Page 1

Hartendief

B RO C H U R E 2012/2013


Inhoudsopgave: Toverlampen

4

Een wereld apart op iedere lamp: dat is waar onze Hartendief lampenkappen voor staan. Elke lamp vertelt zijn verhaal.... Wandlampen

5

11

6

12 Illuzzz lampen

7

13

17

8

14

18

9

15

19


Toverlampen

Onze Tover lamp en ogen op het eerst e gezicht rusti g door de effen buite nkan t.

Maar het word t pas echt span nend als`ie aan is: door het zilver of goud en silho uet aan de binne nkan t verschijnt er een schad uw met grach tjes, kaste len, een span nend bos, een vrolij ke optocht met diere n, een Ooste rse fata morg ana

of gewoon een stoer straatje met auto`s.

Toverlampen hebben een diameter van 35 cm. doorsnee en zijn 25 cm. hoog. Alle lampen zijn verkrijgbaar in wit, lichtgrijs, lichtblauw, groen, rood, oranje en roze.

3


Magische Bos

In het Magische Bos staat er heel wat te gebeuren! Uil gaat voorlezen uit het Grote Sprookjesboek en alle dieren komen luisteren....... Toverlamp Magische Bos is sprookjesachtig mooi.... .

4


Busy Street

Busy Street is een echte jongens-Toverlamp. Snelle auto’s en bezige vrachtwagens suizen over straat. Staat het stoplicht op groen, dan mag je pas rijden!

5


Grote Parade

Illustrator en Tovenares met Papier Geertje Aalders bedacht en knipte in opdracht van Hartendief dit feestelijke silhouet van ‘de Grote Parade’. Samen met een vrolijke dansende olifant, een elegante giraf, brutale kippetjes en dartele hondjes maken we er een dolle boel van….......

6


Burcht

Ridders en Jonkvrouwen dansen in de zalen van de Burcht. Vrolijk gekleurde vlaggen en banieren wapperen fier in de wind. Toverlamp Burcht is een lamp voor koene ridders en ĂŠchte prinsessen....

7


Jordaan

8

Authentieke grachtjes met bochtige bruggetjes, en hier en daar groene bomen die hun takken laten hangen boven het water‌de mooiste grachtjes in de binnenstad. Toverlamp Jordaan heeft het allemaal.


OriĂŤnt

Tov erla mp OriĂŤ nt heef t een goud en silh ouet aan de binn enk ant met daar op gesn eden Oost erse pale izen, palm bom en en stee gjes in de Kas hba h .

9


Wandlampen Onze ronde wandlampen zijn een nieuwe aanwinst in de Hartendief collectie. Ze zijn niet alleen vrolijk en geven een prachtig licht, maar er zit ook een speeldoosje in verstopt zodat er een lief muziekje aankan als je gaat slapen.....

N IEUW !!

10

Lees je me nog een verhaalt je voor?


L o n d o n To u rs Me t de hel e die ren tui n een dag je op sta p! Zw ijnt je hee ft er zin in en wu ift me t zijn vla gge tje, ma ar Wo elm uis doe t gewoon een dut je.. ...

WIE

DIT

T

LEES

K IS GE

Wa kke r wor den sla apkop! We zijn er bijn a! !

M WA ONKE SH Y ER E 11


Kleine Wasbeer Wasberen zijn slim, grappig en ook een beetje stout. Maar ze hebben wel een

12

hartje van goud.....

Roodborst luistert graag naar de spannende avonturen van Kleine Wasbeer!


Toverbos

In vervolg op de Illuzzz Wonderwoud lampen hebben we het dierenbos ook als wandlamp gemaakt. Ons lief toverbos met vogels, hertjes, uilen, konijnen en de molletjes onder de grond maakt zich klaar voor de nacht.....

Welterusten!

13


Vo sje s st aa n be ke nd om hu n slu we st re ke n. Wi e ke nt ni et de ve rh al en va n de Vo s di e de ka as ui t de be k va n de Ra af wi st te pr at en ?

Sl im Vo sje

14


Uiltjes

Kl ein Uil tje he eft wa t mo eit e me t vli eg en ...M aa r Gr ote Wi jze Uil ka n he t he m ler en ! Vo or al ve el oe fen en he lpt he t all erb est e.. ..

15


Illuzzz lampen Illuzzz© toverlampen houden hun verrassing geheim totdat je het licht aandoet! Alle Illuzzz© toverlampen hebben een witte buitenkap die de verborgen kleuren prachtig doen uitkomen. Alle Illuzzz© lampen hebben een diameter van 35 cm. en zijn 25 cm. hoog.

16


Tot rust komen doe je het beste met de IlluzzzŠ wondere woud lamp. Een prachtig papiergeknipt motief in roze, grijs of groen lag ten grondslag aan het ontwerp.

Wonder woud Tot rust komen doe je het beste met de IlluzzzŠ Wonderwoud lamp. Een prachtig papiergeknipt motief in roze, grijs of groen maakt elke kamer tot een droom.....

17


Poes likt zijn poot daar achter de ramen... Kom je een mal petje uitzoeken van de hoedenmaker? Illuzzz City is er in warm oranje-rood en in lekker Hollands rood wit blauw.

City

stad van papier

18


Highway Grappige dieren racen rondjes op deze Illuzzz© lamp ‘Highway’... Onze held Robbie de zeehond redt iedereen uit de brand, en Samantha in haar roze raceauto steelt de harten van iedere voorbijganger.

Iemand zin in een frambozenijsje van Pim de Pinguin? Varkentje mag echt geen snoepjes jatten en moet mee in de politieauto!

Wat een drukte daar op de weg! Voor ruige meiden en stoere jongens is er onze Illuzzz© Highway lamp in blauw of groen.

Varkentje mag echt geen snoepjes jatten en moet mee in de politieauto. Onze held Robbie de zeehond redt iedereen uit de brand. En Samantha in haar roze raceauto steelt de harten van ieder voorbijganger.

Foei stout biggetje!19


n d ie f. co m rt e ha . ww w

Hartendief

Hartendief Westerhof laan 43 2241 WX Wassenaar The Netherlands

Tel:(+31)070 511 2876 Fax:(+31) 084 222 3730 mail: info@hartendief.com

w w w.h arten dief.c o m w w w.hartendiefstore.nl

Hartendief  

kinderkamerverlichting babykamerverlichting

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you