Page 1

Maig 2013

Concert de Low Casino L’Aliança del Poblenou Dia: Dilluns 13 de maig de 2013 Horari: 21:00h. Preu: De 25 a 28€ Venda d’entrades: www.telentrada.es , www.atrapalo.com , www.codetickets.com Des de la dylaniana Duluth, Minnesota, arriben Low . La profunditat del so del grup nord-americà ha anat creixent al llarg dels anys fins a convergir en una de les experiències més completes de l’univers rock. Rituals i místics, els seus concerts són una cerimònia on etiquetes com slowcore o folk a càmera lenta deixen de tenir sentit per transformar-se en una única expressió: Únics. Aliens als daltabaixos, la velocitat de creuer de Low els ha fet acumular diversos àlbums clàssics en l’última dècada: “Secret Names” (1999) , “Things We Lost In The Fire” (2001) , “Trust” (2002), “The Great Destroyer” (2005), “Drums And Guns” (2007), “C’mon”(2011) i, el més recent acabat de sortir, “The Invisible Way” (2013) , tot un xut d’energia transcendental i un nou exemple de com aconseguir les mateixes cotes d’intensitat des d’una perspectiva més relaxada i més melòdica.


Maig 2013

Concert de Bigott Music Hall Dia: Divendres 17 i dissabte 18 de maig de 2013 Horari: 21:00h. Preu: 12 € Venda d’entrades: www.ticketea.com , www.budweiserlive.es

Liderats per Borja Laudo, estrambòtic crooner i embriagadora veu, la banda de Saragossa treu el seu sisè disc ‘Blue Jeans’ , obrint-se a un pop-lounge fresc, tropical i coral, com jugant a exploradors i col·leccionistes de collages. Bigott ja s'ha convertit, per mèrits propis, en un dels grans nacionals: una aposta iconoclasta, variada en estils, arrebossada sempre d'un humor peculiar i rondant el surrealisme i la burla. Recentment van recórrer el continent americà de dalt a baix, i en la seva estada al Brasil van gravar el nou disc. A la seva particular empremta ara també s'hi poden trobar traces d'instruments selvàtics i tribals. Sembla que poden haver baixat el tempo que va marcar l'anterior disc, però els directes de Bigott sempre són sinònim de diversió i entreteniment.

2013 Maig  

Concerts recomanats del Punt de Difusió Musical pel maig 2013.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you