Page 1

Diamond News Oplage 22 ~ 10-12-'10

Met o.a: Het nieuwe Diamond News, bondgenoten, de adventkalender, de site en nog veel meer! [Geef tekst op] © 2011| Diamon©d City ™


Het nieuwe Diamond News Zo als je hopelijk al wel gemerkt hebt is er het een en ander veranderd aan het Diamond News. We hopen dat dit niet tijdelijk is maar we laten jullie hierin beslissen, ga voor de poll naar het Polls/beslissingen forum. Dit is alweer de zoveelste verandering in het Diamond News. Hier een klein overzichtje ;) 1. We zijn natuurlijk niet meteen begonnen met het Diamond News, maar toen we inspiratie kregen zijn we meteen op het idee te komen om onze krant het Diamond News te noemen. We stuurden al onze leden (voor zover we die hadden :)) een telegram met daarin het laatste nieuws. NOOOOOOOOOB!!!!

2. We hebben het Diamond News zelfs één keer via de mail gestuurd. We zaten toen met een groepje vrienden in de stad waar we dan het e-mail adres van vroegen. Deze manier bleek al snel niet zo goed te zijn en we zijn weer overgegaan op onze telegrammen. 3. Toen we een keer het stadsforum aan het ontdekken waren hebben we besloten om het Diamond News voortaan in het stadsforum te posten, later ook met plaatjes die we vaak vernieuwd hebben. Ook werden er polls in het Diamond News gepost, de raarmaarwaar hadden we al in onze telegrammentijd. 4. Nu zijn we aangekomen in onze nieuwe versie, een online tijdschrift. We hopen dit lang voort te mogen zetten maar die keuze is aan jullie! [Geef tekst op] © 2011| Diamon©d City ™


Bondgenoten We hebben wat veranderd in ons bondgenootschap, zo hebben we namelijk een gedeeld forum waar elke week nieuws verschijnt wat betreft het bondgenootschap. Dit nieuwsblad zal wel gewoon in het forum verschijnen. In dit forum worden ook allerlei andere onderwerpen besproken die te maken hebben met het bondgenootschap. Over eventuele fortaanvallen worden jullie nog geïnformeerd!

[Geef tekst op] © 2011| Diamon©d City ™


Adventkalender Het is weer december, en dat betekent dat the west weer komt met een kerstquest. Dit jaar is dat een adventkalender, omdat hij misschien voor sommige onbekend is leggen wij je alles over deze kalender uit. Je hebt bij Maria als het goed is de opdracht 'X-Mas (Een advent kalender voor jou)' afgesloten, je hebt hierbij een adventkalender gekregen. Als je er op klikt in je inventaris ziet het er als volgt uit. De vakjes stellen die dagen voor die je aftelt totdat het Kerstmis is. Op elke dag open je een vakje, op 1 december vakje 1, op 2 december vakje 2 enz.

In elk vakje dat je opent zit een cadeautje bijv. een dropje. Dit snoepje geeft je eenmaal de bonus die bij dat snoepje hoort. Je krijgt deze bonus zodra je het snoepje inzet en dus op eet. LET OP! Open je de vakjes te vroeg of op een verkeerde dag loop je, je cadeautje mis en krijg je 24 stukjes steenkool en een premie op je hoofd. Ik zou het wel weten ;)

[Geef tekst op] © 2011| Diamon©d City ™


De site Nadat onze poll over de site gesloten is, is iedereen het ermee eens dat hij terug moet komen; de Diamond City site. Voor de gene die zich de oude site nog kunnen herinneren, onze nieuwe komt er ietsjes anders uit te zien qua indeling en lay-out. Nog wel kun je een overzicht vinden van onze leden en nu ook van onze bondgenoten. Bezoek hem snel via: www.diamond-city.tk

[Geef tekst op] Š 2011| DiamonŠd City ™


Kort 1. We hebben weer een paar nieuwe leden, dit keer zijn dat: pauline181, zwarte leeuw en Niels De Landsheere. We heten ze van harte welkom, ze zijn ook al toegevoegd op onze site. 2. We hebben weer een paar poll's in ons Polls/beslissingen forum geüpload. Breng snel je stem uit zodat jij ook wat te zeggen hebt! Dit was alweer onze eerste oplage van een grote stap in het Diamond News. We hopen in onze poll graag jullie mening of we dit door mogen zetten of niet.

© 2011| Diamond City™ 125stylie en biefstuk-in-de-pan

[Geef tekst op] © 2011| Diamon©d City ™


Sjaak, heb jij de pleeborstel gezien!?

Welke, Die van je schoonmoeder? Nee, niet gezien!

[Geef tekst op] © 2011| Diamon©d City ™

Diamond News - Oplage 22  

Diamond News - Oplage 22

Advertisement