metaloverflader som fx krom. Tube med 75 ml.

Autosol Metal Polish Liquid

Flydende metalpolish med slibemiddel, som får metaller til at skinne igen. Kraftig poleringseffekt. Meget velegnet til restaurering af metal og jern i dårlig stand. Fjerner rust og skidt og giver en smuk glans til ældre overflader. 250 ml.

Rupes LHR15ES/BAS kit, Ø:150 mm, 15 mm

3.999,-

Her får du det ultimative polermaskinekit. Rupes Bigfoot LHR15ES er en af de mest solgte polermaskiner på markedet. Maskinen kan bruges af alle. Selv nybegynderen vil have nemt ved at bruge den samtidig med en minimal risiko for fejl, og derved fået perfekt resultat hver gang. Inkl. det mest nødvendige tilbehør.

10
9995 5495

Spar mange penge på reparation af småskader ved at gøre det selv

Quixx læder & vinyl reparationssæt

Med tiden vil læder og vinyl i bilen komme til at se træt ud. Især på rattet, som man bruger hele tiden. Det slidte look sænker værdien af din bil. Reparation af hul i lædersæde eller rat kan blive rigtig dyrt hos et professionelt firma. Med Quixx læder & vinyl reparationssæt kan du selv udbedre skaderne.

Quixx fælgreparationssæt

Kit til fjernelse af ridser og skrammer i aluminiumsfælge. Reparationsprodukt til ridser og skrammer i aluminiumsfælge. Udførlig manual medfølger. Fås i sølv eller sort.

11 Find varen på biludstyr.dk
19995
Fra 19995

Basta Greenline bilpleje

Basta GreenLine er en produktserie af effektiv bilpleje, hvor der medfølger 100% tilfredshedsgaranti. Produkterne er svanemærkede og uden parfume og farvestoffer.

Vælg mellem:

a. Basta Greenline Fælgrens 710ml

b. Basta Greenline Insektfjerner 710ml

c. Basta Greenline Voks shampoo 710ml

d. Basta Greenline Vinylrens 710ml

e. Basta Greenline Ruderens 710ml

f. Basta Greenline Forvask 710ml

Effektiv bilpleje, som tager hensyn til miljøet

12
89,-
Fra

Tuga Alu-teufel Spezial fælgrens

Alu-Teufel Spezial imponerer alle, der prøver den, og kan da også pryde sig med titlen som flere gange TESTVINDER. Ekstremt effektiv fælgrens - velegnet til alle slags fælge, uanset overflade.

Fx blank- og matlakerede, højglanspolerede og forkromede. Biologisk nedbrydelig. 1 L. 159,23495

Vikan fælgbørste 42,5 cm

Blød fælgbørste til rengøring af alufælge. Dens børstehår af polyester er stærke nok til at børste snavs væk, men samtidig så tilpas blød, at den ikke ridser sarte overflader.

Vikan vaskesæt med 3 redskaber

Vikan sæt med de vigtigste redskaber til bilvask. Indeholder fælgbørste, ergonomisk vaskebørste og en Wipe-n-shine skraber.

13
129,13 Find varen på biludstyr.dk

Hold motoren ren og godt kørende

211,211,- 21034

Bell add additiver

Bell adds additiver hjælper dig med at forbedre:

 Økonomien: Du sparer reservedele. Bilen yder mere på literen. Længere levetid for din motor.

 Køreglæden: Jævn motorgang. Bedre trækkraft og acceleration. Startsikker bilhele året rundt!

 Miljøhensynet: Renere udstødning. Mere effektiv katalysator og partikelfilter. Overholdelse af miljøkrav. Indhold: 500 ml.

28034 12125

Bell Add aircon- og kabinerens

Er du træt af klistrede overflader og dårlig lugt i kabinen? Bell Add aircon- og kabinerens fjerner lugte og kan bekæmpe de mikroorganismer og bakterier, der gemmer sig i kabinen og i AC/ klimaanlægget. 150 ml.

14

DANSKERE FEJLTANKER

Lad det ikke ske for dig

Fueli opmærksomhedsalarm

Fueli er en lille opmærksomhedsalarm, som bryder dit tankemønster og skærper din koncentration, inden du tanker din bil. Med lys og lyd sikrer fueli, at du koncentrerer dig om at vælge det rigtige brændstof. Både inden valg af brændstofpistol samt inden og under påfyldning af brændstof.

Frit valg 399,-

HVER DAG UNDGÅ FEJLTANKNING PÅ WWW.FEJLTANKNING.DK
15 Find varen på biludstyr.dk
Mindsk risikoen for dyr fejltankning

Alternativ til reservehjul

Sikkerhedspakke med førstehjælp

Sikkerhedspakke med en sikkerhedsvest, en advarselstrekant og Housegard førstehjælpsudstyr med alt, hvad du har brug for i forbindelse med lettere personskader.

Slime Smart Repair dækreparationskit

Dækreparationskit er et smart alternativ til et reservehjul, så du hurtigt kan komme videre. Forsegler øjeblikkeligt op til 6 mm huller.

Osram LED-lygte/nødhammer

Nødhammeren kan bruges til knusning af bilvinduer, hvis uheldet er ude og en indbygget kniv kan skære sikkerhedsselen over. Orange blinkende advarselslys er synligt på lang afstand.

Brandslukker pulver 2 kg.

Højeste slukkeeffekt på markedet for en 2 kg brandslukker (13A 89B C). Den er super effektiv til at slukke alle typer af små brande, som kan opstå i transportmidler som biler, campingvogne, både, lastbiler m.fl.

16 549,- 419,-
399,20995

Park Solar FS38 solcelledrevet P-ur

P-ur drevet af solceller. 2. generation af den populære og driftssikre Park Solar FS20, med nyheder og forbedringer. P-skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet.

P-skive godkendt i Tyskland m.fl.

Skal du til udlandet, er det ikke alle steder, at den danske P-skive er gyldig. Denne er godkendt i Tyskland, Holland, Frankrig, Belgien og Østrig, og er derfor god at tage med på bilferie i udlandet. Kan ikke bruges i Danmark.

Caravanspejl med justerbar arm

1 stk. caravanspejl. Passer universalt på de fleste bilmodeller og spejltyper. Fastgøres skånsomt med gummistropper og justerskruer.

Vignette- og mærkatskraber

Mærkatskraber til at fjerne klistermærker af ruden i bilen. Velegnet til at fjerne Motorvejsmærkater, miljømærkater, DK- skilt, P-skiver og andet, der er klæbet på bilens ruder.

Vildtfløjte 2 stk.

Smart vildtfløjte som skræmmer dyr væk fra vejen med en højfrekventlyd, som kun dyr kan høre. Monteres diskret på fronten af køretøjet.

17 Find varen på biludstyr.dk 379,-
6995 27995
Mindsk risikoen for at påkøre dyr Godkendt i Tyskland
1995 2495

Alpine DVR-F200 dashcam med GPS

Frontrudekamera med GPS og 1080p Full HD-videooptagelser, der kontinuerligt registrerer udsigten gennem køretøjets forrude. Optagelserne kan bruges som digitalt bevis i tilfælde af trafikulykker, indbrud eller ved andre særlige omstændigheder.

1.499,-

Muligt tilkøb: Dashcam til bagrude kr. 479,-

Få bevismateriale til forsikringsselskab og politi i tilfælde af tyveri, ulykke m.m.

Philips USB rejselader fast-charge 30W USBA+C

Vægoplader til rejsebrug 1 USB-C port og 1 A-porte. Velegnet til rejser. Med 4 udskiftelige stik og etui. Oplad de nyeste enheder fra USB-C-porten for at øge opladningseffekten og minimere opladningstiden. Brug også USB-A-porten til at oplade dine andre enheder samtidigt. Hurtig opladningoplad din mobiltelefon fra tom til 50 % på 30 min.

Philips USB fast-charge

lader til cigarstik USB-A+

Lader til bilerns cigarettænder. 1C-1A port. 36W output med strømforsyning.

Oplad dine nyeste enheder fra USB-C-porten for at øge opladningseffekten og minimere opladningstiden. Brug også USB-A-porten til at oplade dine andre enheder samtidigt.

Rejsekit
279,18995
Kontakt: 8678 5200 P. O. Pedersens Vej 14a, 8200 Aarhus N Priser er vejledende inkl. moms. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.