Page 1

Desembre 2016

Concert d’Ocean Colour Scene Apolo Dia: Dijous 01 de desembre de 2016 Horari: 20:30h. Preu: 26 € Venda d’entrades: https://proticketing.com/festival-millenni/es_ES/entradas/evento/6733/session/374952/select Sorgits a Moseley, un suburbi de Birmingham, a l’ombra de les grans bandes del britpop, Ocean Colour Scene va prendre forma de quartet sota el lideratge del guitarrista Steve Cradock, amb un passat mod al grup The Boys. L’altre vèrtex és el cantant Simon Fowler. Es van conèixer en un concert d’Stone Roses, del quals van rebre una gran influència inicial, tal com evidencien el seu àlbum de debut, de títol homònim, editat en 1992 i que va resultar un fracàs comercial. La seva sort va començar a canviar quan Paul Weller va quedar encisat de la manera de tocar de Cradock. Així la seva guitarra es va fer assídua dels discos i concerts de l’ex The Jam des de el seu segon àlbum en solitari “Wild Wood” (1993). Tot això sense abandonar el grup, la fama del qual va seguir creixent quan Noel Gallagher els va convidar a ser teloners de la gira de Oasis de 1994. Ja en boca de tots, quan es publica el seu segon àlbum “Moseley Shoals” (1996) es converteixen en súper vendes gràcies a singles como “ The Riverboat Song”, “The Day We Caught the Train”, “You've Got It Bad” i “The Circle”. Després han editat deu discos d’estudi, l’últim dels quals va ser “ Painting” (2013). Aquest 2016 celebren el 20è aniversari de “Moseley Shoals” i per això realitzaran una gira on l’interpreten al complet. Al repertori inclouen a més altres clàssics de la seva edat d’or, com “Hundred Mile High City” i “Get Blow Away” del tercer àlbum “Marchin’ Already” (1997) o “So Low” i “Profit In Peace” del quart “One From The Modern” (1999), en el que suposa una mescla infal·lible entre rock i psicodèlia.


Desembre 2016

Concert de 7 Notas 7 Colores Apolo Dies: Dissabte 17 de desembre de 2016 Horari: 20:00h. Preu: 20 € Venda d’entrades: https://www.redtkt.com/ , http://www.ticketmaster.es/

Oliver Gallego, conegut artísticament com Mucho Muchacho , fa quaranta anys i Hecho es simple , l'exitós debut dels seus 7 notas 7 colores , vint. Dos bons motius per regalar-se una bona celebració que també ho sigui per al públic. Un motiu força idoni per revisar el llegat d'un treball capital per al rap estatal, sense descuidar el prese0349 nt i el futur: Mucho Mu està cuinant nou material.

2016 Desembre  

Concerts recomanats del Punt de Difusió Musical per el desembre 2016.

2016 Desembre  

Concerts recomanats del Punt de Difusió Musical per el desembre 2016.

Advertisement