Page 1

Extra voordelige arrangementen! Groepsarrangementen Prijzen per persoon

Entree Ranja & Raket arrangement Entree, onbeperkt ranja, koffie en thee, Raket ijsje en een terugkomkaartje

Smul arrangement

Entree, onbeperkt ranja, koffie en thee, Raket ijsje, frietje met en een terugkomkaartje

Super smul arrangement

Entree, onbeperkt ranja, koffie en thee, Raket ijsje, frietje met, frikandel of kroket en een terugkomkaartje

Zie-Zoo & BillyBird Combi

Entree BillyBird en Zie-Zoo, onbeperkt ranja, koffie en thee, Raket ijsje, frietje met, frikandel of kroket en een terugkomkaartje voor BillyBird

Groepsvoordelen:

Groepen vanaf 30 personen

Abo-houders en kinderen tot 3 jaar

€ 5,95

gratis

€ 7,95

€ 2,00

€ 8,95

€ 3,00

€ 9,95

€ 4,00

€ 15,15

€ 10,55

SCHOLEN & GROEPE N

Bezoekadres:

● Iedere groepsreservering krijgt als aandenken een origineel BillyBird prentenboek mee! ● Iedereen die van de bootjesglijbaan Splash zoeft, ontvangt gratis een digitale foto van dit unieke moment! ● Iedereen ontvangt bij het afscheid een terugkomkaartje waarmee hij of zij helemaal gratis het park nog eens kan bezoeken!

VOOR M AAR

Zeelandsedijk 34a 5408 SM Volkel

€ 5,95 P.P !

E-mail:

info@billybird.nl

Telefoon:

(0413) 277000

Openingstijden:

BillyBird Park Hemelrijk is 365 dagen vanaf 10.00 uur geopend. Voor de openingstijden van onze attracties, zie www.billybird.nl

www.billybird.nl

Happy Together! Seizoen 2014-2015


Met de school of groep een gezellig dagje uit ? Bij regen én zonneschijn!

Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk is voor jong en oud altijd meer dan genoeg te beleven! Dankzij de unieke combinatie van binnen en buiten plezier is een groepsreis bij Hemelrijk altijd een succes. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de twee binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis of naar een voorstelling in het knusse Poppentheater.

Veilig & Overzichtelijk

Buiten is er het nieuwe speelgebied Kinderland. Kinderland Deze overzichtelijke en omheinde speeltuin heeft maar één toegang en biedt superleuke attracties zoals een airtrampoline, airtrampoline stormbaan en nog veel meer. Ook de populaire Verkeersspeeltuin en de aangrenzende Helihaven Hemelrijk bevinden zich in Kinderland.

www.billybird.nl

Bij mooi weer kun je onder toezicht van de Reddingsbrigade ook heerlijk zwemmen in het natuurbad, met een speciaal kinderbad voor de kleintjes.

Het toppunt van avontuur!

Voor de durfals beschikt BillyBird over een supersnelle familie-achtbaan! Stap in vanuit de toren en geniet van het overweldigende uitzicht terwijl je door het park wordt gelanceerd. Ook vind je bij Hemelrijk een spannend touwenparcours (voor iedereen groter dan 1.40 m), de 15 meter hoge klimberg Hemelaya en de supersnelle bootjesglijbaan Splash! In deze spetterende glijbaan kan iedereen z’n hart ophalen en nog leuker: wanneer je voorafgaand aan de rit de persoonlijke BillyBird Friendscard door de paslezer haalt, kun je achteraf via www.billybird.nl gratis jouw unieke Splashfoto opvragen!

In het park is voldoende ruimte om eigen sport- en spelactiviteiten te organiseren. Daarnaast ligt er bij het afscheid voor iedereen ook nog een gratis terugkomkaartje klaar en ontvangt iedere groepsreservering het originele BillyBird prentenboek ‘De Schat van Hemelrijk’ als aandenken.

TIP! Combineer Hemelrijk met Dierenpark Zie-Zoo

In dezelfde straat als Hemelrijk, bevindt zich het splinternieuwe Dierenpark Zie-Zoo. Deze dierentuin is de thuisbasis van maar liefst 70 unieke diersoorten en tevens de allereerste ZorgZoo van Nederland! Zie-Zoo wordt namelijk grotendeels gerund door mensen met autisme.

scholen en groepen folder 2014/15  
scholen en groepen folder 2014/15  
Advertisement