Page 1

Projektledelse Få 6 ugers solid uddannelse med fokus på dig som projektleder med direkte effekt på dine jobmæssige resultater.

Ring nu og hør hvornår næste kursus starter på 71 99 71 71 eller reserver din plads på www.projektledelse.nu


F책 m책lrettede kompetencer der medvirker til, at du efter endt kursus kan g책 direkte ud og fungere som projektleder.


EN PRAKTISK TILGANG TIL PROJEKTLEDELSE Få 6 ugers solid uddannelse med fokus på dig som projektleder med direkte effekt på dine jobmæssige resultater. Få nye jobmuligheder og kompetencer - reserver din plads idag. Hvorfor skal du vælge dette kursus?

Hvilke kompetencer opnår man?

Når du har gennemført dette kursus vil du stå med en god portion basale, og let anvendelige projektledelsesværktøjer i hånden.

Værktøjer som gør det let for dig at gå i krig med et virkeligt projekt i en virksomhed – både i forhold til planlægning og styring.

Udover planlægnings- og styringsrelaterede værktøjer arbejdes også med det der egentlig er svært ved at være projektleder, nemlig ledelsen af projektet, med andre ord alt det der handler om at få projektet til at lykkes sammen med andre.

Slutteligt vil du i kraft af kursets sidste modul også være meget mere bevidst om dig selv og hvem du er – og derfor også hvad det er du skal slå på, når du sidder til en jobsamtale.

Mange projektledelseskurser er tilrettelagt omkring et bestemt system indenfor projektledelse. Udfordringen er, at de fleste virksomheder slet ikke anvender disse systemer – og det du ender op med er en række begreber og værktøjer som ikke kan bruges. Dette kursus sigter 100% imod praktisk implementerbarhed – med andre ord en tilgang til projektledelse og projektledelsesværktøjer, som gør dig i stand til efter kurset at gå direkte ud og anvende værktøjer, projekttermer m.v. – uden at støde på modstand. Yderligere udstyres du med en større bevidsthed om hvordan du fungerer i rollen som projektleder – og du vil derfor være i stand til at være enormt målrettet i din jobsøgning og under en jobsamtale.


UNDERVISNINGSMODULER Undervisningen på kurset kan deles op i tre grundlæggende områder, som du opnår kompetencer indenfor. Modul 1: Styring og planlægning

Modul 3: Dig som projektleder

• • • •

Du lærer at forstå terminologien bag projektledelse samt lærer hvilke metoder der kan benyttes til at gennemføre projekter. Du lærer at identificere interessenterne i projektet. Du lærer at uddelegere ansvarsområder til de involverede parter i projektet. Du lærer at opsætte milepæle og mål for dine projekter. Du får erfaring med hvordan du håndterer risici der forekommer i forbindelse med styring og planlægning af et projekt.

Modul 2: Ledelse af projektet • •

• •

Du stifter bekendtskab med metoder der sikrer effektive projektmøder. Du introduceres til værktøjer indenfor forandringsledelse, så du kan motivere andre til at gøre ting anderledes. Du lærer at tilpasse din ledelsesstil til hver part i projektet. Det er situationsbestemt og kræver indlevelse i andre. Du introduceres til værktøjer indenfor konflikthåndtering. Du lærer om forhandlingsteknik, samt hvordan du motiverer projektets interessenter.

På kurset har vi fokus på dig, og vi identificerer dine faglige og personlige styrker, for at du kan sælge dig selv bedre til en potentiel arbejdsgiver. Du bliver coachet, så du opnår større selvindsigt og bliver bevidst om dine styrker, igennem positiv psykologi. Du får desuden viden om, hvordan du kan bruge online positionering til at styrke din profil, hvilket kan hjælpe dig fremadrettet i forhold til jobs. Undervisningen i online positionering foregår ved Thomas Bigum, en af Danmarks førende eksperter i sociale medier.


PRISVINDENDE UNDERVISER Michael Rohde Olsen (cand. merc. og bachelor i psykologi) er din underviser på dette 6 ugers kursus i projektledelse. Michael har i mange år undervist i projektledelse, og fik i 2011 Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for sine evner som underviser i projektledelse. Michael formår at tilpasse sin undervisning og har en evne til at sætte sig ind i den enkelte kunde eller kursists behov. Michael er en enormt engageret, professionel og underholdende underviser. Han har 8 års erfaring som leder og projektleder i medicinalindustrien, og har de sidste 5 år arbejdet som underviser i konsulentbranchen og har desuden en IPMA Niveau C-certificering i projektledelse.

”Michael er meget inspirerende og en fantastisk underviser – jeg har kun rosende ord at sige om hans undervisning og person.” - Stine Lyngstrand, Projektleder Origio A/S


Vi klarer alt arbejdet for dig Du vil efter din tilmelding blive ringet op for afklaring og få svar på dine spørgsmål vedr. kurset.

100% uforpligtende Det er naturligvis altid gratis at melde fra, hvis ikke du får kurset godkendt af din a-kasse eller dit jobcenter/ anden aktør eller hvis du får nyt job før eller under kurset.

Velkommen på kurset Nogle dage inden kursusstart vil du modtage en velkomstmail med de sidste praktiske oplysninger om lokaler, undervisningsdatoer mv.


PRAKTISKE OPLYSNINGER OM KURSET

JOBCENTER & BETALING

Dette 6 ugers kursus i projektledelse giver dig målrettede kompetencer, der medvirker til, at du efter endt kursus kan gå direkte ud og fungere som projektleder.

Kurset er fastsat til kr. 21.889,-.

KURSUSUDBYDER

Som ledig får du beløbet betalt af dit jobcenter eller din A-kasse der afregner direkte med Professionshøjskolen UCC - Bigum&Co klarer alt det praktiske.

Kurset i projektledelse udbydes af Professionshøjskolen UCC og afvikles i et samarbejde mellem Bigum&Co og Professionshøjskolen UCC.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne, vi hjælper dig fra start til slut med alt fra blanketter til din endelige tilmelding.

UNDERVISNING & MØDETID

KAN VI HJÆLPE?

Der er undervisning tirsdag og torsdag i 6 uger og selvstudie derudover. Undervisningen starter kl. 09:00 og slutter kl. 16.00.

Hvis du har spørgsmål til kurset er du meget velkommen til at kontakte os.

Adresse: Mikado House, Rued Langgaards Vej 6-8, 2300 København S. Offentlig transport: Tæt på DR Byen metro st. og buslinie 12 og 33 Parkering: Betalingsparkering i nærområde. For mere info om parkering, kan du kontakte os på (+45) 71 99 71 71 eller info@bigum.co

Skriv til os på: info@bigum.co Eller ring nu på: (+45) 71 99 71 71

Ring nu og hør hvornår næste kursus starter på telefon 71 99 71 71 eller reserver din plads idag på www.projektledelse.nu


Få nye jobmuligheder og kompetencer Ring nu og hør hvornår næste kursus starter på telefon 71 99 71 71 eller reserver din plads idag på www.projektledelse.nu

6 UGERS SELVVALGT UDDANNELSE Kurset i projektledelse udbydes af Professionshøjskolen UCC og afvikles i et samarbejde mellem Bigum&Co og Professionshøjskolen UCC.

6-ugers kursus i Projektledelse  

For mere info, se: www.projektledelse.nu

6-ugers kursus i Projektledelse  

For mere info, se: www.projektledelse.nu

Advertisement