Page 1

On? Està ubicat davant del taulell de la quarta planta. I dins del catàleg, a “localització” trobareu les diferents seccions. Per què? Perquè ningú neix après, perquè volem estar al dia, per que volem ser qui manega la nostra pròpia vida. “Es un buen libro aquel que se abre con expectación y se cierra con provecho”. Bronson Alcott. “Lee y conducirás, no leas y serás conducido”. Santa Teresa de Jesús.

GIRA LA TRUITA


Vivim una època d’incertesa i de crisi en molts aspectes: personals, laborals, de formació, etc. La ràpida obsolescència de les coses ens obliga a posar-nos les piles i adaptar-nos als canvis a corre-cuita. Per aquest motiu hem decidit girar la truita.

Com ? El fons està dividit per temàtiques i a cada una d’elles l’hem assignat un logotip.

FINANCES “ En muchas ocasiones la lectura de un libro ha hecho la fortuna de un hombre, decidiendo el curso de su vida “ Ralph Waldo Emerson Què és? Amb aquest nom hem creat un fons de referència i consulta on podeu trobar informació sobre com Buscar feina, Com buscar pis, Assessorament en formació i legislació, Com muntar el vostre propi negoci, “la pela és la pela” com gestionar l’economia domèstica, i sobre tot com fer un canvi de xip quan els temps canvïen i nosaltres també. Per a Qui? Està adreçat a tothom que vulgui girar la truita. En definitiva, a qui tingui ganes de fer canvis a la seva vida i de controlar-los. No és per a tú: Si tot et sembla bé, si estàs conforme. Si és per a tú: si penses que pots canviar les coses, si tens ganes de millorar la teva vida, si vols estar al dia, ...

CANVIAR EL XIP

BUSCAR FEINA FORMACIÓ LEGISLACIÓ

BUSCAR PIS

EMPRENEDORS

Díptic Gira la Truita  

Díptic del CI Gira la Truita (2011).