Page 1

Online Marketing

Sådan måler, effektiviserer og analyserer du virksomheders indsats på de digitale medier.

Ring nu og hør hvornår næste kursus starter på 71 99 71 71 eller reserver din plads på www.bigum.co/online-marketing


“Som leder og selvstændig har jeg gennem årene været på mange kurser. Et er sikkert, få kurser har givet mig så meget som dette!” - Henrik Albrechtesen, salgsleder. Fik job i Carlsberg Group


6 UGER MED ONLINE MARKETING For dig der ønsker at arbejde med markedsføring på nettet, eller indkøber ydelser hos digitale bureauer. Bliv undervist af en række specialister i 6 intensive uger indenfor sociale medier, SEO, E-mail markedsføring, Google Adwords og Analytics. Vi giver dig de kompetencer erhvervslivet efterspørger og inddrager en lang række af de cases vi til dagligt arbejder med i Bigum&Co. Når kurset er slut, ved du præcis hvordan du hos virksomheder, gør en forskel i både strategiarbejdet og i eksekveringen af markedsføringen. Er du medarbejderen der køber ydelser af online marketing, kan du med det samme finde ud af, om dine leverandører sælger dig varm luft.


UNDERVISNINGSMODULER Vi giver dig konkrete værktøjer, råd og viden, der sikrer at du efter og under - kursusforløbet kan skabe målbare resultater. Modul 1: Søgemaskineoptimering (SEO)

Modul 5: E-mail marketing

Du opnår grundig viden om søgemaskineoptimering (SEO). Vigtigst af alt, lærer du at strukturere dit SEO-arbejde trin for trin. Du bliver introduceret til de vigtigeste værktøjer, så du kan følge med og se den udvikling dit arbejde med SEO giver.

Du lærer hvordan virksomheder kan skabe imponerende resultater med e-mails, igennem moderne e-mail-strategi og fængende overskrifter og e-mail tekster. Du bliver introduceret til e-mail værktøjet Campaign Monitor, så du selv kan arbejde professionelt med e-mail marketing strategier.

Modul 2: Konverteringsoptimering Du lærer at lave brugervenlige hjemmesider som samtidig skaber salg. Vi gennemgår de grundlæggende principper inden for brugervenlighed og konverteringsoptimering. Modul 3: Facebook & øvrige sociale medier Du lærer at lægge en trin-for-trin social media strategi for virksomheder. Dette medfører at du efter endt kursus kan udarbejde og eksekvere strategier for virksomheder. Du opnår stor viden om de mest betydningsfulde sociale medier såsom Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Lindkedin og Youtube. Modul 4: Google Adwords & Analytics Du lærer at opsætte en Google Adwords kampagne, samt hvordan du vedligeholder og optimerer den. Med undervisningen i Google Analytics lærer du om tracking af online trafik og at analysere data.

Modul 6: Monitorering Lær at følge virksomhedens brand når det bliver nævnt på de sociale medier. Du lærer hvordan du proaktivt forholder dig til omtale på nettet og håndterer krisekommunikation på de sociale medier. Du vil arbejde med de populære værktøjer der benyttes til monitorering. Modul 7: Positionering & blogging Du lærer hvordan du brander din virksomhed ved hjælp af en blog, så du tiltrækker de rette kunder og skaber relationer. Med din viden om søgemaskineoptimering og de sociale medier, lærer du at opbygge et solidt fundament på virksomhedens blog.


6 UGER MED SPECIALISTER Du vil i løbet af de 6 uger blive undervist af specialister indenfor hver deres felt. På kurset møder du blandt andre Thomas Bigum. Thomas Bigum, social media advisor og stifter af kursusvirksomheden Bigum&Co, hjælper virksomheder med at blive fundet af deres kunder. Det sker enten via workshops under strategiudviklingen eller via kompetenceløft af virksomhedens medarbejdere via kursusforløb. Thomas Bigums erfaring fra rollen som ekspert har gjort ham til en efterspurgt foredragsholder og velrenommeret kursusleder, og i kraft heraf har han på kun få år hjulpet tusindvis af danskere såvel erhvervsfolk som private med at optage læring om de sociale medier. Thomas Bigums kompetencer bygger på et fundament af ustandselig interesse for internettets udvikling, og et af de særlige kendetegn er, at han selv praktiserer hvad han prædiker.

”Af alle de ledig-kurser, jeg har været på - og der har været mange - er dette det første og eneste, hvor jeg har lært noget, og hvor det jeg har lært, kan bruges.” - Trine Secher, tidligere kursist på 6 ugers kurset


Vi klarer alt arbejdet for dig Du vil efter din tilmelding blive ringet op for afklaring og få svar på dine spørgsmål vedr. kurset.

100% uforpligtende Det er naturligvis altid gratis at melde fra, hvis ikke du får kurset godkendt af din a-kasse eller dit jobcenter eller hvis du får nyt job under kurset.

Velkommen på kurset Nogle dage inden kursusstart vil du modtage en velkomstmail med de sidste praktiske oplysninger om lokaler, undervisningsdatoer mv.


PRAKTISKE OPLYSNINGER KURSUSUDBYDER

JOBCENTER & BETALING

Kurset i online marketing udbydes af Professionshøjskolen UCC og afvikles i et samarbejde mellem Bigum&Co og Professionshøjskolen UCC.

Kurset er fastsat til kr. 21.889,-.

UNDERVISNING & MØDETID Der er undervisning mandag, onsdag og fredag i 6 uger og selvstudie derudover. Undervisningen starter kl. 09:00 og slutter kl. 14.30. Adresse: Mikado House, Rued Langgaards Vej 6-8, 2300 København S. Offentlig transport: Tæt på DR Byen metro st. og buslinie 5A og 12 Parkering: Betalingsparkering i nærområde. For mere info om parkering kan du kontakte os på (+45) 71 99 71 71 eller info@bigum.co

Som ledig får du beløbet betalt af dit jobcenter eller din A-kasse der afregner direkte med Professionshøjskolen UCC - Bigum&Co klarer alt det praktiske. Kontakt os for at høre mere om mulighederne, vi hjælper dig fra start til slut med alt fra blanketter til din endelige tilmelding.

KAN VI HJÆLPE? Hvis du har spørgsmål til kurset er du meget velkommen til at kontakte os. Skriv til os på: info@bigum.co Eller ring nu på: (+45) 71 99 71 71

DIVERSE Bøger udlånes mod et depositum. Bærbare computer er nødsaget, og kan udlånes ved behov. Kurset er på videregående niveau.

Ring nu og hør hvornår næste kursus starter på telefon 71 99 71 71 eller reserver din plads idag på www.bigum.co/online-marketing


Få nye jobmuligheder og kompetencer Ring nu og hør hvornår næste kursus starter på telefon 71 99 71 71 eller reserver din plads idag på www.bigum.co/online-marketing

6 UGERS SELVVALGT UDDANNELSE Kurset i online marketing udbydes af Professionshøjskolen UCC og afvikles i et samarbejde mellem Bigum&Co og Professionshøjskolen UCC.

6-ugers kursus i Online Marketing  
6-ugers kursus i Online Marketing  

For mere info, se: www.thomasbigum.dk/6ugerskursus/

Advertisement