Page 1

La Biblioteca, en col·laboració amb els professionals d' Integral Centre Mèdic i de Salut, us ofereix un cicle de xerrades sobre la salut amb l’objectiu d’aprendre a conèixer-nos millor i saber com prevenir determinades malalties.

Dimarts 29 d’octubre, a les 19h. CINC ERRORS BENINTENCIONATS DELS PARES I LES MARES QUE NO AJUDEN ALS APRENENTATGES DELS FILLS I LES FILLES. A càrrec de Rosa Chacón Pena, mestra formada en logopèdia, mediació i mètode Tomatis®.

Dimarts 26 de novembre, a les 19h. COMUNICACIÓ ENTRE PARES I FILLS: PETITS TRUCS PER FACILITAR-LA!. A càrrec de Maria Dolors Pallarès, Psicòloga.

Dimarts 28 de gener, a les 19h. VISIÓ I APRENENTATGE. A L´ESCOLA, UNA BONA VISIÓ ES IMPRESCINDIBLE! Montserrat Auge Serra, optometrista especialista en teràpia visual.

Dimarts 25 de febrer, a les 19h. LES BASES DE L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE Martina Ferrer, nutricionista integrativa i especialista en pni (psiconeuroimmunologia).

Dimarts 31 de març, a les 19h. DONA I EMPODERAMENT: 5 EINES PER EMPODERAR-SE Rosalina Sicart, psicoanalista i pedagoga.

Dimarts 28 d’abril, a les 19h. HÀBITS VISUALS SALUDABLES. ERGONOMIA I POSTURA. Montserrat Auge Serra, optometrista especialista en teràpia visual.

Dimarts 26 de maig, a les 19h. T’AGRADA ESCOLTAR? EL VALOR TERAPÈUTIC DE L’ESCOLTA ACTIVA

Rosalina Sicart, psicoanalista i pedagoga. Dimarts 30 de juny, a les 19h. COM MANTENIR RELAXADA LA TEVA MANDÍBULA. Josep Mª Charles, fisioterapeuta acupuntor.

Amb la col·laboració:

Biblioteca Sofia Barat c/ Girona 64-68 (interior d’illa) 08009 Barcelona Tel.: 93 231 77 67 A/e: b.barcelona.sb@diba.cat www.bcn.cat/bibsofiabarat

Profile for Biblioteca  Sofia Barat

Programació xerrades "Els dimarts d'Integral" 2019-2020  

Programació xerrades "Els dimarts d'Integral" 2019-2020  

Advertisement