Page 1

Велинград като спа дестинация. Разположен в живописната част на Западните Родопи, на 780 м. надморска височина, градът е известен с изобилието и разнообразния състав на минерални води и термални извори. Мекият климат и продължителното слънцегреене са основна предпоставка за развитието на целогодишен туризъм, насочен към профилактика и подобряване здравословното състояние на посетителите на това прекрасно курортно градче. СПА център ОЛИМП. На разположение на нашите гости са вътрешен и външен басейн с топла минерална вода ( 33 градуса ), слабо минерализирана с ниско съдържание на радон, което я прави подходяща за профилактика и лечение на различни заболявания на опорно двигателния апарат, периферни нервни смущения, както при възрастни така и при деца. Хидротерапевтични вани, кабинети за терапии за лице и тяло, кабинет за физиотерапевтични процедури, кабинет за източни масажи, термална зона с парна баня, инфраред кабина, лакониум и финландска сауна, зона за релакс са част от съоръженията и възможностите , които екипът на центъра може да Ви предложи. Всяка процедура се назначава след консултация с кинезитерапевт и е съобразена с индивидуалните нужди на всеки наш гост. www.olymp-bg.com

www.olymp-bg.com

www.olymp-bg.com

www.olymp-bg.com


М а с а ж и на т яло Класически масаж на цяло тяло

50мин. 55лв.

Класически масаж ( частичен )

25мин. 30лв.

Лечебен масаж на цяло тяло

50мин. 65лв.

Лечебен масаж ( частичен )

25мин. 35лв.

Лимфен дренаж на цяло тяло

50мин. 65лв.

Лимфен дренаж ( частичен )

25мин. 35лв.

Рефлекторен масаж

25мин. 35лв.

Известен е в европейските страни като Шведски масаж. Използват се класически техники за дълбок мускулен, дълбокотъканнен, периостален и миофасциален масаж. Търси се ефект на мускулна релаксация и подобряване на психоемоционалното състояние.

Насочен към конкретна проблематика, този масаж следва логиката на специализирания лимфен дренаж в съчетание с рефлекторни техники и техники за миофасциално въздействие. Подобрява трофиката, стимулира кръвообръщението и въздейства благотворно върху работата на периферната и централната нервна система.

Специализиран мануален масаж за стимулиране на лимфния ток. Препоръчва се при застойни явления свързани с нарушен лимфен отток при някои заболявания или следоперативно.

Използват се мануални техники за въздействие върху така наречените рефлексогенни зони или зони на Захарин Хед, разположени като проекции на всички органи и системи върху стъпалата, дланите и гърба. Този масаж стимулира метаболизма, балансира енергийните процеси в организма и оказва благотворно въздействие върху всички органи и системи.


Фитнес масаж

50мин. 65лв.

Антицелулитен масаж

30мин. 45лв.

Антистрес масаж с ароматична свещ за дълбока релаксация

50мин. 69лв.

Индийски масаж на глава

30мин. 45лв.

Традиционен китайски масаж Туи На

60мин. 79лв.

Шиацу

60мин. 79лв.

Използват се техники за дълбок мускулен, спортен, съединителнотъканен, миофасциален, периостален и мобилизиращ масаж по Терие. Целта на този масаж е да спомогне за по- бързото възстановяване на мускулите след тренировка и също така подпомага постигането на по-добри резултати.

Този масаж има подчертан дрениращ, стимулиращ обмяната на веществата и антицелулитен ефект. Използват се специално подбрани есенциални масла. За по-добри резултати се препоръчват минимум пет процедури в съчетание с антицелулитни маски.

Аюрведична система на масаж насочена към областта на главата, шията, врата и раменете с подчертан антистрес и релаксиращ нервната система ефект. Подходящ е и при мигренозни състояния.

Лечебна система с вековна традиция, създадена на базата на философията за традиционната китайска медицина, въздействаща върху енергийните процеси протичащи в човешкия организъм.

Японски традиционен масаж, базиран на концепцията за въздействие посредством дълбок натиск върху енергийно активни точки наречени “цубо”. Стимулира потока на жизнена енергия “ки”и е подходящ като профилактика или терапевтично въздействие при редица здравословни проблеми.


Ломи Ломи

60мин. 79лв.

Екзотичен хавайски ритуал, наричан още “масаж на любящите ръце”, отличаващ се с плавни движения и танцувален ритъм. Изпълнява се предимно с предмишници, което създава усещане за изключителна мекота и завършеност на масажа. Намалява стреса, отпуска мускулите и балансира енергийните потоци в тялото.

Сцен Тао масаж с горещи вулканични камъни 60мин. 79лв. Комбиниран масаж с горещи вулканични камъни в съчетание с източни рефлекторни техники. Есенциалното масло Scen Tao с активен комплекс от Женшен, Гинкобилоба и Зелен чай има подчертан антиоксидантен ефект и действа като силен афродизиак.

М а с а ж и на лице Фитодренаж

20мин. 30лв.

Рефлекторен

20мин. 30лв.

Козметичен

20мин. 25лв.

Дълбок мускулен масаж с лифтинг ефект

20мин. 30лв

П и л и н г и з а тяло

Позволява безболезнено да се премахнат мъртвите клетки от повърхностния слой на епидермиса, стимулира микроциркулацията, продуктите, които се използват нежно почистват и подхранват кожата. Препоръчително е да се прави пилинг един до два пъти месечно и винаги преди поставяне на активна маска за тяло. Предлагаме Ви да подберете за себе си или любим Ваш човек: екзотичен плодов пилинг; билков пилинг; пилинг с морски соли; пилинг с кафе; шоколадов пилинг; розов пилинг;

30мин.

30 л в .


М а с к и з а тяло

Ние подбрахме за Вас висококачествени маски за тяло с ефективни активни комплекси. Подсилете ефекта от Вашата СПА терапия или масаж с подходяща активна маска: антиоксидантна маска с водорасли; антицелулитна маска; маска с комплекс от витамини; глинена маска; маска с хума; шоколадова маска; маска с екстракт от Българска роза;

30мин.

35лв.

Ориенталски процедури в турската баня Ориенталски пилинг ( кесе ) и хамам масаж 50мин. 69лв. Тази процедура включва обтриване на тялото със специално кесе, измиване и релаксиращ масаж с ароматна пяна от натурален сапун. Почувствайте се свежи, отпочинали и заредени с енергия.

Римски масаж с мед и мляко

50мин. 69лв.

Хамам масаж с топъл шоколад

50мин. 69лв.

Маракеш Мароко ритуал

70мин. 79лв.

Ориенталски масаж в турската баня. Отпуска мускулите, релаксира нервната система, подхранва и омекотява кожата.

Използва се натурален шоколад за терапии. Този ритуал подобрява настроението, продуктите подхранват и омекотяват кожата.

Почиства кожата и я прави изключително гладка и кадифено мека. Терапията започва с напарване в турската баня, пилинг със специална ръкавичка и сапун с арган, маска от мароканска глина и завършва с релаксиращ масаж на цяло тяло с ароматна пяна. Подарете си тази невероятна комбинация от чистота, топлина, вода и аромати.

Султански подарък

Ексклузивен ритуал съчетаващ ориенталски пилинг с кесе, хамам масаж с ароматна пяна, ревитализираща маска с глина и ароматерапевтичен масаж.

100мин. 99лв.


СПА т е р апии з а тя л о Терапия за тяло Лайм и Мандарина

50мин. 75лв.

Екзотичен ритуал за тяло Сцен Тао от Азия

75мин. 79лв.

Подмладяваща и антицелулитна терапия с водорасли

75мин. 85лв.

Тонизираща терапия с антиейдж ефект. Дава енергия за кожата, продуктите съдържат мандариново масло, масло от макадамия и алое вера. Терапията започва с пилинг за тяло стимулиращ микроциркулацията и спомагащ по-доброто проникване на активните съставки от етеричните масла и завършва с тонизиращ масаж.

Представлява ароматерапевтичен ритуал включващ екзотичен пилинг, ароматерапевтична вана и екзотичен Хавайски масаж Ломи Ломи. Етеричното масло Сцен Тао съдържа Жен Шен, Гинко Билоба и зелен чай със силен антиоксидантен и детоксикиращ ефект.

Терапията започва с пилинг за тяло за стимулиране на микроциркулацията, активна маска със зелени водорасли ( Спирулина платенсис ) с подчертан антицелулитен и антиоксидантен ефект и завършва с дрениращ масаж за елиминиране на токсините от тялото.

Детоксикираща терапия с вулканична маска 75мин. 85лв. Терапията има затоплящ ефект, стимулира микроциркулацията, метаболизма и елиминира натрупаните в тялото токсини.

Витаминномлечна терапия

Терапията включва плодов пилинг, вана, подхранваща маска с комплекс от витамини от групата А, С, Е и завършва с релаксиращ масаж на цяло тяло. Подобрява синтеза на колаген и еластин в дермата, прави кожата гладка, мека, еластична и подхранена.

75мин. 85лв.

Кашмирена терапия за кадифено мека кожа 75мин. 85лв. Терапията включва пилинг, вана и релаксиращ масаж. Активният комплекс - масло от кашмирено дърво и арган събужда съпротивителните сили на организма, укрепва имунитета и притежава удивителен дървесен аромат, който въздейства благотворно върху психоемоционалното състояние.


С па т е р апии з а лице Експресна терапия за лице

30мин. 35лв.

Терапия за интензивно подновяване

45мин. 65лв.

Терапията включва почистване на лицето с двуфазен почистващ продукт, ензимен пилинг и маска според типа кожа.

Подходяща е за хиперпигментирана кожа или наличие на малки белези и разширени пори. Ексфолианта за лице, който се използва в процедурата е нежна алтернатива пилинг с плодови киселини. Изсветлява кожата на лицето, премахва пигментацията, изравнява тена и има добър матиращ ефект.

Дълбоко почистваща терапия за проблемна кожа 50мин. 69лв. Ефективна борба с акнето и последиците от него. Почиства кожата на лицето в дълбочина и регулира себумната секреция. Матира кожата и й придава по-чист и свеж вид.

Терапия за мъже с изискан стил

Намалява стреса и напрежението и прави кожата на лицето по-свежа и хидратирана.

60мин. 75лв.

Успокояваща терапия за суха ичувствителна кожа 60мин. 79лв. Процедура с мигновен ефект, незабавно успокоява кожата, премахва следите от възпаление, зачервяване или кожни раздразнения. Регулира себумната секреция и придава свеж и отпочинал вид на лицето.

Луксозна лифтинг терапия HSR Babor

Активната маска от серията HSR е с интензивен стягащ ефект независимо от типа кожа. Лимфния дренаж допълнително спомага за оформяне на контура на лицето. Кожата е видимо тонизирана и с подобрена еластичност.

70мин. 119лв.


Хидротерапия Хидротерапевтична вана с морски соли

20мин. 25лв.

Ароматерапевтична вана

20мин. 25лв.

Хидротерапевтична вана Scen Tao

20мин. 28лв.

Хидротерапевтична вана за двама

20мин. 39лв.

Водна гимнастика

20мин. 35лв.

( с продукти по избор )

( индивидуално занятие )

Водна гимнастика 15лв.на човек (за групи над 5 души)

Физ иот ерапия Електростимулация

45мин. 35лв.

Ултразвук

15мин. 15лв.

Йонофореза

15мин. 20лв.

( антицелулитна програма )


М а н и к юр и педикюр Декорация

4лв.

Смяна на лак

6лв.

Традиционен маникюр

15лв.

Френски маникюр

20лв.

Спа маникюр

25лв.

Педикюр

28лв.

Спа педикюр

35лв.

Епилация Горна устна

4лв.

Мишници

5лв.

Бикини линия

10лв.

Половин крака

12лв.

Цели крака

22лв.

Ръце

10лв.

Оформяне на вежди

8 лв.


К о з м ет ични терапи и и СП А р и ту а л и за тя л о Aromaceane – Екзотичен ритуал за тяло

75мин. 85лв.

Marine Prelude - Морска прелюдия

60мин. 75лв.

Релаксираща процедура, която предлага съчетание на морска кал и етерични масла, обогатени с екстракт от кафявите водорасли Fucus vesiculosus. Процедурата предлага едно ново поколение ароматерапевтична грижа, която комбинира ефективността на етеричните масла с активните съставки от морски и растителен произход. Различните масла за отслабване, освежаване, успокоение или с антицелулитен ефект предлагат богат избор за ефекта на терапията Teрапия, предлагаща ексфолираща грижа за цялото тяло с комбинация от морска кал и морски соли. Натуралната морска кал от Мъртво море и морските соли нежно отстраняват повърхностния слой мъртви клетки и възвръщат мекотата и свежестта на кожата, като реминерализират тялото. Минералите, които се съдържат в морската кал (магнезий, йод, цинк) въздействат върху централната нервна система и подпомагат пълната релаксация на организма, а йодът има отслабващ ефект. Mикронизираните морски водорасли са отговорни за по-доброто проникване и усвояване на активните съставки от тялото и за тонизирането му. Водораслите имат реминерализиращи дрениращ ефект, а морската кал нежно ексфолира кожата и отстранява мъртвия слой клетки.. Масажът подсилва дрениращото действие на активните съставки.

Envelopment Aux Algues Програма Детокс с микронизирани морски водорасли

75мин. 85лв.

Indoceane - Индийски океан

90мин. 120лв.

Реминерализираща терапия на основата на микронизирани водорасли, които съдействат за елиминирането на токсините от организма, отстраняват мускулни болки и дискомфорт. В основата на тази процедура се използват три вида водорасли, обработени по специален метод, патентован от Thalgo с цел да се запази активността и действието на активните им съставки. Маската, която се използва в тази терапия е с концентрация на минерали, микроелементи и витамини 15 пъти по-високо от това в свежата растителна маса. Благодарение на фината си консистенция, активните съставки от маската проникват през кожата директно и действат в дълбочина. Поради тази причина терапията Enveloppment aux Algues води до стабилизиране на телесните функции, до реминерализиране и тонизиране на организма и има антиоксидантен и детоксикиращ ефект. Специфичният дрениращ масаж има за цел не само да предотврати задържането на вода в тъканите, но има и релаксиращо действие. Луксозната терапия Indoceane представлява едно магическо пътуване към тайните и удоволствията на Ориента. Терапията има четири етапа, представени като четири космополитни стъпки, минаващи през Египет, Рим, Индия и бреговете на Китай. Така постепенно се разкриват чудесата на невероятните ритуали в тези страни, посветени на спокойствието и релаксацията. Истинско събуждане на сетивата, тази терапия представлява един истински Spa ритуал. Комбинацията от свещен лотос, кафяви водорасли Qi Marine, приятната музика, специално създадена да следва хода на терапията и различните екзотични етерични масла реминерализират и релаксират тялото напълно. Тези ритуали, изпълнени по изключително прецизен и церемониален начин, дават възможността да се изпита прекрасното усещане за пълно отпускане и бягство от реалността.


Slim & Sculpt Expert

Цялостна програма за перфектна фигура! Двойна технология:

70мин. 99лв.

1. Експресно отслабване 2. Действие на клетъчно ниво Науката напредна с още една стъпка… Сега можете да влияете пряко върху “мускулите” на вашите клетки! Козметична терапия с конкретна насоченост, SLIM & SCULPT EXPERT променя фигурата ви зона по зона с изключителна прецизност. Двойна иновация за постигане на двойна ефикасност: “експресно” отслабване и “клетъчна контракция” за въздействие върху “мускулите” на вашите клетки и ремоделиране на тялото. Кожата възвръща тонуса си и вие можете да постигнете мечтаните мерки за вашето тяло. 75 минути тренировка в козметичната кабина! За първи път в историята на терапиите за тяло, Thalgo предлагат специфичен масаж, в който клиентът участва активно, за да постигне максимален отслабващ и стягащ резултат.

Polinesia – Екзотичен Спа ритуал

90мин. 110лв.

Стресът и умората ни карат да мечтаем за бягство от ежедневието. Затова Thalgo черпят вдъхновение от традициите на Полинезия, за да сътворят един спа-ритуал, който да ни отведе на виртуално пътешествие, далеч от забързаното ежедневие. Всеки един от етапите и продуктите в спа ритуала ни подканват да преоткрием Полинезийските традиции за красота. След един час и половина пътешествие из островите на Полинезия тялото и умът са заредени с нови сили и енергия.

ЕКС Ф ОЛИР АЩ А ГРИЖА СРЕДИЗЕМНОМОРСКА СВЕЖЕСТ

30 мин. 45лв.

МОРСКА ПРЕЛЮДИЯ

40 мин. 60лв.

ексфолиация със захарен пилинг – фино съчетание от кафява, бяла захар и етерични масла от цитруси.

луксозна ексфолираща грижа, която включва обвиване с кал от Мъртво море и ексфолиация с морски соли


О Б В И В А Н ИЯ ОРИЗОВО ВЪЛШЕБСТВО

30 мин. 45лв.

ИЗВАЙВАНЕ И СТЯГАНЕ

30 мин. 60лв.

ОБВИВАНЕ С КАЛ ОТ МЪРТВО МОРЕ

30мин. 55лв.

обвиване с маска с оризови зърна и екстракти от лотос с релаксиращ, хидратиращ и подхранващ ефект

двойна отслабваща и стягаща грижа с два вида маски за специфичните зони / бедра, корем, бюст, ръце/

ХИДР ОТ ЕРАПИЯ ВАНАТА НА КЛЕОПАТРА

25мин. 30лв.

МОРСКА ЛАГУНА

25мин. 30лв.

ВАНА ДЕТОКС

25мин. 35лв.

ХИДРОТЕРАПЕВТИЧНА ВАНА ЗА ДВАМА

25мин. 39лв.

ПОДВОДНА ЛЕЧЕБНА ГИМНАСТИКА

20мин. 35лв.

с релаксиращо „магарешко” мляко и фини златисти частици, които оставят брокатен ефект върху кожата. Луксозна релаксираща вана.

детоксикираща вана с микронизирани морски водорасли и ароматни масла.

ГРУПОВА ПОДВОДНА ЛЕЧЕБНА ГИМНАСТИКА 10лв. на човек. / за групи над 5 човека /

ФИЗИОТ Е Р АПИЯ Ултразвук

15мин. 15лв.

Йонофореза

15мин. 20лв.

Електростимулация

45мин. 35лв.

МЕНЮ SPA  

МЕНЮ SPA

МЕНЮ SPA  

МЕНЮ SPA

Advertisement