Page 1

Juliol 2013

Concert d’Elvis Costello & The Imposters Poble Espanyol Dia: Divendres 26 de juliol de 2013 Horari: 20:00h. Preu: 55 € Venda d’entrades: www.ticketmaster.es , www.ticketea.com Elvis Costello . Llegenda viva, influència de tantes i tantes bandes que triomfen en l'actualitat i un dels artistes més respectats per la crítica. A més d'artista guanyador d'un Oscar, presentador de TV, productor, i qui sap quantes coses més, Costello ha transitat amb inusitat desimboltura pel rock, el new wave, el country o el punk, i toca amb precisió tota mena d'instruments, des de la guitarra fins al piano, passant pel baix, la bateria o l'harmònica. Qualsevol llista que es vulgui fer, es quedarà curta, si parlem d'Elvis Costello. Ha gravat més de 30 discos. Ha treballat amb artistes com Paul McCartney , Tony Bennett , Brian Eno , Bill Frisell , Burt Bacharach o Rubén Blades , entre molts d’altres. En poques paraules, el temps l'ha convertit sens dubte en un dels millors i més influents compositors de tots els temps. Ferotge com ningú en les seves lletres i en la seva característica estètica (ulleres de pasta, pantalons de tub i barret inclòs) tornarà a actuar a Barcelona, amb la seva banda més respectada, The Imposters, després de 8 anys sense visitar la ciutat. Un concert o una ocasió única –poques vegades aquest qualificatiu sona tan poc suat– per gaudir de la fúria d'un Elvis madur.


Juliol 2013

Concert de Joaquín Pascual Heliogàbal Dia: Divendres 05 de juliol de 2013 Horari: 22:00h. Preu: 7 € Venda d’entrades: https://www.codetickets.com/heliogabal/ca/heliogabal.com/121/

El cantant d’Albacete Joaquín Pascual (Surfin’ Bichos , Mercromina ) presenta el seu nou treball, 'La Frontera scores' (2013) , el seu primer disc instrumental, que ha fet amb l’Orquesta Descacharrada i que arriba un any després del seu anterior disc, 'La frontera' (2012) .

2013 Juliol  

Concerts recomanats del Punt de Difusió Musical per el juliol 2013.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you