Gruppe og bedriftssalg

Page 1


Kultursommer! Sommeren nærmer seg med stormskritt og flere steder i landet har det vært temepraturer som minner mer om sommer enn om påske . I denne utgaven av gruppeog bedriftsavdelingsbrosjyren finner du en rekke forskjellige tilbud spredt rundt i Norges langstrakte land som sikrer vårstemningen. Vi kan tilby alt fra stand-up i Oslo, Bryan Adams-konsert på Gjøvik til mer tradisjonelle teaterstykker som Per Gynt ved Gålåvatnet med utsikt mot Rondane og Jotunheimen. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt om du ønsker mer informasjon rundt et arrangement. Billettservice har som mål å gjøre Norges kulturliv lett tilgjengelig for alle. Vi håper med våre tilbud for grupper og bedrifter å være et naturlig valg som leverandør av opplevelser, enten det er med venner eller i jobbsammenheng. Trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte opplevelse for din gruppe/bedrift, ikke nøl med å ta kontakt! Ønsker du å gi bort en opplevelse i gave? Billettservice tilbyr gavekort /firmabillett som er gyldig for alle de tusenvis av arrangementer du finner på www.billettservice.no. Kom deg ut i sommer og sørg for at du sikrer deg og dine venner og kolleger de beste billettene til gode priser!

Velkommen skal dere være!

Med vennlig hilsen Maria Fjoran Korsvold Gruppe- og bedriftsalgssalgsansvarlig

Du når oss enkelt ved å ringe 815 33 321 eller sende en e-post til grupper@billettservice.no.

815 33 321


MEP & EDI PROUDLY PRESENT

ri 30 k t per t raba t* t bille *Gjelder fra 10 personer ved samlet bestilling

Sommerens store Country-Happening! kun i Stavanger

Fredag 12 . Aug SKIEN – Stevneplassen Lørdag 13. Aug STAVANGER – Forus Travbane

BILLETTER: Billettservice.no Tlf: 815 33 133 VIP-billetter med tribuner og serveringstelt kun i Stavanger Portene åpnes kl 17:00 www.alanjackson.no

grupper@billettservice.no


Del en opplevelse Billettservice gruppe- og bedriftssalg vil gjøre det enda enklere for større grupper å foreta en samlet bestilling. I tillegg oppnår du en rekke fordeler.

Erfaring og sikkerhet

Ofte krever en større gruppe mer fleksibilitet for å planlegge, gjennomføre og organisere et arrangement. Her stiller vi med erfarne konsulenter og rutiner som gjør dette både sikrere og enklere.

Det vil på utvalgte arrangementer være mulig å forhåndskjøpe billetter, og du får mulighet til å bli en del av lojalitetsprogrammet som skal bygges opp rundt denne avdelingen. På forespørsel tar vi gjerne kontakt med arrangør/ spillested for å høre om mulighet for omvisning eller møte med skuespillere eller artister. Kom gjerne med forespørsler, så skal vi gjøre vårt for å følge de opp!

Dette tilbudet passer like godt for sosiale lag, vennegjenger, store familier, eller bedrifter som skal feire små og store anledninger, og ønsker å samle ansatte rundt en kulturbegivenhet.

815 33 321

Når du bestiller billetter til grupper hos oss får du kontakt med konsulenter som kjenner spillestedene og kulturlivet i Norge bedre enn de fleste. Du vil få mulighet til å reservere billetter, og få lengre hente- og betalingsfrister.


Egen tekst på billettene

Fordeler

Firmabillett

Når du benytter deg av den nye tjenesten hos Billettservice oppnår du dessuten en eller flere av følgende fordeler:

På forespørsel og ved bestillinger på over 50 billetter, kan vi trykke personalisert tekst på billetten. Dette kan være alt fra en gratulasjon, til en oppmerksomhet eller hilsen fra bedriften.

Vår nye firmabillett funger som et gavekort, hvor mottaker selv kan velge hvilket arrangement de ønsker å overvære. Ved bestilling på over 50 billetter setter vi også her på personalisert tekst. Bruksområdet varierer, men den fungerer like godt internt som eksternt. I dagens marked er kundepleie like viktig som fornøyde ansatte, så her er det bare kreativiteten som setter grenser! Med denne billetten, og tilbudet som finnes på Billettservice.no, skulle alt være klart for å legge til rette for å dele en hyggelig kulturopplevelse- uansett hvilke preferanser man måtte ha. Gode opplevelser er alltid best når de deles!

Det har aldri før vært enklere å utføre en gruppereservasjon. Vårt salgsteam håndterer både små og store grupper, og tilbyr fleksibilitet utover det vanlige.

- de beste plassene - samlet bestilling - høyere servicegrad - ingen begrensning i antall billetter - lengre reservasjonsfrister - de beste prisene - rabatterte billetter - mulighet for egen tekst på billettene ved store bestillinger - mulighet for omvisning eller andre aktiviteter på spillestedet Ring oss på telefon 815 33 321 eller send en e-post til grupper@billettservice.no.

grupper@billettservice.no


Firmabilletten Billettservice Firmabillett er den perfekte gave til en ansatt. Firmabilletten fungerer som et gavekort og gjelder for alle arrangementer du finner på billettservice.no. Dere bestemmer selv beløpet, og billetten er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Gjelder alle forestillinger

Firmabilletten fungerer som betalingsmiddel på alle arrangementer solgt gjennom Billettservice. Den innløses enkelt ved å ringe 815 33 321. Firmabilletten fungerer glimrende til eksterne og interne påskjønnelser. Den er personlig, og kan personaliseres ytterlig med en hilsen fra bedriften. Bedriften bestemmer selv beløpet. Billetten kan benyttes på alle forestillinger som selges via Billettservice.

En hyggelig oppmerksomhet

Billettservice Firmabillett er en perfekt gave til en ansatt enten det måtte være en påskjønnelse for vel utført arbeid, eller en hilsen fra bedriften. Billetten er også utmerket å bruke i forbindelse med markedsaktiviteter og lojalitetsprogrammer. Mottaker velger fritt mellom alle arrangementer tilgjengelig på billettservice.no! Velg blant 5000 arrangementer Billetten er gyldig i 1 år fra kjøpsdato.

815 33 321


ri 30 k t per t raba t* t e l l bi *Gjelder fra 10 personer ved samlet bestilling

grupper@billettservice.no


ri 50 k t per t raba t* t bille *Gjelder fra 10 personer ved samlet bestilling

815 33 321


30 k r raba i tt pe bille tt* r *Oppgi kodeord “Gjøvik 150år” Gjelder fra 20 personer ved samlet bestilling

grupper@billettservice.no


ri 45 k t per t raba t* t e bill *Gjelder fra 20 personer ved samlet bestilling

815 33 321


25 kr i rabatt per billett*

*Gjelder fra 10 personer ved samlet bestilling

grupper@billettservice.no


LILLEHAMMER, Maihaugsalen , 04-10-2011 kl 19:00 SANDNES Kulturhus 05-10-2011 kl 19:00 BERGEN Fana kulturhus, 08-10-2011 kl 18:00 TRONDHEIM Olavshallen , 14-10-2011 kl19:00 HARSTAD Kulturhus 17-10-2011 19:30 MOLDE Bjørnsonhuset , 25-10-2011 kl19:00

ri 30 k t per t raba t* t e bill

*Gjelder fra 10 personer ved samlet bestilling

815 33 321


10 % raba tt* *Gjelder fra 10 personer ved samlet bestilling

grupper@billettservice.no


10

att b a % r pper

ru er rg n lde erso e j G 10 p fra

lillann.iversen@gmail.com

815 33 321


Foto: Fredrik Arff

Av Samuel Adamson Basert på en film av Pedro Almodóvar

70 rab 90 k r a bill tt pe i ett r *

Spilles i perioden 3. – 21. mai på Store Scene. Ord. pris: Kr. 340/290. Gruppe over 15 pers.: Kr. 270/220 Gruppe over 50 pers.: Kr. 250/200 For ytterligere informasjon om forestillingen, se www.dns.no Regissør: Bjarte Hjelmeland. Scenograf/kostymedesigner: Thomas Bjørnager. Lysdesigner: Torkel Skjærven. Oversetter: Erlend Sandem. Med: Ragnhild Gudbrandsen, Jørgen Hausberg Nilsen, Frode Winther, Frøydis Armand, Ida Cecilie Klem, Kirsten Hofseth, Bjørn Willberg Andersen, Siren Jørgensen, Jarl Goli, Vibeke Flesland Havre, Karl Bomann-Larsen, Dorina Marie Eldøy-Iversen og Lars Jacobsen.

grupper@billettservice.no


r -50 klett per bil

Gjelder over 10 personer ved samlet bestilling.

815 33 321


10

%

rab gje att fra lder 10 gru pp pe rso er ne r

grupper@billettservice.no


En fargesprakende eksplosjon av en musikal basert på en av Europas største filmsuksesser

Premiere på Hovedscenen 25. mars

- 75 kr

pr. billett

Gjelder ved kjøp av 10 billetter eller flere

815 33 321


grupper@billettservice.no


U R PR E M IE

R E OS LO NYE CE NT RALTEATR ET 17. MAR S

DICKIE

DICK DICKENS Johannes

JONER

Monica

HJELLE - 10 % -20 % GRUPPERABATT: Fra 10 bill: 10 % rabatt Fra 30 bill: 20 % rabatt

I samarbeide med

815 33 321

Akersgt. 38 Billettbestilling: 815 33 133 www.oslonye.no


i i W Wrightegaarden Wrightegaarden R Langesund Langesund I Velkommen til en ny konsertsesong G med mange spennende artister. H For program www.konserter.org For grupperabatt, kontakt T gruppebestilling hos E www.billettservice.no G A A R D Velkommen til en ny konsertsesong med mange spennedene artister. E For program g책 inn p책 www.konserter.org N 10

%

rab gje att fra lder 10 gru pp pe rso er ne r

tlf: 35 97 39 00 grupper@billettservice.no bordbestilling@konserter.org


UNI ����

��. MAI � �. J

PLANLEGGER DU ARRANGEMENT SOM KONFERANSE, Ã…RSFEST, HYGGETUR, KICK OFF, PREMIETUR, BLÃ…TUR, STUDIETUR, JUBILEUM ELLER

FESTSPILLENE I BERGEN HAR OVER ��� ARRANGEMENT SOM KAN GI DERE EN OPP� LEVELSE DET VIL SNAKKES OM LENGE FESTSPILLENE I BERGEN PRESENTERER KUNST I ALLE SJANGRE OG ER DEN STØRSTE MUSIKK� OG TEATERFESTIVALEN I NORDEN. VELKOMMEN TIL FESTSPILLENE ��. MAI � ��. JUNI!

GR �� UPPE PER R O SO VER NE R GR U P �� PE PER R O SO VER NE R

���

� �*

���

WWW.KNUDSEN.NO � FOTO: MATS BACKER

TEAMBUILDING?

*VED KJØP AV BILLETTER INNEN ONSDAG ��. MARS.

WWW.FIB.NO

),%B%,//(776(59,&(B [ LQGG


NORGESPREMIERE OSLO NYE HOVEDSCENEN 3. FEBRUAR

EN MEL BROOKS-MUSIKAL

-10 %

-20

%

GRUPPERABATT: Fra 10 bill: 10 % rabatt Fra 30 bill: 20 % rabatt Rosenkrantzgt. 10 Billettbestilling: 815 33 133 www.oslonye.no

815 33 321


-25 kr

per bil

lett

Gjelder over 10 personer ved samlet bestilling.

815 33 321


-40 k per r bille tt*

*Gjelder fra 10 personer ved samlet bestilling

grupper@billettservice.no


OPPFØLGEREN

TIL

“HULEMANNEN”

SVEN NORDIN ER

manus og regi: Bjarni Haukur Thorsson

Dagbladet

Romerikets Blad oversettelse: Erik Lie Vg

- 30

per

bill

kr

ett

Grupperabatt gjelder fra 10 billetter

815 33 321

grupper@billettservice.no


Ring oss på 815 33 321 for å få benyttet grupperabattene. Du kan også sende en e-post til grupper@billettservice.no. Våre konsulenter tar i mot bestilling, bekrefter dato, tid og billettpris og reserverer billettene for deg i opptil en måned. Dette gir deg tid til å koordinere arrangementet med gruppen. Vi aksepterer kredittkort, og kan sende faktura (gjelder kun bedrifter). Fant du noe du fikk lyst til å ta med venner og kjente på i denne brosjyren? Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger dersom du er usikker på hva som er tilgjengelig på markedet. *Med forebehold om utsolgt og trykkfeil. Vi ser frem til å høre fra deg! Våre åpningstider er: Mandag til fredag kl 09.00-15.00

grupper@billettservice.no


Forestillinger Scene

Dato

Fordeler

Minimum

Alan Jackson

Skien/Stavanger

12.08/13.08

30kr per billett

10 stk

Sommerlatter

Latter

01.06-02.07

30kr per billett

10 stk

Eldar Vågan

Hamar

23.06-10.07

50kr per billett

10 stk

Bryan Adams

Gjøvik stadion

10.06

30kr per billett

20 stk

Show - Hege Schøyen

Chat Noir

15.09-29.10

45kr per billett

20 stk

Sommerrevyen

Lillehammer

09.06-25.06 25kr per billett

10 stk

Børge Ousland

Turne

04.10-25.10

30kr per billett

10 stk

Peer Gynt

Gålåvatnet

03.08-14.08

10 % rabatt

10 stk

Shakespare Festival

Ramme Gård

17.06-24.06

10% rabatt

10 stk

Alt om min mmor

DNS, Bergen

03.05-21.05

70-90 kr per billett 15 stk

Jungelboken 2099

Rogaland Teater

17.05-18.06

50kr per billett

10 stk

Isfolket

Valdres Museum

14.07-23.07

10% rabatt

10 stk

Rock’n Roll Wolf

Trøndelag teater

26.04-18.07

75kr per billett

10 stk

Slottsfjell festivalen

Tønsberg

14.07-16.06

10-20% rabatt

10 stk

Dickie Dick Dickens

Oslo Nye Teater

27.04-17.06

10-20% rabatt

10 stk

Wrightegaarden

Langesund

Sommer 2011 10% rabatt

Urbane Totninger

Kapp melkefabrikk 03.06-25.06

25kr per billett

10 stk

Festspillene i Bergen

Bergen

25.05-08.06

10-20% rabatt

10stk

The Producers

Oslo Nye Teater

27.04-18.06

10% rabatt

10 stk

Stand up festivalen

Latter

25.05-28.05

40kr per billett

10 stk

Pappa

Chat Noir

07.05-14.05

30 kr per billett

10 stk

10 stk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.