Page 1

DIGITAL MARKEDSFØRING 8-UGERS KURSUS · MÅLRETTET ERHVERVSLIVET · 10 ECTS POINT


VI LÆRER DIG DET, VI VED VIRKER


DIGITAL MARKEDSFØRING - AKADEMIFAG Bigum&Co har i samarbejde med Copenhagen Business Academy skabt et kursus, der øjeblikkeligt skaber stor merværdi for dig og din virksomhed. Det er kursets formål at ruste dig til at kunne tænke helhedsorienteret. Social media marketing virker bedst, hvis det er funderet på stærk e-mail marketing og korrekt opsat trafiksporing. Søgemaskineoptimering (SEO) virker godt med en blog, som nemt har et halvt ben inde i sociale medier, og ingen af delene virker, hvis man ikke har godt greb om konverteringsoptimering. Efter kurset kender du din værktøjskasse, og er i stand til selv at tage fat, men ikke mindre vigtigt er kompetencerne på plads til at kunne købe ydelser udefra. De dyreste markedsføringstiltag er de fejlslagne, og årsagen til de store kiks kan ofte føres tilbage til, at den som købte ikke vidste, hvilke leverandører der skulle hyres til hvad. Hvis virksomheden allerede har digitale aktiviteter i markedsføringen, er det blot at forestille sig, hvad der sker, hvis alting bliver hævet med et par procenter eller fem. Det gode ved at optage viden er, at ingen kan tage den fra en igen.

THOMAS BIGUM Partner i Bigum&Co


EN UDDANNELSE DELT OP I 6 MODULER Vi giver dig konkrete værktøjer, råd og viden, der sikrer at du efter - og under - kursusforløbet kan skabe målbare resultater. TILRETTELÆGGELSE Uddannelsen er tilrettelagt, så du kan gå direkte i gang med at markedsføre din virksomhed (bedre) på nettet. Den er bygget op i 6 moduler med i alt 15 undervisningsdage samt eksamen. DE 6 MODULER BØR ALDRIG STÅ ALENE Disciplinerne i Digital Markedsføring er tæt forbundne: Du kan f.eks. skabe en langt mere effektiv social media strategi ved at kombinere den med søgemaskineoptimering, ligesom jeres Adwords-kampagner bliver mere virkningsfulde med et solidt kendskab til Google Analytics. Derfor er en sammenhængende uddannelse i Digital Markedsføring en bedre investering end f.eks. enkeltkurser.

”Jeg kan på det varmeste anbefale Digitale Markedsføring hos Bigum&Co. Det giver en masse gode punkter at arbejde med og jeg har nu et meget større kendskab til online marketing end før kurset.” Morten Spang, Direktør, Visibilis


SØGEMASKINEOPTIMERING (SEO)

01

Du opnår en grundlæggende viden om søgemaskineoptimering (SEO). Du lærer at struktureredit SEO-arbejde trin for trin. Du bliver introduceret til de vigtigste værktøjer, så du kan følge med og se den udvikling dit arbejde med SEO medfører. Vigtigst af alt, du kan gøre en forskel og få vigtige sider til at dukke op i Google, når kunderne leder efter de produkter og/eller services din virksomhed leverer.

FACEBOOK & ØVRIGE SOCIALE MEDIER

03

Du lærer at lægge en trin for trin social media strategi for virksomheder. Du opnår stor viden om de mest betydningsfulde sociale medier. Du lærer at lave en helhedsorienteret social media strategi, hvor de platforme virksomheden benytter sig af indtænkes. Du lærer om monitorering på nettet; hvem taler om dit brand og hvordan laver du en reputation management strategi.

E-MAIL MARKETING

05

KONVERTERINGSOPTIMERING

02

Du bliver introduceret til teorien bag at lave brugervenlige hjemmesider som samtidig skaber salg. Vi gennemgår de grundlæggende principper inden for brugervenlighed og konverteringsoptimering. Du lærer teorien bag splittests og vigtigheden af at have defineret formål og årsag, for at kunne optimere konverteringen.

GOOGLE ANALYTICS & ADWORDS

04

Du får en grundig introduktion til Google Adwords og Google Analytics, du lære hvordan du undgår de vigtigste faldgrupper, så du kan opsætte, vedligeholde og optimere en kampagne med positiv ROI, du lære hvordan du kan tænde (og slukke) for tilgang af nye kunder når det passer dig. Du får også en grundig indførelse i brugen af tracking links, der kan give dig meget vigtig viden om hvilke kampagner du tjener penge på, så du kan optimere din ROI.

BLOGGING & POSITIONERING

06

Du lærer hvordan virksomheder kan skabe imponerende resultater med e-mails, igennem moderne e-mail strategi og fængende overskrifter og e-mail tekster.

Med din viden om søgemaskineoptimering og de sociale medier, lærer du at opbygge et solidt fundament på virksomhedens blog.

Du bliver introduceret til e-mail copywriting, hvordan skriver du tekster der fænger modtageren og hvordan får du dem til at gøre det du ønsker.

Du bliver introduceret til hvordan du laver interessante og fængende blogindlæg, der skaber trafik til dit website.

Du lærer om vigtigheden i segmentering af modtagerne af dine e-mails.


DINE UNDERVISERE Du vil i løbet af de 8 uger blive undervist af en række af Bigum&Co’s interne såvel som eksterne specialister. På kurset møder du blandt andre Thomas Bigum & Christina Klitsgaard.

THOMAS BIGUM Ekspert i sociale medier og stifter af kursusvirksomheden Bigum&Co. Jeg underviser dig i hvordan du får succes på de sociale medier, herunder hvordan man udarbejder strategi til dem, og ikke mindst hvordan man eksekverer på dem. Længe har jeg bestræbt mig på at tage social media marketing det sidste stykke mod dokumenterbare resultater. Branchen har de første år været præget af, at det er svært at måle effekten af sociale medier, men vi er heldigvis blevet klogere nu.

CHRISTINA KLITSGAARD Tekstforfatter og e-mail marketing specialist Mit job er at vise dig, hvordan du også kan skabe målbare resultater med e-mail markedsføring i din virksomhed. Jeg underviser og rådgiver små og store virksomheder samt organisationer i e-mailmarketing. Derudover producerer jeg digitale kurser, blogger – og jeg tager mine knubs i virkelighedens verden. I min egen forretning er e-mails den eneste markedsføringskanal jeg bruger penge på. Overhovedet. Og det er småpenge.


”Superspændende og udbytterigt kursusforløb, med dygtige og meget engagerede undervisere.” Miriam Niemann, Marketingkoordinator, Deichmann


”Jeg kan kun anbefale Bigum&Co. Jeg har lært noget jeg slet ikke troede jeg kunne lære. Jeg har lært så meget mere end jeg regnede med. Jeg går herfra og ved at det her - det kommer jeg til fortsat at bruge. Og ærligt? Hvor mange kurser kan du sige det om? Så join in. Gør det. Hop på. Du vil blive klogere.” Ingrid Ann Watson, Parforholdscoach


PRAKTISK INFORMATION KURSUSADMINISTRATION

EKSAMEN & RAPPORTSKRIVNING

Bigum&Co udbyder uddannelsen i samarbejde med Copenhagen Business Academy. Du kan kontakte os på mail info@bigum.co og på telefon 71997171.

Kurset afsluttes med en (valgfri) mundtlig eksamen på baggrund af din rapport.

STED Undervisningen foregår i Bigum&Co’s undervisningsmiljø. Bigum&Co, Rued Langgaards Vej 8, 2300 København S.

Rapporten, som du udarbejder undervejs på kurset, indeholder de strategier, du har valgt at benytte dig af indenfor hver online marketing emne, du er blevet undervist i. Du vil få karakter ud fra 7- trins skalaen.

ECTS POINT TRANSPORT OG PARKERING Offentlig Transport: Få minutters gåafstand fra DR Byen- samt Islands Brygge Metro st. og tæt på buslinje 33 og 12. Parkering: Betalingsparkering i nærområde. Kontakt os for mere info.

Du får 10 ECTS point ved aflevering af opgave og gennemført eksamen. Kurset er et akademifag, som du kan overføre til andre uddannelser på akademiniveau.

PRIS OG BETALING Prisen for kurset er kr. 25.000,- ekskl. moms. Betaling af kurset foreligger i ugen inden kursusstart. Der er mulighed for ratebetaling.

VARIGHED OG UNDERVISNINGSTIDER 8-ugers kursusforløb, som er tilrettelagt som fuldtidsuddannelse med undervisning 2 dage om ugen, i tidsrummet kl. 9.00-15.00. Ugens øvrige dage foregår med selvstudie.

FORPLEJNING Der vil på alle undervisningsdage være the, kaffe og frugt.

SVU-STØTTE Kurset er et akademifag, hvortil du kan søge SVU-støtte (statens voksenuddannelsesstøtte), og få refunderet op til kr. 25.000,-. Læs mere på www.omsvu.dk eller kontakt Bigum&Co på 71 99 71 71.

SPROG Der undervises på dansk. Undervisningsmaterialet varierer mellem dansk og engelsk.

IT-NIVEAU Vi forventer, at dine it-kundskaber er på brugerniveau og at du medbringer egen bærbar computer. Om nødvendigt kan computer dog lånes.

Ring nu og hør hvornår næste hold starter på telefon 71 99 71 71 eller reserver din plads idag på www.omsvu.dk/tilmelding


FÅ ØKONOMISK STØTTE Kurset Digital Markedsføring er et akademifag, hvortil du kan søge SVU-støtte og få refunderet op til kr. 25.000,-.

HVAD ER SVU? SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte) er statens pulje til videreuddannelse og opkvalificering af medarbejdere. For at få SVU-støtte skal du opfylde en række kriterier.

HVORDAN SØGER JEG OM SVU? Så snart du har reserveret en plads på kurset, vil du blive ringet op af vores kursusansvarlige, som vil besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med det praktiske ved tilmelding.

HVAD SKAL JEG BL.A. OPFYLDE FOR AT FÅ SVU? •

Du skal være i arbejde på en dansk arbejdsplads.

Du må ikke have en videregående uddannelse

Du skal være fyldt 25 år.

Du kan ikke få SVU, hvis du er nået folkepensionsalderen, når uddannelsen begynder.

Du skal have været beskæftiget inden for de sidste 5 år, svarende til mindst 3 år på fuld tid. Er du deltidsbeskæftiget kun svarende til mindst to år på fuld tid.

Hvis der er nogen af disse kriterier som du ikke opfylder, så kan du søge om dispensation.

HVORNÅR VED JEG, OM JEG KAN FÅ STØTTE? Når du har sendt din ansøgning til SVU administrator kan der gå op til 5 uger førde har behandlet din ansøgning.

MIN SAG ER LIDT SPECIEL, ER DER NOGEN JEG KAN KONTAKET? Vi anbefaler at du ringer til SVU administrator, de kan nemt hjælpe dig ud fra din pågældende situation. SVU administrator kan kontaktes på telefon 72317910. Du kan også læse mere på www.svu.dk


SVU-STØTTE GØR DET HELE FINANSIELT OVERSKUELIGT


FÅ MERE INFORMATION Ring nu og hør hvornår næste hold starter på telefon 71 99 71 71 eller reserver din plads idag på www.omsvu.dk/tilmelding

8-UGERS KURSUS I DIGITAL MARKEDSFØRING Bigum&Co ApS, Rued Langgaards Vej 8, 2300 København S. Telefon: 71 99 71 71 Mail: info@bigum.co

8-ugers kursus i Digital Markedsføring  

for mere info, se: www.omsvu.dk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you