Page 1

BIBLIOTECA CENTRAL TECLA SALA

JOCS TEMÀTICS Jocs temàtics disponibles a la biblioteca Tecla Sala: Sala • Earth Reborn • Las mansiones de la locura • Spartacus • Zombicide • Zombie in my pocket

Són jocs temàtics aquells que tenen un tema o ambientació determinats, i els elements del joc (fitxes, tauler, fitxes, daus, etc.) representen en alguna mesura el comportament i característiques d’objectes reals o imaginaris.


Jugadors

Earth Reborn

2-4

Dissenyat per: Christophe Boelinger

Edat

Durada

Editat per: Z-Man Games

+ 13

2-4 hores

Earth Reborn ens presenta l’enfrontament entre dues faccions que, després de cinc-cents anys d’aïllament nuclear, emergeixen de les seves ciutats subterrànies per explorar la nova terra. És un joc tàctic de miniatures en un tauler modular amb infinites possibilitats, amb un sistema molt original de joc, que l’ha portat a ser nominat i guanyar a diversos premis.

Detall del joc


Las Mansiones de la Locura

Jugadors 2a5

Dissenyat per: Corey Konieczka

Edat

Durada

Editat per: Edge

14+

~180 minuts

Las Mansiones de la Locura està ambientat als mites de Cthulhu de H. P. Lovecraft. Es tracta d’un joc macabre d’horror, demència i misteri on es presenta als jugadors un mapa i diverses combinacions argumentals possibles. Els jugadors hauran de trobar les pistes necessàries per a tancar la història sense sofrir cap deliri mental.

Detall del joc


Jugadors

Spartacus Dissenyat per: Aaron Dill, John Kovaleski, Sean Sweigart Editat per: Devir

3-4

Edat

Durada

16+

~150 minuts

Spartacus: un juego de Traición y Sangre és ambientat a l’antiga Roma i inspirat en la sèrie de televisió. Els jugadors prenen el paper del Dominius d’una de les cases, competint per guanyar influència. Buscaran el domini a través de delicats acords diplomàtics, intrigues maquiavèl·liques i, en última instància, la glòria a l’arena del circ.

Detall del joc


Jugadors

Zombicide

1-6

Dissenyat per: Raphaël Guiton, JeanBaptiste Lullien, Nicolas Raoult

Edat

Durada

Editat per: Edge Entertainment

13+

60 minuts

Amb Zombicide entraràs de plè a una apocalipsi zombie, on hauràs de cooperar amb els demés supervivents per aconseguir aliments, aigua i totes les armes possibles per sobreviure. Zombicide és un joc fàcil i divertit, amb miniatures en un entorn arquetípic, popular i inspirat en el món del còmic.

Detall del joc


Jugadors

Zombie in my Pocket Dissenyat per: Jeremiah Lee & Kwanchai Moriya Traduït per: Fran F.G.

1

Edat

Durada

8+

5-20 minuts

Print & Play

Els morts caminen per la terra. Has de buscar el temple del mal dins la casa i trobar el tòtem zombi. A continuació hem de portar-lo al cementiri i enterrar-lo. I tot això abans que el rellotge marqui les 12 de la nit. Zombie in my Pocket és un joc gratuït, print&play, per jugar en solitari. La durada de les partides pot anar des dels 5 fins als 20 minuts. S’ha publicat una edició una mica diferent d’aquest joc en format semi-cooperatiu, en la qual poden jugar d’1 a 8 jugadors.

Detall del joc

Jocs temàtics  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you